سلام به همه،میخاستم ببینم واسه امپلی ماشین بدون اینکه رو ماشین نصب باشه واسه تغذیه از کدوم مدل تغذیه استفاده کنم بهتره،کدوم قطعاتو خوب زیر فشار میذاره تا اگه عیبی داشته باشی زود نشون بده،ترانس12ولت 50امپر با دیود پل ،باطری 55امپر ماشین،تغذیه سوییچنگ صنعتی 50 امپری،کدام یک؟مرسی
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
[گفتگو وتبادل نظر]امپلیفایر ماشین
Collapse
X
-
پاسخ : امپلیفایر ماشین
نوشته اصلی توسط Mohsen asadnezhadسلام به همه،میخاستم ببینم واسه امپلی ماشین بدون اینکه رو ماشین نصب باشه واسه تغذیه از کدوم مدل تغذیه استفاده کنم بهتره،کدوم قطعاتو خوب زیر فشار میذاره تا اگه عیبی داشته باشی زود نشون بده،ترانس12ولت 50امپر با دیود پل ،باطری 55امپر ماشین،تغذیه سوییچنگ صنعتی 50 امپری،کدام یک؟مرسی
ولی چرا خودد آمپلیفایر نمیسازی
-
نوشته اصلی توسط AMIR_Nولی ب نظر من ی باطری 55 امپر به علاوه ی ترانس 11 ولت 10 امپر خیلی عای میشه و خیلی همبیتر عمر میکنه
باطری ماشین اگه ی جا سابت باشه خیلی زیاد عمیر میکنه
دیدگاه
-
ایده آل ترین حالت قرار دادن سوییچینگ های آمپر بالای صنعتی ( نه این جنسای آشغال که به اسم صنعتی تو پکیچ فلزی سوراخدار ارائه میدن) با جریان یک ونیم برابر ماکزیمم آمپ با ولتاژ نزدیک 14.5 ولت با یک خازن مرغوب (که سخت گیر میاد) استفاده کرد و اگه خازن مناسب گیر نیومد به تعداد بسیار زیاد خازن 16 ولتی از ظرفیت های 33000 میکرو فاراد یا 10تا 100000 میکرو فارادی استفاده کرد و یا اینکه در آخر از ترکیب سوییچینگ و باتری استفاده کرد .
دلیل تاکید استفاده از بانک خازنی موثر و کافی و یا باتری اینه که اکثر منابع سوییچینگ نمیتونن افت ولتاژ لحظه ای بسیار بسیار کوتاه مدت را که در لحظه های بیس ایجاد میشه جبران کنن و باید لحظه ای طولانی تر در وضعیت افت ولتاژ قرار داشته باشن تا اصلاح انجام بشه . برای همین باتری یا خازن میتونه به عنوان انباره عمل کنه و جلوی افت ولتاژ رو بگیره .
دعای خیر از هر چیزی بهتر است...
دیدگاه
-
سلام.خیلی هم سخت نگیر یه سوییچینگ 30 آمپر هم جوابه :nice: اگه ساب نداری که همون ترانس 10 آمپر هم خوبه.ولی اگه ساب داری بنظر من همون سوییچینگ بهتره.چون هم عمرش بیشتره هم تلفااتش کمتره به صرفه تره نگه داریش راحت تره.شما یه باطری بگیری هی باید چک کنی وای خیلی شارژ شد وای شارژش خالی شد وای چرا شارژ نمیشه :biggrin: همون یه سوییچینگو یه بانک خازن خوبه :applause:
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط madar1سلام دوستانی که میگن 60 آمپر احتیاج هست اشتباه میکنن چون اگه حساب کنید با 60 آمپر رو بلندگوی 2 اهمی میشه 7000 وات
به نظر من تو خونه بیشترین صدایی که گوش انسان میتونه تحمل کنه 300 تا 400 وات هستش
امتحان کردم که میگم
به نظر من یه منبع سوئیچینگ 30 آمپرم کافیه
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mmohamaddآره بابا.مخصوصا اگه پارتمانی باشه که واویلا :biggrin: من تو خونه اگه بخوای با وات حساب کنی کلا بالای 200 وات نبردم :| و نمیشه ببرم اصن :angry:
نمیدونم شما چجوری حساب میکنید 60 امپر
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط madar1سلام دوستانی که میگن 60 آمپر احتیاج هست اشتباه میکنن چون اگه حساب کنید با 60 آمپر رو بلندگوی 2 اهمی میشه 7000 وات
به نظر من تو خونه بیشترین صدایی که گوش انسان میتونه تحمل کنه 300 تا 400 وات هستش
امتحان کردم که میگم
7000 وات!!!!!!!
داداش چطوری حساب کردی؟DD Audio & SP Audio
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط madar1سلام مقاومت ضربدر ( جریان به توان 2 )
منظور خودمم همینه فکرنمیکنم اصلا 20 آمپرم بکشه چه برسه به 60 آمپر
چرا مقاومت ضرب در جریان!!؟؟
تا اونجایی من میدونم برای محاسبه توان امپ از فرمول W=V^2/R استفاده میکنن که V ولتاژ خروجی امپ زیر همون باری که بهش وصله.
محاسبه توان منبع تغذیه که راحته میشه که W=V*I که اگه ما جریان سوئیچینگ رو 60 امپر و ولتاژشو 14 ولت در نظر بگیریم میشه 840 وات.DD Audio & SP Audio
دیدگاه
-
امتحان کردم که میگم
شوخی میکنی؟!؟!؟!؟!؟
با 60 امپر نهایتش بشه 200 250 وات توان گرفت
اولا اون توانی ک گفتی مال موقعی ک 60 امپر وارد باند بشه نه امپ این از این
توان ورودی به امپ میشه 840 وات یعنی همونی ک amir h گفتن
درسته توان 840 وات وارد امپ میشه ولی...
حدود 30 در صدش توی قسمت سویچینگش هدر میره
خدود 30 درصدش هم روی کلاس امپلی فایر ک به احتمال زیاد کلاس ab هست (راندمان کلاس ها رو ک در جریانش هستی؟؟؟)
تازه این توان هایی ک من گفتم در صورتی درسته ک امپ با مارک معروف و برند خوب باشه اگه از این چینی ها باشه ک دیگه وا بیلا 90 در صد توان ورودی میشه گرما
(به جا بخاری میشه تو پراید استفاده کرد)
دیدگاه
دیدگاه