اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت سینما خانگی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : ساخت سینما خانگی

نوشته اصلی توسط Mohammad.z
    دوستان چطوری میشه از تلویزیون های LCD یا LED خروجی صدا گرفت؟ من که هر چی پشت تلویزیونمون رو گشتم هیچ خروجی آنالوگی پیدا نکردم. جک های سونی زیاد داره اما همشون ورودیه. فقط یه دونه کانکتور Optical Digital Audio Out برای خروجی صدا داره. کسی میدونه چطوری میشه از این کانکتور صدای آنالوگ دریافت کرد؟
    درود .اون اپتیکال که دیجیتال هست و باید حتما سینمای خانگی که ورودی صدای دیجیتال داشته باشه رو داشته باشی
    و اما برای خروجی انالوگ از داخل منو میتونی ورودی رو براش خروجی تعریف کنی باید تو منو بگردی تا پیدا کنی اگر هم نتونستی از هدفونش بگیر دیگه
    موفق باشی
    Fail Never
    گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
    دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

پاسخ : ساخت سینما خانگی

سلام داخل جعبتو چطور دراوردی؟داداش باند سفیداتو همون بزرگه ک توی عکسم هست رو از کجا گرفتی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
        درود .اون اپتیکال که دیجیتال هست و باید حتما سینمای خانگی که ورودی صدای دیجیتال داشته باشه رو داشته باشی
        و اما برای خروجی انالوگ از داخل منو میتونی ورودی رو براش خروجی تعریف کنی باید تو منو بگردی تا پیدا کنی اگر هم نتونستی از هدفونش بگیر دیگه
        موفق باشی
        متاسفانه هیچ کدومش رو نداره. نه خروجی هدفون داره و نه میشه ورودی ها رو به خروجی تبدیل کرد. فقط یک راه برای خروجی صدا داره و اونم اپتیکاله.
        ( تلویزیون 42 اینچ LED ال جی)
        پیامبر اکرم (ص):
        دانش اندر گنجینه‏ هایى اسـت که کـلـیدهاى آن پرسش است ؛ پس ، خدایتان رحمت کند ، بپرسید ، که با این کار چهار نفر اجر مى‏ یابند: پرسشگر ، پاسخگو ، شنونده و دوستدار آنان .
        جویاى دانش ، جویاى رحمت است . جوینده دانش رکن اسلام است و پاداشش با پیامبران داده می شود.
        هر گاه جوینده دانش در حال آموختن علم مرگش فرا رسد ، شهید مرده ‏است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بهزاد000
          سلام داخل جعبتو چطور دراوردی؟داداش باند سفیداتو همون بزرگه ک توی عکسم هست رو از کجا گرفتی؟
          داخل جعبه فعلا سادس...چیزه خاصی نداره...با ازمون تجربه و خطا می خوام داخلشو در بیارم....شایدم همینطوری گذاشتمش...
          بلندگوها رو از پاساژ امجد طبقه زیر زمین گرفتم...60 وات هستش...جفتش 70 تومن فک کنم...

دیدگاه

اها از تهران گرفتی فکردم مشهدی اخه مدارایی ک عکساشونو گذاشتی ارم بهنام کیتو دارن....ی پیشنهار میکنم بهت قسمت بلندگو بزرگتو از داخل جعبه بایک تخته از قسمتای دیگت جداکن.بعد ک جدا کردی از داخل کل زاویه هاشو درز بندی و اب بندی کن با چسب اکواریوم بعد داخل کل جعبتو مخصوصا قسمتی ک جداکردی رو کامل با پشم شیشه بپوشون.تیوتر و میدرنجتم نیاز به راه هوا ندارن چون محوته پشتشون به اندازه کافی بزرگ هست.موفق باشی داداش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahid-d
              داخل جعبه فعلا سادس...چیزه خاصی نداره...با ازمون تجربه و خطا می خوام داخلشو در بیارم....شایدم همینطوری گذاشتمش...
              بلندگوها رو از پاساژ امجد طبقه زیر زمین گرفتم...60 وات هستش...جفتش 70 تومن فک کنم...
              درود داداش .70هزار تومن دادای به این چیزای الکی الان با 100تومن باند ظبط بهت میدن با همه چی کامل صداشم خیلی بهتر این هست
              ولی ساختن یک مساله دیگه ای داره ولی نه به هر قیمتی ولی اگه من بودم اماده میخریدم چون نمیصرفه
              موفق باشی
              Fail Never
              گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
              دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
                درود داداش .70هزار تومن دادای به این چیزای الکی الان با 100تومن باند ظبط بهت میدن با همه چی کامل صداشم خیلی بهتر این هست
                ولی ساختن یک مساله دیگه ای داره ولی نه به هر قیمتی ولی اگه من بودم اماده میخریدم چون نمیصرفه
                موفق باشی
                درود.
                من یک جفت ایوا زاپن طرح اصلی خریدم 50هزار
                :wow: .
                هر کدومش 70 واته.خیلی هم شیکه.بخواین عکسم میزارم.وقتی صداشو زیاد میکنم زمین میلرزه لامصب
                :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: .
                اینا طرح اصلیش هست
                :read: .فکر کن اصل ایوا گیر بیاری چیه............

پیشنهاد میکنم فقط دنبال باند ظبت های قدیمی باشین.قیمت مفت :mrgreen: .صدا توووپ :surprised: .
                ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بهزاد000
                  اها از تهران گرفتی فکردم مشهدی اخه مدارایی ک عکساشونو گذاشتی ارم بهنام کیتو دارن....ی پیشنهار میکنم بهت قسمت بلندگو بزرگتو از داخل جعبه بایک تخته از قسمتای دیگت جداکن.بعد ک جدا کردی از داخل کل زاویه هاشو درز بندی و اب بندی کن با چسب اکواریوم بعد داخل کل جعبتو مخصوصا قسمتی ک جداکردی رو کامل با پشم شیشه بپوشون.تیوتر و میدرنجتم نیاز به راه هوا ندارن چون محوته پشتشون به اندازه کافی بزرگ هست.موفق باشی داداش
                  مدارات بهنام کیت رو پنج سال پیش واسه پروژه دبیرستان گرفتم... :biggrin: .حالا هم دیدم هنوز سالمه گفتم بزارم واسه این استفاده کنم حیفه خاک بخوره.... :biggrin:
                  باشه حتما همین کارو میکنم...ممنون از راهنماییت...به جای پشم شیشه از لایکو استفاده کنم چطوره؟ یه نوع الیاف پشمیه....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
                    موفق باشی
                    من هفتاد تومن دادم دو تا توییتر و همینطور فیش های سوکتی هم گرفتم...همش با هم شد هفتاد تومن... :nice:
                    این واسه پروژس .. :smile:. میدونم اماده هم هست....
                    تازشم به تجربش میرزه که ادم خودش درست کنه... :nice:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEON-
                      درود.
                      من یک جفت ایوا زاپن طرح اصلی خریدم 50هزار
                      :wow: .
                      هر کدومش 70 واته.خیلی هم شیکه.بخواین عکسم میزارم.وقتی صداشو زیاد میکنم زمین میلرزه لامصب
                      :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: .
                      اینا طرح اصلیش هست
                      :read: .فکر کن اصل ایوا گیر بیاری چیه............

پیشنهاد میکنم فقط دنبال باند ظبت های قدیمی باشین.قیمت مفت :mrgreen: .صدا توووپ :surprised: .

از کجا خریدی؟؟؟ :eek:
                      بزار ببینیم چه شکلیه.....من خودم تو سمساریا از این ضبطایه سونی قدیمی دیدم که دوتا بلندگو جدا داره...کیفته واقعا خوبی داره....اگه بشه می خوام یکی از اونا واسه سیستمم ردیف کنم...
                      :nice: :nice:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahid-d

از کجا خریدی؟؟؟ :eek:
                        بزار ببینیم چه شکلیه.....من خودم تو سمساریا از این ضبطایه سونی قدیمی دیدم که دوتا بلندگو جدا داره...کیفته واقعا خوبی داره....اگه بشه می خوام یکی از اونا واسه سیستمم ردیف کنم...
                        :nice: :nice:

http://s5.picofile.com/file/8153730734/2012_07_30_521.jpg
                        http://s5.picofile.com/file/8153730818/2012_07_30_522.jpg
                        از سمساری خریدم.
                        یک جفت سونی.یک جفت ایوا.
                        این ایوا قدرت خیلی زیادی داره.اون سونی قدرتش به ایوا نمیرسه اما کیفیتش دو برابر ایوا هست.

جفتشون با هم یک صدای پرقدرت و با کیفیت توووپ میدن.

ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

سلام لایکو هم خوبه ولی اگه از اون پشمایی ک قدیما ک لایکو نبود استفاده میکردن جنسش الیاف پارچه ای بود همونایی ک قبلا تو بالشتا و تشکا می گذاشتن استفاده کنی خیلی بهتره من ی روز ی باند jvcاصلی رو باز کردم تمام دیوارای داخلش ازونا بود و خداییش نسبت به باند کوچیکی ک داشت صداش معرکه بود مخصوصا بیس ش.و در ضمن توی جعبه رو دیواره روبه رویی باند ی تیکه تخته دایره دقیقا اندازه خود دهنه باند به موازات اهنربای باند به دیواره روبه رو چسبونده بودن ک دفه اولم نبود میدیدم ولی مطمعنم ی نقشی داشت ک نمیدونم :eek: :eek:شما هم بچسبون شاید موثر باشه ک شرکتای قوی مثلjvcاین کارو کردن. :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بهزاد000
                            سلام لایکو هم خوبه ولی اگه از اون پشمایی ک قدیما ک لایکو نبود استفاده میکردن جنسش الیاف پارچه ای بود همونایی ک قبلا تو بالشتا و تشکا می گذاشتن استفاده کنی خیلی بهتره من ی روز ی باند jvcاصلی رو باز کردم تمام دیوارای داخلش ازونا بود و خداییش نسبت به باند کوچیکی ک داشت صداش معرکه بود مخصوصا بیس ش.و در ضمن توی جعبه رو دیواره روبه رویی باند ی تیکه تخته دایره دقیقا اندازه خود دهنه باند به موازات اهنربای باند به دیواره روبه رو چسبونده بودن ک دفه اولم نبود میدیدم ولی مطمعنم ی نقشی داشت ک نمیدونم :eek: :eek:شما هم بچسبون شاید موثر باشه ک شرکتای قوی مثلjvcاین کارو کردن. :smile:
                            درود...منم خودم در نظر دارم ک از لایکو استفاده کنم منظورت اسفنجه؟ :question: :eek: میتونی عکسی از باند jvc بزاری ؟ ممنون میشم.... :biggrin:

دیدگاه

راستش الانjvcرو ندارم ولی داخلش رو باز کردم اونطوری بود،من اسفنج نمیدونم چیه ولی زمانایه قدیم تو بالشتا پر بود رنگش طوسی بود.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X