اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ترانس دوبل 60 ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ترانس دوبل 60 ولت

دوست عزیزآقابهنام راس میگن دوتا70وات واسه باندات کافیه اگه یوقت میگی کمه فوقش دیگه 100وات بساز.
    سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

من آمپلی فایر nmos 200w رو چند وقت پیش ساختم ؛ کیفیتش خوب بود ؛ اگه دوستان پیشنهاد از این آمپ بهتر دارن که بگن اگر هم نه که همینو بذاریم واسه ساب
      واسه باندها هم دوتا 100 وات میسازم بهتره حالا موندم کدوم آمپلی رو بسازم اونی که با ترانزیستور 5200 سام ساخته یا اونی که با irfp250 یا پیشنهاد بهتری دارن دوستان ؟
      اگر پیسنهاد بهتر دارین بگین هم درمود 200وات هم در مورد 100 وات
      منتظرم دوستان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط EleCoModern
        من آمپلی فایر nmos 200w رو چند وقت پیش ساختم ؛ کیفیتش خوب بود ؛ اگه دوستان پیشنهاد از این آمپ بهتر دارن که بگن اگر هم نه که همینو بذاریم واسه ساب
        واسه باندها هم دوتا 100 وات میسازم بهتره حالا موندم کدوم آمپلی رو بسازم اونی که با ترانزیستور 5200 سام ساخته یا اونی که با irfp250 یا پیشنهاد بهتری دارن دوستان ؟
        منتظرم دوستان
        200واتی همون nmos200عالیه همینطوراون 200واتی که با2sc5200و2sa1943aهستش توانجمنم گذاشتم بهترین گزینندواسه باندام همون 100واتی که گفتی عالیه همینطورامپلی 150وات دارلینگتون.
        سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

درود

از دید من هم آمپلی با 5200 و 1943 بهتر و آسان تر و بی دردسر تر هست.
          پیشنهاد سیروس عزیز هم خوبه . همون پایونیر.

اون 100 واتی هم که براش تالار زدم عالیه داداش.

خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط EleCoModern
            منتظرم دوستان
            سلام.
            5200 سام صدا و کوبش محشری داره.بسازی پشیمون نمیشی.
            ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X