اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ریکپ امپلی فایر خودرو با خازن های کوپلاژ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ریکپ امپلی فایر خودرو با خازن های کوپلاژ

خب پس من روی عقیده خودم میمونم چون دلیل منطقی دارم و درسته و شما نمیتونید کاملا ردش کنید چون خودتون هم میدونید ماشین های فای نیست و بحث کاملا روشن شد!
    موفق باشید

دیدگاه

سلام

های فیدیلتی بمعنی (وفاداری بالا ) در هرمکان جهت صوت امکانپذیره اما کمیت و کیفیت آن فرق میکند

این یک اصل نیست که حتما بایستی های فای در یک استیج و در یک اتاق اکوستیک اجرا گردد هرچند استفاده

از آن متدها میتواند نتایج بسیار خوبی بدهد اما میتوان در هر مکان با بهره گیری از امکانت موجود به های فای

پرداخت ... این موضوع میتونه توسط تعویض یک چیپ های فای به جهت میل به اهداف های فای و یا استفاده

از خازنهای های فای و یا بلند گو های های فای انجام بگیره ...

های فای خلاصه شده دز بلندگوی فاستک و امپ لامپی و سورس آنالوگ و یا هیج جیزی نیست ما میتوانیم

به هر و سیله به جهت وفاداری به صدا خودمان را به مفاهیم High Fidilety (وفاداری به اصل و مبدا صدا )

نزدیک کنیم ....

ممنون.

دیدگاه

سلام
        اینجا اولین پست بنده هستش و میبینم که دوستداران الکترونیک پا به عرصه صدا و صوت گذاشته اند.
        بنده یکی از اعضا فرومهای سیستمهای صوتی در ایران هستم و چند سالی هم میشه که در این عرصه به تبادل نظر علمی و تجربی میپردازم..به جرات میتونم بگم کمتر کسانی رو دیدم که در عرصه الکترونیک جرات نزدیک شدن به مباحث صدا و صداگیری رو داشته باشند.

در این تاپیک عزیزی عنوان داشته که میخواهد اقدام به ریکپ کنه.و هدفش رسیدن به صدائی بالاتر و با کیفیت تر عنوان کرده.و در جوابش گروهی از دوستداران عنوان کردند که این تغییر رویداد مهمی نخواهد بود و فایده ای سود مند حتی با 10 درصد ایجاد تغییر ..نخواهد داشت.

بعد هم اسم شخص محترمی به نام افشین برده شده که با نهایت بی ادبی و بی احترامی از ایشون به عنوان کلاهبردار و کلاش نامبرده شده است.
        ---------------------------------------------
        قبل از هر سخنی بنده شاگرد دوست بزرگوارم افشین هستم.و طی 2-3 سال متوالیه که برای صدا و صداگیری شب و روز در حال تست و بررسی هستیم.
        می خواهم بدونم کدوم یکی از شماها که براحتی جرات پاسخ دهی و نظر دهی میکنید تا حالا یکدونه سورس ماشین رو باز کرده و تمام مکانیزم و برد و قطعاتش رو تکه تکه کرده و تست و تغییرات فهمیده که خازنها تفاوت صدائی در روند توالی و عبور صدا ایجاد نمیکنند ؟؟؟
        صاحب تاپیک عنوان کرده که میخواهد بر روی یک امپ فول رنج استریو ریکپ انجام بده و در عوضش کسانی که هیچ تست و بررسی روی این موضوع نداشته اند بدون هیچ تفکری فقط و فقط سعی در نابود کردن بسیاری از فعالیتها نموده اند.

حالا کاری ندارم که اگر صحبت از ریچیپ و تعویض دک و استفاده از ترکیبات مختلف خازنها در میون باشه چه کسی از شما جرات کرده که در یکدونه هد یونیت رو باز کنه؟
        اصلن هدیونیت هم نه در یکدونه امپلیفایر رو.

ایا میدونید فرق صدای یک خازن النا سیلمیک 2 رو میشه از هزاران خازن دیگه با حس شنیداری تشخیص داد؟
        افشین عزیز در هر روز نزدیک 5 تا 10 ساعت داره روی این موضع کار میکنه .
        چند تا خازن توی عمرتون در کار اودیو دیدید ؟؟؟؟
        میدونستید هر کدومشون یک صدائی میدهند.....ترکیبشون صدای دیگری میده؟؟/
        از خازنهای های اند مثل سیلمیک 2 و 1 بگیر تا اوسکون پانا و بلگ گیت و استار گیت و روبیکون و سرامیک و ویما و ویشای و هر مدل خازنی که میتونه روی صدا تغییرات بده

ایا شما میدونید که با ترکیب خازنهای مختلف روی برد میشه توناژهای مختلفی از صدا رو دراورد.حالا بفرمائید خازن صدا رو عبور میده...درسته....اما با فیدبک و بدون فید بک یا با چه متغیرائی؟؟؟؟

ایا شما معنای عمق صدا رو میدونید؟؟
        تا حالا کسانی که نظر دهنده شده اند تا حالا یک دونه اوپ امپ عوض کردند و در دنیای چیپ ستها وارد شدند تا بدونند حتی عوض کردن یکدونه اوپ امپ در درون یک سورس میتونه کل صدا رو عوض کنه.
        وقتی یک اوپ امپ 8 مگا هرتزی رو با یک 55 مگاهرتزی عوض میکنیم ....تازه اگر اینقدر سوادمون برسه که بتونیم پایدارش کنیم...اونم با 4تا ترم گذراندن در دانشگاه و دانستن علم شنیداری و حس و درک تغییر ریل ولتاژ..میشه کاملن تغییرات صدا رو حس کرد.

---------------------------------------------------
        اقایون
        مهندسان
        همه علم رو نمیشه از روی نوشته های دیگران یاد گرفت و تقلید کرد.
        باید پا به میدان گذاشت و عمل کرد.
        حال
        افشین عزیز داره این کار رو انجام میده.
        اگر کسی شک داره و باور نمیکنه بیاد در قرارهای تست و بررسیه صوتی تا موضوع رو بگیره.

بنده بدلایلی که نمیخواهم زحمات مهندس افشین از بین بره خیلی از مسائل و نکاتی که ایشون کسب کردند رو نمیتونم ابراز کنم.
        -------------------------------------------------
        بحث از های فای شد.
        اگر کسی ادعای های فای و ابراز شناخت تفاوتی بین های فای و کار اودیو میکنه ...این موضوع مشخصه و اثبات شده است.
        ولی هدف ما اینه که های فای به کار اودیو نزدیک بشه.یعنی یک کار مشکل..یعنی کمک خواستن از شما بزرگواران..نه مسخره شدن.
        کسی که های فای رو میشناسه باید بتونه بافت صدا رو تشریح کنه.
        کسی که بتونه بافت صدا رو تشریح کنه و به تمام دامنه فرکانسیه صدا حداقل اشنائی داشته باشه میتونه وارد این بحث بشه.

کسی که هنوز 20 مدل تفاوت صدائیه های رنج فرکانس اونم در بالاترین نقاط صدا حتی در مرز اولترا سونیک رو تجربه نداشته چگونه میخواهد زحمات شبانه روزیه یک شخص دیگه رو ببره زیر سئوال؟؟/

------------------------------------------------
        برکین رو مسخره کردند....
        برای بحث در مورد مسائل های فای و یا های اند اول باید گوش درست و حسابی داشت...بعد باید برکین رو انجام داد تا به اصلش پی برد...خازنی با متریال درونیه ابریشم یا پلی پروپیلن و پلی استر و سرامیک و باریوم و امثالهم شک نکنید که احتیاج به برکین داره...شاید باورش سخت باشه که یک اوپ امپ هم احتیاج به برکین داره اونم با افیشنسیه در حد های پرفرمنس.

خواهشن اگر پستی گذاشته میشه رعایت ادب و احترام رو بجا بیاورید..اون شخص محترمی هم که از افشین عذرخواهی کرده بودند نشانه شخصیت و بزرگ مهریشونه.
        بنده هم اگر کلامم تند و گزنده شده بدلیل ناراحتیم بوده.ناراحتم از اینکه کسانی که در دانشگاههای ما درس میخونند و هزاران مهندس به بیرون میان ولی 2 جمله انگلیسی رو نمیتونند معنی کنند..حداقل یک سرچی در اینترن انجام بدید و به سایتهای معتبر دنیا مراجعه کنید...شاید گاهی رمز و رموزی در بعضی مسائل هست که همه نخاوهند همه چیز رو علنی کنند....دلیلش بر نقطه ضعفش نیست.

اگر تجربه تشخیص صدای خازن های اند النا سیلمیک 2 از یک خازن جامیکون برای بنده مثل اب خوردن باشه دلیل بر تلقین نباشه...شاید تفاوت شنیداریه یک اوپ امپ تگزاس اینسترومنت او پی ای از یک اوپ امپ نشنال ال ام ائی مثل اب خوردن باشه دلیل بر تلقین نباشه......دروس دانشگاه رو ببوسید بگذارید کنار...دنیای الکترونیک و صدا دنیای تجربه و عمله......فقط سعی و تلاش و زحمت و تمرین گوشه که جواب میده.

قانون اول و اخر در علم صدا::::::
        اگر میخواهید رقابتی داشته باشید فقط بصورت تجربی باشه...یعنی در عمل اجرا کنید.

حالا اگر کسی شک داره و ادعای مهندسیش میشه میتونه یک عدد سورس یونیت(هدیونیت-دک)بیاره تا با عوض شدن یک عدد خازن در حد 1 نانو فاراد تغییرات صدا رو احساس کنه.!!!!!!

با عرض معذرت از خوانندگان گرامی و محترم.
        www.seda.takbb.com
        نویسنده رضا قهرمانی اصل VIBREE

دیدگاه

سلام!
          منم خوشحالم افراد انجمن همسایه به انجمن ما سر میزنن! بچه های ما گروه خونیشون به انجمن شما نمیخوره وگرنه مزاحمتون میشدیم!
          اول از همه عرض کنم که بله کاملا قبول دارم لحن تند و بدی در مورد جناب افشین بکار بردم و تمام پست های خودم رو ویرایش کردم چون به نظرم خوب نیست که ما هم رو توی جامعه مجازی علمی بکوبیم "چه حق با ما باشه چه نباشه"

اما همونطور که پست های صفحه قبل رو خوندین من با جناب افشین هم بحث کردن ایشون دلایلی برای خودشون اوردن منم مفصلا دلایل منطقی خودم رو اوردم. من کاملا به نقش قطعات مخصوصا خازن که توی سیستم صوتی یکی از مهم ترین و حیاتی ترین قطعه برای سیستمه اعتقاد دارم ولی ببینین درسته که ما بگیم صدای یک امپ ماشین (که توی های فای بودن امپ ماشین هم کلی حرف و حدیث هست به کنار) که چینیه و اصلا قطعات و طراحی خوبی معلوم نیست داشته باشه با تعویض خازن هاش صدای سیستم 100 درصد عوض شه و کلا شخصیت صداییش فرق کنه؟!! من به هیچ عنوان این رو قبول نمیکنم و هیچ کدوم از بچه های ما هم این رو قبول نمیکنن!
          مهم ترین فاکتوری که توی شخصیت صدای یک سیستم مهمه طراحی مداره نه فقط قطعاتش! اینو بازم گفتم دوباره هم میگم! ما برای رسیدن به اصل صدای اون طراحی میایم از بهترین قطعات استفاده میکنیم نه بیایم یه مداری که اصلا معلوم نیست چه کیفیتی داره رو بیایم با تعویض قطعات مخصوصا خازن انتظار داشته باشیم صداش به کل عوض شه! تازه به نظر من قطعات اکتیو (اپ امپ و ترانزیستور ها) اولویت بالاتری نسبت به قطعات پسیوی مثل خازن دارن چون اونها مستقیما با سیگنال در ارتباط هستن و تقویت رو انجام میدن.

راستی یه چیز دیگه!
          جناب VIBREE فکر کنم اینجایی که اومدین پست گذاشتین "انجمن الکترونیکه"!! شمایی که میگین کدومتون جرات کردین در یه هدیونیت و امپ و... رو باز کنید یک بار دیگه به این حرفتون فکر کنید! باز کردن این چیزایی که شما میگین خیلی وقته از ما گذشته و بی کلاسه داداش ما اینجا خودمون سازنده ایم شما یه لطفی بکن برو توی تاپیک تصاویر امپلیفایر ها ببین کار های بچه هارو! نمیگم کار ها های فای و های انده میگم حاصل دانش و تجربه و زحمت کشیدن خودشونه نه باز کردن و تعویض قطعه یک امپ!! شما خودت تاحالا تجربه ساخت یه امپ از ابتدا رو داشتی؟؟ منظورم از طراحی مدارش نیست منظورم از طراحی PCB و چاپ و مونتاژ و مهم ترین قسمتش راه اندازی و عیب یابیشه. میدونی راه اندازی یه امپ گسسته چقدر اذیت میکنه؟ تنظیم جریان بی باری ترانزیستور های قدرت برای قرار گرفتن در نقطه دقیق برای کار در کلاس AB و چندین مورد ریز و درشت که فقط ادم توی ساخت متوجه میشه رو تجربش رو داشتی؟
          اینا رو نگفتم که بچه های خودمون رو به رخ بکشم منظورم اینه که ما از "از ابتدا..." یه کاری رو شروع کردیم البته ادعای های فای و های اند هیچ کدوممون نداریم و قدم قدم رفتیم جلو

این بحث هایی رو هم که شما در رابطه با مباحث های فای مطرح کردین کاملا قبول دارم قبلا هم گفتم توی فروم های خارجی هم کم و بیش مطالعه میکنم ولی توی این فروم بحث اصلی ما روی های فای متمرکز نیست چون اولا هیچ کدوممون اینجا ادیوفیل نیستیم دوما با این سیستم های ما که نمیشه به های فای وارد شد!
          (در واقع من کلا از امپ های ترانزیستوری اومدم بیرون و دیگه خیلی وقته سراغشون نرفتم فقط اگه کسی ازم در رابطه با ساختشون کمک خواست تا جای توانم کمکش میکنم. الان دارم روی سیستم های لامپی مطالعه میکنم و وقتی حس کردم اونقدری یاد گرفتم یواش یواش یه امپ لامپی میسازم.)
          مشکل ما اینه بود که جناب افشین توی اون تاپیک با لحن کاسب موابانه و همچنین با بزرگ کردن یک مساله دارن صحبت میکنن و قصدی رو دنبال میکنن وگرنه ما که مشکلی با بحث های های فای نداریم خود من خیلی هم دوست دارم!

فکر کنم مواضع هر دو طرف کاملا مشخص شده دیگه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط VIBREE
            سلام
            اینجا اولین پست بنده هستش و میبینم که دوستداران الکترونیک پا به عرصه صدا و صوت گذاشته اند.
            بنده یکی از اعضا فرومهای سیستمهای صوتی در ایران هستم و چند سالی هم میشه که در این عرصه به تبادل نظر علمی و تجربی میپردازم..به جرات میتونم بگم کمتر کسانی رو دیدم که در عرصه الکترونیک جرات نزدیک شدن به مباحث صدا و صداگیری رو داشته باشند.

در این تاپیک عزیزی عنوان داشته که میخواهد اقدام به ریکپ کنه.و هدفش رسیدن به صدائی بالاتر و با کیفیت تر عنوان کرده.و در جوابش گروهی از دوستداران عنوان کردند که این تغییر رویداد مهمی نخواهد بود و فایده ای سود مند حتی با 10 درصد ایجاد تغییر ..نخواهد داشت.

بعد هم اسم شخص محترمی به نام افشین برده شده که با نهایت بی ادبی و بی احترامی از ایشون به عنوان کلاهبردار و کلاش نامبرده شده است.
            قبل از هر سخنی بنده شاگرد دوست بزرگوارم افشین هستم.و طی 2-3 سال متوالیه که برای صدا و صداگیری شب و روز در حال تست و بررسی هستیم.
            می خواهم بدونم کدوم یکی از شماها که براحتی جرات پاسخ دهی و نظر دهی میکنید تا حالا یکدونه سورس ماشین رو باز کرده و تمام مکانیزم و برد و قطعاتش رو تکه تکه کرده و تست و تغییرات فهمیده که خازنها تفاوت صدائی در روند توالی و عبور صدا ایجاد نمیکنند ؟؟؟
            صاحب تاپیک عنوان کرده که میخواهد بر روی یک امپ فول رنج استریو ریکپ انجام بده و در عوضش کسانی که هیچ تست و بررسی روی این موضوع نداشته اند بدون هیچ تفکری فقط و فقط سعی در نابود کردن بسیاری از فعالیتها نموده اند.

حالا کاری ندارم که اگر صحبت از ریچیپ و تعویض دک و استفاده از ترکیبات مختلف خازنها در میون باشه چه کسی از شما جرات کرده که در یکدونه هد یونیت رو باز کنه؟

ایا میدونید فرق صدای یک خازن النا سیلمیک 2 رو میشه از هزاران خازن دیگه با حس شنیداری تشخیص داد؟
            از خازنهای های اند مثل سیلمیک 2 و 1 بگیر تا اوسکون پانا و بلگ گیت و استار گیت و روبیکون و سرامیک و ویما و ویشای و هر مدل خازنی که میتونه روی صدا تغییرات بده

ایا شما میدونید که با ترکیب خازنهای مختلف روی برد میشه توناژهای مختلفی از صدا رو دراورد.حالا بفرمائید خازن صدا رو عبور میده...درسته....اما با فیدبک و بدون فید بک یا با چه متغیرائی؟؟؟؟

تا حالا کسانی که نظر دهنده شده اند تا حالا یک دونه اوپ امپ عوض کردند و در دنیای چیپ ستها وارد شدند تا بدونند حتی عوض کردن یکدونه اوپ امپ در درون یک سورس میتونه کل صدا رو عوض کنه.
            وقتی یک اوپ امپ 8 مگا هرتزی رو با یک 55 مگاهرتزی عوض میکنیم ....تازه اگر اینقدر سوادمون برسه که بتونیم پایدارش کنیم...اونم با 4تا ترم گذراندن در دانشگاه و دانستن علم شنیداری و حس و درک تغییر ریل ولتاژ..میشه کاملن تغییرات صدا رو حس کرد.

اقایون
            مهندسان
            حال
            اگر کسی شک داره و باور نمیکنه بیاد در قرارهای تست و بررسیه صوتی تا موضوع رو بگیره.

بنده بدلایلی که نمیخواهم زحمات مهندس افشین از بین بره خیلی از مسائل و نکاتی که ایشون کسب کردند رو نمیتونم ابراز کنم.
            بحث از های فای شد.
            اگر کسی ادعای های فای و ابراز شناخت تفاوتی بین های فای و کار اودیو میکنه ...این موضوع مشخصه و اثبات شده است.
            ولی هدف ما اینه که های فای به کار اودیو نزدیک بشه.یعنی یک کار مشکل..یعنی کمک خواستن از شما بزرگواران..نه مسخره شدن.
            کسی که بتونه بافت صدا رو تشریح کنه و به تمام دامنه فرکانسیه صدا حداقل اشنائی داشته باشه میتونه وارد این بحث بشه.

کسی که هنوز 20 مدل تفاوت صدائیه های رنج فرکانس اونم در بالاترین نقاط صدا حتی در مرز اولترا سونیک رو تجربه نداشته چگونه میخواهد زحمات شبانه روزیه یک شخص دیگه رو ببره زیر سئوال؟؟/

برکین رو مسخره کردند....
            برای بحث در مورد مسائل های فای و یا های اند اول باید گوش درست و حسابی داشت...بعد باید برکین رو انجام داد تا به اصلش پی برد...خازنی با متریال درونیه ابریشم یا پلی پروپیلن و پلی استر و سرامیک و باریوم و امثالهم شک نکنید که احتیاج به برکین داره...شاید باورش سخت باشه که یک اوپ امپ هم احتیاج به برکین داره اونم با افیشنسیه در حد های پرفرمنس.

خواهشن اگر پستی گذاشته میشه رعایت ادب و احترام رو بجا بیاورید..اون شخص محترمی هم که از افشین عذرخواهی کرده بودند نشانه شخصیت و بزرگ مهریشونه.
            بنده هم اگر کلامم تند و گزنده شده بدلیل ناراحتیم بوده.ناراحتم از اینکه کسانی که در دانشگاههای ما درس میخونند و هزاران مهندس به بیرون میان ولی 2 جمله انگلیسی رو نمیتونند معنی کنند..حداقل یک سرچی در اینترن انجام بدید و به سایتهای معتبر دنیا مراجعه کنید...شاید گاهی رمز و رموزی در بعضی مسائل هست که همه نخاوهند همه چیز رو علنی کنند....دلیلش بر نقطه ضعفش نیست.

اگر تجربه تشخیص صدای خازن های اند النا سیلمیک 2 از یک خازن جامیکون برای بنده مثل اب خوردن باشه دلیل بر تلقین نباشه...شاید تفاوت شنیداریه یک اوپ امپ تگزاس اینسترومنت او پی ای از یک اوپ امپ نشنال ال ام ائی مثل اب خوردن باشه دلیل بر تلقین نباشه......دروس دانشگاه رو ببوسید بگذارید کنار...دنیای الکترونیک و صدا دنیای تجربه و عمله......فقط سعی و تلاش و زحمت و تمرین گوشه که جواب میده.

حالا اگر کسی شک داره و ادعای مهندسیش میشه میتونه یک عدد سورس یونیت(هدیونیت-دک)بیاره تا با عوض شدن یک عدد خازن در حد 1 نانو فاراد تغییرات صدا رو احساس کنه.!!!!!!

www.seda.takbb.com
            باعث تاسفه که عده ای خودشونو عقل کل میدونن و بقیه رو .....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط VIBREE
              سلام

اقایون
              مهندسان
              حال

بحث از های فای شد.

برکین رو مسخره کردند....

www.seda.takbb.com

با سلام
              من به عنوان ی شخص بیطرف حرف میزنم.
              با هردوتاتونم کم و بیش اشنایی دارم
              هم اقا مهدی هم اقا رضا از سایت تی تی

حرفم اینه که اگه کسی چیزی رو اینجا بیان میکنه بهتره با دلیل و مدرک باشه.
              من به شخصه حرف اقا مهدی رو اینجا بیشتر قبول دارم. چون برای حرفاش دلایل منطقی تری اورده. نمیگم حرفای اقا رضا و افشین خدایی نکرده دروغه یا ...
              چون به نظر من تجربه حتی از علم هم بیشتر ارزش داره.
              اگه اقا رضا و افشین مدرکی دارن که حرفاشون رو اثبات کنه لطف کنن و اینجا قرار بدن تا ما هم استفاده کنیم واگرنه بهتره ادامه ندید چون تجربه میگه اخر اینجور بحث ها به جای خوبی نمیرسه.

مخلص همتون بهنام
              زکات علم نشر آن است
              بیشتر با من اشنا بشین :
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
              ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

سلام

دوستان

بنده متاهل دارای یک فرزند و سن 43 سال و تازگی بعد از مهاجرت چند ساله به دیار غربت

بمدت 2 ساله به ایران باز گشتم ... تحصیلاتم در ضمینه الکترونیک آنالوگ در سال 1371 به اتمام رسید و

دوره دیجیتال رو بصورت خصوصی و علاقه مندی جهت تکمیل گزارندم ... شغل اصلی بنده قبل از مهاجرت

تعمیر کار لوازم صوتی و تصویری بوده و دارای مجوز رسمی از اتحادیه صنف مربوطه بوده ام ... بواسطه شغل

و علاقه مندی بسیاری از ذستگاههای طراحی شده خارجی رو از دهه 90 میلادی تا کنون مورد برسی قرار

داده ام و کم وبیش به نکات کلیدی و رازهای موفقیت بعضی از طراحی های موفق پی بردم . فکر نمیکنم

در این برهه از زندگی نیاز مالی من به فروش چند خازن و ... باشد .مخصوصا که در ایام جوانی بحدی تلاش

و فعالیت کرده ام که اکنون تامین باشم و نیازی به اینگونه بیزینسها نداشته باشم علاقه من به مبحث صدا باعث

مطالعه دقیقتر من بر روی طرحها و بواسطه آشنایی با زبان خارجی مطالعه سایتهای خارجی بوده و چون فکر

میکنم متعلق به این مرزو بوم هستم خودم رو مدیون این خاک و سرزمین میدونم ... سعی کردم در زندگی اندک

اطلاعاتی رو که جمع کردم در اختیار همگان بگزارم و برای اثبات آن حتی هزینه های مالی هم کردم ... از وارد

کردن حتی خازنها بگیر تا چیپهای نامی و بسیار پیشرفته کمیاب ... تا شاید این اصل و دانش در این کشور نهادینه

بشه که ما هم میتوانیم مثل بسیاری از سازندگان آنطرف که با زیرکی با اندک دقتی در ساخت ...سرمایه ما را به

تاراج میبرند منهم سهم خودم و دین خودم رو به این کشور و مردمان آن انجام داده باشم ...

دوست خوبم رضا بواسطه تجربه شنیداری و پستهای بیشمار در ضمینه تحلیل و نقد دستگاههای گوناگون به

عمد از طرف من به عنوان یک منتقد با تجربه بر گزیده شد و طی دوستی با ایشان از بسیاری از تجربیات و

نظرات ایشان در کارهای و مسائل فنی استفاده شد ... هر چند ایشان دانش الکترونیک ندارند اما همیشه با

علاقه و صبر و شکیبایی به پای صحبتهای فنی و پیچیده من که حوصله هر شنونده ای رو سر میبره نشستند و

حتی با جمع بندی این اصلاعات گاهی به بنده رهنومدها و خطهای فکری هم دادند ...

از ایشان کمال تشکر را دارم ...

اما میخواهم همین جا به کلیه دوستان بگویم که زندگی 8 ساله در غربت بمن درسهای بسیاری آموخت یکی

از بالاترین درسها این نکته است که زندگی بسیار کوتاه و گزارست ... اگر هم از میان این حرفهای من کسی

چیزی آموخت و یا حتی خط فکری جهت تست و کنچکاوی به آن مورد باعث پیشرفت وی شد همان مرا بس

است که دینم و وظیفه خودم رو انجام دادم و میدانم سالها چشم دوختن به مدارها و ادوات الکترونیک که مرا

در خود مسخ نمود و رنگ سپیدی بر موهای من نهاد اکنون باعث استفاده شخص و یا اشخاصی شده ....

ممنون.

دیدگاه

اوه اوه استاد اشک بیا دعوا شد !!آ‌ :angry:
                  بابا به خدا ارزش نداره !!آ‌ ما اینجا جمع شدیم که چند تا مطلب به همدیگه یاد بدیم نه اینکه بخوایم خدایی نکرده به هم پز بدیم که من این رو بلدم و من اون رو بلدم تو بلد نیستی !آ‌
                  من از اول این تاپیک مباحث رو دنبال کردم !آ‌ جسارتا تجربه معنیش این نیست که همیشه حرفتون درسته !آ‌
                  این بحث راه به هیچ جا نمیبره لااقل به نظره من !آ‌
                  البته من هیچ اطلاعاتی در زمینه الکترونیک ندارم و مخلص همه استاید سایت هم هستم !آ‌ :bye
                  میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
                  به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

پاسخ : ریکپ امپلی فایر خودرو با خازن های کوپ&#1604

نوشته اصلی توسط deadmaster
                    اوه اوه استاد اشک بیا دعوا شد !!‌ :angry:
                    بابا به خدا ارزش نداره !!‌ ما اینجا جمع شدیم که چند تا مطلب به همدیگه یاد بدیم نه اینکه بخوایم خدایی نکرده به هم پز بدیم که من این رو بلدم و من اون رو بلدم تو بلد نیستی !‌
                    من از اول این تاپیک مباحث رو دنبال کردم !‌ جسارتا تجربه معنیش این نیست که همیشه حرفتون درسته !‌
                    این بحث راه به هیچ جا نمیبره لااقل به نظره من !‌
                    البته من هیچ اطلاعاتی در زمینه الکترونیک ندارم و مخلص همه استاید سایت هم هستم !‌ :bye
                    نه داداش دعوا چیه مگه اینجا چاله میدونه :eek:
                    خیلی منطقی دلایلمون رو اوردیم حالا هر کسی باید خودش فکر کنه ببینه کدوم درست تره چون هردوتاشون درستن و کاملا غلط نیستن. اتفاقا به نظر من هر از چندگاهی این بحث ها خوبه چون انجمن بعد رفتن دوستانی مثل مازیار خیلی خشک و بیروح شده! هرچی هم توهین از طرف من بوده من اصلاح کردم و چند بار هم عذر خواهی کردم.
                    ما اینجا به کسی پز نمیدیم توی ارسال های قبلیم هم گفتم من از طرف خودم و بچه های انجمن خودمون دارم اینو میگم حالا لحن جناب vibree جور دیگه ای قابل برداشت بوده خودشون باید بگن.

دیدگاه

من با گفته مهدی عزیز موافق هستم که آمدن دوستان وارد و با تجربه به بخش صوتی خیلی خوب هست و این بخش پر بار تر هم خواهد شد

به هر حال این گفتگو ها هر چند در برخی خط ها تندروی هم هست ، باعث پیشرفت میشه.
                      هیچ کس همه چیز را نمیداند بلکه گروه هست که خیلی چیز ها را میداند...
                      خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط afshindiy نمایش پست ها

سلام

دوستان

بنده متاهل دارای یک فرزند و سن 43 سال و تازگی بعد از مهاجرت چند ساله به دیار غربت

بمدت 2 ساله به ایران باز گشتم ... تحصیلاتم در ضمینه الکترونیک آنالوگ در سال 1371 به اتمام رسید و

دوره دیجیتال رو بصورت خصوصی و علاقه مندی جهت تکمیل گزارندم ... شغل اصلی بنده قبل از مهاجرت

تعمیر کار لوازم صوتی و تصویری بوده و دارای مجوز رسمی از اتحادیه صنف مربوطه بوده ام ... بواسطه شغل

و علاقه مندی بسیاری از ذستگاههای طراحی شده خارجی رو از دهه 90 میلادی تا کنون مورد برسی قرار

داده ام و کم وبیش به نکات کلیدی و رازهای موفقیت بعضی از طراحی های موفق پی بردم . فکر نمیکنم

در این برهه از زندگی نیاز مالی من به فروش چند خازن و ... باشد .مخصوصا که در ایام جوانی بحدی تلاش

و فعالیت کرده ام که اکنون تامین باشم و نیازی به اینگونه بیزینسها نداشته باشم علاقه من به مبحث صدا باعث

مطالعه دقیقتر من بر روی طرحها و بواسطه آشنایی با زبان خارجی مطالعه سایتهای خارجی بوده و چون فکر

میکنم متعلق به این مرزو بوم هستم خودم رو مدیون این خاک و سرزمین میدونم ... سعی کردم در زندگی اندک

اطلاعاتی رو که جمع کردم در اختیار همگان بگزارم و برای اثبات آن حتی هزینه های مالی هم کردم ... از وارد

کردن حتی خازنها بگیر تا چیپهای نامی و بسیار پیشرفته کمیاب ... تا شاید این اصل و دانش در این کشور نهادینه

بشه که ما هم میتوانیم مثل بسیاری از سازندگان آنطرف که با زیرکی با اندک دقتی در ساخت ...سرمایه ما را به

تاراج میبرند منهم سهم خودم و دین خودم رو به این کشور و مردمان آن انجام داده باشم ...

دوست خوبم رضا بواسطه تجربه شنیداری و پستهای بیشمار در ضمینه تحلیل و نقد دستگاههای گوناگون به

عمد از طرف من به عنوان یک منتقد با تجربه بر گزیده شد و طی دوستی با ایشان از بسیاری از تجربیات و

نظرات ایشان در کارهای و مسائل فنی استفاده شد ... هر چند ایشان دانش الکترونیک ندارند اما همیشه با

علاقه و صبر و شکیبایی به پای صحبتهای فنی و پیچیده من که حوصله هر شنونده ای رو سر میبره نشستند و

حتی با جمع بندی این اصلاعات گاهی به بنده رهنومدها و خطهای فکری هم دادند ...

از ایشان کمال تشکر را دارم ...

اما میخواهم همین جا به کلیه دوستان بگویم که زندگی 8 ساله در غربت بمن درسهای بسیاری آموخت یکی

از بالاترین درسها این نکته است که زندگی بسیار کوتاه و گزارست ... اگر هم از میان این حرفهای من کسی

چیزی آموخت و یا حتی خط فکری جهت تست و کنچکاوی به آن مورد باعث پیشرفت وی شد همان مرا بس

است که دینم و وظیفه خودم رو انجام دادم و میدانم سالها چشم دوختن به مدارها و ادوات الکترونیک که مرا

در خود مسخ نمود و رنگ سپیدی بر موهای من نهاد اکنون باعث استفاده شخص و یا اشخاصی شده ....

ممنون.
                        یادمه تو فروم همیشه عکس ی خازن میزاشتی میگفتی امروز با این خازن دارم آهنگ گوش میدم خازن ها هم همه از اون ور آب میومدن گرون و محدود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X