اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر لامپ کم مصرف led (نیمی از ledها سری و نیمی موازین)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تعمیر لامپ کم مصرف led (نیمی از ledها سری و نیمی موازین)

سلام دوستان عزیز...
    یه لامپ led سوخته دارم 24تاledداره چهارتاش سوختن چون ledندارم نمیتونم جایگزین کنم اومدم چهارتاledسوخته رو کندم جایش مقاومت گذاشتم بعد به برق وصل کردم دیدم نیمی ledها روشن نیمه مقابل ledها خاموش بودن حدس زدم 12تا سری بسته شدن 12تا دیگه موازی.حالا قسمت موازی چه قطعه ی لحیم کنم از اتصال کوتاهی دراد؟
    آیا میشه از دیود n4007لحیم کنم؟
    همیشه در قلبم زنده ی استاد تحیری

پاسخ : تعمیر لامپ کم مصرف led (نیمی از ledها سری و نیمی موازین)

نوشته اصلی توسط pika3 نمایش پست ها
    سلام دوستان عزیز...
    یه لامپ led سوخته دارم 24تاledداره چهارتاش سوختن چون ledندارم نمیتونم جایگزین کنم اومدم چهارتاledسوخته رو کندم جایش مقاومت گذاشتم بعد به برق وصل کردم دیدم نیمی ledها روشن نیمه مقابل ledها خاموش بودن حدس زدم 12تا سری بسته شدن 12تا دیگه موازی.حالا قسمت موازی چه قطعه ی لحیم کنم از اتصال کوتاهی دراد؟
    آیا میشه از دیود n4007لحیم کنم؟
    با درود
    ولی خب عکس بذاری بهتره
    برخی لامپ ها مثلا دو حلقه دارن که یکی از حلقه ها توسط ایسی خودش کنترل میشه و اون یکی توسط یه ایسی دیگه
    باید عکس بذاری تا مشخص بشه ساختار تغذیه ش چیه امکان داره تغذیه خازنی بشه امکان داره دی او بی باشه و غیره

یه کاری کن برای اینکه ولتاز ال ای دی ها رو بفهمی با ولتمتر در حال روشن ولتاز دو سر ال ای دی رو اندازه بگیر
    به این کار برای تعیین مقاومت مناسب نیاز داری
    و همچنین ولتاز ورودی به برد ال ای دی یا ولتاز خروجی درایور

با سلام خدمت دوستان محترم من یه لامپ ledداشتم که تمام ledهاش سوخته بود اونا رو با ledهای جدید تعویض کردم اما وقتی به برق وصلش کردم لامپ چشمک میزد خودم حدث میزنم برا اینه که تعداد 30تای اونا رنگ افتابی هست و6تای دیگه رنک سفید چون موقع تست ledها با ولتاژ 3 ولت نور رنگ سفید کمتر و نور افتابی بیشتر بود به نظر شما مشکل کجاست

دیود چرا ؟
    این مسیر احتمالا قطغ شده
    مسیر ال ای دی ها رو دنبال کن
    جدیدترین ویرایش توسط کاکو; ۱۹:۴۸ ۱۴۰۱/۱۱/۱۸.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کاکو نمایش پست ها
      با درود
      ولی خب عکس بذاری بهتره
      برخی لامپ ها مثلا دو حلقه دارن که یکی از حلقه ها توسط ایسی خودش کنترل میشه و اون یکی توسط یه ایسی دیگه
      باید عکس بذاری تا مشخص بشه ساختار تغذیه ش چیه امکان داره تغذیه خازنی بشه امکان داره دی او بی باشه و غیره

یه کاری کن برای اینکه ولتاز ال ای دی ها رو بفهمی با ولتمتر در حال روشن ولتاز دو سر ال ای دی رو اندازه بگیر

با سلام خدمت دوستان محترم من یه لامپ ledداشتم که تمام ledهاش سوخته بود اونا رو با ledهای جدید تعویض کردم اما وقتی به برق وصلش کردم لامپ چشمک میزد خودم حدث میزنم برا اینه که تعداد 30تای اونا رنگ افتابی هست و6تای دیگه رنک سفید چون موقع تست ledها با ولتاژ 3 ولت نور رنگ سفید کمتر و نور افتابی بیشتر بود به نظر شما مشکل کجاست

دیود چرا ؟
      این مسیر احتمالا قطغ شده
      سلام دوست عزیز و قدیمی
      لامپ led هستش 20 واتی هست 6ولتی بودن هرled درایو داره شکل ledها همشکل تصویری گذاشتی هست چون حدس زدم درایو سالمه و چون خمیر سیلیکون نداشتم چیپ رو بر نداشتم از خروجی درایو دوتا سیم اومده به چیپ یا همون دایره آلمینیوم وصل شده و رویش بغیر ledها هیچ چیزی مثل ایسی یاهرچی لحیم نشده اگر به گفته شما هر نیم دایره توسط ایسی کنترل بشه حداقل می‌بایست سه تا سیم از درایو بیاد.
      چشمی بررسی کردم انگار مداری خورشیدی هست شعاعی به زیر ledها میرن نیم دایره روبرویی شعاع مدار شاخه هاش کوتاهترین به این خاطر میگم شاید دو تا 12تایی ledها یکیش سری و موازی بهم شدن اگه قسمت موازی ledسوخته رو کندم ledندارم جایگزین کنم لحیم کنم اتصال کوتاه میشه بهمین خاطر گفتم دیود بزارم ایا؟ فردا عکس میگیرم اپ میکنم

دیدگاه

سلام دوست عزیز و قدیمی
        لامپ led هستش 20 واتی هست 6ولتی بودن هرled درایو داره شکل ledها همشکل تصویری گذاشتی هست چون حدس زدم درایو سالمه و چون خمیر سیلیکون نداشتم چیپ رو بر نداشتم از خروجی درایو دوتا سیم اومده به چیپ یا همون دایره آلمینیوم وصل شده و رویش بغیر ledها هیچ چیزی مثل ایسی یاهرچی لحیم نشده اگر به گفته شما هر نیم دایره توسط ایسی کنترل بشه حداقل می‌بایست سه تا سیم از درایو بیاد.
        چشمی بررسی کردم انگار مداری خورشیدی هست شعاعی به زیر ledها میرن نیم دایره روبرویی شعاع مدار شاخه هاش کوتاهترین به این خاطر میگم شاید دو تا 12تایی ledها یکیش سری و موازی بهم شدن اگه قسمت موازی ledسوخته رو کندم ledندارم جایگزین کنم لحیم کنم اتصال کوتاه میشه بهمین خاطر گفتم دیود بزارم ایا؟ فردا عکس میگیرم اپ میکنم
        دوست عزیز
        مگه تو کامنت اول نگفتید که مقاومت گذاشتید ؟
        اگه ال ای دی ها رو از برد خارج کردید و چیزی جاشون نذاشتید خب مدار قطع و طبیعی که اون شاخه کار نکنه
        این مهم شما بفهمید ولتاز کاری ال ای دی ها چند
        این نوع ال ای دی ها به صورت مجتمع هستن و میتونن 9 یا 18 و غیره باشن
        اینکه چه مقاومتی جای ال ای دی های سوخته بذاری مهم که بدونی ولتاز و توان ال ای دی ها چند ؟
        اگر واقعا دو شاخه موازی وجود داشته باشه خوبه چوئن میتونی ولتاز اون خطی که روشن و مشکلی نداره و ال ای دی هاش همه سالم هستن ولتاز ال ای دی ها رو با ولتمر بگیری
        اینجور که از ظواهر پیداست درایورش تعذیه خازنی هست

شما ولتاز ورودی به برد اندازه بگیرید و همچنین ولتاز یکی از ال ای دی های روشن .. فقط شانس بیاریم و واقعا دو دسته موازی باشن
        اگر همه چی درست باشه توان ال ای دی ها هشت دهم وات که مقاومت یک واتی میخواد

دیود لازم نیست چون خروجی مدار دیسی هست
        خیلی هوس کردی وصل کنی مقاومت جای ال ای دی ها .. مقاومت یک کیلو بذار تا ولتاز ال ای دی ها بیشتر مشخص بشه

خواستی ولتاز ورودی به برد اندازه بگیری مواظب باش و رنج بذار رو 400 ولت به بالا دیسی
        ولتاز ال ای دی ها هم 32 به بالا دیسی

سری موازی اینجوریه

باید نقشه مدار ال ای دی ها رو پیدا کنی
        شاید توی عکس مشخص نباشه
        سعی کن نقشه شو پیدا کنی خوب نگاه کن

جدیدترین ویرایش توسط کاکو; ۲۲:۵۴ ۱۴۰۱/۱۱/۱۸.

دیدگاه

با درود
          ولی خب عکس بذاری بهتره

دیود چرا ؟
          این مسیر احتمالا قطغ شده
          سلام دوست عزیز و قدیمی

دیدگاه

سلام دوست عزیز
            فردا توضیحاتت رو انجام میدم.
            حالا ببین چکار کردم دیدم چهارتا ledسوخته هستن گفتم من اگه این چهارتا لحیم کنم یکسره کنم چهارتا ledشش ولت (با منبع تغذیه اومدم گذاشتم رو سه ولت دیدم اصلا روشن نمیشه رو چهار هم روشن نشد روی شش گذاشتم روشن شد.دیگه رو 9ولت یا12ولت نذاشتم ترسیدم بسوزه شاید از شش ولت بیشتر باشن) گفتم چهارتا شش ولت 24ولت میافته رو ledها.کندمشون یکسرش کردم بعد اون دوتا سیم که روی برد میومد همون ورودی به سیم مثبت یه مقاومت 90اهمی سه وات و روی سیم منفی هم یک مقاومت 90اهمی سه وات لحیم کردم جمعا میشه 180اهم جریان و مقداری ولت افت کنه نورش اگه از حالت استاندارد کم بشه بجاش عمرشون بیشتر میشه بعد که به سرپیچ بستم نیمی از ledها خاموش نیمه دیگر روشن.بهمین خاطر حدس زدم یکی از ledهای سوخته موازی بوده شاید با یکسره کردن ان اتصال کوتاه شدن که نیمه دیگر روشن نشدن.ایا بنظرت درسته اگه لامپی مقداری از ledها سوخت یکسره کنه بعد بسنجه اهم مقاومت رو به سیم ورودیه مدار سری کنه؟ چون اگهledسالم نداشته باشیم مقاومت بسختی به محل smdلحیم کرد

دیدگاه

سلام دوست عزیز
              فردا توضیحاتت رو انجام میدم.
              حالا ببین چکار کردم دیدم چهارتا ledسوخته هستن گفتم من اگه این چهارتا لحیم کنم یکسره کنم چهارتا ledشش ولت (با منبع تغذیه اومدم گذاشتم رو سه ولت دیدم اصلا روشن نمیشه رو چهار هم روشن نشد روی شش گذاشتم روشن شد.دیگه رو 9ولت یا12ولت نذاشتم ترسیدم بسوزه شاید از شش ولت بیشتر باشن) گفتم چهارتا شش ولت 24ولت میافته رو ledها.کندمشون یکسرش کردم بعد اون دوتا سیم که روی برد میومد همون ورودی به سیم مثبت یه مقاومت 90اهمی سه وات و روی سیم منفی هم یک مقاومت 90اهمی سه وات لحیم کردم جمعا میشه 180اهم جریان و مقداری ولت افت کنه نورش اگه از حالت استاندارد کم بشه بجاش عمرشون بیشتر میشه بعد که به سرپیچ بستم نیمی از ledها خاموش نیمه دیگر روشن.بهمین خاطر حدس زدم یکی از ledهای سوخته موازی بوده شاید با یکسره کردن ان اتصال کوتاه شدن که نیمه دیگر روشن نشدن.ایا بنظرت درسته اگه لامپی مقداری از ledها سوخت یکسره کنه بعد بسنجه اهم مقاومت رو به سیم ورودیه مدار سری کنه؟ چون اگهledسالم نداشته باشیم مقاومت بسختی به محل smdلحیم کرد
              اگر توجه کنی همه مواردی که میشد بهش اشاره کرد توی لینک ها برات گذاشتم که باید خوب مطالعه کنی
              این مهم ما ولتاژ کاری ال ای دی ها رو بدونیم و همچنین توان اون ها رو
              حالا فعلا کاری با توان نداریم و متمرکز میشیم به ولتاز کاری ال ای دی ها
              مععمولا توی این برد ها از یک نوع ال ای دی استفاده میکنن البته معمولا پس کار ما راحت تر میشه
              اینکه نقشه چیدمان ال ای دی ها رو بدونیم مهم هم برای پیدا کردن ولتاز و هم برای محاسبه توان ال ای دی ها

شما اگر منبع تغذیه ازمایشگاهی دارید که خوب و اگر ندارید باید یک دونه از ال ای دی ها رو در حالتی که لامپ ه تغذیه وصل نیست روشن کنید البته با مقاومت و از ولتاز کم شروع کنید تا به جایی برسید که ال ای دی تقریبا روشن بشه این به ولتاز اعمالی ما و همچنین مقاومتی که انتخاب کردیم بستگی داره
              یک روش دیگه اینه جای ال ای دی های سوخته مقاومت یک کیلو بذاری .. و ولتاز تقریبی ال ای دی ها رو بسنجی

یک ازمایش دیگه اینه که ولتاز ورودی به برد اندازه بگیرید و مدار روشن باشه و البته اینم دقیق نیست و بستگی به چیدمان ال ای دی ها از نظر سری موازی و تعداد ال ای دی های سوخته داره که بازم باید مقاومتی جای ال ای دی های سوخته گذاشته باشی که هم مدار بسته بشه و هم ولتاز اصلی ورودی خودشو نشون بده

شما فعلا چند تا عکس از درایور و برد بذارید تا شاید درک بهتری پیدا کنیم
              و اینکه وقتی این لامپ ها شروع میکنن به سوختن ال ای دی ها یعنی عمر مفید ال ای دی ها رو به پایان و زیاد ارزش تعمیر ندارن
              و اینکه برد این ال ای دی ها با قیمت کمتری به فروش میرسه میتونید از قاب لامپ استفاده کنیم و برد جدیدی که معمولا ساختاری دی او بی دارن در لامپ تعبیه کنید و از مدار درایور این لامپ هم در جاهای دیگه استفاده کنید
              یعنی قاب این لامپ ها از برد ال ای دیشون با ارزش تره

دیدگاه

اگر توجه کنی همه مواردی که میشد بهش اشاره کرد توی لینک ها برات گذاشتم که باید خوب مطالعه کنی
                این مهم ما ولتاژ کاری ال ای دی ها رو بدونیم و همچنین توان اون ها رو
                حالا فعلا کاری با توان نداریم و متمرکز میشیم به ولتاز کاری ال ای دی ها
                مععمولا توی این برد ها از یک نوع ال ای دی استفاده میکنن البته معمولا پس کار ما راحت تر میشه
                اینکه نقشه چیدمان ال ای دی ها رو بدونیم مهم هم برای پیدا کردن ولتاز و هم برای محاسبه توان ال ای دی ها

شما اگر منبع تغذیه ازمایشگاهی دارید که خوب و اگر ندارید باید یک دونه از ال ای دی ها رو در حالتی که لامپ ه تغذیه وصل نیست روشن کنید البته با مقاومت و از ولتاز کم شروع کنید تا به جایی برسید که ال ای دی تقریبا روشن بشه این به ولتاز اعمالی ما و همچنین مقاومتی که انتخاب کردیم بستگی داره
                یک روش دیگه اینه جای ال ای دی های سوخته مقاومت یک کیلو بذاری .. و ولتاز تقریبی ال ای دی ها رو بسنجی

یک ازمایش دیگه اینه که ولتاز ورودی به برد اندازه بگیرید و مدار روشن باشه و البته اینم دقیق نیست و بستگی به چیدمان ال ای دی ها از نظر سری موازی و تعداد ال ای دی های سوخته داره که بازم باید مقاومتی جای ال ای دی های سوخته گذاشته باشی که هم مدار بسته بشه و هم ولتاز اصلی ورودی خودشو نشون بده

شما فعلا چند تا عکس از درایور و برد بذارید تا شاید درک بهتری پیدا کنیم
                و اینکه وقتی این لامپ ها شروع میکنن به سوختن ال ای دی ها یعنی عمر مفید ال ای دی ها رو به پایان و زیاد ارزش تعمیر ندارن
                و اینکه برد این ال ای دی ها با قیمت کمتری به فروش میرسه میتونید از قاب لامپ استفاده کنیم و برد جدیدی که معمولا ساختاری دی او بی دارن در لامپ تعبیه کنید و از مدار درایور این لامپ هم در جاهای دیگه استفاده کنید
                یعنی قاب این لامپ ها از برد ال ای دیشون با ارزش تره
                سلام دوست عزیز...

میبینی ولتاژ خروجی داریو 300خورده ای! تا بحال دیدین لامپ کمصرف led ی خروجی درایورش انقد باشه.این لامپ فککنم از این بی کیفیت هاس چون مثل بقیه لامپها صفحه روش پیچ نداره که بشه باز کرد دیدم پیچ نداره گفتم شاید چسبی هست قسمت کناری هرچه فازمتر فرو کردم صفحه ی چسبیده نبود فقط دیدم لایه نازک مدار اگه خیلی تلاش کنم لایه نازک برداشته میشه.صفحه گرد آلومینیوم به دیواره آلومینیمی یک تنه هست بنظرم

شما گفتید جای led های سوخته مقاومت یک کیلو بزار یک کیلو نداشتم یکی ونیم کیلو گذاشتم چهارتا مقاومت یک و نیم کیلو اهمی و برای اطمینان بیشتر یه مقاومت 90اهمی سر سیم درایو سری کردم (100اهمی نداشتم دوتا 47اهمی سری کردم) من 300ولت رو تقسیم بر 24 که تعدادled ها هست کردم شد 12.5 پس هرled دوازده و نیم ولت داره حالا جالبیش اینجاس با این مقدار مقاومت های که عرض کردم (4تا مقاومت یک‌ونیم کیلو سر جای ledهای سوخته و با یه مقاومت 90اهمی سر خروجی درایو)روشن که میکنم پنج ثانیه نشده محل سر مقاومت دود بلند میشه حالا نفهمیدم دود روغن لحیم پای مقاومت که داغ شده بود یا خوده مقاومت داشت دود میکرد یا دود از درایو بلند می‌شد.ولی در همین پنج ثانیه مقاومت‌ها خیلی داغ شده بودن بغل لامپ نوشته جریان 170میلی آمپر. گیج کننده س

دیدگاه

سلام دوست عزیز...

میبینی ولتاژ خروجی داریو 300خورده ای! تا بحال دیدین لامپ کمصرف led ی خروجی درایورش انقد باشه.این لامپ فککنم از این بی کیفیت هاس چون مثل بقیه لامپها صفحه روش پیچ نداره که بشه باز کرد دیدم پیچ نداره گفتم شاید چسبی هست قسمت کناری هرچه فازمتر فرو کردم صفحه ی چسبیده نبود فقط دیدم لایه نازک مدار اگه خیلی تلاش کنم لایه نازک برداشته میشه.صفحه گرد آلومینیوم به دیواره آلومینیمی یک تنه هست بنظرم

شما گفتید جای led های سوخته مقاومت یک کیلو بزار یک کیلو نداشتم یکی ونیم کیلو گذاشتم چهارتا مقاومت یک و نیم کیلو اهمی و برای اطمینان بیشتر یه مقاومت 90اهمی سر سیم درایو سری کردم (100اهمی نداشتم دوتا 47اهمی سری کردم) من 300ولت رو تقسیم بر 24 که تعدادled ها هست کردم شد 12.5 پس هرled دوازده و نیم ولت داره حالا جالبیش اینجاس با این مقدار مقاومت های که عرض کردم (4تا مقاومت یک‌ونیم کیلو سر جای ledهای سوخته و با یه مقاومت 90اهمی سر خروجی درایو)روشن که میکنم پنج ثانیه نشده محل سر مقاومت دود بلند میشه حالا نفهمیدم دود روغن لحیم پای مقاومت که داغ شده بود یا خوده مقاومت داشت دود میکرد یا دود از درایو بلند می‌شد.ولی در همین پنج ثانیه مقاومت‌ها خیلی داغ شده بودن بغل لامپ نوشته جریان 170میلی آمپر. گیج کننده س
                  احتمالا درایورش خازنی هست
                  اره عجیب نیست که 300 ولت باشه برای همین گفتم رنج مولتی متر رو 400 به بالا بذار و مواظب باش
                  چون مدار قطع هست این ولتاز نشون داده
                  جریان مدار اگر مقاومت یک و نیم کیلو جای ال ای دی های سوخته بذاری به 50 میلی امپر نمیرسه
                  محاسباتت برای ولتاز ال ای دی ها درست نیست
                  البته ال ای دی با ولتاز 18 حتی بزرگ تر هم داریم

شما بعد از اینکه مقاومت جای ال دی ها گذاشتید با ولتمتر دو سر ال ای دی ها رو ولتاز گیری کنید تا ولتاز افت شده روی ال ای دی معلوم بشه
                  و همچنین ولتاز دو سر مقاومت های که جای ال ای دی گذاشتید

یک کار راحت تر
                  در حالتی که مدار خاموش و به برق وصل نیست به یکی از ال ای دی های سالم ولتاز 3 ولت بدید به همراه مقاومت 150 اهم
                  و اگر روشن نشد ولتاز بیشتر کنید
                  تا جایی که روشن بشه و ولتاز کاری ال ای دی مشخص بشه

بعد اون باید رفت سراغ چیدمان ال ای دی ها که متوجه بشید ایا همه سری بسته شدن یا اشکال دیگه هم هست
                  برای پیدا کردن توان باز به این چیدمان ها نیاز داریم

شما وقتی ال ای دی ها رو روشن کردید باید و.لتاز اون ها رو بخونید و همچنین ولتاز ورودی به برد
                  توی کامنت قبل هم گفتم وقتی 4 تا ال ایدی از این مدار بسوزه یعنی عمر ال ای دی ها رو به اخره و بقیه هم عمر زیادی نخواهند داشت
                  ولی خب اگه دوست دارید ازمایش کنید مشکلی نیست
                  دوباره مقاومت حای ال دی ها بذارید و سریع ولتاز دو سر ال ای دی ها رو بخونتید و همچنین ولتاز وردی

دیدگاه

سلام دوست عزیز..‌.
                    خیلی ممنون که پاسخ میدهی'
                    جای هر یک ledسوخته مقاومت یک ونیم کیلو لحیم کردم.حس میکنم نورش کم هست مشکلی با نورش ندارم همین پنج ثانیه این شدت داغ میشن میترسم روشن بزارم تا بیام ولتاژگیری کنم مثلا صدا بده بترکه.من یجوری هستم تا صدای یهویی بشنوم واکنش دستم اینه اون وسیله رو پرت کنه مثلا جایی پرت بشه رسانا باشه یا روی کسی بندازمش.دخترا بترسن جیغ میکشن من بترسم بدون اینکه بفهمم اون چیزو پرت میکنم (: خخخخخ ولی برا تجربه کار رو انجام میدم.منو بگو منبع تغذیه از یک ونیم ولت گذاشتمled روشن نشدهمینطور سه ولت 'روی شش ولت روشن شد فککردم 6ولته به هیکلشون نمیومد 12ولت یا بیشتر باشن خخخ

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

راستی رو صفحه لعاب رنگ رو سمباده زدم اگه دقت کرده باشی مدار حالت خورشیدی داره مث پروانه پنکه سر هرپره زیره یه smd قرارگرفته پره بعدی زیره قطب دیگرهsmdهست بنظر بیشتر همشون سری هستن.سال قبل یه لامپ ledهفت وات باز کردم بعضی ledها که به دو سرشون ولتاژ میدادم یکی دوتای led مقابل روشن می‌شد.حالا فردا سر سیم ورودی قطع میکنم منبع تغذیه رو رو 12ولت میذارم دونه دونه چک میکنم تا ببینم ledدیگری روشن میشه یانه

دیدگاه

سلام دوست عزیز..‌.
                      خیلی ممنون که پاسخ میدهی'
                      جای هر یک ledسوخته مقاومت یک ونیم کیلو لحیم کردم.حس میکنم نورش کم هست مشکلی با نورش ندارم همین پنج ثانیه این شدت داغ میشن میترسم روشن بزارم تا بیام ولتاژگیری کنم مثلا صدا بده بترکه.من یجوری هستم تا صدای یهویی بشنوم واکنش دستم اینه اون وسیله رو پرت کنه مثلا جایی پرت بشه رسانا باشه یا روی کسی بندازمش.دخترا بترسن جیغ میکشن من بترسم بدون اینکه بفهمم اون چیزو پرت میکنم (: خخخخخ ولی برا تجربه کار رو انجام میدم.منو بگو منبع تغذیه از یک ونیم ولت گذاشتمled روشن نشدهمینطور سه ولت 'روی شش ولت روشن شد فککردم 6ولته به هیکلشون نمیومد 12ولت یا بیشتر باشن خخخ

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

راستی رو صفحه لعاب رنگ رو سمباده زدم اگه دقت کرده باشی مدار حالت خورشیدی داره مث پروانه پنکه سر هرپره زیره یه smd قرارگرفته پره بعدی زیره قطب دیگرهsmdهست بنظر بیشتر همشون سری هستن.سال قبل یه لامپ ledهفت وات باز کردم بعضی ledها که به دو سرشون ولتاژ میدادم یکی دوتای led مقابل روشن می‌شد.حالا فردا سر سیم ورودی قطع میکنم منبع تغذیه رو رو 12ولت میذارم دونه دونه چک میکنم تا ببینم ledدیگری روشن میشه یانه
                      با درود دوست عزیز
                      با حال که جریان مدار چیزی زیر 50 میلی امپر هست به علاوه ولتاز افت شده بر روی مقاومت ها توانی حدود یک وات ایجاد میکنه
                      اون مقاومت ها برای ازمایش هستن تا بتونیم ولتاز ال ای دی ها رو بسنججیم که بازم دقیق نیست زیاد

بهتره به ال ای دی های سالم ولتاز بدید البته با مقاومت 150 به بالا
                      اگه با شش ولت روشن شدن مقاومت 330 رو به 150 تقلیل بدید

ترستون از این اتفاقات خوب هست و این احتمال برق گرفتگی رو در شما کمتر میکنه
                      منم با ایجاد همچین ترسی کمتر دچار برق گرفتگی میشم و معمولا بعد اتصال به برق شهری پرتاب میشم در کل خوبه که بترسی

تازه سنباده زدن ها رو مشاهده کردم و میترسم ال ای دی ها رو هم سابیده باشید
                      راستش موفق نشدم تشخیص بدم چیدمان ال ای دی ها رو

نیاز نیست وردی رو قطع کنی
                      ولتاز به دو سر ال ای دی وصل کن و خود لامپ به برق وصل نباشه

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                        نه فقط گوشه ی ازledسایده شده ولی روشن میشن خخخخخ
                        دستورهات رو اجرا میکنم.ولی دیدم بعضیا انگار قسمتی از برق هستن مثلا میخان ببینن برق تو سیمه دو سیم رو بهم میزنن چخ چخ میکنن میگم خطر داره با ولتمتری فازمتری یا فازیابی چک کن میگه هیچی نمیشه دایی ?????? خخخخ

دیدگاه

[COLOR="#FF0000"][B][U][U][U][B][COLOR="#FF0000"][COLOR="#FF0000"][B][U]بهتره به ال ای دی های سالم ولتاز بدید البته با مقاومت 150 به بالا
                          اگه با شش ولت روشن شدن مقاومت 330 رو به 150 تقلیل بده

سلام دوست عزیز علت با مقاومت 330 و150اهم ledولتاژ بدم چرا باس با مقاومت انجام دهم میشه دلیلشو بهم بگی

دیدگاه

[COLOR="#FF0000"][B][U][U][U][B][COLOR="#FF0000"][COLOR="#FF0000"][B][U]بهتره به ال ای دی های سالم ولتاز بدید البته با مقاومت 150 به بالا
                            اگه با شش ولت روشن شدن مقاومت 330 رو به 150 تقلیل بده

سلام دوست عزیز علت با مقاومت 330 و150اهم ledولتاژ بدم چرا باس با مقاومت انجام دهم میشه دلیلشو بهم بگی
                            با درود
                            خب وقتی قراره به ال ای دی ولتاز وصل کنید اونم کورکورانه تا بتونیم ولتاز روشن شدن ال ای دی رو پیدا کنیم باید جریان رو محدود کنیم
                            از اونجایی که این ال ای دی ها به جریان بیشتری نسبت به ال ای دی های معمولی مثل کلاهی و این ها نیاز دارن تا بتونن روشن بشن
                            یعنی ال ای دی بغیر ولتاز مناسب به جریان مناسب هم نیاز داره
                            ولی اگه مقاومت نذاریم وقتی به ولتاز روشن شدن رسید یهو جریان مورد نیازشو میکشه و احتمال سوختن هست چون ال ای دی ها شکمو هستن و هر چی جریان بهشون بدی میخورن
                            خلاصه مغز ال ای دی ها کوچیکه و نمیدونن کاه از خودت نیست کاه دون که از خودته یعنی چی
                            پس ما باید مواظب این نی نی کوشورو ها باشم
                            خب گفتم 6 ولت که دادی بر این احتمال که طبق ازمایشات قبل با 6 ولت روشن شده مقاومت 150 بهش وصل کنیم که حداقل جریان محدود کنه .. البته امکان داره زیادی محدود کنه و نور ال ای دی خیلی کم بشه
                            این کار ولتاز دادن به ال ای دی ها خطرناکه و احتمال سوختن اون ها هست
                            بعد که ال ای دی روشن شد مقاومت میتونیم کمتر کنیم تا جریان مورد نیازش بیشتر تامین بشه
                            ولی اگر بتونی خیلی اروم ولتاز دهی رو انجام بدی نیاز به مقاومت نیست

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                              اوه پس اینطور من یه منبع تغذیه ترانسی دارم از 1.5ولت داره تا 12ولت.مثلا روی 6روشن شد جرات نکردم بزنم 7یا 9.کاش دستگاهی بود تا پراب رو دوسرledمیذاشتیم یضرب عدد ولت ledرو نمایش میداد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X