خب عزیز من وقتی خرجی آمپلی رو به هم اتصال بدی میسوزه دیگه .فرقی نداره چه اون آمپلی باشه چه آمپلی فایر دیگه.
در ضمن آمپلی فایر نیاز به محافظ داره.
برای ساب هم میتونی این آمپلی فایر رو بسازی http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=82979.0
برادر من خروجی چیه؟اصا بیرون مدار.من داشتم وی یو مترو تست میکردم این هنگید.خروجی پری :redface:
میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد
علیرضا چرا تو ورودی مدار مقاومت گذاشتی؟
اون خازنا رو ولتاژ بالا گرفتی میتونی از کوچکترین خازنا استفاده کنی
بعد ولتاژت چنده که اومدی رگلاتور گذاشتی ؟ چون نیازی نداره تو خوده نقشه هم فقط باید مثبت و منفی 12 بزنی اونجا تازه اگه بیشتر هم شد مثلا تا 15 ولت مشکلی نداره البته بیشتر نشه وگرنه میترکه
بعدش این مدارا اینطورین کاملا فرکانسای بالا رو حذف نمیکنن
تو پی دی اف خوده مدار بود ک اگه از ورودی اسنریو میخای استفاده کنی سر هر لاین و با یک 10کیلو بده
اون خازنا رو ولتاژ بالا گرفتی میتونی از کوچکترین خازنا استفاده کنی
کدوم خازنا؟224 یا 100 و 10؟هر چی تو نقشه بود گذاشتم
بعد ولتاژت چنده که اومدی رگلاتور گذاشتی ؟ چون نیازی نداره تو خوده نقشه هم فقط باید مثبت و منفی 12 بزنی اونجا تازه اگه بیشتر هم شد مثلا تا 15 ولت مشکلی نداره البته بیشتر نشه وگرنه میترکه
ولتاژ اولم 35 دوبله ک رگولش کردم.الانم خوده ترانس گذاشتم دوبل 17 بعد یکسو شدن ک داره کار میکنه.بعدشم اینکه اصا بدرد نمیخوره.وقتم هدر رفت
بعدش این مدارا اینطورین کاملا فرکانسای بالا رو حذف نمیکنن
خب دیگه برا تجربه خوب بود
حالا اگه آمپ قدرتمند خوبی داری بذار محمد جان ی دونه گذاشت ولی میخام خیلی قویتر باشه.مثلا 500rms.نگران باقیشم نباش :biggrin:خیلی آقایی
بیرون مدار یا توی مدار نداره .اتصال تو هر مداری که دارای ولتاژ باشه باعث خرابی میشه
سلام
حاج محمد ی سوال بابت اون اکو دارم
از 6 سلکتور کلا سه حالت اکو داره.آیا باید ب این صورت باشه؟ینی سلکتور اول یک حالت/سلکتور دوم یه حالت/سلکتور سوم ی حالت و سلکتور 4و5و6 همون حالت سومه.
الان سوالم اینه این کلا باید سه حالت اکو داشته باشه؟ :smile:
کلا س تا اکو وصله و ی برق 5ولت.بعد هر سیم اکو با ی مقاومت میره به ی سلکتور
ب این صورت
سیم 1 اکو با ی مقاومت میره به پایه 4
سیم 2 اکو با ی مقاومت میره به پایه 5
سیم 3 اکو با ی مقاومت میره به پایه 6
اما اکوی 4و5و6 به یه سبکه و همون اکوی حالت سومه
سلام
حاج محمد ی سوال بابت اون اکو دارم
از 6 سلکتور کلا سه حالت اکو داره.آیا باید ب این صورت باشه؟ینی سلکتور اول یک حالت/سلکتور دوم یه حالت/سلکتور سوم ی حالت و سلکتور 4و5و6 همون حالت سومه.
الان سوالم اینه این کلا باید سه حالت اکو داشته باشه؟ :smile:
بله سه حالت داره
کوتاه
متوسط
و بلند
اینها میزان تاخیر اکو هستن
بله سه حالت داره
کوتاه
متوسط
و بلند
اینها میزان تاخیر اکو هستن
مرسی مهندس
حالا ی سوال ک در تخصص شماست.آیا میشه تعداد حالت های اکو رو زیاد تر کرد؟مثلا کل 6 حالت سلکتور هر کدوم ی حالت داشته باشه؟یا اینکه نه آی سی ش باید دوباره پروگرام بشه؟آیا میشه؟
مرسی مهندس
حالا ی سوال ک در تخصص شماست.آیا میشه تعداد حالت های اکو رو زیاد تر کرد؟مثلا کل 6 حالت سلکتور هر کدوم ی حالت داشته باشه؟یا اینکه نه آی سی ش باید دوباره پروگرام بشه؟آیا میشه؟
اون آیسی یک آیسی اکو هست نه آیسی ای که قابلیت برنامه داشته باشه. روی این مدار نمیشه کاری کرد. اما در برخی مدارات یک آیسی خاصی دارد که تاخیر اکو با یک ولوم قابل کنترل هست. روی این مدار فقط با همون سلکتور می تونی تاخیر رو کنترل کنی و همون سه حالت .
موفق باشی
دیدگاه