اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت فلزیاب pi ساده و عملی با برد 1 متر + عکس و فیلم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت فلزیاب pi ساده و عملی با برد 1 متر + عکس و فیلم

سلام اونی که رو کاغذ چاپ میشه pcb مدار

دیدگاه

.............

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهین lln نمایش پست ها
        سلام اونی که رو کاغذ چاپ میشه pcb مدار

فایل پی سی بی, که باید با spring layout 6 باز کنید پرینت بگیرید
        اون مشکلی که گفتید واسه منم پیش اومد وقتی بلندگو اتصال کوتاه شد و 072 سوخت, یه 082 داشتم گذاشتم به جاش, مدار رو باید با اون دوتا ولوم تنظیم کنید همینجوری صدایی تولید نمیکنه

دیدگاه

لطفا این مدار رو نقشه و لوازمش رو طوری بزارید که نیازی به نرم افزار نداشته باشه با گوشی بتوان باز کنیم و ببینیم سپاسگزارم

دیدگاه

آیا میتونم روی یک بورد سوراخ دار معمولی درست بکنیم و با سیم اتصالاتش رو انجام بدهیم؟ مشکلی برای مدار ایجاد نمیشود. میتونیم از سیمهای که برای بستن باندهای خودرو استفاده میشه برای اتصال کویل به مدار استفاده بکنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadjanam نمایش پست ها
              آیا میتونم روی یک بورد سوراخ دار معمولی درست بکنیم و با سیم اتصالاتش رو انجام بدهیم؟ مشکلی برای مدار ایجاد نمیشود. میتونیم از سیمهای که برای بستن باندهای خودرو استفاده میشه برای اتصال کویل به مدار استفاده بکنیم
              سلام
              بله میتونید روی برد سوراخ دار هم بزنید به شرطی که هیچ اتصالی رو فراموش نکنید و دقیق بزنید.
              دومورد اون سیم ها اطلاعی ندارم, ولی اگر مقاومت شون کم باشه میشه زد

دیدگاه

سلام خسته نباشید شما خازنها رو گفتید مولتی لایر باشه ولی تو عکس مدار که گذاشتید صد نانو رو پلی استر گذاشتید در صورتی که مولتی لایر که من گرفتم اندازه عدس هست آیا تو کیفیت تاثیر میذاره یا همون پلی استر رو حتما بزارم؟ و یک سوال دیگه ۲۲۰یک وات رو الان دیدم ۲۴۰بهم دادهه طوری نیست ۲۴۰ رو بجا ۲۲۰ بزارم؟ در ضمن بعضی مقاومتها بیشتر از پنج در صد کم هستن باید بگردم شماره دقیقش رو بزارم مثلا صد کیلو رو ۹۹ کیلو نشون میده باید بگردم همون صد کیلو رو پیدا بکنم؟ممنون میشوم زودتر جوابم رو بدهید چون همه قطعات و مدار چاپی آماده کردم منتظرم جواب بدهید مونتاژش بکنم

دیدگاه

سلام من ساختمش یه کاسه استیل متوسط رو تو سی سانت هوایی بوق میزنه ولی فعلا برام این مهمه که صداش ضعیفه چیکار بکنم صداش یکم بلندتر بشه و چطوری بردش رو زیادتر بکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadjanam نمایش پست ها
                    سلام من ساختمش یه کاسه استیل متوسط رو تو سی سانت هوایی بوق میزنه ولی فعلا برام این مهمه که صداش ضعیفه چیکار بکنم صداش یکم بلندتر بشه و چطوری بردش رو زیادتر بکنم
                    سلام و درود، برای تقویت صدا میتونید از آیسی آمپلی فایر مثل LM386 استفاده کنین.
                    برای تقویت برد بهتره خازن ها رو با نوع با کیفیت عوض کنین و آیسی ها رو با نوع اصل عوض کنین.
                    موفق و پیروز باشید.

دیدگاه

سلام خسته نباشید میخواستم بدونم آی سی که گفتید رو چگونه تو مدار بزارم برا تقویت صدا؟
                      و من به غیر از خازن۲۲۰۰ اونای دیگه رو از تلویزیون قدیمی سامسونگ باز کردم یعنی یک و ده میکروفاراد رو که تستشون کردم با مولتی متر سالم بودن آیا همینا خوبن یا نیاز به تعویض هست و یک و صد نانوفاراد رو هم مولتی لایر گذاشتم ولی صد رو پلی استر گذاشتم بنظرتون صد رو هم مولتی لایر بزارم ؟ در مورد آی سی ۵۵۵و۰۷۲ از سه فروشگاه گرفتم هر سه نمونه اش با هم فرق دارن منم اوناییکه نوشته اش هک شده بودن رو گذاشتم چون از نظر ظاهری هم تمیزتر بودن بنظر تون کدامشون رو عوض بکنم بردش بیشتر میشه و تا چه اندازه ولت میتونم بهش بدهم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام خسته نباشید میخواستم بدونم آی سی که گفتید رو چگونه تو مدار بزارم برا تقویت صدا؟
                      و من به غیر از خازن۲۲۰۰ اونای دیگه رو از تلویزیون قدیمی سامسونگ باز کردم یعنی یک و ده میکروفاراد رو که تستشون کردم با مولتی متر سالم بودن آیا همینا خوبن یا نیاز به تعویض هست و یک و صد نانوفاراد رو هم مولتی لایر گذاشتم ولی صد رو پلی استر گذاشتم بنظرتون صد رو هم مولتی لایر بزارم ؟ در مورد آی سی ۵۵۵و۰۷۲ از سه فروشگاه گرفتم هر سه نمونه اش با هم فرق دارن منم اوناییکه نوشته اش هک شده بودن رو گذاشتم چون از نظر ظاهری هم تمیزتر بودن بنظر تون کدامشون رو عوض بکنم بردش بیشتر میشه و تا چه اندازه ولت میتونم بهش بدهم

دیدگاه

یعنی هیشکی دیگه اینجا نیست؟

دیدگاه

سلام دوست عزیز.میتونم قطعات این مدار رو براتون سفارش بدم بفرستین؟

مدار فلزیاب یک متری

مدار فلزیاب یک متری

دیدگاه

سلام دوستان مرسی از راهنماییاتون منم 1 مدل ساختم اما نمیتونم تنظیمش کنم با 12 ولت سوت با تن پایین میکشه و هیچ تغییری تو صدای تون ایجاد نمیشه لطفا راهنماییم کنید عکس شماتیک و بورد رو براتون میزارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط babakgh6 نمایش پست ها
                              سلام دوستان مرسی از راهنماییاتون منم 1 مدل ساختم اما نمیتونم تنظیمش کنم با 12 ولت سوت با تن پایین میکشه و هیچ تغییری تو صدای تون ایجاد نمیشه لطفا راهنماییم کنید عکس شماتیک و بورد رو براتون میزارم
                              سلام و درود،
                              اول یه بلندگو با گیت سورس ماسفت موازی کنین،
                              با وصل تغذیه باید بلندگو بوق بزنه.
                              در غیر این صورت مشکل در بخش NE555 هست
                              باید دو سر D1 و D2 ولتاژی بین 0.5 تا 1 ولت AC
                              وجود داشته باشه. در غیر اینصورت ماسفت و
                              دیود ها عوض بشن.
                              اگر دو مورد بالا صحیح بودن،باید آیسی TL072 با
                              نوع مرغوب عوض بشه.
                              ضمنا با C7 یه مقاومت 1 کیلو سری کنین.
                              موفق و پیروز باشید.

دیدگاه

سلام
                                دست گلت درد نکنه از راهنماییت
                                این اولین مدار چاپیم بوده درست کردم
                                من مهندس مکانیک هستم الکترونیکم خیلی خوب نیست در حد مونتاژ از روی نقشه بلدم و گرفتن ظرفیت مقاومت و خازن سلف
                                دوست عزیز خود طراحی بورد مشکل نداره ؟
                                قطعات رو سعی کردم همرو جنس خوب و اصلیشو بگیرم چکش میکنم ببینم میتونم با راهنمایی شما درستش کنم
                                سعی میکنم اینجا بزارم ویدیوش رو
                                09126947288
                                این شماره منه ممنونت میشم اکه تونستی بهم 1 پیام بده ویدیوشو بفرستم ببینی اینجا سخته اپلود کردن
                                سعی میکنم اینجا هم بزارم ویدیوش رو
                                جدیدترین ویرایش توسط babakgh6; ۱۱:۰۴ ۱۴۰۰/۱۱/۲۸.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X