اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

جدا کردن آمپلی فایر ظبط خانگی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : جدا کردن آمپلی فایر ظبط خانگی

نوشته اصلی توسط Celine نمایش پست ها
    دوستان ممنون ، حل شد، از اونجا که هر گردی گردو نیست ورودی هم جای دیگه بود، تجربه شد
    همون اولیه ورودی صدا بود ، باید برای aux ی خازن ۱۰ میکرو سری میشد

دیدگاه

پاسخ : جدا کردن آمپلی فایر ظبط خانگی

سلام
      ی پخش قدیمی دستم اومد امپش رو جدا کردم بقدری صدای قدرتمندی داره انگار امپ وصل کردی ، دو تا ای سی به شماره uPC1230H2 داره رفتم دیتاشیت دیدم ۴۰ وات خروجی داره ، حالا پخش ماشین من با آمپلیفایر صداش نزدیکه بهش ، پخش های جدید قدرت رو کم کردند کیفیت رو بالا بردن ،

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام
      ی پخش قدیمی دستم اومد امپش رو جدا کردم بقدری صدای قدرتمندی داره انگار امپ وصل کردی ، دو تا ای سی به شماره uPC1230H2 داره رفتم دیتاشیت دیدم ۴۰ وات خروجی داره ، حالا پخش ماشین من با آمپلیفایر صداش نزدیکه بهش ، پخش های جدید قدرت رو کم کردند کیفیت رو بالا بردن ،

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر هاشم پور نمایش پست ها
        من یه امپ دارم که برای ضبط خانگی بوده و ترانس و برد امپ شو باز کردم
        الان از تراس دوتا فیش میره به امپ
        من تونستم با اتصالی یه سیم از سوکت به هم
        رله ترانس روشن کنم ولی رله روی امپ نتونستم روشن کنم

پس برق ترانس مشکلی نداره رله فعال میشه و برق وارد برد میکنه
        اما روی برد امپ یه رله دیگه هم وجود داره که نتونستم روشن کنمش
        تازمانی که رله روی امپ عمل نکنه کار نمیکنه

عکس براتون میگیرم.
        روی برد امپ دو تا سوکت هست سبز رنگ که به برد اصلی وصل میشه و برد اصلی به CD کاست و AUX هم روی خود برد اصلی هست.
        روی این سوکت ها یه چیزایی مخفف نوشته روی هر پایه مثل +15v و GND و SW5V و خیلی چیزای دیگه....
        و ورودی صدا حتما یکی از این پایه ها هست اگر میشه راهنمایی کنید
        مدل ای سی STK شو متوجه نشدم چیه ولی عکس بهتر گرفتم از کل برد و ای سی بزرگه.
        مدل دستگاه پاناسونیک SA-AK 17 هست.
        مرسی بابت کمک خیلی لازم دارم این زودتر درست بشه

لینک فایل نقشه انفجاری بورد
        https://www.manualslib.com/manual/69...page=51#manual

https://www.manualslib.com/manual/69...page=58#manual

https://www.manualslib.com/manual/69...page=40#manual
        سلام خسته نباشی یه سوال برق وردی ترانس چند سیم داره کدومش 230-240 ولت هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa77 نمایش پست ها

سلام خسته نباشی یه سوال برق وردی ترانس چند سیم داره کدومش 230-240 ولت هست
          با سلام و احترام
          برق ورودی ترانس بستگی به ولتاژ کار دستگاه داره. بعضی دستگاهها ممکنه استوک ژاپنی یا آمریکایی باشند که ورودیشون برق 110 ولت هست. بعضی دستگاهها 220 ولت و بعضی ها هم ممکنه هر دو ولتاژ را پشتیبانی کنند که در این موارد معمولا کلیدی برای انتخاب ولتاژ ورودی وجود دارد. شما باید اول از روی دستگاه بخوانید که چه ولتاژهایی را پشتیبانی میکند و در مرحله بعد هم اگر نقشه دستگاه را ندارید میتوانید از روی دنبال کردن مسیر ورودی به سیمهای ترانس برسید. البته بعضی مواقع اطلاعات چاپ شده روی PCB هم میتواند به شما کمک کند ولی به هر حال مطمئن ترین راه همان دنبال کردن مسیر ورودی برق به دستگاه میباشد.
          موفق باشید.

دیدگاه

سلام من این رو از ضبط سونی باز کردم اگه میشه راهنمایی کنید که چطور از آمپلی به صورت جداگونه استفاده کنم ، تشکر????????

دیدگاه

سلام
              من یه ضبط سونی RV20 دارم که میخوام فقط از پاورامپلیفایرش استفاده کنم.
              مشکل اینه که یه قسمتی از رگلاتورهای ولتاز روی مین برد هستش. گرچه من وقتی نگاه میکنم ولتاژ مین برد 5 ولت و 10 ولت جایی روی پاورامپلی مورد نیاز نیست.
              روی برد پاور یک رله و دو ترانس است. یک ترانس ولتاژ 10 ولت یک سو شده برای حالت استندبای میدهد. و ترانس اصلی ولتاژ 36 ولت مثبت و منفی و یک ولتاژ 9 ولت دارد.
              وقتی پایه 10 و 11 برد تغذیه رو بهم وصل میکنم رله روی برد تغدیه سویچ میکند و ترانس اصلی روشن می شود.

اما برای روشن کردن بقیه قسمت دچار مشکل شدم.
              یک رله روی مدار خروجی امپ هست که اون روشن را نتونستم زوشن کنم.
              مدار امپ:

جدیدترین ویرایش توسط -shahram; ۱۷:۵۳ ۱۴۰۳/۰۷/۱۶.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -shahram نمایش پست ها
                سلام
                من یه ضبط سونی RV20 دارم که میخوام فقط از پاورامپلیفایرش استفاده کنم.
                مشکل اینه که یه قسمتی از رگلاتورهای ولتاز روی مین برد هستش. گرچه من وقتی نگاه میکنم ولتاژ مین برد 5 ولت و 10 ولت جایی روی پاورامپلی مورد نیاز نیست.
                روی برد پاور یک رله و دو ترانس است. یک ترانس ولتاژ 10 ولت یک سو شده برای حالت استندبای میدهد. و ترانس اصلی ولتاژ 36 ولت مثبت و منفی و یک ولتاژ 9 ولت دارد.
                وقتی پایه 10 و 11 برد تغذیه رو بهم وصل میکنم رله روی برد تغدیه سویچ میکند و ترانس اصلی روشن می شود.

اما برای روشن کردن بقیه قسمت دچار مشکل شدم.
                یک رله روی مدار خروجی امپ هست که اون روشن را نتونستم زوشن کنم.
                مدار امپ:

سلام و خسته نباشید،
                لینک تصاویر ارور ۴۰۳ میدن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

سلام و خسته نباشید،
                  لینک تصاویر ارور ۴۰۳ میدن.
                  با تشکر از شما
                  لینک ها تصحیح شدند.
                  همانطور که ملاخظه می فرمایید با حذف مادر برد اتصال رگولاتور ها 5 ولت و 9 ولت از برد امپلی فایر قطع می شود. نکته اینست که این ولتاژ ها در برد امپلی فایر کارکرد ندارند. ولتاژ امپ دوبل 34 می باشد و رله محافظ با ولتاژ 10 ولت سوییچ می شود.

تعداد رله ها دو عدد هستند. یکی روی برد امپ برای کحافظت از بلندگو هاست و یکی روی برد تغذیه برای روشن کردن ترانس اصلی است.
                  وقتی ضبط به برق وصل میشه بلافاصله یک ترانس کوچک ولتاژ ولت روی پایه 10 برد تغدیه ایجاد می کند. پایه 3 زمین مشترک می باشد. این ولتاژ در برد مادربرد و پنل کنترل باعث روشن شدن پنل و ای سی کنترلر می شود. وقتی روی پنل کلید پاور شود یا کنترل انرا روشن کند رله روی برد تغذیه روشن می شود. که باعث می شود ترانس اصلی وارد مدار شود و به برق متصل شود.
                  ترانس اصلی پند سیم پیچ دارد که ولتاژهای دوبل 34 برای مدار پاورامپلیفایر و همچنین ولتاژ 9 ولت و 5 ولت را ایجاد می کند. ای ولتاژ ها برای بردهای VCD و تیونر و کاست و وتاژ 5 برای موتور های الکتریکی کاست و VCD گاربرد دارند.
                  من مادربرد و پنل و بقیه رو حذف کردم. میخوام فقط از امپ و تغذیه استفاده کنم.
                  حالا نمی دونم چرا موفق نشدم. با اینکه پین 6 از کانکتور CN308 صفحه 37 که در بالا اپلود کردم را ولتاژ دادم ولی رله اسپیکر ها سویچ نکرد.
                  این منوال ضبط

اینم عکس رله هاست.

دیدگاه

حالا برنامه م اینه که بخش رگولاتورها ی ولتاژ از روی مادربرد جدا کنم و روی یک برد دیگه مونتاژ کنم و ولتاژ ها تامین کنمو راستش چون نمیدونم کجا این ولتاژ ها بکار میاد خواستم سوال کنم در ضبط های که ولتاژ رگولاتور که خارج از برد امپ و تغذیه کار میکنند احتمالا در مدار امپ کار خاصی انجام میدهند یا خیر. من نمیبینم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -shahram نمایش پست ها
                      حالا برنامه م اینه که بخش رگولاتورها ی ولتاژ از روی مادربرد جدا کنم و روی یک برد دیگه مونتاژ کنم و ولتاژ ها تامین کنمو راستش چون نمیدونم کجا این ولتاژ ها بکار میاد خواستم سوال کنم در ضبط های که ولتاژ رگولاتور که خارج از برد امپ و تغذیه کار میکنند احتمالا در مدار امپ کار خاصی انجام میدهند یا خیر. من نمیبینم.
                      میتونید به پین RELAY B+ ولتاژ ۱۲ ولت اعمال کنید .
                      احیانا فرمان P-ON رو میدید ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X