اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

omp amp

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : omp amp

سلام دوستان
    دوستان عزیز ابتدا باید ماهیت نویز را بشناسیم. نویز در ورودی یک تقویت کننده در نهایت بر حساسیت ورودی تاثیر گذار است وآستانه حساسیت را مشخص می کند. هوم 50 هرتز شهر یک تداخل الکترو مغناطیسی بوده و هیچ ارتباطی به ماهیت قطعه ندارد.یک OPAMP با نویز اندک بدین معناست که یا نویز جریان یا نویز ولتاژ آن کم است. نویز ولتاژ یک نانوولتی بسیار پایین بوده ونویز جریان یک پیکو آمپر نویز نسبتازیادی است!!!opamp های با ورودی CMOS نویز جریانی در حد نیم فمتوآمپر ارایه می دهند!!!
    شما اگر اینچنین قطعه ای را در طراحی مدار خود به کار ببرید ولی از اثر تداخل غافل شوید در حقیقت وقت خود را تلف کرده اید.
    اگر یک تقویت کننده تفاضلی مانند AD620 که مانند نقل و نبات در جمهوری وجود دارد یا قطعات دیگر نظیر INA118 واز این قبیل استفاده کنید آن موقع می گویید علی آقا دستت درد نکنه!!
    رشته من مخابرات است ولی یک مهندس مخابرات در ابتدا یک مهندس الکترونیک است.
    خوب اگر طراحی خود را با مدارات معمولی انجام دهید باید روشهای گوناگونی در کم کردن اثر تداخل انجام دهید.فکر کنم تا به حال نام محافظت سیگنال در ورودی تقویت کنندها به گوشتان نخورده باشد وگرنه اینچنین برخورد نمی کردید.بقیه بحث برای فردا .

دیدگاه

سلام
      من ضمن تشکر از دوستان عزیزم ali و rax در ابتدا خواهش میکنم که این بحث رو ادامه بدید تا هم من هم دوستان دیگر چیزی یاد بگیریم.
      اما مطلب اصلی درمورد نویز.
      راستش این نویزی که من ازش صحبت میکنم ربطی به اون هوم معروف ترانس نداره یعنی اصلا مسئله هوم نیست گرچه من این هوم رو دارم اما با جابه جایی ترانس و استفاده از قالپاقهای مخصوص و ورق سیلیس این مشکل رو تا حد زیادی رفع کردم که البته اگه برای خذف کاملش مدار یا شیوه ای باشه حتما استفاده خواهم کرد. اما نویزی که من ازش صحبت میکنم شبیه نویزی هست که موبایل روی سیستم میندازه اما نه به اون شدیدی و جالب اینکه من این نویز رو همیشه ندارم و گاهاً کم و زیاد میشه . مثلاً وقتی دستگاه رو جابه جا میکنم یا بر فرض سرو ته میکنم ناخوداگاه قطع میشه و گاهی هم اعصابم رو خرد میکنه. نمیدونم تاحالا اثر ریموت دزدگیر رو روی رادیو دیدید یا نه اما این نویز شبیه به اونه ولی با یه فش فش یا همون هیس خودمون. و مشکل از طبقات اولیه باید باشه چون وقتی ولوم پری رو میبندم و ولوم مستر رو تا آخر باز میکنم این نویز رو ندارم. اما همین طبقات اول رو با مستر اون دستگاه که شمارش پاک شده تست کردم نویز نداشت.انگار اون ای سی نویز گیره که بعید میدونم چنین چیزی وجود داشته باشه.
      خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

دوست عزیز سلام
        منبع تغذیه سوییچینگ مثلا پاور کامپیوتر خودش یک منبع نویز به حساب می آید.بهتر است حداقل برق سیستم خود را از یک پریز مستقل تامین کنید.نحوه شیلدینگ در آمپلی فایر اصلی را نگاه کنید و ایده بگیرید.حتی الامکان از لاین فیلتر در ورودی برق شهر استفاده کنید.

دیدگاه

هردو درست می گویید :nerd:اگر هوم یک قرینه مشابه داشته باشه با هم جمع و حذف می شوند .من در ساخت امپ های پوش پول زیاد با نویز تغذیه در گیر نیستم ولی در سینگل باید از فیلترهای زیادی استفاده بشود .بحث های دقیقی در فروم های خارجی انجام می شود که نشانه هاش کم کم داره در اینجا پیدا می شود .
          در ضمن با حذف یک هوم تنها به یک امپ 1000 دلاری نمی رسیم . oo:

دیدگاه

با سلام
            ادامه بحث..
            مسیر های تغذیه وسیگنال را بررسی کن .یکی از عوامل بروز تداخل همجواری این دو می باشد باید حتی الامکان از کنار هم عبور نکنند.از نقش خازنهای دیکاپلینگ تغذیه غافل نشو.این خازنها حتی الامکان باید از نوع تانتالیوم باشند وبا یک خازن مولتی لایر با ظرفیت 100 نانوفارادی موازی شوند.در مسیر تغذیه هر طبقه تقویت کننده از یک سلف کوچک استفاده کن که به فریت بید مشهور هستند.استفاده از خازن وسلف باعث حذف اسپایکهای تغذیه که فرکانس بالا هستند می گردد.

دیدگاه

یه نگاه به این 2 تا بندازید:
              http://www.2shared.com/file/4919059/bc6b6027/01_online.html
              http://www.2shared.com/file/4919089/9c51e6a/02_online.html
              نمونه اول ساخت این حقیر و دومی همون بی نام و نشونست
              اگه خوب دقت کنید میبینید در دومی هم خبری از سلف و فریت و شیلد و... نیست فقط 7815 و 7915 با 2 تا خازن 2200 میکرو تغذیه رو تشکیل دادند
              منم همین کار رو میکنم . نه من بلکه تمام دستگاههای مشابه هم همینطور هستند.
              اون فلش هم همون ای سی که شمارش رو پاک کردن رو نشون میده.
              تنها نکته اینه که من سیمهای تغذیه رو نزدیک مسیر خروجی پری ها طراحی کردم ولی اونها فاصله بیشتری گذاشتند. به نظرتون میتونه دلیلش این باشه.؟ اگه اینه پس چرا من خروجی همین پریها رو با همین تغذیه خودم به ورودیه اون ای سی بی شماره میدم نویز ندارم؟؟ آمپلی هم همینه که روی آواتورم گذاشتم و بین هردو پنل مشترک استفاده کردم.
              راستی علی جان اگه امکان داره در مورد این خازن دیکاپلینگ و فریت و... بیشتر توضیح بدید. راستش من چون رشته ام الکترونیک نیست سواد مواد ندارم و اومدم یاد بگیرم :nerd:

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط هومان

در ضمن با حذف یک هوم تنها به یک امپ 1000 دلاری نمی رسیم . oo:
                یعنی واقعا بعد از خوندن کله پسته من این چنین برداشتی از پسته من کردی :eek:
                ماشا.. اینجا فروم تخصصی هست و انتظاره بیشتری ازش میره منظور نگاه بسیار ساده داشتن به بعضی مسایل هست نه خوده سوال

من نمی گم که من حتما درست میگم ولی میبینم پاسخ ها هم نامربوط به مساله است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rax

منظور دو زمینه star grond , chasse ground

و راهه مقابله با اون ایزوله کردنه این دو هست نه ورودی تفاضلی!! :agree:

و حتی pcb مناسب((مشکله من با تغییر جای ترانس حل شد!)) و حله این مشکلات نیازمنده تجربه است
                  میشه در مورد این ایزوله کردن بیشتر توضیح بدید؟؟

دیدگاه

سلام
                    پس چی شد چرا دوستان بحث رو نیمه کاره گذاشتند؟؟

دیدگاه

دوستان چرا ادامه نمیدند. حوصله اش رو ندارید یا اطلاعات دیگه ای ندارید
                      من امیدم به این انجمنه

دیدگاه

سلام
                        دوستان ما که کم لطفی نموده و بحث رو ادامه ندادند ولی من هر طور که بود مشکل رو حل کردم و گفتم به عنوان آخرین مطلب این پست بگم تا شاید اگه کسی مثل من این مشکل رو داشت به دردش بخوره من با استفاده از ای سی 2068 به جای 4558 و tl074 به جای tl064 مشکلم حل شد والان دستگاه با کیفیتی بالا و حد اقل نویز داره کار میکنه. :wow:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X