اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در باره ساخت آمپلی فایر و خرید باند

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک در باره ساخت آمپلی فایر و خرید باند

نوشته اصلی توسط mohammad1365 نمایش پست ها
    دو تا مورد رو یادم رفت بگم1) ترانزیستورهای مارک kse تو برخی مدارات جواب نمی دن2) ترک های پشت فیبر رو با تست بیزر حتما چک کن که اتصالی نداشته باشیدر مورد اون مداری هم که گفتم ساختم و چند ساله استفاده می کنم اینه[پروژه] آمپلی فایر با ترانزیستورهای d1047 خواستی بسازی بگو تا پی سی بی جدید و بهترشو برات بفرستم
    بغیر از مارک kse چیزه دیگه ای ندارم حالا سعی می کنم جایگزین کنم با ترانزیستوری شبیه خودش یا اصلشو اگر می دونی کجا میفروشن بهم بگو تا تهیه کنم.ترکهای مدار رو تو تستای قبلی بررسی کردم. این آمپلی d1047 مدارش همین تاپیکه زیره؟
    سلام دوستان :bye مدتی بود دوست داشتم یک آمپلی فایر دیگه با ماسفت درست کنم چون از قبل چند تا ماسفت داشتم (تا حالا 3 تا ساخته بودم ) بعد از کلی تحقیق و بررسی به این نتیجه رسیدم که همون مدار 100 وات با irfp9240 و irfp240 رو که خیلی از دوستان ساختند رو بسازم بنابراین رفتم فیبر و یک سری قطعات دیگه رو خریدم اما دلم زیاد راضی نبود

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

آقا محمد میشه ترانزیستور 2sd1047 رو با ترانزیستورای 2sc5198 و یا با 2sb778 جایگزین کرد؟
    من 20 ترانزیستور از 2sb778 و ktd998 دارم ، شما مداری واسه این زوج پیشنهاد دارین؟

دیدگاه

سلام بر دوستان انجمن eca ,و آقا سجاد عزیز من کامنت ها رو خوندم .
      اگر طبق pcb خود طرح ساختی مدار رو .
      دو حدس بیشتر نمیزنم .اول اشتباه مونتاژی و یا اتصالی .دوم در زمان راه اندزی یه قسمت از مدار معیوب شده .احتمالا درایور
      اون پتانسیومتر باید عمل بکنه .بیا باهم درستش میکنیم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sazhad نمایش پست ها
        بغیر از مارک kse چیزه دیگه ای ندارم حالا سعی می کنم جایگزین کنم با ترانزیستوری شبیه خودش یا اصلشو اگر می دونی کجا میفروشن بهم بگو تا تهیه کنم.ترکهای مدار رو تو تستای قبلی بررسی کردم. این آمپلی d1047 مدارش همین تاپیکه زیره؟
        سلام دوستان :bye مدتی بود دوست داشتم یک آمپلی فایر دیگه با ماسفت درست کنم چون از قبل چند تا ماسفت داشتم (تا حالا 3 تا ساخته بودم ) بعد از کلی تحقیق و بررسی به این نتیجه رسیدم که همون مدار 100 وات با irfp9240 و irfp240 رو که خیلی از دوستان ساختند رو بسازم بنابراین رفتم فیبر و یک سری قطعات دیگه رو خریدم اما دلم زیاد راضی نبود

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

آقا محمد میشه ترانزیستور 2sd1047 رو با ترانزیستورای 2sc5198 و یا با 2sb778 جایگزین کرد؟
        من 20 ترانزیستور از 2sb778 و ktd998 دارم ، شما مداری واسه این زوج پیشنهاد دارین؟
        سلام
        اگر خود mje باشه بهتره.
        در مورد مداری که ساختم بله همون مداره.
        ترانزیستورای خروجی اون مدار 2sd1047 هست. از 2sb778 ;که نمیشه استفاده کرد چون pnp هست و ترانزیستورهای اوت پوت اون مدار npn هستند.
        از 2sc5198 می تونی استفاده کنی ولی قدرتش یه مقداری کمتر میشه.
        از 2sc500 هم میتونی استفاده کنی.

دیدگاه

ترانزیستورای خروجی اون مدار 2sd1047 هست. از 2sb778 ;که نمیشه استفاده کرد چون pnp هست و ترانزیستورهای اوت پوت اون مدار npn هستند.
          آره اشتباه نوشتم. منظورم 2sc5198 و یا ktd998 بود...

دیدگاه

یه زحمتی بکش خازن های در حد نانو و پیکو رو روی خود مدار با تست بیزر اهم متر،تست کن که پایه هاشون بهم اتصال نباشه.
            آقا محمد مجدداا سلام
            آقا من تمام خازن هارو هم تست کردم و از مدار خارج کردم ولی بازم مثل قبل بود.فکر کنم دیگه روش وقت نزارم...بفرستمش؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sazhad نمایش پست ها
              آقا محمد مجدداا سلام
              آقا من تمام خازن هارو هم تست کردم و از مدار خارج کردم ولی بازم مثل قبل بود.فکر کنم دیگه روش وقت نزارم...بفرستمش؟
              باهاتون تو پیام خصوصی هماهنگ می کنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X