پاسخ : فیلتر ساب ووفر مناسب برای ماشین و سیستم های خانگی با قدرت بالا {100% عملی}
نوشته اصلی توسط Ali-Ahmadi
اوکی پس تا یک هفته دیگه می سازم ببینم چطوری کار می کنه
راستی به بلند گوی عادی نمیشه زد؟؟؟؟
حتما باید ساب ووفر باشه؟
قیمت ساب ووفر30وات چنده؟
بله میشه به بلندگوی عادی هم زد ولی باید یک آمپلی فایر داشته باشه شما اگه میخای تست کنی به بلندگوی عادی هم میتونی بزنی.قیمتش رو در حال حاضر نمیدونم باید از مغازه ها بپرسی.
نوشته اصلی توسط emparator
حالااین فیلترپی سی بی نداره؟
نه،من اول رو برد بورد طراحیش کردم.pcb ایش رو هنوز نزدم انشاء الله تا هفته های آینده pcb هاش رو میزنم.
پاسخ : فیلتر ساب ووفر مناسب برای ماشین و سیستم های خانگی با قدرت بالا {100% عملی}
نوشته اصلی توسط 2Mohammad2
باید تغدیه جدا باشه اگه شما با آمپت وصل کنی صداهای عجیب و غریب ازش در میاد.
سلام داداش محمد داشتم گذری تاپیکتو میخوندم رسیدم به این مطلب بالات داداش ببین من ی پروژه دارم اونم ورودی چنتا امپ استریو با ای سی stk4192رو میخوام به هم دیگه وصل کنم بعد همشونو با یک ترانس تغذیه میکنم و برای ورودی هم از ی امپیتری پلیر استفاده کردم ینی خروجی این امپیتری پلیر رو دادم به 3تاامپم دیدم نویز تو خروجیم خیلی زیاده بالای 60درصد فک کردم مشکل از امپیتریمه.امپیتری رو جدا کردم دیدم ورودی های امپام وقتی به هم وصله نویز داره اما وقتی جدا کردمشون خوب میشد.بین امیتری و امپام از پری استفاده کردم فایده نداشت کلی روش دیگه رو امتحان کرم جواب نداد فقط ترانس هارو جدا کردم خوب شد.ولی تو سینما خانگی ها من ندیدم از چنتا ترانس استفاده کرده باشه.منم جای زیاد واسه ترانس بیشتر ندارم حالا به نظرت چطوری با یک ترانس راش بندازم و نویز نداشته باشه؟ :cry2: :cry2: :cry2:
نوشته اصلی توسط بهزاد000
سلام داداش محمد داشتم گذری تاپیکتو میخوندم رسیدم به این مطلب بالات داداش ببین من ی پروژه دارم اونم ورودی چنتا امپ استریو با ای سی stk4192رو میخوام به هم دیگه وصل کنم بعد همشونو با یک ترانس تغذیه میکنم و برای ورودی هم از ی امپیتری پلیر استفاده کردم ینی خروجی این امپیتری پلیر رو دادم به 3تاامپم دیدم نویز تو خروجیم خیلی زیاده بالای 60درصد فک کردم مشکل از امپیتریمه.امپیتری رو جدا کردم دیدم ورودی های امپام وقتی به هم وصله نویز داره اما وقتی جدا کردمشون خوب میشد.بین امیتری و امپام از پری استفاده کردم فایده نداشت کلی روش دیگه رو امتحان کرم جواب نداد فقط ترانس هارو جدا کردم خوب شد.ولی تو سینما خانگی ها من ندیدم از چنتا ترانس استفاده کرده باشه.منم جای زیاد واسه ترانس بیشتر ندارم حالا به نظرت چطوری با یک ترانس راش بندازم و نویز نداشته باشه؟ :cry2: :cry2: :cry2:
شما ترانست رو هم عوض کردی ببینی که مشکل حل میشه یا نه؟
چون خیلی اوقات ترانسا خوب پیچیده نشده باشن این مشکل پیش.میاد
نوشته اصلی توسط بهزاد000
سلام علیکم
آره واسه منم همین جوری نمیدونم چیکار کنم من یه ولوم سر راه mp3 player میزارم و با کنترل mp3 player رو صدا شو تا آخر زیاد میکنم و بعد با ولوم صدا رو کم و زیاد میکنم خوب میشه.
خوب اینجوری ببند
یعنی میشه یه ترانس گزاشت هم واسه امپلی هم واسه این فیلتر؟؟؟؟؟؟؟
مثلا اگه بخوام واسه ماشین ببندم هم امپلی فایر هم این فیلتر هم یه ماژول یو اس بی پلیر همه تغذیشون یکی باید باشه
یه سوال دیگه هم دارم
ورودی فیلتروامپلی باید به هم وصل بشن وبه یه ماژول اتصال پیدا کنن
خروجی فیلتر هم به یک کانال بریج از TDA7377باشه درسته؟؟؟؟
نوشته اصلی توسط Mostafa65
شما ترانست رو هم عوض کردی ببینی که مشکل حل میشه یا نه؟
چون خیلی اوقات ترانسا خوب پیچیده نشده باشن این مشکل پیش.میاد
سلام ببخشید دیر ج دادم،ترانسام همه ماله ضبطای سونی ژاپنه چندتا ازشون دارم همشون امتحان کردم فایده نداشت
تغذیه پری هام جدا وصل کردم فایده نداشت،تغذیه هارو جدا میکنم بهتر میشه اماکاملا رفع نمیشه,
به نظر شما میتونه از مقاومت ورودی امپها باشه که باهم برابر نیست؟
سلام علیکم
آره واسه منم همین جوری نمیدونم چیکار کنم من یه ولوم سر راه mp3 player میزارم و با کنترل mp3 player رو صدا شو تا آخر زیاد میکنم و بعد با ولوم صدا رو کم و زیاد میکنم خوب میشه.
امپ هات چندتا هستن و از چی استفاده کردی ای سی تا ترانزیستور؟چند واته؟
نوشته اصلی توسط Ali-Ahmadi
یعنی میشه یه ترانس گزاشت هم واسه امپلی هم واسه این فیلتر؟؟؟؟؟؟؟
مثلا اگه بخوام واسه ماشین ببندم هم امپلی فایر هم این فیلتر هم یه ماژول یو اس بی پلیر همه تغذیشون یکی باید باشه
یه سوال دیگه هم دارم
ورودی فیلتروامپلی باید به هم وصل بشن وبه یه ماژول اتصال پیدا کنن
خروجی فیلتر هم به یک کانال بریج از TDA7377باشه درسته؟؟؟؟
دوست عزیز در جواب اولی باید بگم که نمیشه همه رو باهم بست تو صدا نویز ایجاد میکنه شما باید 2 تا ترانس داشته باشی یکی برای فیلتر و یکی برای آمپ
در جوال دوم درسته ورودیش باهم وصل بشن/خروجی هم اشکالی نداره.
نوشته اصلی توسط بهزاد000
امپ هات چندتا هستن و از چی استفاده کردی ای سی تا ترانزیستور؟چند واته؟
من دو آمپ بیشتر استفاده نمیکنم یکی برا ساب یکی برا spec / از آیسی استفاده میکنم چون ترانزیستور دردسر داره و نویز داره / سابم 35 واته
دوست عزیز در جواب اولی باید بگم که نمیشه همه رو باهم بست تو صدا نویز ایجاد میکنه شما باید 2 تا ترانس داشته باشی یکی برای فیلتر و یکی برای آمپ
در جوال دوم درسته ورودیش باهم وصل بشن/خروجی هم اشکالی نداره.من دو آمپ بیشتر استفاده نمیکنم یکی برا ساب یکی برا spec / از آیسی استفاده میکنم چون ترانزیستور دردسر داره و نویز داره / سابم 35 واته
[quote author=2Mohammad2 link=topic=110591.msg721695#msg721695 date=14365107من دو آمپ بیشتر استفاده نمیکنم یکی برا ساب یکی برا spec / از آیسی استفاده میکنم چون ترانزیستور دردسر داره و نویز داره / سابم 35 واته
[/quote]
من از سه تا امپ استفاده میکنم 3تا stkتازه امپ سابم هم هست.
دیدگاه