اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست کمک در مورد مدار av400 هولتون

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست کمک در مورد مدار av400 هولتون

سلام. داداش همرو که نمیشه جدا کنم چون دیگه رابطی نمیمونه که ولتاژ به خروجی بده. رو یک جفتم تست کردم همینه. انگار اصلا ماسفت ها سوییچ نمیکنن. ترانزیستور ها رو هم همرو اصل خریدم. خیر سرم میخواستم برا خونه یه سیستم شاخ بسازم. تمام ووفر و کمپرسورام اماده افتاده باندا ساخته شده لنگ این موندم. اخه چرا برا چند دقیقه کار کرد بعد اینجور شد؟

دیدگاه

تمام ترانزیستورا رو که در آوردی البته قدرت رو
      بعد به ورودی سیگنال بده با یه هدفون از خروجی درایورها صدا بگیر ببین صدا داری یا نه؟
      اگه صدا داشتی بدون ماسفتا مشکل دارن اگه صدا نبود باید تو اون طبقه دنبال اشکال برگردی

دیدگاه

عزیز مشکلت به راحتی حل میشه من خودم سر این مشکل هشتا ماسفت سوزوندم ولی بلاخره نتیجه گرفتم شما اول تمام ماسفت های قدرت رو بردار و بعد ولتاژ رو اعمال کن به مدار. با اوومتر ولتاژ گیت و درین رو بگیر اگر زیاد باشن باید توسط پتانسیمتر مولتی ترن کمش کنی و ولتاژ رو به 3.3 ولت برسونی باید ولتاژ ترانزیستور منفی و مثبت تقریبا یه اندازه باشه بعد ماسفت هارو بزار و از قدرتش لذت ببر من چهار تاشو ساختم
        در کوی نیک نامان ما را گذر ندادن
        گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را

طراحی مدارات ( pcb ) پذیرفته میشود

دیدگاه

معذرت میخوام ولتاژ گیت و سورس حد اقل ولتاژ برای بایاس شدن ماسفت ها بین 3 تا 3.8 ولت عالیه
          :agree:

دیدگاه

منم همین حس رو دارم که ولتاژ کمه که سوییچ نمیکنن ماسفت ها

دیدگاه

همین کارو انجام بده صد در صد جواب میگیری ریز به ریز اون چیزایی که گفتم رو انجام بده اول باز کردن تمام ماسفت ها بعد وصل کردن ولتاژ دوبل بعد اندازه گیری ولتاژ گیت سوروس حواست باشه اشتباه نزنی که مثلا یه سر اوومتر رو بدی به گیت و اون سرش به گراند جفت سیم اوومترت یکی روی گیت دومین سیم به سورس بعد یواش یواش پتانسیومتر رو پر بده و رویولتاژ 3.8 ولت نگهش دار اون سمت هم همین طور یعنی جفت ترانزیستور های قدرت باید ولتاژشون همین قدر بشه حالا اگر یه مقدار یبالا بود عیبی نداره و از چهار ولت هم بیشتر نشه چون اگر ولتاژ بیشتری روی گیت باشه ترانزیستور های قدرت توی بیباری زیاد گرم میشن

دیدگاه

سلام و درود به همه
                ببخشید که یهویی و پا برهنه پریدم وسط قضیه.
                یه سوال?این همون av400معروفه?اگه اره که سام عزیز فک کنم همینو ساخته باشه.برادر سام عزیز اگه ساختی نظرتو بگو.راهنماییهای شما هم الان لازمه برادر
                میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

سلام
                  اره مال انتونی اریک هولتون هست
                  من چهار تاشو ساختم حتی بریجش هم کردم خروجی 800 وات داشتم :wow:
                  هر جاش مشکل داری بگو
                  من با این مدار خو گرفتم :mrgreen:
                  یه خوبیی که تین مدار داره در قسمت مدار درایور یخ خروجی ازش گرفته و به مدار لیمیتر متصل کرده
                  این مدار لیمیتر دو کار خیلی مهم رو در خروجی مدار انجام میده
                  1. موقع استارت مدار شوک یا ولتاز لحظه ای رو با ال ای دی که داره خفه میکنه همون بوم اول
                  2. وقتی شما ولوم صداتو تخته کنی توی اوج صدا خروجیت دیستورت نمیشه و توی اوج صدا ال ای دی که روی مدار لیمیتر هست روشن میشه و دیستوریشن یا سیگنال اشباع رو خفه میکنه
                  باید بگم که این مدار فوق العاده ای هست
                  حتی برای افزایش توان خروجی میتونید دو جفت ماسفت دیگه اضاف کنید و خروجی رو به 600 وات برسونید و توان دو اهم رو ازش بکشید
                  این رو هم اضافه کنم که یه هیت سینگ گردن کلفت از جنس انولایر برای ماسفت ها بزارید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MEHDI EMZ
                    سلام
                    اره مال انتونی اریک هولتون هست
                    من چهار تاشو ساختم حتی بریجش هم کردم خروجی 800 وات داشتم :wow:
                    هر جاش مشکل داری بگو
                    من با این مدار خو گرفتم :mrgreen:
                    یه خوبیی که تین مدار داره در قسمت مدار درایور یخ خروجی ازش گرفته و به مدار لیمیتر متصل کرده
                    این مدار لیمیتر دو کار خیلی مهم رو در خروجی مدار انجام میده
                    1. موقع استارت مدار شوک یا ولتاز لحظه ای رو با ال ای دی که داره خفه میکنه همون بوم اول
                    2. وقتی شما ولوم صداتو تخته کنی توی اوج صدا خروجیت دیستورت نمیشه و توی اوج صدا ال ای دی که روی مدار لیمیتر هست روشن میشه و دیستوریشن یا سیگنال اشباع رو خفه میکنه
                    باید بگم که این مدار فوق العاده ای هست
                    حتی برای افزایش توان خروجی میتونید دو جفت ماسفت دیگه اضاف کنید و خروجی رو به 600 وات برسونید و توان دو اهم رو ازش بکشید
                    این رو هم اضافه کنم که یه هیت سینگ گردن کلفت از جنس انولایر برای ماسفت ها بزارید
                    یه عکس از مداراتت میزاری؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alireza4560
                      سلام و درود به همه
                      ببخشید که یهویی و پا برهنه پریدم وسط قضیه.
                      یه سوال?این همون av400معروفه?اگه اره که سام عزیز فک کنم همینو ساخته باشه.برادر سام عزیز اگه ساختی نظرتو بگو.راهنماییهای شما هم الان لازمه برادر
                      درود

علیرضا جان من ساختم ولی هنوز آزمایش نکردم چون میترسیدم. :mrgreen:
                      حالا روش آقا مهدی را آزمایش میکنم :smile:
                      اگر هم سوخت خودش برام 4 جفت ماسفت میفرسته
                      خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                        درود

علیرضا جان من ساختم ولی هنوز آزمایش نکردم چون میترسیدم. :mrgreen:
                        حالا روش آقا مهدی را آزمایش میکنم :smile:
                        اگر هم سوخت خودش برام 4 جفت ماسفت میفرسته
                        میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

سلام به همه
                          اقا این مدار راه اندازیش خیلی راحته اول برای این که بابایاس کردن ماسفت ها مشکلی نداشته باشید
                          بیایین مدار رو با دوبل 30 راه بندازین تا گیت های ماسفت اسیب نبینه
                          اینو هم اضافه کنم که پیوند ماسفت های irfp250 و irfp9240 ده ولت بیشتر نیست اگر ولتاژ بیبشتر این بشه ماسفت ها ریق رحمتو سر میکشند :mrgreen:
                          بعد که با این ولتاژ ازش صدا گرفتید مطمئن میشیم که مدار در قسمت پری و درایور مشکلی نداره
                          و در مرحله بعدی میاییم مدار رو با دوبل 70 راه میندازیم

در این مرحله قبل از این که ما ولتاژ دوبل 70 رو وصل کنیم
                          باید ماسفت هارو از مدار خارج کنیم و بعد ولتاژ دوبل رو به مدار وصل میکنیم
                          بعد دو سیم اوومتر رو به سورس و گیت ماسفت های قدرت وصل میکنیم اگر ولتاژ بایاس بالا تر از 4 ولت بود
                          از طریق پتانسیمتر این ولتاژ رو روی 3.8 ولت نگه میداریم
                          دقت کنید که برای جفت ماسفت منفی و مثبت تقریبا همین مقدار باشه
                          و ترجیها پتانسیومتر از نوع مولتی ترن باشه
                          حالا ماسفت هارو روی مدار لحیم کنید و مدار رو روشن کنید
                          و دوباره بایاس هارو چک کنید
                          به نظر من اول یه لحظه ولتاژ وصل و بعد سریع قطع کنید اینجوری اگر مشکلی توی بایاس باشه با اندازه گیری معلوم میشه و این جوری پیوند ماسفت نمیسوزه :nice:
                          یادش بخیر من هشتا ماسفت سوزوندم :angry: :mrgreen:

دیدگاه

یه راهنمایی جزئی هم به ما بکنید که چه چجور عکس های امپلیمو اینجا اپلود کنم
                            یه دنیا ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MEHDI EMZ
                              یه راهنمایی جزئی هم به ما بکنید که چه چجور عکس های امپلیمو اینجا اپلود کنم
                              یه دنیا ممنون
                              تو گوگل بنویس پلود عکس اولین سایتی که میاره رو باز کن و عکسا تو پلود کن بعد پیوندی رو که بهت میده اینجا بزار

دیدگاه

http://8pic.ir/images/qhye09nhsbokcpatgmli.jpg
                                فکر کنم همین باشه
                                اگر باز نشد بگید تا درستش کنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X