چه موقع است که در یک ماسفت نقش درین و سورس عوض میشود؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
چه موقع است که در یک ماسفت نقش درین و سورس عوض میشود؟
Collapse
X
-
Mahdi_Vaziri
پاسخ : چه موقع است که در یک ماسفت نقش درین و سورس عوض میشود؟
نوشته اصلی توسط ashkan rچه موقع است که در یک ماسفت نقش درین و سورس عوض میشود؟
من در همین حد ازشون میدونم. دوستان اگه اطلاعات بیشتری دارن مرحمت کنن که من هم خیلی مشتاقم با روشهای طراحی دیگه ای تو این زمینه اشنا بشم.
-
وقتیکه جای دو پین عوض بشه احتمالا مشخصات ماسفت تغییر میکنه بدلیل نامتقارن بودن ساختار نیمه هادیها در دو پین ولی شما همچنان یه ماسفت دارین.
بعنوان یک مثال اگه در یک ترانزیستور npn با بتا 200 اگه جای امیتر کلکتور عوض بشه شما بازهم یه ترانزیستور دارین اما احتمالا با بتای 20
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ashkan rچه موقع است که در یک ماسفت نقش درین و سورس عوض میشود؟
علتش هم اینه که سورس و درین عملکردی دقیقا مثل هم دارند هرچند در فرایند ساخت تفاوت دارند[glow=red,2,300]تاپیک های ایجاد شده[/glow]- [li]گام به گام تا طراحی سیستم دیجیتالی[/li]
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mojalanوقتیکه جای دو پین عوض بشه احتمالا مشخصات ماسفت تغییر میکنه بدلیل نامتقارن بودن ساختار نیمه هادیها در دو پین ولی شما همچنان یه ماسفت دارین.
بعنوان یک مثال اگه در یک ترانزیستور npn با بتا 200 اگه جای امیتر کلکتور عوض بشه شما بازهم یه ترانزیستور دارین اما احتمالا با بتای 20
دیدگاه
-
فک کنم به اتصال بالک بر میگرده.
بالک ترانزیستور به هر چی وصل شه اون میشه سورس.
منظورتون اینه؟ :redface:مقام معظم رهبری مدظله :
« اهمیت علم اهمیت یک درجه است.پیشرفت و اقتدار و عزت کشور،وابسته به تلاش علمی است و جوانان بیشترین مسولیت را دراین زمینه به عهده دارند این مسولیت آنگاه سنگین تر می شود که بایستی عقب ماندگیهای علمی کشور نیز برطرف گردد.»
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ADMlNتو ماسفت ها بر خلاف BJT ما اصلا پایه ای که نقش درین یا سورس داشته باشه نداریم بلکه با توجه به مدار هر گاه یکی از پایه ها به منبع جریان یا ولتاژ متصل بشه به اون پایه سورس میگیم و پایه ای که جریان تحویل میده درین نامیده میشه.
علتش هم اینه که سورس و درین عملکردی دقیقا مثل هم دارند هرچند در فرایند ساخت تفاوت دارند
تا اونجا که من میدونم نمیشه سورس و درین رو برخلاف BJT توسط اهم متر یا هرچیز دیگه پیدا کرد و فقط از روی دیتاشیت مشخص میشه و اینکه اگه برعکس وصل کنیم حداقل مشکلی که پیش می آد بتا خیلی کم میشه
حالا اگه از نظر دوستان اینطور نیست بیشتر توضیح بدن
با سپاس[br /][hr]http://pcenter.ir[hr][br /]
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط adelavr110پس وقتی تو دیتاشیت یه ماسفت نوشته میشه این پایه سورس هیت و اون یکی درین یعنی کشکه؟
تا اونجا که من میدونم نمیشه سورس و درین رو برخلاف BJT توسط اهم متر یا هرچیز دیگه پیدا کرد و فقط از روی دیتاشیت مشخص میشه و اینکه اگه برعکس وصل کنیم حداقل مشکلی که پیش می آد بتا خیلی کم میشه
حالا اگه از نظر دوستان اینطور نیست بیشتر توضیح بدن
با سپاس
[glow=red,2,300]تاپیک های ایجاد شده[/glow]- [li]گام به گام تا طراحی سیستم دیجیتالی[/li]
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط adelavr110خب مهندس این شکلی که گذاشتی یعنی درین و سورس رو فقط نامگذاری کردن و فرقی نداره به جای هم وصل بشن؟
کار اصلی ماسفت کنترل جریانه نه تقویت اون
درین و سورس تنها در مدار برای نشون دادن منبع ورودی و خروجی جریان نام گذاری میشن[glow=red,2,300]تاپیک های ایجاد شده[/glow]- [li]گام به گام تا طراحی سیستم دیجیتالی[/li]
دیدگاه
-
دوست عزیز تشخیص این که ناحیه مورد نظر در ماسفت سورس است یا درین بسیار راحت است.
به طور کلی در ماسفت نوع n پایه ای که به ولتاژ مثبت تر وصل می شود درین می باشد و دیگری سورس است و برعکس در ماسفت نوع p پایه ای که به ولتاژ مثبت تر وصل شده است سورس است و دیگری درین.
اگر بازهم مشکلی بود بگو تا مطالب دیگه ای بزارم.oo:
دیدگاه
دیدگاه