اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست کمک در مورد مدار av400 هولتون

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست کمک در مورد مدار av400 هولتون

مرسییی مهدی جان
    پاسخ خوب و کاملی بود
    چشم چک میکنم،اره اون 139 مث ی حسگره
    میگم تو چطوری وردی امپ رو تامین کردی؟ منظورم اینه از چه پری استفاده میکنی اخه من هنوز پری ندیدم ک حساسیت و امپدانس اشباع این امپ رو تغذیه کنه؟
    اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
    X : کار وتفکر Y: تفریح Z : حرف بیهوده،خواب و پرخوری تعریف شده است.
    http://s1.picofile.com/sasanscience/Pictures/SIGlogo.gif

دیدگاه

راستی اون امپ دیگ 400ام که ولتاژ 70 تو خروجی میداد هم دقیقا فرمایش استاد انتونی هولتون درست بود و دقیقا همون مقاومتی که بهم گفت چک کن دقیقا همون خراب و از مدار خارج شده بود، بهش گفتم الحق که بعد از 10 سال از طراحی اون مدار هنوز حضور ذهنتون نسبت به مشکلاتش عالی هست و اوشون هم گفتن چونکه الان بصورت تجاری دارن اونو تولید میکنن و تو نسخه ی جدید فیلتر انتی نویز و صافی هم بهش اضاف کردن ک میتونیم بهش اضافه کنیم و درحقیقت گفتن دود از کنده بلند میشه .الانم دارن امپلی های خیلی قویتر 1کیلو واتی رو ب کمک شرکت ایسوس تجاری میکنن:biggrin:

Hi Sasan
      Have a look at R9 10 ohm resistor in an overload condition this resistor will go open circuit. Check and replace if needed.
      The circuit you have is the latest for that design. The only other addition to this amp would be to add a 10 ohm 5 watt in series with a 100nf film cap across the loudspeaker terminals.

Kind regards

Anthony

مث این که حدود 8 ملیون قیمتشه!!!!!!!!

اینم نسخه ی اخر 400 که smd هم هس واقعا خوشگله و 500 وات پیوسته تو 4اهم رو میده
      اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن

دیدگاه

دوستان عزیز مدار من یه مشکلی داره ولتاژ ریپل منفی تغییر میکنه ولی مثبت تغییر نمیکنه چه کار کنم؟؟؟

دیدگاه

سلام ساسان عزیز خواستم بدونم با این توضیحات شما .مدارتون راه افتاد یا نه؟ وپی سی بی که شما ساختین مشکل داره یا نه ؟

دیدگاه

آره تا حالا من چندتاشو ساختم حرف نداره
            اینبارم مشکلی براش پیش اومده بود که برطرف شد
            پی سب بی هم همون مال انتونی هولتونه درسته

دیدگاه

ساسان جان میگم اون مدار آنتی نویز و صافی رو برادر هولتون :mrgreen: بهت نداد یا از تو سایتی نتونستی پیداش کنی

دیدگاه

ساسان جان دمت گرم میخواستی سلام ما رو برسونی و بگی یه تیمی هستیم در انجمن که بند نافمون رو با امپلی بریدن و طرح شما در مدارات ما ستاره ای شده که بد جور میدرخشه :mrgreen:

در کوی نیک نامان ما را گذر ندادن
                گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را

طراحی مدارات ( pcb ) پذیرفته میشود

دیدگاه

محبت داری داش مهدی
                  بهم گفت اگه حوصله تعمیر نداری تا برات بفرستم امادشو گفتم بابا اینجا ایرانه نمیشه پست و ..... :sad: تازه تو دلم گفتم اون 400دلار ناقابل به پول ما میشه.... :angry:
                  مهدی الان ک مقاومت رو عوض کردم دیگه تو خروجی ولتاژ نیست اما وقتی ی جفت ماسفت میذارم تو مدار فیوز میپره اون مولتی ترن هم برعکس چرخوندم اینبار هردو فیوز پرید
                  شبه خسته ام بذارم واس فردا
                  بنظرت چیکار کنم واسه باییاس؟مولتی ترن تقریبا باس وسط باشه؟ فک کنم بایاس بهم ریخته چون بدون ماسفتا گیت سورس یه طرف صفر بود یه طرف 16ولت!! با مولتی ترن هم چندان تغییری نمیکرد احتمالا یجا دیگه از مدار هم عیب پیدا کرده نه؟

دیدگاه

چرا مصطفی گفته همون بالا که
                    بهش گفتم توروخدا جدیدترین مدلشو بدین ما اینجا امکاناتمون زیاد بروز نیس و...گفت همونی که خودت داری اخرین ورژنشه فقط یه خازن 10اهم5وات بطورسری با یه خازن صافی100نانو پلی استر به پایه ی مثبت خروجی بلندگو اضافه کنی حلله

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sasan2048
                      چرا مصطفی گفته همون بالا که
                      بهش گفتم توروخدا جدیدترین مدلشو بدین ما اینجا امکاناتمون زیاد بروز نیس و...گفت همونی که خودت داری اخرین ورژنشه فقط یه خازن 10اهم5وات بطورسری با یه خازن صافی100نانو پلی استر به پایه ی مثبت خروجی بلندگو اضافه کنی حلله
                      درود

کی گفته ما اینجا امکاناتمون زیاد بروز نیست؟؟؟!!! oo:
                      ببخشید من که تا حالا هر چی خواستم در بازار موجود بوده فقط برخی وارد کننده ها جنس بنجول میارن که این هم رفته رفته داره درست میشه...
                      اداره پست هم آنچنان مورد نداره به هر جای دنیا میفرسته با امکان رهگیری... آرامکس هم هست که حالا قیمتش بالاتره...
                      بیشتر مشکلات در جای دیگه ای هست که اینجا جای بحثش نیست
                      خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                        درود

کی گفته ما اینجا امکاناتمون زیاد بروز نیست؟؟؟!!! oo:
                        ببخشید من که تا حالا هر چی خواستم در بازار موجود بوده فقط برخی وارد کننده ها جنس بنجول میارن که این هم رفته رفته داره درست میشه...
                        اداره پست هم آنچنان مورد نداره به هر جای دنیا میفرسته با امکان رهگیری... آرامکس هم هست که حالا قیمتش بالاتره...
                        بیشتر مشکلات در جای دیگه ای هست که اینجا جای بحثش نیست
                        درود برادر
                        جوش نزن زیاد.پوستت چروک میشه درست میشه همه چی.با شیب ملایم
                        میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

اگه بروز بود که......الکترونیکیا که اسم قرن21 رو اشغال کرده تو کشور خاک نمی خوردن و بجای اینکه باسواداش و به تعمیرات رادیو ضبط و کارای الکتریکی روی بیارن میرفتن اون بالا بالاها و ایده پردازی میکردن و تو انواع صنعتا نواوری کارامد داشتن
                          پست هم که باعرض معذرت از مشکل پرداخت کارتای شتاب که ماشالله همشون تو همه جای دنیا ساپورت میشن!! تا Shipping که سایتا به ایران ندارن و...ایشالا درست بشه :read: :mrgreen:
                          ! مهمترین چی تو زمینه ی امکانات همون((احترامه)) بقول پروفسور حسابی،احترامه که امکانات بی دریغ میاره
                          این ویدیو رو ببینید دور از بحث نیست
                          http://s1.picofile.com/file/74453250...rview.flv.html

اضافه شده در تاریخ :
                          راستی مدار رو چک کردم مث اینکه فشار اومده به مدار توسط اخوی :rolleyes: بسیار بیشتر از حد بوده چندتا مقاومت 1وات هم به دیار باقی رفته بودن.....
                          حالا درایورا تنظیمن بدون ماسفت هم صدا دارن مونده اون مقاومتا بذارم و دوباره ب روزای اوج برگرده مدار :mrgreen: :mrgreen:

دیدگاه

سلام دوستان من فیلم av400 رو گرفتم که بشدت صدای وحشتناکی داره با دوتا باند 15 اینچ صدا ازش گرفتم صدا بقدری بالا بود که 10 متریمون که اشپزخونه هست سینک ظرف شوییمون بهطوری میلرزید که فکرش منو روانی میکنه :wow:
                            جوری که همرهش طوری کانال کولرمون هم میلرزید خئ=دا رو شکر همسایه هامون پایه هستند ما هم که طبقه اخر :mrgreen:
                            فیلمش رو گذاشتم به LED لیمیتر هم نگاه کنید که چقدر تو اوج صدا خودشو نشون میده البته بگم که هنوز هم جای ولوم داشت :nice:

http://uplod.ir/jslywhdcl7n2/video-2015-06-06-12-19-33.mp4.htm
                            در کوی نیک نامان ما را گذر ندادن
                            گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را

طراحی مدارات ( pcb ) پذیرفته میشود

دیدگاه

خیلی عالی داداش
                              فقط دوتا چی
                              اول اینکهاز پر استفاده نکردی؟مستقیم زدی ب لبتاب؟ چ پری گذاشتی؟
                              بعد باندات چقد واست افتاد؟ :-)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MEHDI EMZ
                                سلام دوستان من فیلم av400 رو گرفتم که بشدت صدای وحشتناکی داره با دوتا باند 15 اینچ صدا ازش گرفتم صدا بقدری بالا بود که 10 متریمون که اشپزخونه هست سینک ظرف شوییمون بهطوری میلرزید که فکرش منو روانی میکنه :wow:
                                جوری که همرهش طوری کانال کولرمون هم میلرزید خئ=دا رو شکر همسایه هامون پایه هستند ما هم که طبقه اخر :mrgreen:
                                فیلمش رو گذاشتم به LED لیمیتر هم نگاه کنید که چقدر تو اوج صدا خودشو نشون میده البته بگم که هنوز هم جای ولوم داشت :nice:

http://uplod.ir/jslywhdcl7n2/video-2015-06-06-12-19-33.mp4.htm
                                بسیار عای.فقط من یه حس بدی به صدا داشتم.شاید بخاطر فیلم برداری باشه.ولی اصا صدای مفهوم و واضحی نداشت.ولی در کل قدرت خوبی داشت.در ضمن بلنگوهاتو چن گرفتی؟
                                میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X