اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایجاد خروجی ساب ووفر برای پخش ماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ایجاد خروجی ساب ووفر برای پخش ماشین

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
    سلام پخش خروجی سابووفر داره واسه تنظیمات حرفه ایش نه واسه این که مستقیم به ساب وصلش کنی چون توانش خیلی کمه حتما باید امپ بزاری و خروجی ساب رو بدی به امپ و خروجی امپ رو به ساب اگه یخوای هزینش کم باشه امپ مونو بزار قیمتش کمتر میشه خروجیشم روی lpf تنظیم کن و خروجی ساب پخش رو به ورودیش بده گین و بقیه تنظیمات هم دیگه دست خودتونهموفق باشید
    داداش این مونو امیپلی هم والا کم کم 100تومنه همون امپ میوفته ولی من ان چنان بیسی نمیخام که ماشینو بلرزونه ی بیس عادی که همون داخال ماشین بیاد بسته من میخام پخش مارشال تصویری بگیرم خروجی ساب داره این خروجی ساب مثل سوکت هس ایا این سابو میشه سیمشو یسره بدون امپیلی اونجا وصل کرد و اینجوری اگه وصل کنی دیگه صدای خواننده نمیاد ایا فقط بیس میاد از ساب یان همون میشهدلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
    نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
    سلام پخش خروجی سابووفر داره واسه تنظیمات حرفه ایش نه واسه این که مستقیم به ساب وصلش کنی چون توانش خیلی کمه حتما باید امپ بزاری و خروجی ساب رو بدی به امپ و خروجی امپ رو به ساب اگه یخوای هزینش کم باشه امپ مونو بزار قیمتش کمتر میشه خروجیشم روی lpf تنظیم کن و خروجی ساب پخش رو به ورودیش بده گین و بقیه تنظیمات هم دیگه دست خودتونهموفق باشید
    من هم والا سابم اونقدر گنده مونده نی ساب 8 اینچه از روی سینما خانگی وا کردم میخام کمک بیس باشه یکم بیس بره بالا بنطر ب همون خروجی ساب ووفر پخش وصل کنم خوب بیس نمیده یا میده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hajomid نمایش پست ها
      داداش این مونو امیپلی هم والا کم کم 100تومنه همون امپ میوفته ولی من ان چنان بیسی نمیخام که ماشینو بلرزونه ی بیس عادی که همون داخال ماشین بیاد بسته من میخام پخش مارشال تصویری بگیرم خروجی ساب داره این خروجی ساب مثل سوکت هس ایا این سابو میشه سیمشو یسره بدون امپیلی اونجا وصل کرد و اینجوری اگه وصل کنی دیگه صدای خواننده نمیاد ایا فقط بیس میاد از ساب یان همون میشهدلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپممن هم والا سابم اونقدر گنده مونده نی ساب 8 اینچه از روی سینما خانگی وا کردم میخام کمک بیس باشه یکم بیس بره بالا بنطر ب همون خروجی ساب ووفر پخش وصل کنم خوب بیس نمیده یا میده
      سلام مجدد روجی ساب رو وصل کنی به ساب صدای فیلتر شده میاد صدای خواننده نمیاد حداقل ببین چند واته یه امپ کوچیک خودت واسش بساز (خیلی بشه واست حدود 20 تومن در بیاد شادی یه امپ کوچیک مثلا 7377 یا 7560 یا ...) ساب سینما خانگی مخصوص خونه هستش تو ماشین مثل ساب ماشین جواب نمیده (بیس داره هااا ولی نه به اون شدت و کیفیت ساب ماشین)چون دیافگرامش کاغذیه بیس خوب میخواین یه پخش پایونیر 2950 با یه جفت باند 6976 ببندید روی ماشین این باند یکی از بهترین گزینه ها برای سیستم بدون امپ هستش من روی ماشین این باند رو دارم بیسش عالیه مثل این میمونه که ساب بسته باشی با پخش های مارشال و ....مارک های متفرقه و بنجل نمیشه صدای خوب و واضحی داشت البته باند هم نقش خیییییییییلی ممهمی داره موفق باشید
      Proudly @real_ahmadi
      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

اهان داداشا شما میکن اگه من اینو وصل کنم ب همو خروجی ووفر ضبط دیگه صدای خواننده نمیاد بیس میاد ولی بخاطر بهتر شدن ی امپ دستاز ارزون ببندم که کیفیتش بیا بالا اره منظورتون اینه دمتون گرم گرفتم
        بعدم داش من باند دارم رو ماشین خو هم باندای جلورو عوض کردم باند بیس دار انداختم هم دوتا کوچیک عقب همم دوتا خربزه کنوود روشه بیس مشتی داره تو اتاق ولی از بیرون که گوش میکنی فقط صدای خواننده میاد من این سابرو میخام وصل کنم که بیرون مثل صدای خوانندش صدای بیسشم بیاد قشنگ

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

بعدم داش من چون ماشین مال بابام بعدم دونگانس جای ساب نداره که بخام ساب ماشین بندازم ساب ماشین کوچیک کوچیک کوچیکش حدعقل نیم مترو میگیره ولی این هرجوری هست قشنگو جموجوره واقعا ی بغل گذاشتم خیلی مشتیه خوش فروم در اومده برا همین حیفم میاد میگم یکاری کنم وصل شه

دیدگاه

سلام خدمت دوستانی که میخان بیس بدن به ساب از ظبط معمولی.
          شما یه مدار فیلتر ساب با ایسیtl072میخای.یه امپ مونو دست ساز که با ایسی tda8560میشه ساخت که هزینه فیلتر با امپ کلا 25تومن نمیشه. اگر کسی خواست شماتیک فیلتر رو بدم.
          خودم کار کردم عالی هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omidreza_elec نمایش پست ها
            شما یه مدار فیلتر ساب با ایسیtl072میخای.یه امپ مونو دست ساز که با ایسی tda8560میشه ساخت که هزینه فیلتر با امپ کلا 25تومن نمیشه. اگر کسی خواست شماتیک فیلتر رو بدم.
            خودم کار کردم عالی هست
            سلام داداش بیزحمت شماتیک فیلترو بفرس استفاده کنیم

دیدگاه

http://uupload.ir/files/uwvn_edf3915...ve-circuit.jpg دوستان این فیلتر خیلی ساده هست و ایسی به راحتی یافت میشه .
              فقط در قسمت ورودی به جای دوتا مقاومت 33کیلو میتونید پتانسیومتر 30کیلو بزارید

دیدگاه

با سلام من یک آمپ نسبتا قوی mb که ۴۹۰۰وات هست دارم
                ویک جفت باند ۷۱۸ اصلی و یک ساب ۱۲۰۰ وات پایونر به نظر شما
                چون یک جای خالی در آمپ دارم اون جای خالی رو یک میدرنج ۱۰ اینچ
                قوی نصب کنم یا اون جای خالی رو پل بزنم واسه ساب یا اینکه یک ساب
                دیگه بخرم بهش وصل کنم کدام یک از این کارها شدنی و بهتره
                البته بگم من دوست دارم بیس بیشتر و نرم تری داشته باشم
                تا ووکال بیشتر ممنون میشم اگه راهنمایی کامل کنید همراه با
                اجناس پیشنهادی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hamid5025 نمایش پست ها
                  با سلام من یک آمپ نسبتا قوی mb که ۴۹۰۰وات هست دارم
                  ویک جفت باند ۷۱۸ اصلی و یک ساب ۱۲۰۰ وات پایونر به نظر شما
                  چون یک جای خالی در آمپ دارم اون جای خالی رو یک میدرنج ۱۰ اینچ
                  قوی نصب کنم یا اون جای خالی رو پل بزنم واسه ساب یا اینکه یک ساب
                  دیگه بخرم بهش وصل کنم کدام یک از این کارها شدنی و بهتره
                  البته بگم من دوست دارم بیس بیشتر و نرم تری داشته باشم
                  تا ووکال بیشتر ممنون میشم اگه راهنمایی کامل کنید همراه با
                  اجناس پیشنهادی
                  سلام برا ووکال همون یه جفت 718 کافیه شما اگه اون یه ساب برات کافی نیست خوب یه ساب دیگه اضافه کن

دیدگاه

اکثر امپ های اصلی پایونییر جدا از ورودی RCA ( توی تصویر قسمت input و فیش های CH-A و CH-B) همچنین ورودی صدای بلند از پخش رو دارن به این معنا که خروجی صدای باندها رو مستقیم وصل میکنی به امپ( همون سیم های سفید و خاکستری و سبز و بنفش - این رنگ استاندارد سیم های خروجی بلندگو ها هست که توی خودرو های داخلی این رنگ ها فرق میکنن )

اگر به تصویر نگاه کنید یه سوکت سفید رنگ هست که بالاش نوشته speaker input که یعنی ورودی صدای بلند و قوی و شما سیم بلند گو از ضبط رو مستقیم وصل میکنی به این فیش .... اگر پخش شما خروجی RCA و امپلی و ساب نداره میتونید سیم های باندگوی خروجی پخش رو مستقیم به این فیش وصل کنید.
                    تو این روش دیگه نیازی به وصل کردن سیم ریموت هم نیست با روشن شدن پخش امپلی خودکار روشن میشه
                    برای فیلتر پایین گذر هم اون دکمه رو بالاش نوشته LPF-HPF میزاری رو حالت LPF
                    یه ساب هم به صورت بریج - پل- وصل کن به امپلی
                    تواین روشی که شما قراره سیستم رو نصب و اجرا کنید باندها مستقیما توسط پخش درایو و اجرا میشن و ساب توسط امپلی
                    جدیدترین ویرایش توسط MohsenMsvi; ۲۲:۵۴ ۱۳۹۷/۰۹/۲۷.

دیدگاه

سلام دوستان صبح بخیر
                      مجتبی هستم خوشبختم
                      یه سوال داشتم
                      ما امکان این رو داریم که از دوتاخروجی یا کانال یه امپلی به یه ساب وصل کنیم؟
                      یعنی هر دو کانال رو مستقیم به ساب وصل کنیم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mr mojtaba نمایش پست ها
                        سلام دوستان صبح بخیر
                        مجتبی هستم خوشبختم
                        یه سوال داشتم
                        ما امکان این رو داریم که از دوتاخروجی یا کانال یه امپلی به یه ساب وصل کنیم؟
                        یعنی هر دو کانال رو مستقیم به ساب وصل کنیم؟
                        درود
                        اگر دو خروجی مجزا، با هم به یک بلندگو وصل بشود ،آمپ آسیب خواهد دید!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omidreza_elec نمایش پست ها
                          خودم کار کردم عالی هست
                          لطف کنید برای من بفرستید .تشکر ۰۹۱۳۷۲۶۸۰۶۹

دیدگاه

سلام من یه آمپ چهار کانال دارمکه وصله به باند هام یه آمپ مونو هم خریدم با آر سی زدم به خوروجی پخشم که زده ساب ووفر ولی از سالم صدا نمیاد آیا برای پخش های ۶ کانال هم باید سیم دو به یک بگیرم؟
                            یعنی اون خوروجی مستقیم ساب ووفر بلا استفاده است؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X