اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایجاد خروجی ساب ووفر برای پخش ماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ایجاد خروجی ساب ووفر برای پخش ماشین

سلام دوستان و خسته نباشید خدمت اساتید
    من یه ساب ووفر کنوود 3009 دارم و یک امپلی پایونیر دوکاناله که قبلا تو ماشینم استفاده میکردم ولی ماشینمو عوض کردم . ضبط ماشین قبلیم خروجی ساب داشت و کارم آسون بود ولی رو ماشین قبلیه دادم رفت :angry: :angry:. الان این ماشینم پخشش 4 تا بلندگو ساپورت میکنه فقط . میخواستم ببینم راهی هست بشه یه خروجی ساب ووفر برا این درست کرد که بشه امپلی و ساب رو بهش وصل کرد ؟؟؟؟؟؟ :question: :question: :question: - ( داخل پخش ماشینو باز کردم ایسی امپش lv47002 بود )
    یا باید برم ضبط و عوض کنم ؟؟؟ اوضاع مالیم یکم خرابه این اواخر......... :rolleyes: :rolleyes: :cry:خواهشا یه راهنمایی جامع بکنین بیزحمت با معرفی مدار...
    همچین یه نمه از الکترونیک بگی نگی سر در میارم قبلا امپلی اینا ساختم در حد آماتور ولی سوادم به اینجا قد نمیده.

از اساتییییدددد تقاضای عاجزانه کمک دارمممممم :cry2: :rolleyes:

خاک پای همه برو بچ

پاسخ : ایجاد خروجی ساب ووفر برای پخش ماشین

سلام ببین اون پخش شما که خروجی ساب داره این قابلیت رو به شما میده که بتونی ساب رو کنترل کنی مثل خاموش کردن ساب یا تغییر فرکانس و.... پخش جدید شما این قابلیت رو نداره و اگه به ساب وصل کنی صدای خواننده هم مثل بلندگو از ساب شما بیرون میاد تنها یه راه هست برای برطرف کردن این موضوع اونم اینه که از فیلتر خوده امپلی استفاده کنی که فرکانسای پایین برا سابت بره و همونطور بیس بهت بده
    به پخشت هم دست نزنی نابودش کنی :mrgreen: نمیتونی همچین چیزی بسازی مثل پخش قبلیت

دیدگاه

مصطفی جون یعنی مثلا با درست کردن فیلتر پایین گذر یا همون (LPF (Low pass Filter برای ضبط ماشین نمیشه فرکانسهای بالا رو حذف کرد و فقط فرکانسهای پایین و بدیم به آمپلی ؟
      از اینایی که دوتا کانال وارد میشه و فقط یه کانال میاد بیرون
      حالا مساله قطع و وصل کردن ساب ووفر مهم نیس اگه همیشه وصل بمونه. برام مهم اینه که با این طرز مدارات میشه یه خروجی فرکانس پایین داشت که با امپلی تقویت کرد و داد به ساب ووفر ؟

ثانیا اینکه این مدلی که شما گفتی چطور باید وصل شه به آمپلی ؟؟؟ دوتا خروجی عقب ضبطو بدم به آمپلی ؟؟؟ اگه بخوام از آمپلی به صورت بریج استفاده کنم مثل قبل فقط یه ورودی میشه به آمپ داد اونم من دو تا کانال استریو دارم کلا امکانش نیس که ؟؟!!
      مگه اینکه بشه از دوتا کانال عقبی یک کانال مخلوط جدا کرد و اونو به آمپ بدم و خود 4 کانالو به بلندگوهام وصل کنم !!! کلا گیج شدم !! کمکم کنید :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza_malihi
        مصطفی جون یعنی مثلا با درست کردن فیلتر پایین گذر یا همون (LPF (Low pass Filter برای ضبط ماشین نمیشه فرکانسهای بالا رو حذف کرد و فقط فرکانسهای پایین و بدیم به آمپلی ؟
        حالا مساله قطع و وصل کردن ساب ووفر مهم نیس اگه همیشه وصل بمونه. برام مهم اینه که با این طرز مدارات میشه یه خروجی فرکانس پایین داشت که با امپلی تقویت کرد و داد به ساب ووفر ؟

ثانیا اینکه این مدلی که شما گفتی چطور باید وصل شه به آمپلی ؟؟؟ دوتا خروجی عقب ضبطو بدم به آمپلی ؟؟؟ اگه بخوام از آمپلی به صورت بریج استفاده کنم مثل قبل فقط یه ورودی میشه به آمپ داد اونم من دو تا کانال استریو دارم کلا امکانش نیس که ؟؟!!
        مگه اینکه بشه از دوتا کانال عقبی یک کانال مخلوط جدا کرد و اونو به آمپ بدم و خود 4 کانالو به بلندگوهام وصل کنم !!! کلا گیج شدم !! کمکم کنید :angry: :angry: :angry:
        درود داداش
        چیز خیلی پیچیده ای نیست که گیج بشی خوب این هایی که میگم چک کن ببین تا بلکه مشکلت حل شه
        .اول ببین پخشت خروجی امپ داره یا نه اگه داره چند تا فیش داره
        .بعد اگر داشت از یک جفتش یعنی L R سیم rc میخری و میبری به امپ وصل میکنی
        .بعد امپ یک کلید داره که باید بزاری روی حالت hpf که برای ساب هست و گین رو بسته به نیاز تنطیم میکنی و همین کار تمام
        موفق باشی
        Fail Never
        گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
        دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza_malihi

شما نیازی به مدار فیلتر نداری خوده امپها دارن در امپهای خودرو هر دو کانال با هم توسط یه ورودی کنترل میشه
          ببین اینطور موقعها دو کار میشه کرد یکی اینکه اگه امپلی مارک باشه مثل کنوود یا پایونیر یه کلید دارن روشون که میاد ورودی که از پخش میاد و به یکی از rca وصل میشه رو به اون یکی کانال از داخل امپ وصل میکنه اینطوری شما هر 4 کانال ورودی داری اما اگه امپ از این چینی ها باشه اینا ندارن به جز یکی دو مدل باید شما بیای اون فیش که از پخش میاد رو قبل از ورود به امپ توسط دو تا فیش 1 به 2 بدی به امپ این فیشها رو هم سیستمیا دارن اینطوری هر 4 کانال خروجی داری
          حالا شما برای اینکه اون کانالی رو که میخوای بدی به ساب خروجی فرکانسهای پایین باشه توسط کلیدی که روی امپ هست روی lpf بزاری تمام

دیدگاه

jooly عزیز چک کردم پخش خروجی امپ نداره . فقط چهار تا خروجی بلندگو داره ! :angry:

×××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××× ××××××××××××××××××××××××××××××××××××

Mostafa65 عزیز یکم اگه امکانش باشه واضحتر توضیح میدی ؟ ببین من پخشم فقط 4 تاخروجی بلندگو داره و آمپلی هم دوکاناله پایونیر هست .
            من در کل میخوام 4 تا بلندگو هامو از پخش بگیرم + ساب رو هم از امپلی بگیرم فقط موندم چطوری خروجی بلندگوی پخشمو بدم به آمپلی ؟؟ که 4 تا بلندگویی که الان وصله کار کنه + یه ساب هم به سیستم اضافه شه ؟؟!!
            درواقع 5 خروجی از پخش میخوام ولی من 4 تا دارم !!! یه خروجی کم دارم برا ساب

کلا امکان پذیر هس با این وسایل 4 بلندگو + 1 ساب رو راه اندازی کرد ؟ یا غیر ممکنه و حتما باید پخش عوض شه؟؟

1- پخش ساده با 4 خروجی بلند گو ( خروجی امپ نداره ) - که الان 4 تا بلندگو وصله بهش
            2- امپلی دو کانال پایونیر
            3 ساب ووفر کنوود

دیدگاه

بااجازه اقامصطفی واقاjoolyعزیز
              ببین دوست عزیزپخش شماطبق گفتهاتون خروجیRCAنداره اون خروجیام که گفتی مال بانداست شمابایستی پخشتونوعوض کنید.
              سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

درود
                بله همینطور که دوست عزیز امپراتور میگن باید پخشت رو عوض کنی
                موفق باشی
                Fail Never
                گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
                دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

اگه خروجی rca نداره پخشو باز کن مولتی مترو بزار روی تست دیود یک گیره ی مولتی مترو بزن به بدنه ی پخش و دیگری رو بزن به پایه ی وسطی از 25تا پایه که میشه 13 (دقیقا وسطی اتصال به بدنه است) اگه مولتی متر بوق زد یه سیم مشکی لحیم کن به همین پایه و یه سیم قرمز هم به پایه ی کناریش (فرقی نداره دوتا کناریش چپ و راست خروجی rca میده بهت)
                  سیم قرمز خروجی مثبت و سیاه زمین خروجی (برای اطمینان یه آهنگ بزار و این دوتا سیم رو به هدفون یا یه بلندگوی کوچیک بزن ببین صدا میاد ولوم تا آخر بلند کن)

دیدگاه

در ضمن اکثر آمپ های پایونیر میشه خروجی بلندگو رو هم بهش وصل کرد
                    یه نگاهی به دفترچه ی آمپت بنداز ببین این قابلیت رو داره (که به احتمال زیاد داره)
                    اما با ورودی rca که تو روش بالا گفتم چطوری بکشی بیرون کیفیت بهتری داری

دیدگاه

من تا حالا فک میکردم پخشت از این حرفه ایاست نگفتی فابریک ماشین هست
                      رو امپلی یه فیش هست 4 تایی برا همین موقع ها شما باید از خروجی چپ و راست عقب بدی به اون فیش البته باید خود فیشی که میخوره به امپلی رو داشته باشی
                      بعد از روی خوده امپلی کلید رو بزاری روی حالت lpf اینطوری میتونی استفاده کنی ولی دیگه نمیتونی 4 تا باند رو به خروجی پخش بزنی فقط 2 تا اون خروجی جلو

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شعیب
                        اگه خروجی rca نداره پخشو باز کن مولتی مترو بزار روی تست دیود یک گیره ی مولتی مترو بزن به بدنه ی پخش و دیگری رو بزن به پایه ی وسطی از 25تا پایه که میشه 13 (دقیقا وسطی اتصال به بدنه است) اگه مولتی متر بوق زد یه سیم مشکی لحیم کن به همین پایه و یه سیم قرمز هم به پایه ی کناریش (فرقی نداره دوتا کناریش چپ و راست خروجی rca میده بهت)
                        سیم قرمز خروجی مثبت و سیاه زمین خروجی (برای اطمینان یه آهنگ بزار و این دوتا سیم رو به هدفون یا یه بلندگوی کوچیک بزن ببین صدا میاد ولوم تا آخر بلند کن)
                        شعیب جان خسته نباشی ممنون از کمکت. من دیتا شیت آی سی رو تو نت نگاه کردم همونطور که شما گفتید این پایه ها مال ورودی آی سی آمپلی خود پخش هست و میشه برای آمپلی ازش خروجی گرفت ولی چند تا سوال پیش میال اگه کمک کنی ممنون میشم:
                        1- شعیب جون با گرفتن خروجی از این قسمت امپدانس ورودی آی سی خود پخش تغییر نمیکنه ؟ چون ورودی آمپ پایونیر هم یه امپدانس خاصی داره و وقتی سیم به پایه آی سی زذه میشه انگار ورودی استریو تقسیم میشه به دو قسمت ( موازی ) که هم وارد آیسی میشه هم وارد آمپلی میشه .... یعنی تو کار آی سی خود پخش اختلال ایجاد نمیکنه ؟
                        2- چون من میخوام هر چهارتا باند داخل کابین کار کنه و فقط خروجی RCA بیارم بیرون . با این روش شدنیه عایا ؟

دیدگاه

آره به احتمال زیاد اینکار شدنیه حتی میتونی دوتا مقاومت ده کیلو هم اضافه کنی یکی برای چپ یکی برای راست بعد گین آمپلی فایرو بیاری پایین که سیگنال ضعیف رو تقویت کنه و هم تو کار آیسی اختلال ایجاد نشه

دیدگاه

سلام خدمت دوستان عزیز
                            عشقیا من یسوالی داشتم ،
                            من ی ووفر 8 اینچ دارم میخام وصل کنم ب ماشین وصل کردم ب باندا ولی ازش صدای خواننده میاد قرار ضبطوعپض کنم که خروجی ساب میکن دارهپخشه جدیده منطور از این خروجی ساب یعنی اینه که میشه ساب بدون امپ وصل کرد ب پخش من نمیخام هزینه امپیلی بدم چون 1ملیون باس بدم ب ضبط تصویری یعنی میشه این سابرو من وصل کنم ب خروجی ساب و ازش فقط بیس بیاد بیرون ایا اینجوریه یان
                            ممنون میشم جواب بدین
                            جدیدترین ویرایش توسط hajomid; ۲۳:۰۸ ۱۳۹۶/۰۶/۰۵.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hajomid نمایش پست ها
                              سلام خدمت دوستان عزیز
                              عشقیا من یسوالی داشتم ،
                              من ی ووفر 8 اینچ دارم میخام وصل کنم ب ماشین وصل کردم ب باندا ولی ازش صدای خواننده میاد قرار ضبطوعپض کنم که خروجی ساب میکن دارهپخشه جدیده منطور از این خروجی ساب یعنی اینه که میشه ساب بدون امپ وصل کرد ب پخش من نمیخام هزینه امپیلی بدم چون 1ملیون باس بدم ب ضبط تصویری یعنی میشه این سابرو من وصل کنم ب خروجی ساب و ازش فقط بیس بیاد بیرون ایا اینجوریه یان
                              ممنون میشم جواب بدین
                              سلام
                              پخش خروجی سابووفر داره واسه تنظیمات حرفه ایش نه واسه این که مستقیم به ساب وصلش کنی چون توانش خیلی کمه حتما باید امپ بزاری و خروجی ساب رو بدی به امپ و خروجی امپ رو به ساب اگه یخوای هزینش کم باشه امپ مونو بزار قیمتش کمتر میشه خروجیشم روی lpf تنظیم کن و خروجی ساب پخش رو به ورودیش بده گین و بقیه تنظیمات هم دیگه دست خودتونه
                              موفق باشید
                              Proudly @real_ahmadi
                              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X