در جواب سوال که چرا 2n3055 باید عرض کنم چون 8 تا داشتم واسه اونا آمپ ساختم دلیل خاصی نداره!
الان هم bf422 تهیه کردم میخوام بزنم رو مدار ببینم نتیجه چی میشه؟ایشاللا که خوب میشه!
دوستان سوالای منو جواب ندادین هااااا!!
اگه درست نشد.از روی نقشه مدار ولتاز نقاطی که روی نقشه مشخص شده رو اندازه بگیرید و ببینید مشکل مربوط بکدوم قسمت میشه.
دوستان چهار تا ترانزیستور b1616 و d2478 تو خرت و پرتام پیدا کردم!اینا به درد چی میخورن؟تو دیتاشیت نوشته medium power tranzistor
:
ایناهاش!
b1616 رو من توی درایور ماسفتای پاور سوییچینگ یه آمپلی جی وی سی دیدم.
از نشونش معلومه برای شرکت ROHM ژاپن باشه.
به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
الکترونیک قدرت
الکترونیک آنالوگ
طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
---------------------BMCELEC@-------------------
------------www.hoseyniemeni.ir-----------
---------------www.bmc-elec.com--------------
---------------www.bmc-elec.ir--------------
b1616 رو من توی درایور ماسفتای پاور سوییچینگ یه آمپلی جی وی سی دیدم.
از نشونش معلومه برای شرکت ROHM ژاپن باشه.
پس چون اینا رو دارم میرم تو کار سوئیچینگ :biggrin:
دوستان تو این سه ماه تابستون میخوام برم مدرک الکترونیک یا سیم پیچی از فنی حرفه ای بگیرم
نظر شما چیه؟
سام عزیز واقعا فکر خیلی خوبی داری در طراحی خیلی زیبا
فقط یه سوال تو اون عکس اول که گذاشتی از اون مدار پری تون اون ولوم ساب که گذاشتی خروجی جدا داره یا چیز دیگه ای هست
اگه ممکنه یه عکسی از مدار داخلش بزار من ببینم
چون خودم هم دنبال یه همچین مداری هستم البته یه مدار برای ساب دارم درست میکنم تا ببینم چی میشه
فقط یه نکته برای فلش پلیر: از داخل مادگی usb رو با چسب 123 یا دوقلو به فیبر محکم کن و پایه هایی که دوتا پیچ نگه دارنده ی مدار به اون وصلن رو با چسب محکم کن.
اینو تجربه به من گفت چون چند تا از مشتریام شاکی شدن . چرا؟ دستشون یواش میخوره به فلش یا مادگی از فیبر کنده میشه یا پایه های نگه دارنده ی مدار میشکنه
به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
الکترونیک قدرت
الکترونیک آنالوگ
طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
---------------------BMCELEC@-------------------
------------www.hoseyniemeni.ir-----------
---------------www.bmc-elec.com--------------
---------------www.bmc-elec.ir--------------
سام عزیز واقعا فکر خیلی خوبی داری در طراحی خیلی زیبا
فقط یه سوال تو اون عکس اول که گذاشتی از اون مدار پری تون اون ولوم ساب که گذاشتی خروجی جدا داره یا چیز دیگه ای هست
اگه ممکنه یه عکسی از مدار داخلش بزار من ببینم
چون خودم هم دنبال یه همچین مداری هستم البته یه مدار برای ساب دارم درست میکنم تا ببینم چی میشه
قربانت چشمات خوب میبینه برادر. لطف داری :agree:
فقط باید با ظرافت بیشتری کار کنم. اینا بیشتر تمرینی هست.
مدار ساب جدا هست . ساب همون سایت اسپانیایی . اونی که با ولتاژ دوبل کار میکنه. پری هم که خودت متوجه شدی .
همونی که همه ساختیم
داداشی عکس هم بزودی از همه طرفش میزارم.
خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت
سلام بچه ها.اول از همه تشکر می کنم بابت وقتی که می زارید و شر کردن اطلاعاتتون و اینکه من کلا این کامنتهایی که ردو بدل می شه رو می خونم حاااالللللل می کنم، به وجد می یام.ولی فقط می خونم ،الان می خوام با اجازه بچه ها منم سوال بپرسم.قبلش بگم که من این قوانینه سایتو خوندم ولی تو پیاده سازیش مشکل دارم.مثلا الان نمی دونم اینجا این کامنتو نوشتم درسته یا نه؟آخه از 2N3055 سوال داشتم واسه همین اینجا می خوام بگم.و اینکه این دکمه پاسخ سریع رو زدم!!!؟؟ درست زدم؟
سوال : من چند سال پیش مدار آمپلی آقای بخت آور 400 وات رو درست کردم.چنتا عکس از کتابش و مدارش می زارم .انشالا تو پستای بعد هم عکسایی از مدار ساخته شدش می زارم.خواستم بگم که کلا از آمپلی فایر زدم کرد.خیلی روش وقت گذاشتم ولی خیلی اذیتم کرد از مچ نشدن مدار پری با آمپلی بگیر تا سرد موندن 3تا 2N3055 سمت چپ و داغ شدن 3تای سمت راست.البته از حق نگذریم منم اون موقع بد کار کردم ولی الان بد از چند سال می خوام دوباره روش وقت بذارم واسه همین خواستم بدونم کمکم می کنید یا نه؟
اینم لینک عکس ها
http://www.4shared.com/folder/ZbEl1LwB/_online.html
سلام بچه ها.اول از همه تشکر می کنم بابت وقتی که می زارید و شر کردن اطلاعاتتون و اینکه من کلا این کامنتهایی که ردو بدل می شه رو می خونم حاااالللللل می کنم، به وجد می یام.ولی فقط می خونم ،الان می خوام با اجازه بچه ها منم سوال بپرسم.قبلش بگم که من این قوانینه سایتو خوندم ولی تو پیاده سازیش مشکل دارم.مثلا الان نمی دونم اینجا این کامنتو نوشتم درسته یا نه؟آخه از 2N3055 سوال داشتم واسه همین اینجا می خوام بگم.و اینکه این دکمه پاسخ سریع رو زدم!!!؟؟ درست زدم؟
سوال : من چند سال پیش مدار آمپلی آقای بخت آور 400 وات رو درست کردم.چنتا عکس از کتابش و مدارش می زارم .انشالا تو پستای بعد هم عکسایی از مدار ساخته شدش می زارم.خواستم بگم که کلا از آمپلی فایر زدم کرد.خیلی روش وقت گذاشتم ولی خیلی اذیتم کرد از مچ نشدن مدار پری با آمپلی بگیر تا سرد موندن 3تا 2N3055 سمت چپ و داغ شدن 3تای سمت راست.البته از حق نگذریم منم اون موقع بد کار کردم ولی الان بد از چند سال می خوام دوباره روش وقت بذارم واسه همین خواستم بدونم کمکم می کنید یا نه؟
اینم لینک عکس ها
http://www.4shared.com/folder/ZbEl1LwB/_online.html
سلام دوست عزیز شما باید واسه این موضوع یه تاپیک جداگانه بزنید
واسه اون مدار بخت اور هم وقت نزارید چون مدار خوبی نیست من سالها پیش درستش کردم ولی نتونستم درست راش بندازم مدار مشکل داره
این همه مدارات خوب و تست شده تو این انجمن هست یکی رو انتخاب کن و بساز اگه مشکلی هم داشتی من و بقیه دوستان کمکت میکنیم
سلام آقا مصطفی ،ممنون ک جوابمو دادی. فکر می کردم کسی جواب نمی ده...
حرفتون متین،از لحاظ روانی تخریبم کرده اینکه نتونستم راش بندازم :sad:
می گی اوراقش کنم از قطعاتش استفاده کنم :cry: ؟؟؟؟
آخه آمار گرفتم که بعضی ها راش انداختن و اینکه خودمم راش انداختم ولی کیفیتش پایین بود و صداش هم کم بود ولی دفعه های بعد که خواستم راش بندازم بعد از چند ثانیه صدا خفه می شد!!!شاید من نتونستم راش بندازم؟
سلام دوست گرامی من همین مدار 400وات بخت اور ده سال پیش ساختم خیلی خوب کار میکنه وهنوز هم داره ازش استفاده میشه واقعا اون زمانها اقای بخت اور با کتابای خوبش کمک بزرگی درزمینه اموزش به همه می کرد یه جای کارت مشکل داره مدارو چک کن ببین قطعات دونه به دونه مشکل نداشته باشه بعضی وقتا یه خازن کوچک معیوب ادم رو کلافه میکنه درسته مدارش شاید اصولی نباشه وشاید کیفیت لازم رو نداشته باشه اما کار میکنه
دقیقا منم همین حسو دارم...کیفیت ندارن ولی کار می کنن، واقعا کمک بزرگی به منم کردن...دارم خازن سنج این لینکو می سازم که بعد برم سراغ تست قطعاتش...خدارو شکر که شما جواب گرفتید.می شه یه عکس بزارید تا منم با مدار خودم مقایسه کم؟
البته mostafa65 می گه یه تاپیک جدا بزنیم.موافقی بزنیم روش کار کنیم؟اینجوری اساتید هم مجبور می شن به من کمک کنن :smile:
فقط اینکه من نمی دونم چطوری باید یه تاپیک جدید بسازم؟؟
http://vrtp.ru/index.php?s=bf40c99ef57414dd64ef0f51d4213e61&s howtopic=13358&st=20
منم مثل خیلی از بچه ها با کتابهای جناب بخت اور کار الکترونیک رو شروع کردم منم ایشون رو دوست دارم ولی این مدار 400 وات مثل اون 100 وات یا اون مدار 300 وات با تغذیه دوبلشون نیست به نظرم وقت پاش نذارید البته با خودتون هست ولی با یه تاپیک جداگانه
زدن تاپیک هم کاری نداره بالای هر انجمن نوشته (ایجاد موضوع جدید) کافی اون رو بزنید و یه اسم براش بزارید همین
من 2 تا از اون مدار 100 واتشون رو ساختم هنوز هم دارمشون ولی بدرد موسیقی نمیخوره فقط برای مداحی خوب هستن
ولی با این همه مدارات با کیفیت تو این انجمن چرا شما میخواهید رو این مدار کار کنید؟
آخه کلی هزینه کردم واسش و اولین مدار آمپلیمه و اینکه بعضیا هم راش انداختن و اینکه خیلی بهم برخورده که یه عده ساختن من نتونستم :sad:
سعی می کنم تو اولین فرصت برم سراغش و اگر نتیجه نگرفتم یه تاپیک بزنم واسه راهندازیش....تو این مدت هم خیلی تاپیک های مدارات صوتی رو خوندم می خوام در کنار تعمیر این همون 120 وات با 2n3055 و 100 وات با 2sc5200 رو هم بسازم.من اهوازم و همیشه خریدامو از تهران می کنم
به هر حال ممنون بابت راهنماییتون
بچه ها مدار 400 وات آقای بخت آور رو اوراق کردم :cry2:
چندر روز وقتمو گرفت و با حذف بعضی قطعات و تعویض مقدار بعضی المانها راه افتاد ولی بد کیفیت و کم صدا ....دیدم داره خیلی وقتمو می گیره واسه همین یهو هنگ کردم تو 30 دقیقه اوراقش کردم
حالا با خیاله راحت می رم سراغ آمپلی با 2n3055 . ترانس دوبل 22 ولت 3 آمپر از اوراق اون مدار مونده و کلی 2n3055 و دارلینگتونای BDT62c و BDT63c و چنتا قطعه دیگه.
سلام به همهههههههههههههههههه. بچه ها بالاخره منم اولین آمپلی رو ساختم. بعد از اینکه آمپلی آقای بخت آور رو نتونستم بعد از چند سال وقت صرف کردنو کلی پول هزینه کردن نتونستم راش بندازم اوراقش کردم و رفتم سراغ سایت معروفه www.construyasuvideorockola.com
و همون 180 واتش با 2n3055 رو ساختم ولی من بجاش 2n3773 استفاده کردم.روی 2تا بلندگو 6 اهم که با هم می شه 12 اهم تستش کردم. هر بلندگو 180 وات موزیک هستش.با موبایل بش ورودی دادم مثله.......داشتم ذوق می کردم. عالی جواب داد.هیچ نویزی نداشت. ترانس هم دوبل 35 ولت هر سر 7 آمپر که می شه 490 وات سفارش دادم. شد 200000 تومان. چنتا عکس از ساختش گذاشتم.فیلم تستشم هست. ممنون از همههههههههههه
http://www.4shared.com/photo/q_XjS8n5ba/DSC_0825.html
http://www.4shared.com/photo/fjisxcWtce/DSC_0838.html
http://www.4shared.com/photo/As9QCpgLba/DSC_0852.html
http://www.4shared.com/video/enA3ovPbce/MOV_0853_-_Copy.html
دیدگاه