اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

جدا کردن آمپلی فایر ظبط خانگی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : جدا کردن آمپلی فایر ظبط خانگی

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها
    با سلام مجدد
    به هر حال اگر اینکار را انجام ندهید و ولتاژهای مورد نیاز و محل آنها را شناسایی نکنید چگونه میخواهید از بورد آمپلی فایر در محلی دیگر استفاده کنید؟
    این عکس امپ هستش سوکتها و مدار.
    فقط تو ورودی برقش تو ی چیزش موندم. هم gnd که منفی میشه داره هم -v و+v داره. حالا منفی رو به کدوم باید وصل کنیم. منظور از sub+b چیه.
    و موضوع دیگه که وردی برقشو acزده. در حالی که مدار باید با dc کار کنه
    و این ترانزیستور با چه ولتاژی کار میکنن. چون چیزی از ولتاژ کاریش ننوشته

دیدگاه

نوشته اصلی توسط milad28 نمایش پست ها
      این عکس امپ هستش سوکتها و مدار.
      فقط تو ورودی برقش تو ی چیزش موندم. هم gnd که منفی میشه داره هم -v و+v داره. حالا منفی رو به کدوم باید وصل کنیم. منظور از sub+b چیه.
      و موضوع دیگه که وردی برقشو acزده. در حالی که مدار باید با dc کار کنه
      و این ترانزیستور با چه ولتاژی کار میکنن. چون چیزی از ولتاژ کاریش ننوشته
      با سلام
      بعنوان راهنما میتوانید از نقشه های نمونه زیر استفاده کنید ولی اگر شماره مدل و مارک ضبط را میدانید شاید بتوان نقشه های خود ضبط را پیدا کرد.

جدیدترین ویرایش توسط evergreen; ۰۳:۵۷ ۱۴۰۰/۰۵/۲۱.

دیدگاه

با سلام
        بعنوان راهنما میتوانید از نقشه های نمونه زیر استفاده کنید ولی اگر شماره مدل و مارک ضبط را میدانید شاید بتوان نقشه های خود ضبط را پیدا کرد.

ممنون. مدل دقیقش sa-vk540 پاناسونیک هستش.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط milad28 نمایش پست ها
          ممنون. مدل دقیقش sa-vk540 پاناسونیک هستش.

دیدگاه

سلام
            از این پایه ها کدوم رو باید بهم وصل کنم تا ترانس اصلی کار کنه و وارد مدار بشه

دیدگاه

سلام به همه
              من هم میخواستم اگه براتون مقدور بود راهنماییم کنید برای راه اندازی آمپلی ضبط sony jax v5
              ولی اول باید راهنماییم کنید چجوری عکس بزارم
              و
              جدیدترین ویرایش توسط soroush65; ۱۰:۵۱ ۱۴۰۰/۰۵/۲۶.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط soroush65 نمایش پست ها
                سلام به همه
                من هم میخواستم اگه براتون مقدور بود راهنماییم کنید برای راه اندازی آمپلی ضبط sony jax v5
                ولی اول باید راهنماییم کنید چجوری عکس بزارم
                و

درود
                عکس آپلود بکنید لینکش بگذارید اینجا !!!
                آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلود سنتر عکس و فایل یو آپلود

دیدگاه

ممنون

https://servicemanuals.us/sony/audio...mit=4&start=28
                  جدیدترین ویرایش توسط soroush65; ۲۰:۱۹ ۱۴۰۰/۰۵/۲۶.

دیدگاه

درود
                    این نقشه کامل میباشد...

دیدگاه

سلام و ارادت.
                      دوستان عزیزم این ضبط هایی که اکثرا ژاپنی هستن و شما امپلی فایرشون رو از کیس خارج میکنین اولا که هزاران تکنولوژی و مهندسی در این طراحی کیس وجود داره و وقتی شما همه این هارو نادیده میگیرین بسیار طول عمر این دستگاه هارو کاهش میده
                      دوما اصلا سعی نکنید با ترانسی به جز ترانس خودشون این دستگاه هارو راه اندازی کنید.سوما برای اتومبیل به هیچ وجه پیشنهاد نمیشه چون این دستگاه های برای اتومبیل طراحی نشدن و قطعا در کیفیت تاثیر میگذاره چهارما آیسی های امپلی فایر های ژاپنی بسیار قطعات حساسی هستند گاهی با یک اتصال کوتاه یا الکتریسیته ساکن ساده آجر میشن.پنجما اگر جایی این هارو نصب میکنین مسئله هیت سینکشون رو کاملا رعایت کنید.ششما فقط و فقط ولتاژ مورد نیاز دقیق خودشون رو بهشون اعمال کنید.هفتما برای جلوگیری از نویز از سیم های شیلد دار استفاده کنین.و در اخر سعی کنید فقط به بلندگو های خودشون متصل کنید.اینها تجارب بنده از کار با این دستگاه بود.امیدوارم که رعایت کنین و متضرر نشین.موفق باشین

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

جناب شما یه راه ساده پیش رو داری اونهم اینه که با مولتی میتر دیود کدوم پایه رله به کدوم پایه سوکت وصله و اون پایه های تحریک رله رو اوکی کنی
                      اون پیچ هایی هم که روی مدار هست رو حتما بردار چون به سادگی دو جمپر رو اتصال کوتاه کرده و همین یه اشتباه کوچک ممکنه باعث بی اثر شدن دستگاه بشه

دیدگاه

سلام
                        من یه ظبط سامسونگ مدل VL6100 دارم که امپلیشو جدا کردم میخوام فقط امپلیشو با یه پنل پخش تو یه باکس جمع کنم
                        یه سوکت به امپلی وصل میشه که از برد جلویی میاد بهش اونو که وصل میکنم کلید روشن رو که میزنم امپلی روشن میشه و اونجا مود AUXرو که میزنم میتونم ازش صدا بگیرم
                        سوال من اینه چجوری میتونم بدون نیاز به اون پنل امپلی رو روشن کنم و از کدوم ورودی میتونم صدای مستقیم بگیرم ازش
                        ممنون میشم کمکم کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط leaderr نمایش پست ها
                          سلام
                          من یه ظبط سامسونگ مدل VL6100 دارم که امپلیشو جدا کردم میخوام فقط امپلیشو با یه پنل پخش تو یه باکس جمع کنم
                          یه سوکت به امپلی وصل میشه که از برد جلویی میاد بهش اونو که وصل میکنم کلید روشن رو که میزنم امپلی روشن میشه و اونجا مود AUXرو که میزنم میتونم ازش صدا بگیرم
                          سوال من اینه چجوری میتونم بدون نیاز به اون پنل امپلی رو روشن کنم و از کدوم ورودی میتونم صدای مستقیم بگیرم ازش
                          ممنون میشم کمکم کنید
                          با سلام و احترام
                          بدون دیدن ضبط و یا داشتن نقشه راهنمایی دقیق سخته. مدل ضبطی که نوشته بودید رو سرچ کردم، بنظر میاد شماره مدل درست نیست اگر میتونید شماره مدل کامل و دقیق را از روی لیبل دستگاه بنویسید تا ببینم میشه نقشه های دستگاه را پیدا کرد یا نه؟
                          موفق باشید.

دیدگاه

با سلام و احترام
                            بدون دیدن ضبط و یا داشتن نقشه راهنمایی دقیق سخته. مدل ضبطی که نوشته بودید رو سرچ کردم، بنظر میاد شماره مدل درست نیست اگر میتونید شماره مدل کامل و دقیق را از روی لیبل دستگاه بنویسید تا ببینم میشه نقشه های دستگاه را پیدا کرد یا نه؟
                            موفق باشید.

بفرمایید سامسونگ مدل روش نوشته MAX-VL6100

دیدگاه

بفرمایید سامسونگ مدل روش نوشته MAX-VL6100
                              با سلام مجدد
                              من دلیلش رو نمیدونم ولی در هیچ سایتی نمیشه نشانه ایی از این شماره مدل پیدا کرد تا امکان یافتن نقشه هاش وجود داشته باشه. (تنها عکسی از این مدل که تو اینترنت هست مال یک آگهی فروشه که اون هم دقیقا مشابه همین عکسیه که شما گذاشتید) به هر حال بدون نقشه راهنمایی سخته مگر اینکه شما خودتون با دنبال کردن مسیرها بتوانید ورودیهای تغذیه و سیگنال بورد آمپلی فایر را پیدا کنید.
                              موفق باشید.

دیدگاه

سلام
                                ممنون میشم کمکم کنید
                                درود
                                از داخل ضبط عکس بگذارید...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X