اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بریج بستن دوتا 7850

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

بریج بستن دوتا 7850

من دوتا ای سی tda7850 دارم و میخام دوتا ای سی رو به 4 کانال بریج شده تبدیل کنم حالا من نمیدونم بریج کردن ای سی هارو خراب میکنه یا نه

کیفیت تغییر نمیکنه ؟ برا ساب میخام چطور بریج ببندمشون؟

مرسی

پاسخ : بریج بستن دوتا 7850

نوشته اصلی توسط saeed_06
    من دوتا ای سی tda7850 دارم و میخام دوتا ای سی رو به 4 کانال بریج شده تبدیل کنم حالا من نمیدونم بریج کردن ای سی هارو خراب میکنه یا نه

کیفیت تغییر نمیکنه ؟ برا ساب میخام چطور بریج ببندمشون؟

مرسی
    این آیسی خودش بریجه و هیچ راهی برا بریج کردن دوباره ندارید.
    یعنی نمیتونید بریج رو دوباره بریج کنید.
    به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
    الکترونیک قدرت
    الکترونیک آنالوگ
    طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
    ---------------------BMCELEC@-------------------
    ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
    ---------------www.bmc-elec.com--------------
    ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

ظاهرا هیچ امپی نداریم که با 12 تک 50 وات بیشتر بده اینطور نیست؟

البته غیر ممکنه نباشه اگر باشه تو ایران نیست
      خودتون ای سی رو سراغ ندارید که با ولتاژ تک 35 ولت کار کنه؟ اخه 2030 سه سیمه برا ساب ماشین میخام

دیدگاه

من با2030با ولتاژ تک 12جواب گرفتم عالی بود :mrgreen: :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir013790
          من با2030با ولتاژ تک 12جواب گرفتم عالی بود :mrgreen: :agree:
          کار جالبی انجام دادید

اقای حسینی این ای سی کیفیتش چطوره از 1557 بیشتره ؟اخه 1557 صدا رو مصل کسی که داره اب میخوره بعد خانندنگی میکنه خراب میکرد

دیدگاه

باندات چند واتن؟چند اهم؟ :read:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir013790
              باندات چند واتن؟چند اهم؟ :read:
              باند توکار ماشین 4 اهم 100 وات سابم 13 اینچ

دیدگاه

هر چی گشتم100وات پیدا نکردم :angry:
                اما میتونی دو تا2050رو بریج کنی70وات بگیری البته با هیت سینک خوب
                یا اینکه یه اینورتر درست کنی ولتاژت به50برسه اونوقت یه 100وات بسازی که نمیصرفه :NO:
                انتخاب با توست :nerd:

دیدگاه

یه آیسی هست فک کنم TDA1562 کلاس کاری AB نیست.اصلش هم پیدا نمیشه اینا که تو بازارن همه...
                  چون واسه ساب میخای برا اینکه صدای ساب برابر اسپیکر ها کم نیاره بهتره یه سوییچینگ بسازی با یه آیسی 7294 بدی به ساب.
                  از توکار 12 ولت بیا بیرون من که اومدم... خیلی بهتره چه از لحاظ کیفیت چه از لحاظ قدرت با این ولتاژ گرفتن صدای خوب با دیستور کم غیر ممکنه مگر با امپدانس خیلی پایین باندا که اصلا معقول نیست.
                  یا یه گسسته بساز.
                  مدارش خیلی سادس(چه سوییچینگ چه آمپ)
                  ترانسش هم ترانس پاور کامپیتوره لازم نیست بپیچی.
                  http://320volt.com/tda7294-subwoofer-amfisi/
                  http://320volt.com/aktif-subwoofer-tda7294-anfi-lm3915-vumetre-tl494-dcdc-kovertor/
                  سوییچینگ لینک دومی رو من ساختم آمپش هم یه گسسته جدا جای 7294 گذاشتم.
                  الکترونیک قدرت
                  الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

ای سی خوبیه ولی بدیش اینه کمیابه یکم حالا ممکنه این فروشگاه از این ای سی ها وارد کنه نمیدونم
                    یه سوال این ای سی رو نمیشه با ای سی دیگه بریج کنم ؟ اینظوری 140 وات میگیرم :biggrin:
                    اخه تبدیل 12 به مثبت منفی و صفر 50 ولت کار ساده ای نیست و این کار نیاز به دانش و مهارت کافی داره
                    یکی از دوستان یه مدار تبدیل 12 به 50 ولت سه سیم طراحی کرد اقای arvinfx بود فک کنم دوسه تا از بچه ها هم ساختن جواب گرفتن
                    اون امپ هایی که توی سیسیتم صوتی ماشینا میزارن بیشتر حجمش و پولش مربوط به بخش سویچینگ بوستر میشه و گرنه ساخت امپ خیلی سادس مخصوصا با ای سی منم نمیخام زیاد خودمو اذیت کنم برا همین با ولتاژ 18 ولت کار میکنم :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed_06
                      ای سی خوبیه ولی بدیش اینه کمیابه یکم حالا ممکنه این فروشگاه از این ای سی ها وارد کنه نمیدونم
                      یه سوال این ای سی رو نمیشه با ای سی دیگه بریج کنم ؟ اینظوری 140 وات میگیرم :biggrin:
                      اخه تبدیل 12 به مثبت منفی و صفر 50 ولت کار ساده ای نیست و این کار نیاز به دانش و مهارت کافی داره
                      یکی از دوستان یه مدار تبدیل 12 به 50 ولت سه سیم طراحی کرد اقای arvinfx بود فک کنم دوسه تا از بچه ها هم ساختن جواب گرفتن
                      اون امپ هایی که توی سیسیتم صوتی ماشینا میزارن بیشتر حجمش و پولش مربوط به بخش سویچینگ بوستر میشه و گرنه ساخت امپ خیلی سادس مخصوصا با ای سی منم نمیخام زیاد خودمو اذیت کنم برا همین با ولتاژ 18 ولت کار میکنم :agree:
                      اون سویچینگ که آروین جان گذاشتن به نظر من برای کارای ساده یکم پیچیدس.
                      این مدار هم که بالا لینکشو قرار دادم اولین تجربه ی سوییچینگ خودم بود و جواب هم گرفتم بالاخره آدم باید از یه جایی شروع کنه دیگه!
                      شما میخای 18 تومن پول بدی 7850 بگیری دو تومن بزار روش یه سوییچینگ ساده بساز .
                      در کل صاحب اختیاری.
                      الکترونیک قدرت
                      الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

همون 1562 رو میخام بخرم چون عاشقش شدم
                        thd با 1557 قابل قیاس نیست خود 1557 رو که بستم خیلی بی کیفیت بود بعد یه نگا به دیتاشیت انداختم نوشته 0.15 !!! اما 1562 نوشته 0.06
                        اقا من منظورتونو در مورد سویچینگ متوجه نشدم سویچینگ که ورودیش 220 ولت یا 12 اخه من برا ماشین میخام !!!
                        من یه گونی پر از سویچینگ دارم از پاور کامپیوتر گرفته تا منبع دوربین مدار بسته به کارم نمیان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed_06
                          همون 1562 رو میخام بخرم چون عاشقش شدم
                          thd با 1557 قابل قیاس نیست خود 1557 رو که بستم خیلی بی کیفیت بود بعد یه نگا به دیتاشیت انداختم نوشته 0.15 !!! اما 1562 نوشته 0.06
                          اقا من منظورتونو در مورد سویچینگ متوجه نشدم سویچینگ که ورودیش 220 ولت یا 12 اخه من برا ماشین میخام !!!
                          من یه گونی پر از سویچینگ دارم از پاور کامپیوتر گرفته تا منبع دوربین مدار بسته به کارم نمیان
                          به اون thd اعتماد نکن. اونها واسه یه توان خاصیه مهم دیستوریشن تو توان مورد نظر ماست.
                          اون سوییچینگ هم ورودی 12 ولت و خروجی دوبل 35 هست.
                          الکترونیک قدرت
                          الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

اون thd هارو که گفتم تو 1 وات بودن مسلما 0.06 از 0.15 بهتره چون هر چی صدا بیشتر بشه thd هم بالاتر میره
                            با 35 ولت 7294 رو راه اندازی میکنم (منبع) اما با سویچینگ یکی از بچه ها مدارشو گذاشته بود خیلی بزرگ و پیچیده دی میومد مدار بهتری سراغ ندارید اون لینک هایی که دادین چند تا عکس بودن فقط تو همین سایت ماژول های دیسی به دیسی به فروش میرسه ولی خروجیشون دی سی تکه و به کارم نمیاد
                            توضیحاتتون خیلی کمکم کرد پس میخام چهار تا 1562 واسه 4 کانال باند و دوتا 7294 واسه دوتا ساب بزنم

فک میکنی بهتر نیست یه تاپیک جدا برا ساخت سویچینگ بزنیم با هم بسازیمش :biggrin:(کم کم دارم صمیمی میشم)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed_06
                              اون thd هارو که گفتم تو 1 وات بودن مسلما 0.06 از 0.15 بهتره چون هر چی صدا بیشتر بشه thd هم بالاتر میره
                              با 35 ولت 7294 رو راه اندازی میکنم (منبع) اما با سویچینگ یکی از بچه ها مدارشو گذاشته بود خیلی بزرگ و پیچیده دی میومد مدار بهتری سراغ ندارید اون لینک هایی که دادین چند تا عکس بودن فقط تو همین سایت ماژول های دیسی به دیسی به فروش میرسه ولی خروجیشون دی سی تکه و به کارم نمیاد
                              توضیحاتتون خیلی کمکم کرد پس میخام چهار تا 1562 واسه 4 کانال باند و دوتا 7294 واسه دوتا ساب بزنم

فک میکنی بهتر نیست یه تاپیک جدا برا ساخت سویچینگ بزنیم با هم بسازیمش :biggrin:(کم کم دارم صمیمی میشم)
                              به نظرم بهتره تو انجمن چرخ بزنی مدارای خوبی هست.(یکیشم مدار آقا بهنام)
                              لازم نیست تاپیک جدا بزنی تو پ خ ادامه میدیم . اول خودت بساز راه انداخنی اگه خواستی یه تاپیک جدا بزن.
                              من بودم از 1562 استف نمیکردم گرون در میاد...
                              الکترونیک قدرت
                              الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X