اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نظردرموردسوئیچینگ 600وات به همراه آمپلی3*150وات دارلینگتون

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نظردرموردسوئیچینگ 600وات به همراه آمپلی3*150وات دارلینگتون

نوشته اصلی توسط emparator
    خوب یه باربیشترکه نمی پیچی.هسته یکیشec44هستش اون یکیم فکرکنمerl35باشه ازروتلویزیون دراوردم.
    نه اخه اینکه صدامیده ال ای دی که بغل ایسی هستش همون ریتمی که هسته صدامیده اینم چشمک میزنه اخرسرم میوفته روباندا البته زیرباراینجوریه باسلف واینام فکرنکنم درست شه.
    هیچوقت نمی تنه ازهسته باشه چون اگه اینجوری بودازخروجی سیمای ثانویه مشترک استفاده کردم به هرکدوم ازخروجی ثانویه دوتادیودواسه منفی دادم دوتام واسه مثبت.
    خوب چون ec44 توانش بیشتره افتش کمتر از erl35 هست! هر دو هسته رو یه مدل انتخاب کنی افتشون برابر میشه بهنامم به این موضوع اشاره کرده بود مال اون یکی ee33 بود یکی erl35 که رو ee33 افت ولتاژ بیشتر بود
    اگه درست نشد میگردم دنبال سیم لیتز اگه نشد خودم میپیچم دیگه چاره ای نیست :(
    چرا سلف خازن بزاری درست میشه با سلف پاور کامپیوتر همون گرد و کلفت که سه تا سیم روش پیچیدن تست کن خازنم 3300 میکرو بزار + 100 میکرو + 1 میکرو 100% حل میشه
    عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
    مخترع برتر شمال غرب سال 96
    مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
      خوب چون ec44 توانش بیشتره افتش کمتر از erl35 هست! هر دو هسته رو یه مدل انتخاب کنی افتشون برابر میشه بهنامم به این موضوع اشاره کرده بود مال اون یکی ee33 بود یکی erl35 که رو ee33 افت ولتاژ بیشتر بود
      اگه درست نشد میگردم دنبال سیم لیتز اگه نشد خودم میپیچم دیگه چاره ای نیست :(
      چرا سلف خازن بزاری درست میشه با سلف پاور کامپیوتر همون گرد و کلفت که سه تا سیم روش پیچیدن تست کن خازنم 3300 میکرو بزار + 100 میکرو + 1 میکرو 100% حل میشه
      سلف وخازنوامتحان می کنم ببینم درست میشه.
      سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

اقاارمین میشه یکم راجب سلف وخازنایی که گفتی توضیح بدی.اون سلفی که گفتی توورودی بزارم یاتوخروجی سوئیچینگ؟اون سلف 3تاسیم پیچی داره کدومش وصل بشه وهمینطورمقدارخازناچقدرباشه.

دیدگاه

اقاارمین میشه یکم راجب سلف وخازنایی که گفتی توضیح بدی.اون سلفی که گفتی توورودی بزارم یاتوخروجی سوئیچینگ؟اون سلف 3تاسیم پیچی داره کدومش وصل بشه وهمینطورمقدارخازناچقدرباشه.
          سلف و خازن تشکیل یه فیلتر میده , ما میتونیم با دونستن فرکانس نویزمون یه فیلتری طراحی کنیم که فرکانس کاتش کمتر باشه و در نتیجه اون نویز رو عبور نمیده, تمام سویچینگا تو خروجیشون یک سلف + خازن دارن
          هرچی فرکانس سویچ بالاتر باشه فیلتر ما کوچیکتر میشه
          اول سلف رو بزار بعد خازن
          سلف پاور رو باید سیمارو دو دسته کنی یکی برا + یکی برا - من سیمارو موازی میکنم چون جریان بالاست
          عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

سلف و خازن تشکیل یه فیلتر میده , ما میتونیم با دونستن فرکانس نویزمون یه فیلتری طراحی کنیم که فرکانس کاتش کمتر باشه و در نتیجه اون نویز رو عبور نمیده, تمام سویچینگا تو خروجیشون یک سلف + خازن دارن
            هرچی فرکانس سویچ بالاتر باشه فیلتر ما کوچیکتر میشه
            اول سلف رو بزار بعد خازن
            سلف پاور رو باید سیمارو دو دسته کنی یکی برا + یکی برا - من سیمارو موازی میکنم چون جریان بالاست
            اقاحله میزارم یعنی کلانویزوحذف می کنه؟

دیدگاه

اقاحله میزارم یعنی کلانویزوحذف می کنه؟
              والا این فیلتر همه نویزارو حذف میکنه ولی مقادیرش باید درست باشه و سلف و خازنو با توجه به نویزت باید محاسبه کنی , بهترین راه اینه که با اسکوپ فرکانس نویزتو حساب کنی مثلا 1khz بعد محاسبه گرای انلاین داریم توشون این فرکانسو وارد میکنی مقدار سلف و مقدار خازن رو بهت میده
              من برا سویچینگی که خودم ساخته بودم گذاشتم کامل کامل نویزارو حذف کرد انگار مقادیرش با نویزم میخوند ولی برا پاور کامپیوتر جواب نداد یعنی دادا ولی بازم یه مختصر نویز دارم ولی تاثبرش محسوسه و هرچی مقادیر به مقدار مورد نیاز نزدیک باشه تاثیرش بیشتره

دیدگاه

والا این فیلتر همه نویزارو حذف میکنه ولی مقادیرش باید درست باشه و سلف و خازنو با توجه به نویزت باید محاسبه کنی , بهترین راه اینه که با اسکوپ فرکانس نویزتو حساب کنی مثلا 1khz بعد محاسبه گرای انلاین داریم توشون این فرکانسو وارد میکنی مقدار سلف و مقدار خازن رو بهت میده
                من برا سویچینگی که خودم ساخته بودم گذاشتم کامل کامل نویزارو حذف کرد انگار مقادیرش با نویزم میخوند ولی برا پاور کامپیوتر جواب نداد یعنی دادا ولی بازم یه مختصر نویز دارم ولی تاثبرش محسوسه و هرچی مقادیر به مقدار مورد نیاز نزدیک باشه تاثیرش بیشتره
                نویزی که من دارم مربوط میشه به هسته چون زیربارصدامیده باعث ایجادنویزمیشه فکرم نکنمبافیلتردرست شه ولی بازامتحان میکنم.
                حالامشکلی که داریم اسکوپ نداریم پس درنتیجه مجبورم باتغییرمقادیربه نتیجه ای برسم.

دیدگاه

دوستانی که واسه سیم پیچی هسته های توروئیدی مشکل دارن سایتی که گذاشتم قشنگ کامل توضیح داده همه ی فرمولاش بامحاسباتشم هست.
                  فقط قبلش اون بالازبانش وفارسی کنین.
                  http://www.bcae1.com/trnsfrmr.htm

دیدگاه

اگه بخوام واسه این آمپلی هایه پنتاسیومتر20کیلوبه عنوان گین بزارم صدای ورودی رواول بدم به پنتاسیومتربعدبه آمپادرسته؟

دیدگاه

اگه بخوام واسه این آمپلی هایه پنتاسیومتر20کیلوبه عنوان گین بزارم صدای ورودی رواول بدم به پنتاسیومتربعدبه آمپادرسته؟
                      بله اول به ولوم و بعد از ولوم به امپ

دیدگاه

مقدارش همون20کیلوخوبه دیگه؟

دیدگاه

50 کیلو بزار

دیدگاه

اینم بازازهمون سایت تقریبامیشه گفت کامل هستش.یه سربش بزنیدبه دردتون می خوره.
                            http://www.bcae1.com/switchingpowersupplydesign/switchingpowersupplytut01.htm

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X