سلام...
ایا در بانک خازنی میشه از خازن های بی پلار استفاده کرد؟
یه نوع خازن هست با ظرفیت خیلی بالا در امپ ماشین استفاده میشه...از اونها هم میشه در بانکخازنی استفاده کرد؟
http://esam.ir/search/?cc=160515&order=%D8%AE%D8%A7%D8%B2%D9%86%20%D 8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85%20%D8%B5%D9%88%D8%AA% DB%8C
سلام استاندارد استفاده ی خازن بهتره که با پلاریته باشه چون تمام پاور امپ ها فقط با خازن های پلاریته دار استفاده میشه
و فقط برای ریپل و نویز گیری ورودی منبع تغذیه از خازن های بی پلار استفاده میشه
حالا شما امتجان کن فکر کنم مشکلی نداشته باشه
در کوی نیک نامان ما را گذر ندادن
گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را
سلام دوستان دو تا از این مدار ساختم به صورت استریو ولتاژشم از یه ترانس قویه شیش یا هفت آمپر بهشون دادم ولی هنوز ولوم صدا را زیاد باز نکرده ترانس سوخت جریانکشی حالت بی باریه مدارم تست کردم اتصال کوتاه نداشت
نمیدونم برای این مدار ترانس چند آمپر لازمه ؟
سلام دوستان دو تا از این مدار ساختم به صورت استریو ولتاژشم از یه ترانس قویه شیش یا هفت آمپر بهشون دادم ولی هنوز ولوم صدا را زیاد باز نکرده ترانس سوخت جریانکشی حالت بی باریه مدارم تست کردم اتصال کوتاه نداشت
ترانس ک به این راحتی ها نمیسوزه حتما مشکل از جایی دیگس (ترانس اشغالی ترین و به درد نخور ترین جنسش زیر بازر کم کم 10 دیقه رو دوم میاره )
جریان هم ی چیزی حدود هفت تا 8 امپر برا هر کانال میخوای (من خودم 5 امپرش رو گرفتم ترانس به شدت گرم میشه )
موفق باشی
سلام
شاید پل دیود سوخته و ترانس اتصال کوتاه شده.
کلی نمیشه گفت چند امپر میخواد بستگی به بانک خازنی و نوع استفاده ای که از امپ میخواد بشه داره مثلا برای موسیقی مقدار جریان فرق میکنه نسبت به فرکانس.
سلام ترانس را به ترانس پیچی نشون دادم گفت این صد واتیه برای کارت کمه حالا قراره یه ترانس ۲۵۰ وات برام بپیچه حیکلش چهار برابر ترانس خودمه
موندم چطور تو جعبه جاش بدم :cry:
در ضمن دیودها و مدار ها را تست کردم سالم بودن
راستش فکر کنم ترانسه رو همون تک مدار نیم سوز شده بود که با جریانکشی نابود شد
سلام ترانس را به ترانس پیچی نشون دادم گفت این صد واتیه برای کارت کمه حالا قراره یه ترانس ۲۵۰ وات برام بپیچه حیکلش چهار برابر ترانس خودمه
موندم چطور تو جعبه جاش بدم :cry:
در ضمن دیودها و مدار ها را تست کردم سالم بودن
راستش فکر کنم ترانسه رو همون تک مدار نیم سوز شده بود که با جریانکشی نابود شد
سلام
خب از جعبه بزرگتر استفاده کن...
من با اندازه یا وزن ترانس مشکلی ندارم ... اما با پولو قیمتش مشکل دارم.
دیدگاه