اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

TDA8920

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : TDA8920

بالاخره راه انداختمش ،درست کردنش یه کم وقت گیر بود ولی واقعا ارزشش رو داشت :wow:.فقط میتونم بگم عالیه،هم کیفیتش هم قدرتش،فکر نمیکردم دو تا صد وات واقعی بده ولی حالا بهم ثابت شد که واقعا این قدرت رو داره.از کیفیت صداش هم هر چی بگم کمه.
    سلف های خروجی یکم داغ میکنه ولی نه اونقدر که مشکلی بوجود بیاره. برای تغذیش هم یه مبدل 12 به دوبل 27 ولت دوبل درست کردم که بتونم تو ماشین ازش استفاده کنم.برای اسیلاتور که به پایه ی یک وصل میشه و یه مقاومت 30 کیلو میخواد ،یه 33 کیلو رو با 330 کیلو موازی کنید.حواستون هم باشه که شماتیکی که داخل دیتاشیت هست شماره ی پایه ها برای پکیج HSOP24 هست و باید برای پکیج DBS23P (ایستاده) اون ها رو با استفاده از تیبل 3 تبدیل کنید.اگه میخواید مثل من از برد سوراخدار استفاده کنید ، پایه های عقبی ای سی که پایه های زوج هستن رو با احتیاط راست کنید که بجای یک مسیر ،دو تا مسیر وسط ای سی داشته باشید و مثبت و منفی 27 ولت رو ازشون عبور بدید.برای GND و VDDP و VSSP سیم های ضخیم تری بذارید.داخل دیتاشیت گفته شده که عایق سیلیکون بین ای سی و هیت سینک گذاشته بشه ولی من با خمیر سیلیکون مستقیم به هیت سینک وصلش کردم تا بهتر گرما رو منتقل کنه و مشکلی هم ایجاد نشد.در مورد FB GND که تو شماتیک هست هم خیلی سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم و در آخر داخل این فروم سوال کردم : http://www.edaboard.com/thread350416.html بد نیست جوابا رو بخونید.یکی گفته باید دو تا گراند داشته باشی یک برای سیگنال ورودی یکی برای خروجی،یکی دیگه گفته برگشت فیلتر خروجیه،جای دیگه هم گفته منظورش اینه که باید اینها خیلی بهم نزدیک باشن و ... خودم با توجه به این جواب ها و پی سی بی که پیدا کردم به این نتیجه رسیدم که تو DIY میتونم همون GND رو بهش وصل کنم.

دیدگاه

آقا ایول دمت گرم حال کردم اگه تونستی یه فیلمم ازش بزار
      خودمم در اولین فرصت که پول تو دستم بیاد حتما میرم تو فکر ساختنش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط madar1
        آقا ایول دمت گرم حال کردم اگه تونستی یه فیلمم ازش بزار
        خودمم در اولین فرصت که پول تو دستم بیاد حتما میرم تو فکر ساختنش
        چشم،در اولین فرصت میذارم.

اضافه شده در تاریخ :
        سلام،خواستم یه ویدئو ازش بذارم انقدر کیفیت ضبط صدای گوشیم پایینه (در حد AMR) که فکر کنم فایده ای نداره.چون میخوام یه پری امپ هم براش بذارم گفتم اونم درست کنم بعد با یه چیز بدرد بخور فیلمشو بگیرم بذارم،البته اگه به خروجی سی دی ماشین وصل کنم اصلا احتیاجی به پری امپ نداره و اصلا نمیشه تا آخر زیادش کرد ولی برا موبایل و لب تاپ اگه بخوام واقعا صداش در حد 100 وات باشه پری امپ لازم داره.اگه امکان داره یه مدار که حدود یک وات خروجیش باشه و کیفیت رو هم تغییر نده معرفی بفرمایید.TDA2822 بنظرتون چطوره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط madar1
          سلام میشه دوتا یه رو ساخت پشت به پشت به هم چسبوند
          سلام ، امکان پذیر نیست من این کارو کردم چیز جالبی درنیومد به علاوه پایه های ایسی به پشت برد نمی رسید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط apex111
            سلام .دوست عزیز مداری ک منتاز کردی کارمیکنه یا نه.مداری ک گذاشتید را دیدم اما این چینش قطعات است خود مدارچاپی رادارید؟
            من مدارچاپی شو دارم البته دو روهست اگه خواستید براتون میفرستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadjabbarfard
              من مدارچاپی شو دارم البته دو روهست اگه خواستید براتون میفرستم
              اگه مدار چایشو بتونید درست کنید عالی درمیاد ،من که فقط همین یکیو میخواستم و اونم رو برد سوراخدار درست کردم و الی حتما ازتون میگرفتم.به نظر من که این ای سی صد تا STK رو میذاره تو جیبش واقعا اگه براش خرج کنید ارزشش رو داره .بخاطر اینکه هم محافظ دما داره هم ولتاژ و هم جریان این ای سی خراب شدن هم تو کارش نیست.

دیدگاه

[quote author=Alstom link=topic=118624.msg775375#msg775375 date=1455121285]
                اگه مدار چایشو بتونید درست کنید عالی درمیاد ،من که فقط همین یکیو میخواستم و اونم رو برد سوراخدار درست کردم و الی حتما ازتون میگرفتم.به نظر من که این ای سی صد تا STK رو میذاره تو جیبش واقعا اگه براش خرج کنید ارزشش رو داره .بخاطر اینکه هم محافظ دما داره هم ولتاژ و هم جریان این ای سی خراب شدن هم تو کارش نیست.
                [/quoفیبرشو زدم ولی نمیدونم من ناشی ام بد در میاد یا پرینتر مشکل داره یا ... ولی نمونه تجاریشو دیدم قدرت و کیفیتش بی نظیره بالاخره میسازمش یکمم از سلف خروجی میترسم چون اماده شو خریدم پنج امپره

دیدگاه

شما که سلف 5 امپر گیر آوردید من که همونم گیرم نیومد خودم پیچیدم . یه سلف سنج درست کنید ،نسبتا راحته ساختنش.

دیدگاه

سلام.خوشحال شدم ازینکه امپ شما کرد من هم بفکر ساختش هستم اما بیشتر دوست دارم برایش pcbبزنم هرچند باید مشکل باشد شما اقا محمدلطف کنید pcb دوروی اینو قرار بدهید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط apex111
                      سلام.خوشحال شدم ازینکه امپ شما کرد من هم بفکر ساختش هستم اما بیشتر دوست دارم برایش pcbبزنم هرچند باید مشکل باشد شما اقا محمدلطف کنید pcb دوروی اینو قرار بدهید.
                      همون که گذاشتم پی سی بی دو رو بود دیگه،فقط مشکل ساختنشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط apex111
                        این لینکشه http://cdn.persiangig.com/download/FxTrQL/dl من زدم فیبرشو ولی فکر کنم چون تجربه ام کمه یه مقدار بد درمیاد

دیدگاه

سلام،من هم این ای سی رو راه اندازی کردم،صداش خوبه،ولی وقتی خیلی زیادش میکنم موقعی که آهنگ بیس داره ،بیس هاش صداش ناهنجار میشه(یه صدایی مثل خِر خِر موقع بیس میده)، کسی میدونه علتش چیه؟فیلتر خروجی رو دقیقا مطابق امپدانس بلندگوها گذاشتم،خازن هم بین +27 و -27 جمعا 1500 میکرو و بین گراند و +27 و -27 هرکدام حدود 3000 میکروفاراد گذاشتم .بنظرتون باز هم کمشه؟میشه ایراد از تغذیش باشه؟بخاطر این میگم که موقع بیس چراغ های ماشین کم نور میشه.البته با ولت متر امتحان کردم بین دو ولتاژ متقارن چون فیدبک گذاشتم ولتاژ تو صدای بلند افتی نمیکنه ولی بین گراند و 27 ولت ها ولتاژ به حدود 24 ولت افت میکنه برا همین میگم احتمالا باز هم باید خازن اضافه کنم.بلندگوها هم 100 وات واقعی هستن و مطمئنم ایراد از بلندگوها نیست ،ای سی رو هم بعنوان اصلی گرفتم. تو یو تیو ب دیدم توان خیلی بیشتری ازش میگیرن بدون اینکه صدا خراب بشه.

دیدگاه

مشکل کاملا حل شد.هر چهار تا V که به ای سی وصل میشه هر کدوم حداقل حدود 0.6 میلی فاراد خازن با گراند میخواد.مشکل من هم بهمین مربوط میشد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X