اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر200وات-rms-200w-pioneer-anfi-2sc5200-2sa1943a

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر200وات-rms-200w-pioneer-anfi-2sc5200-2sa1943a

نوشته اصلی توسط oss2
    سی ولت بهش دادم حل نشد مطمینم اگه قرار بود کار کنه با هم هیجده ولت هم کار میکرد
    سلام با همون -+ 18 ولت هم باید کار کنه

دیدگاه

البته پی سی بی شما خیلی فرقی با خودش نمیکنه فقط مقاومت ها اومده جلو تر
      شاید من پی سی بی رو عوض نکنم اما درایور هارو عوض میکنم
      چه خوش سلیقه است گلچین روزگار...
      خوبان رفتند و ما ماندیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir h.
        سلام

بجای bd ها از a940 و c2073 استفاده کن.
        از همین ترانزیستور اسفاده کردم تا حالا که خوب جواب داده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط madar1
          از همین ترانزیستور اسفاده کردم تا حالا که خوب جواب داده
          این ترانزیستورا توانشون از MJE ها بیشتره و جریان کلکتورشون 3 برابر MJE ها هست فقط ولتاژشون کمتره که برا این موردم ولتاژو از دوبل 60 بالاتر نبرین.

داغ که نمیکنن؟
          DD Audio & SP Audio

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir h.
            این ترانزیستورا توانشون از MJE ها بیشتره و جریان کلکتورشون 3 برابر MJE ها هست فقط ولتاژشون کمتره که برا این موردم ولتاژو از دوبل 60 بالاتر نبرین.

داغ که نمیکنن؟
            سلام یکم داغ میکنن اگه فکر میکنید لارمه براشون هیت سینک بزارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط madar1
              سلام یکم داغ میکنن اگه فکر میکنید لارمه براشون هیت سینک بزارم
              سلام

اگه خیلی کمه لازم نیست. ولی بزاری بهتره.
              DD Audio & SP Audio

دیدگاه

سلام...
                ایا در بانک خازنی میشه از خازن های بی پلار استفاده کرد؟
                یه نوع خازن هست با ظرفیت خیلی بالا در امپ ماشین استفاده میشه...از اونها هم میشه در بانکخازنی استفاده کرد؟
                http://esam.ir/search/?cc=160515&order=%D8%AE%D8%A7%D8%B2%D9%86%20%D 8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85%20%D8%B5%D9%88%D8%AA% DB%8C

دیدگاه

سلام استاندارد استفاده ی خازن بهتره که با پلاریته باشه چون تمام پاور امپ ها فقط با خازن های پلاریته دار استفاده میشه
                  و فقط برای ریپل و نویز گیری ورودی منبع تغذیه از خازن های بی پلار استفاده میشه
                  حالا شما امتجان کن فکر کنم مشکلی نداشته باشه
                  در کوی نیک نامان ما را گذر ندادن
                  گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را

طراحی مدارات ( pcb ) پذیرفته میشود

دیدگاه

سلام دوستان دو تا از این مدار ساختم به صورت استریو ولتاژشم از یه ترانس قویه شیش یا هفت آمپر بهشون دادم ولی هنوز ولوم صدا را زیاد باز نکرده ترانس سوخت جریانکشی حالت بی باریه مدارم تست کردم اتصال کوتاه نداشت
                    نمیدونم برای این مدار ترانس چند آمپر لازمه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط madar1
                      سلام دوستان دو تا از این مدار ساختم به صورت استریو ولتاژشم از یه ترانس قویه شیش یا هفت آمپر بهشون دادم ولی هنوز ولوم صدا را زیاد باز نکرده ترانس سوخت جریانکشی حالت بی باریه مدارم تست کردم اتصال کوتاه نداشت
                      ترانس ک به این راحتی ها نمیسوزه حتما مشکل از جایی دیگس (ترانس اشغالی ترین و به درد نخور ترین جنسش زیر بازر کم کم 10 دیقه رو دوم میاره )
                      جریان هم ی چیزی حدود هفت تا 8 امپر برا هر کانال میخوای (من خودم 5 امپرش رو گرفتم ترانس به شدت گرم میشه )
                      موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط madar1
                        سلام
                        شاید پل دیود سوخته و ترانس اتصال کوتاه شده.

کلی نمیشه گفت چند امپر میخواد بستگی به بانک خازنی و نوع استفاده ای که از امپ میخواد بشه داره مثلا برای موسیقی مقدار جریان فرق میکنه نسبت به فرکانس.
                        DD Audio & SP Audio

دیدگاه

سلام ترانس را به ترانس پیچی نشون دادم گفت این صد واتیه برای کارت کمه حالا قراره یه ترانس ۲۵۰ وات برام بپیچه حیکلش چهار برابر ترانس خودمه
                          موندم چطور تو جعبه جاش بدم :cry:
                          در ضمن دیودها و مدار ها را تست کردم سالم بودن
                          راستش فکر کنم ترانسه رو همون تک مدار نیم سوز شده بود که با جریانکشی نابود شد

دیدگاه

سلام منو بگو داشتم آماده میشدم مدار آمپلیفایر H900 را بسازم وقتی به حیکل ترانسی که میخاد فکر میکنم کلا پشیمون شدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط madar1
                              سلام ترانس را به ترانس پیچی نشون دادم گفت این صد واتیه برای کارت کمه حالا قراره یه ترانس ۲۵۰ وات برام بپیچه حیکلش چهار برابر ترانس خودمه
                              موندم چطور تو جعبه جاش بدم :cry:
                              در ضمن دیودها و مدار ها را تست کردم سالم بودن
                              راستش فکر کنم ترانسه رو همون تک مدار نیم سوز شده بود که با جریانکشی نابود شد
                              سلام

خب از جعبه بزرگتر استفاده کن...

من با اندازه یا وزن ترانس مشکلی ندارم ... اما با پولو قیمتش مشکل دارم.
                              DD Audio & SP Audio

دیدگاه

سلام
                                قیمت برا ترانس 250 وات چقدر بهت داده؟؟؟
                                من ی 330 وات گرفتم 90 تومن (11 ولت 30 امپر واسه شارژ باطری ماشین)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X