منظور از بافر چیه یه آیسی هم هست که کارش اینه 74hc244
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
بافر چیست؟
Collapse
X
-
پاسخ : بافر چیست؟
نوشته اصلی توسط hamedhdjسلام به همه دوستان
من در مورد مدارات مجتمع نوری دنبال چند کتاب توپ و به درد بخور (در سطح پایان نامه کارشناسی ارشد) میخواهم هر کس میتونه کمکم کنه
با تشکر :cry2:
اگر خودتون اسم چند کتاب رو دارین که چه بهتر و اگر نه به همین شکل مطرح کنید تا من سعی کنم چند مورد رو معرفی کنم تا ببینید به دردتون میخوره و یا نهI ❤️ ECA
دیدگاه
-
سلام.
ما در واقع از بافر برای کاهش اثر بارگذاری استفاده میکنیم ودارای خصوصیاتی زیر است
1.جریان کمی میکشد
2.بعلت مورد بالا [امپدانس ورودی بالا] خودش تقویت کننده جریانه
3.ولتاژ وردی و خروجی را تغییر نمیدهد
میتونیم از کامان کلکتور بعنوان بافر استفاده کردالهی.
در ذات خودم متحیرم ِ تا چه رسد در ذات تو
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط hamedhdjسلام به همه دوستان
من در مورد مدارات مجتمع نوری دنبال چند کتاب توپ و به درد بخور (در سطح پایان نامه کارشناسی ارشد) میخواهم هر کس میتونه کمکم کنه
با تشکر :cry2:
دوست عزیز اگه ممکنه در مورد مدارات مجتمع نوری یه کم توضیح بده تا جائی که می دونم الان چند نوع تقسیم بندی واسه این شاخه جالب و جدید ارائه شده
منم چند کتاب واست سراغ دارم خواستی لینک می دم
موفق باشی
دیدگاه
-
ببخشید اثر بارگذاری یعنی چی؟
نوشته اصلی توسط samra نمایش پست هاسلام.
ما در واقع از بافر برای کاهش اثر بارگذاری استفاده میکنیم ودارای خصوصیاتی زیر است
1.جریان کمی میکشد
2.بعلت مورد بالا [امپدانس ورودی بالا] خودش تقویت کننده جریانه
3.ولتاژ وردی و خروجی را تغییر نمیدهد
میتونیم از کامان کلکتور بعنوان بافر استفاده کرد
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط alibbb نمایش پست هاببخشید اثر بارگذاری یعنی چی؟
اثر بارگذاری الکتریکی یعنی اثری که اتصال یک بار (توی ساده ترین حالت یک مقاومت) بین دو نقطه، بر کارکرد اون مدار میذاره.
فرضا من مداری دارم که به خروجیش یک مقاومت یک کیلو اهمی متصل شده و مدار داره به خوبی و خوشی کار میکنه. حالا اگر بیام علاوه بر اون مقاومت یک کیلویی، یک مقاومت ۱۰ اهمی بهش متصل کنم، مقاومتی که خروجی مدار من میبینه تقریبا همون ۱۰ اهم هستش و اگر مدار من برای کارکردن با همچین مقاومتی طراحی نشده باشه، دچار اختلال میشه. به این میگن اثر بارگذاری.
دیدگاه
دیدگاه