اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پخش صدا در فرکانس بالا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پخش صدا در فرکانس بالا

سلام خدمت همگی
    من میخوام یه فایل صوتی معمولی رو توی فرکانس 30کیلوهرتز (یا بالاتر) پخش کنم
    میشه لطفا راهنمایی کنید که باید چیکار کنم؟؟
    ممنون

پاسخ : پخش صدا در فرکانس بالا

نوشته اصلی توسط mohjavad نمایش پست ها
    سلام خدمت همگی
    ممنون
    سلام.
    بیشتر توضیح میدید یعنی میخواهید روی فرکانس 30کیلو هرتز اون رو انتقال بدید؟
    دوستان عزیز همه ما بدون هیچ توقعی توی این انجمن دانسته هامون رو با هم به اشتراک میگذاریم. کمترین توقع یک لایک می باشد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط P.maddah39 نمایش پست ها
      سلام.
      بیشتر توضیح میدید یعنی میخواهید روی فرکانس 30کیلو هرتز اون رو انتقال بدید؟
      بله دقیقا، من میخوام اون صوت توی اون فرکانس پخش بشه

دیدگاه

بله دقیقا، من میخوام اون صوت توی اون فرکانس پخش بشه
        دوستان عزیز همه ما بدون هیچ توقعی توی این انجمن دانسته هامون رو با هم به اشتراک میگذاریم. کمترین توقع یک لایک می باشد.

دیدگاه

ممنون واقعا
          فقط چند تا سوال
          بلندگو باید از چه نوعی باشه؟ چ بلندگویی قابلیت پخش توی فرکانس 30 کیلوهرتز رو داره؟
          ترانزیستور ها چه مدلی هستن؟و این که فایل صوتی رو به چه صورت باید به مدار بدم؟
          بازم ممنون

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

میشه لطف کنید اسم مدار هم بگید؟

دیدگاه

البته فرکانس 30 کیلو رو از طریق خازن C5 & L1 میتونید تنظیم کنید ف فرمولش طبق محاسبات زیر هست اگه اشتباه نکنم
            فرکانس = 1/ (رادیکال سلف * خازن ) * 2*3.14

ممنون واقعا
            فقط چند تا سوال
            بلندگو باید از چه نوعی باشه؟ چ بلندگویی قابلیت پخش توی فرکانس 30 کیلوهرتز رو داره؟
            ترانزیستور ها چه مدلی هستن؟و این که فایل صوتی رو به چه صورت باید به مدار بدم؟
            بازم ممنون

میشه لطف کنید اسم مدار هم بگید؟
            مدار مدولاتور fm هست. که با تغییر سلف و خازن میتونید فرکانس کریر رو تغییر بدین
            جدیدترین ویرایش توسط P.maddah39; ۰۱:۲۵ ۱۴۰۲/۰۴/۰۴.

دیدگاه

دیدگاه

سلام خدمت همگی
                ممنون

دوست عزیز
                قطعا اطلاع دارید فرکانس 30 کیلوهرتز و بالاتر یرای انسان قابل شنیدن نیست و فقط بعضی از حیوانات میتوانند آن را درک کنند ولی پخش یک صدای معمولی در آن فرکانس ممکنه چند حالت داشته باشه
                1- فرکانس مختلط ( ترکیبی از چند فرکانس مثل صحبت انسان ) با افزایش متسقیم فرکانس توسط چند برابر کننده ها به محدوده مورد نظر شما برسد ... قاعدتا در این حالت نسبتها رعایت نمیشود مثلا فرکانس 100 هزتر ضربدر 300 شده و به 30000 تبدیل میشود و فرکانس 200 هرتز به 60000 که فاصله آنها بسیار بیشتر از مقدار اولیه میباشد ...
                2- فررکانس مختلط مورد نظر با فرکانس پایه 30000 جمع گردیده به طوری که 100 به 30100 و 200 به 30200 تبدیل میگردد ...
                3- فرکانی مورد نظر بر یو 30000 هزتر مدوله گردد به طوری شدت موج 30000 هرتز متناسب با فرکانس اولیه تغییر نماید ...
                لطفا دقیقتر توضیح دهید
                پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emitor نمایش پست ها
                  دوست عزیز
                  قطعا اطلاع دارید فرکانس 30 کیلوهرتز و بالاتر یرای انسان قابل شنیدن نیست و فقط بعضی از حیوانات میتوانند آن را درک کنند ولی پخش یک صدای معمولی در آن فرکانس ممکنه چند حالت داشته باشه
                  1- فرکانس مختلط ( ترکیبی از چند فرکانس مثل صحبت انسان ) با افزایش متسقیم فرکانس توسط چند برابر کننده ها به محدوده مورد نظر شما برسد ... قاعدتا در این حالت نسبتها رعایت نمیشود مثلا فرکانس 100 هزتر ضربدر 300 شده و به 30000 تبدیل میشود و فرکانس 200 هرتز به 60000 که فاصله آنها بسیار بیشتر از مقدار اولیه میباشد ...
                  2- فررکانس مختلط مورد نظر با فرکانس پایه 30000 جمع گردیده به طوری که 100 به 30100 و 200 به 30200 تبدیل میگردد ...
                  3- فرکانی مورد نظر بر یو 30000 هزتر مدوله گردد به طوری شدت موج 30000 هرتز متناسب با فرکانس اولیه تغییر نماید ...
                  لطفا دقیقتر توضیح دهید
                  ممنون بابت پاسخگویی
                  روش دوم یا سوم ، کدومش راحت تره؟
                  من ی فرکانسی میخوام که بالای 28 کیلوهرتز باشه و به نظرم 30 کیلو هرتز مناسبه(حداکثر حداکثر 60 کیلوهرتز باشه)
                  ممنون میشم اگه یه مدار کامل ، ساده و کاربردی معرفی کنید

دیدگاه

سلام خدمت همگی
                    ممنون
                    با سلام و احترام
                    دلیل این که فایل صوتی معمولی رو میخواهید توی فرکانس 30کیلوهرتز (یا بالاتر) پخش کنید و اینکه اصلا این پخش کردن توی فرکانس 30 کیلوهرتز به چه معناست را میشه یه کم بیشتر توضیح دهید چون خیلی قابل درک نمیباشد.
                    توجه داشته باشید که صوت انسان به تنهایی (بدون ساز) میتواند بسته به جنسیت، پهنای باند حدودی بین 30 هرتز تا 10 کیلوهرتز داشته باشد و قابلیت شنوایی انسان نیز همانطور که دوستان گفتند بسته به قدرت شنوایی فرد میتواند تا حدود 20 کیلوهرتز باشد.
                    موفق باشید.

دیدگاه

ممنون بابت پاسخگویی
                      روش دوم یا سوم ، کدومش راحت تره؟
                      من ی فرکانسی میخوام که بالای 28 کیلوهرتز باشه و به نظرم 30 کیلو هرتز مناسبه(حداکثر حداکثر 60 کیلوهرتز باشه)
                      ممنون میشم اگه یه مدار کامل ، ساده و کاربردی معرفی کنید
                      دوست عزیز
                      به طور خیلی ساده یک 555 را برای فرکانس 30KHZ تنظیم کنید و صدایی را میخواهید فرکانسش را افزایش دهید به پایه 5 تراشه 555 بدهید ....در خروجی فرکانس 30 کیلوهرتز متناسب با صدای شما کم و زیاد میشود
                      پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

درود
                        همکاران عزیز انجمن اجازه بدهید ببینیم ایشان فرکانس 30 تا 60 کیلوهرتز را برای چه کاری میخواهند تا بتوانیم پیشنهاد درست بدهیم وگرنه هر کسی از برداشت خودش از منظور نامفهوم پرسشگر یک پیشنهاد میدهد که معلوم نیست اصلا به کار شخص بیاید .

حالا فرض کنیم موجی با فرکانس فوق ساختیم ایشان گفته میخواهد آنرا پخش کند بلندگوهای توییتر حداکثر رنج فرکانسی قابل پخش در حد شنوایی انسان دارند بلندگویی که قابلیت پخش در فرکانس 60 کیلوهرتز را داشته باشد چیست ؟ مگر اینکه بخواهیم از ابزار پخش التراسونیک استفاده کنیم که آنهم در ایران نایاب و بسیار گرانقیمت هست ، خلاصه اینکه بنظر من ایشان باید ابتدا منظورش را از ساخت و پخش چنین موجی با این فرکانس کاملا مشخص کند.
                        جدیدترین ویرایش توسط nimdar; ۲۱:۵۰ ۱۴۰۲/۰۴/۰۴.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها
                          با سلام و احترام
                          دلیل این که فایل صوتی معمولی رو میخواهید توی فرکانس 30کیلوهرتز (یا بالاتر) پخش کنید و اینکه اصلا این پخش کردن توی فرکانس 30 کیلوهرتز به چه معناست را میشه یه کم بیشتر توضیح دهید چون خیلی قابل درک نمیباشد.
                          توجه داشته باشید که صوت انسان به تنهایی (بدون ساز) میتواند بسته به جنسیت، پهنای باند حدودی بین 30 هرتز تا 10 کیلوهرتز داشته باشد و قابلیت شنوایی انسان نیز همانطور که دوستان گفتند بسته به قدرت شنوایی فرد میتواند تا حدود 20 کیلوهرتز باشد.
                          موفق باشید.
                          من برای دامنه شنوایی حیوانات نیاز دارم،این که انسان نتونه این صدا رو بشنوه خیلی بهتره
                          اما دامنه شنوایی اون دسته از حیوانات از حدود ۲۵ کیلوهرتز شروع میشه

دیدگاه

من برای دامنه شنوایی حیوانات نیاز دارم،این که انسان نتونه این صدا رو بشنوه خیلی بهتره
                            اما دامنه شنوایی اون دسته از حیوانات از حدود ۲۵ کیلوهرتز شروع میشه
                            با سلام مجدد
                            اگر برای حیوانات میخواهید، این مورد را در نظر داشته باشید که اغلب حیوانات هم رنج صوتی انسان را میشنوند. در لینک زیر میتوانید دامنه شنوایی تعدادی از حیوانات را ببینید.

موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
                              درود
                              همکاران عزیز انجمن اجازه بدهید ببینیم ایشان فرکانس 30 تا 60 کیلوهرتز را برای چه کاری میخواهند تا بتوانیم پیشنهاد درست بدهیم وگرنه هر کسی از برداشت خودش از منظور نامفهوم پرسشگر یک پیشنهاد میدهد که معلوم نیست اصلا به کار شخص بیاید .

حالا فرض کنیم موجی با فرکانس فوق ساختیم ایشان گفته میخواهد آنرا پخش کند بلندگوهای توییتر حداکثر رنج فرکانسی قابل پخش در حد شنوایی انسان دارند بلندگویی که قابلیت پخش در فرکانس 60 کیلوهرتز را داشته باشد چیست ؟ مگر اینکه بخواهیم از ابزار پخش التراسونیک استفاده کنیم که آنهم در ایران نایاب و بسیار گرانقیمت هست ، خلاصه اینکه بنظر من ایشان باید ابتدا منظورش را از ساخت و پخش چنین موجی با این فرکانس کاملا مشخص کند.
                              با سلام
                              ممنون بابت پاسخگویی
                              من نیاز دارم که یک آوایی(در رنج 25 کیلوهرتز تا 60 کیلوهرتز، که اگه 30 کیلوهرتز باشه بهتره) پخش کنم
                              هدف من تاثیر گذاری روی شنوایی دسته ای از حیواناته
                              به دلیل این که مزاحمتی برای انسان به وجود نیاره ،مجبورم این آوا رو خارج از رنج شنوایی انسان پخش کنم
                              مشکل من تبدیل این آوا به فرکانسی خارج از محدوده شنوایی انسان و پخش کردن این آواس
                              نمیتونم از بلنگو های اولتراسونیک استفاده کنم؟؟
                              ممنون

نوشته اصلی توسط emitor نمایش پست ها
                              دوست عزیز
                              به طور خیلی ساده یک 555 را برای فرکانس 30KHZ تنظیم کنید و صدایی را میخواهید فرکانسش را افزایش دهید به پایه 5 تراشه 555 بدهید ....در خروجی فرکانس 30 کیلوهرتز متناسب با صدای شما کم و زیاد میشود
                              ممنون از شما
                              من شنیدم که موج خروجی باید سینوسی شکل باشه ، آیا سینوسی یا مربعی بودن شکل موج تاثیری داره؟
                              با چه نوع بلندگویی پخش کنم؟
                              صوت رو به چه روشی به پایه 5 بدم؟
                              ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X