اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو وتبادل نظر]امپلیفایر ماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : امپلیفایر ماشین

کی میگه 30امپر کافیه؟؟؟؟؟
    اگه کافی بود یه سیستم باز نمیومد سه تا باطری با هم موزی کنه...یکی جلو ودوتا توص صندق عقب....نمیومد دینام قوی تر بذاره.......30امپر که چیزی نیس....
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

حالا به غیر از جریان
      فکر نمیکنم منبع سویچینگ برا این کار حوب باشه
      من خودم 3 4 ساله دارم از ترکیب باطری و ترانس استفاده میکنم و عالی جواب میده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR_N
        حالا به غیر از جریان
        فکر نمیکنم منبع سویچینگ برا این کار حوب باشه
        من خودم 3 4 ساله دارم از ترکیب باطری و ترانس استفاده میکنم و عالی جواب میده
        من پاور رو تست کردم کیفیت خوبه البته باید چن تاش موازی بشه......تغذیه سوئیچینگ اماده رو تست نکردم....
        Proudly @real_ahmadi
        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

اقایون من اصلا نمیخام از امپلی ماشین تو خونه استفاده کنم بنده تعمیر کارم میخاستم تو مغازه زیر فشار بذارم امپلی هایی که تعمیر میشه واسه اون گفتم کدوم تغذیه بهتره چون میخام بعد تعمیر بذارم زیر تست اگه عیبی ایرادی داشته باشع مشخص کنه نه اینکه کار بره برگرده ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohsen asadnezhad
            اقایون من اصلا نمیخام از امپلی ماشین تو خونه استفاده کنم بنده تعمیر کارم میخاستم تو مغازه زیر فشار بذارم امپلی هایی که تعمیر میشه واسه اون گفتم کدوم تغذیه بهتره چون میخام بعد تعمیر بذارم زیر تست اگه عیبی ایرادی داشته باشع مشخص کنه نه اینکه کار بره برگرده ممنون
            داداش دیگه خودت استادی
            پس با توجه به این ک ممکنه از امپلی فایر دو کانال 60 وات تا ی مونوی 2000 واتی (حتی بالا تر) مورد استفاده باشه بهتره از باطری استفاده کنی با ی ترانس 11 ولت 10 امپر
            11 ولت بعد از دی سی شدن و زیر فشار رفتن دقیقا مثل دینام عمل میکنه و هیچ مدار دیگه ای برای قطع یا وصل کردن نمیخواد
            از باطری میتونی از 1 امپر بکشی تا 100 امپر ولی اگه ی سویچینگ یا ترانس تنها بگیری فقط همون مقدار نامی خودش رو میده (مثلا 30 امپر)

ترانس و باطری دقیقا شبیه برق ماشینه یعنی زیر فشار افت ولتاژ داره روی فشار کم ولتاژش 14.4 ولته
            به نظر من این ترکیب چون شبیه به برق ماشین میشه عالیه برا کارت

دیدگاه

اها مرسی،فقط ترانس همون 12ولت خودمونه بگیرم دیگه؟با دیود خازن یا بدون خازن؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohsen asadnezhad
                اها مرسی،فقط ترانس همون 12ولت خودمونه بگیرم دیگه؟با دیود خازن یا بدون خازن؟
                نه 12 ولت نه
                باید بدی برات بپیچن 11 ولت یا اگه اماده هست 10 ولت هم مشکلی نداره
                دیود پل 35 یا 50 امپر بگیر
                خازن هم نمیخواد
                اگه 10 بگیری باطری یکم دیر تر شارژ میشه
                موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR_N
                  نه 12 ولت نه
                  باید بدی برات بپیچن 11 ولت یا اگه اماده هست 10 ولت هم مشکلی نداره
                  دیود پل 35 یا 50 امپر بگیر
                  خازن هم نمیخواد
                  اگه 10 بگیری باطری یکم دیر تر شارژ میشه
                  موفق باشی
                  فکر کنم خازنو برای dc کردن برق ترانس میخواد.اگه برا همینه بدون خازن نمیشه چون ریپل داره.اما اگه واسه افت ولتاژو اینا میگی نه نمیخواد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mmohamadd
                    فکر کنم خازنو برای dc کردن برق ترانس میخواد.اگه برا همینه بدون خازن نمیشه چون ریپل داره.اما اگه واسه افت ولتاژو اینا میگی نه نمیخواد
                    نه دیگه خروجی ترانس با ی باطری ماشین موازی میشه باطری هم مثل ی خازن 99999999999999999999999999999999999999999999999 میکرو فارادی کار میکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR_N
                      نه دیگه خروجی ترانس با ی باطری ماشین موازی میشه باطری هم مثل ی خازن 99999999999999999999999999999999999999999999999 میکرو فارادی کار میکنه
                      اون که درست نهایتا خروجی باطری بدون ریپله.ولی اون ترانس تا بخواد با اون ریپل باطری رو شارژ کنه... :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR_N
                        :eek:

شوخی میکنی؟!؟!؟!؟!؟
                        با 60 امپر نهایتش بشه 200 250 وات توان گرفت
                        اولا اون توانی ک گفتی مال موقعی ک 60 امپر وارد باند بشه نه امپ این از این
                        توان ورودی به امپ میشه 840 وات یعنی همونی ک amir h گفتن
                        درسته توان 840 وات وارد امپ میشه ولی...
                        حدود 30 در صدش توی قسمت سویچینگش هدر میره
                        خدود 30 درصدش هم روی کلاس امپلی فایر ک به احتمال زیاد کلاس ab هست (راندمان کلاس ها رو ک در جریانش هستی؟؟؟)
                        تازه این توان هایی ک من گفتم در صورتی درسته ک امپ با مارک معروف و برند خوب باشه اگه از این چینی ها باشه ک دیگه وا بیلا 90 در صد توان ورودی میشه گرما
                        (به جا بخاری میشه تو پراید استفاده کرد)
                        اهان اوکی
                        اصلا حواسم به سوئیچینگ ولتاژ نبود
                        ولی بازم به نظر من زیاده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط madar1
                          اهان اوکی
                          اصلا حواسم به سوئیچینگ ولتاژ نبود
                          ولی بازم به نظر من زیاده
                          چی زیاده
                          60 امپر؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
                            ایده آل ترین حالت قرار دادن سوییچینگ های آمپر بالای صنعتی ( نه این جنسای آشغال که به اسم صنعتی تو پکیچ فلزی سوراخدار ارائه میدن) با جریان یک ونیم برابر ماکزیمم آمپ با ولتاژ نزدیک 14.5 ولت با یک خازن مرغوب (که سخت گیر میاد) استفاده کرد و اگه خازن مناسب گیر نیومد به تعداد بسیار زیاد خازن 16 ولتی از ظرفیت های 33000 میکرو فاراد یا 10تا 100000 میکرو فارادی استفاده کرد و یا اینکه در آخر از ترکیب سوییچینگ و باتری استفاده کرد .
                            دلیل تاکید استفاده از بانک خازنی موثر و کافی و یا باتری اینه که اکثر منابع سوییچینگ نمیتونن افت ولتاژ لحظه ای بسیار بسیار کوتاه مدت را که در لحظه های بیس ایجاد میشه جبران کنن و باید لحظه ای طولانی تر در وضعیت افت ولتاژ قرار داشته باشن تا اصلاح انجام بشه . برای همین باتری یا خازن میتونه به عنوان انباره عمل کنه و جلوی افت ولتاژ رو بگیره .
                            همینطور که nn20 (اقا ما اخرشم اسم شمارو نفهمیدیم چیه :redface: ) گفتن بهترین راه استفاده از یک باطری با یک منبع سوییچینگ هستش

البته به نظر خود من ترانسی که بتونه 40 امپر 14.5 ولت بده بهتر از سوییچینگ هستش. امپ ماشین جریان سوزنی زیادی میکشه بخاطر همین مساله ممکنه سوییچینگ تو بلند مدت دچار مشکل بشه
                            زکات علم نشر آن است
                            بیشتر با من اشنا بشین :
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                            ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

اگه باتری میخوای استفاده کنی برای شارژش با ترانس باید یه خازن 16ولت به خروجی ترانس که یکسو هم شده باشه وصل کنه تا ضربان ترانس رو صاف کنه و باتری خراب نشه

دیدگاه

اقا حل شد یه ترانس سفارش دادم 80 امپری 200هزار تومن یدونه دیود پلم میگیرم 180 هزار تومن یه عمر راحتم،باطری بعد یه سال خراب میشه ترانس بهترین گزینه بئد واسم مرسی از همه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X