اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] فیلتر ساب ووفر مناسب برای ماشین و سیستم های خانگی با قدرت بالا {100% عملی}

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فیلتر ساب ووفر مناسب برای ماشین و سیستم های خانگی با قدرت بالا {100% عملی}

نوشته اصلی توسط بهزاد000
    [quote author=2Mohammad2 link=topic=110591.msg721695#msg721695 date=14365107من دو آمپ بیشتر استفاده نمیکنم یکی برا ساب یکی برا spec / از آیسی استفاده میکنم چون ترانزیستور دردسر داره و نویز داره / سابم 35 واته

من از سه تا امپ استفاده میکنم 3تا stkتازه امپ سابم هم هست.
    خوبه این فیلترو براش بزاری خوبه.

دیدگاه

پاسخ : فیلتر ساب ووفر مناسب برای ماشین و سیستم های خانگی با قدرت بالا {100% عملی}

با سلام
      جناب محمد خان: میخواستم بدونم ایا مدار شما میشه با این مدار که برای tda 7377 هست برای جدا کردن باس تطبیق داد!!!

سپاس

دیدگاه

بله میشه
        Proudly @real_ahmadi
        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

اقا سلام خسته نباشید

ببخشید من ی اسپیکر طراحی کردم ک حالا هم قصد ارتقاشو دارم ک میخام واسش ساب بذارم بلند گو های استریوی اسپیکرم 40وات 4اهم هستن و ساب هم ندارم از ی بلند گوی300وات 4اهم استفاده میکنم میخاستم بدونم میشه از این مدار امپلی ک این اقا گذاشتن واسمون استفاده کنم؟؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

و ی سوال مهم من از ی ماژول یواس بی پلیر استفاده میکنم میخاستم بدونم اگر من بخام خروجی صدای ماژول رو به مونو تبدیل کنم به طوری ک هم استریو داشته باشم واسه اون دو باند هم مونو واسه فیلتر ساب باید چکار کنم خیلی ممنون میشم توضیح بدین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein7921 نمایش پست ها
            اقا سلام خسته نباشید

ببخشید من ی اسپیکر طراحی کردم ک حالا هم قصد ارتقاشو دارم ک میخام واسش ساب بذارم بلند گو های استریوی اسپیکرم 40وات 4اهم هستن و ساب هم ندارم از ی بلند گوی300وات 4اهم استفاده میکنم میخاستم بدونم میشه از این مدار امپلی ک این اقا گذاشتن واسمون استفاده کنم؟؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

و ی سوال مهم من از ی ماژول یواس بی پلیر استفاده میکنم میخاستم بدونم اگر من بخام خروجی صدای ماژول رو به مونو تبدیل کنم به طوری ک هم استریو داشته باشم واسه اون دو باند هم مونو واسه فیلتر ساب باید چکار کنم خیلی ممنون میشم توضیح بدین
            سلام

بله از این مدار می تونی استفاده کنی خروجی این مدار باید به یه امپلی فایر وصل بشه

شما هرکانال رو جا واسه باند های 40واتت وصل کن

واسه وصل به این فیلتر پایین گذر خروجی فلش پلیر رو که دوتاکانال داره به هرکانال یه مقاومت 10کیلو وصل کن اون سرمقاومت ها هم به هم متصل میشن و به ورودی این فیلتر پایین گذر وصل بکن(کهنیازی نیست خودش دوتا خازن داره نمیخواد شما فقط هرکانال رو به یکی از ورودی های R و L بزن حله)

سوالی بود درخدمتم
            جدیدترین ویرایش توسط real_ahmadi; ۱۰:۵۷ ۱۳۹۵/۰۴/۱۷.
            Proudly @real_ahmadi
            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

داداش این مشکل برمیگرده به جریان گردشی که تو آمپ به وجود میاد برای حل این مشکل شما با ید برای هر آمپ یه پل دیود جدا قرار بدی نیازی نیست ترانس یا پری آمپلیفایرتو دستکاری کنی فقط برای هر امپ یه پل دیود جدا بزاری مشکل کامل رفع میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsensheikh نمایش پست ها
                داداش این مشکل برمیگرده به جریان گردشی که تو آمپ به وجود میاد برای حل این مشکل شما با ید برای هر آمپ یه پل دیود جدا قرار بدی نیازی نیست ترانس یا پری آمپلیفایرتو دستکاری کنی فقط برای هر امپ یه پل دیود جدا بزاری مشکل کامل رفع میشه
                سلام می بخشید کدوم مشکل؟
                Proudly @real_ahmadi
                #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

پاسخ : [پروژه] فیلتر ساب ووفر مناسب برای ماشین و سیستم های خانگی با قدرت بالا {100% عملی}

سلام. اگه بخوام یه ساب ووفر مثلا 50 وات بخرم باید از کجا گیر بیارم. ساب های توی بازار همش 200 به بالا بودن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X