اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

TDA8920

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

TDA8920

سلام،بنده یک ای سی TDA8920 تهیه کردم و برای مدارش همه قطعات رو دارم جز دو تا سلف که بر اساس دیتاشیت برای بلندگوی 8 اهم 47 میکروهانری هست .جریان این سلف ها چقدر باید باشه؟خودم سلف سنج ندارم، از دوستان کسی میتونه کمک کنه که چطوری این سلف رو خودم بپیچم،فریت میله ای به قطر 10 میل زیاد دارم ،اگه باهاش بتونم درست کنم خیلی بهتره.ممنون.
    ببخشید ظاهرا بخاطر مشکل قطعی اینترنت بنده این پست دو بار گذاشته شده.

پاسخ : TDA8920

نوشته اصلی توسط Alstom
    سلام،بنده یک ای سی TDA8920 تهیه کردم و برای مدارش همه قطعات رو دارم جز دو تا سلف که بر اساس دیتاشیت برای بلندگوی 8 اهم 47 میکروهانری هست .جریان این سلف ها چقدر باید باشه؟خودم سلف سنج ندارم، از دوستان کسی میتونه کمک کنه که چطوری این سلف رو خودم بپیچم،فریت میله ای به قطر 10 میل زیاد دارم ،اگه باهاش بتونم درست کنم خیلی بهتره.ممنون.
    ببخشید ظاهرا بخاطر مشکل قطعی اینترنت بنده این پست دو بار گذاشته شده.
    سلام ، تو دیتا شیتش نوشته جریان خروجی ایسی محدود شده به هشت امپر ، اگه از بیرون بخوای تهیه کنی سلف بالای پنج امپر اماده نیست مجبوری خودت بپیچی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadjabbarfard
      سلام ، تو دیتا شیتش نوشته جریان خروجی ایسی محدود شده به هشت امپر ، اگه از بیرون بخوای تهیه کنی سلف بالای پنج امپر اماده نیست مجبوری خودت بپیچی
      سلام دوستان سلف های اماده تو بازار هستشون زرد سفید هست بنظر شما برای این آیسی جواب میده

دیدگاه

مجبور شدم با LM311 یه سلف سنج درست کنم البته ولتمترم، فرکانسمتر داره و نیازی به میکرو برای اندازه گیری فرکانس خروجی نداشتم.

دیدگاه

سلام .دوست عزیز من هم دوتا ازاین ای سی را دارم اما هنوز نتونستم ازش استفاده کنم چون فیبر دو رو میخواهد وسلف .اگر شما توانستید ازش بهره ببرید فیبر وطرزراه اندازیش را قراربدهید ک انشاال استفاده کنیم.

دیدگاه

چشم ،انقدر سخت نگیرید،برد دو رو که هیچ ،بنده حتی میخوام روی برد سوراخ دار راه اندازیش کنم :smile:،اونطوری که میگن هم برد سوراخ دار مشکل ایجاد نمیکنه،این که نهایت فرکانسش 20 کیلوهرتزه ،من فرستنده اف 20 وات هم روی این بردها درست کردم و کاملا جواب گرفتم،فقط باید خیلی تمیز کار کرد و قطعات رو در بهترین موقعیت نسبت به هم گذاشت. هر وقت درست کردم حتما میذارم.

دیدگاه

مجددا سلام
              یه سلف سنج دقیق درست کردم و از این لحاظ مشکل حل شد؛از داخل پاورهای کامپیوتر دو تا به حسابا"،فریت گرد زردرنگ برای ساخت سلفهام بیرون آوردم،ولی وقتی یکم رنگشون رو خراش دادم دیدم زیرش جلای فلزی داره و رسانا هم هست ! تا اونجایی که میدونم فریت رسانای جریان الکتریکی نیست. آیا هسته زردرنگ گرد که در خروجی پاور کامپیوتر استفاده میشه آهنه یا خیر؟اگه آهنه،در صورتی که از این نوع هسته تو این مدار استفاده کنم مشکلی ایجاد میکنه؟ممنون.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Alstom
                مجددا سلام
                یه سلف سنج دقیق درست کردم و از این لحاظ مشکل حل شد؛از داخل پاورهای کامپیوتر دو تا به حسابا"،فریت گرد زردرنگ برای ساخت سلفهام بیرون آوردم،ولی وقتی یکم رنگشون رو خراش دادم دیدم زیرش جلای فلزی داره و رسانا هم هست ! تا اونجایی که میدونم فریت رسانای جریان الکتریکی نیست. آیا هسته زردرنگ گرد که در خروجی پاور کامپیوتر استفاده میشه آهنه یا خیر؟اگه آهنه،در صورتی که از این نوع هسته تو این مدار استفاده کنم مشکلی ایجاد میکنه؟ممنون.

سلام هسته پاور پودر آهن هست فریت نیست
                ببین هسته زرد کامله یا زرد سفیده ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط madar1
                  سلام هسته پاور پودر آهن هست فریت نیست
                  ببین هسته زرد کامله یا زرد سفیده ؟
                  سلام،یه طرفش سفیده،چند تا دیگه هم دارم سبزن یک طرفشون آبیه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط apex111
                    سلام .دوست عزیز من هم دوتا ازاین ای سی را دارم اما هنوز نتونستم ازش استفاده کنم چون فیبر دو رو میخواهد وسلف .اگر شما توانستید ازش بهره ببرید فیبر وطرزراه اندازیش را قراربدهید ک انشاال استفاده کنیم.
                    سلام ،روی برد سوراخدار بستمش ولی هنوز تغذیش مونده ،حق با شما بود واقعا برد دو رو میخواد به همین خاطر هم روی برد سوراخ دار اونجور که باید تمیز باشه در نمیاد،بعضی جاها مجبورید که خازنها رو پشت برد لحیم کنید،پی سی بی مدار چاپی دو رو رو میذارم اگه امکان ساختنش رو داشته باشید خیلی تمیزتر در میاد:

دیدگاه

سلام .دوست عزیز مداری ک منتاز کردی کارمیکنه یا نه.مداری ک گذاشتید را دیدم اما این چینش قطعات است خود مدارچاپی رادارید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Alstom
                        سلام ،روی برد سوراخدار بستمش ولی هنوز تغذیش مونده ،حق با شما بود واقعا برد دو رو میخواد به همین خاطر هم روی برد سوراخ دار اونجور که باید تمیز باشه در نمیاد،بعضی جاها مجبورید که خازنها رو پشت برد لحیم کنید،پی سی بی مدار چاپی دو رو رو میذارم اگه امکان ساختنش رو داشته باشید خیلی تمیزتر در میاد:

سلام عالی شده اگر کار داد فیلمش رو هم بزار
                        در ضمن اون سلفهای خروجی که گذاشتین چند امپر هستن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Alstom
                          سلام،یه طرفش سفیده،چند تا دیگه هم دارم سبزن یک طرفشون آبیه.
                          سلام هسته زرد سفید بدرد این مدار نمیخوره فرکانسش کمتره ولی سبز آبی را اطلاع ندارم

دیدگاه

سلام،تغذیش مونده ،هر وقت درست شد میذارم،داخل سلف ها حدودا هفتاد سانتیمتر سیم لاکی 0.65 میل استفاده کردم ،فکر کنم تا 6 آمپر جا داشته باشه.
                            مدار چاپی اونم دو رو اصلا امکان ساختش رو ندارم ،احتمالا بیرون براتون درست میکنن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Alstom
                              سلام،تغذیش مونده ،هر وقت درست شد میذارم،داخل سلف ها حدودا هفتاد سانتیمتر سیم لاکی 0.65 میل استفاده کردم ،فکر کنم تا 6 آمپر جا داشته باشه.
                              مدار چاپی اونم دو رو اصلا امکان ساختش رو ندارم ،احتمالا بیرون براتون درست میکنن.
                              سلام میشه دوتا یه رو ساخت پشت به پشت به هم چسبوند

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X