اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پرسش و پاسخ تبدیل پاور کامپیوتر به منبع تغذیه متغییر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

۳- چون جریان دهی کمتری داره ، اگر بخوایید به اندازه خط مثبت ازش جریان بکشید ، بهتره ظرفیت دو خازن خط منفی و مثبت برابر باشه.
    ۴- در پست قبلی منظور سوالتون رو اشتباه متوجه شده بودم ، مقدار خازن و مقاومت با آزمون و خطا به دست میاد.
    مقدار خازن و مقاومت باید به اندازه ای انتخاب بشه که در لحظه اول که برد روشن میشه، ولتاژ خروجی افزایش ناگهانی نداشته باشه.
    ۵- بله در پاور شما مدار حفاظتی مذکور وجود نداره.
    ۶- بستگی به قطر سیم پیچش داره ، اگر از 0.8 بالاتر بود نیازی به تغییر نیست.
    6- به نظرم قطر کمی داره
    من دو تا پاور عین هم دارم اگر سلف تکی مخصوص +12 یکی از پاور ها خارج کنم و روی -12 اون یکی پاور قرار بدم امکان اینکار هستش؟جهت پیچیدن سلف تکی مهم هست؟ یا سلف های تکی اصلا جهت پیچش سیمشون که ساعتگرد یا پادساعتگرد مهم نیست؟

یک سوال دیگم دارم
    اگر پاور به این شکلی که شما فرمودید تغییر داده بشه بعد از اتصال کوتاه پاور خاموش میشه؟
    امکانش هست کاری بکنید مثل منبع تغذیه های حرفه ای پاور خاموش نشه و ولتاژ در مدت اتصال کوتاه صفر بشه؟
    جدیدترین ویرایش توسط mahddi2; ۱۱:۴۵ ۱۴۰۳/۱۱/۰۹.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahddi2 نمایش پست ها

6- به نظرم قطر کمی داره
      من دو تا پاور عین هم دارم اگر سلف تکی مخصوص +12 یکی از پاور ها خارج کنم و روی -12 اون یکی پاور قرار بدم امکان اینکار هستش؟جهت پیچیدن سلف تکی مهم هست؟ یا سلف های تکی اصلا جهت پیچش سیمشون که ساعتگرد یا پادساعتگرد مهم نیست؟

یک سوال دیگم دارم
      اگر پاور به این شکلی که شما فرمودید تغییر داده بشه بعد از اتصال کوتاه پاور خاموش میشه؟
      امکانش هست کاری بکنید مثل منبع تغذیه های حرفه ای پاور خاموش نشه و ولتاژ در مدت اتصال کوتاه صفر بشه؟
      ۶- در سلف های تک سیم پیچ ، جهت پیچش اهمیتی نداره.
      برای اینکه با اتصال کوتاه پاور خاموش نشه ، مدار محدود کننده جریان باید سرعت بالاتری از حفاظت از اتصال کوتاه داشته باشه.
      برای کاهش سرعت مدار حفاظت از اتصال کوتاه ، میتونید ظرفیت خازن الکترولیت بین پایه ۴ و ۱۴ آیسی 494/7500 رو افزایش بدید، هر چند این کار رو توصیه نمیکنم.
      در نمونه ای که در تاپیک آموزشی تبدیل کردم و روزمره استفاده میکنم ، در جریان های پایین ( مثلا زیر ۵ آمپر ) دقیقا همینطور که میگید عمل میکنه ( بدون انجام تغییر گفته شده در بالا )

دیدگاه

برای اینکه با اتصال کوتاه پاور خاموش نشه ، مدار محدود کننده جریان باید سرعت بالاتری از حفاظت از اتصال کوتاه داشته باشه.
        برای کاهش سرعت مدار حفاظت از اتصال کوتاه ، میتونید ظرفیت خازن الکترولیت بین پایه ۴ و ۱۴ آیسی 494/7500 رو افزایش بدید، هر چند این کار رو توصیه نمیکنم.
        در نمونه ای که در تاپیک آموزشی تبدیل کردم و روزمره استفاده میکنم ، در جریان های پایین ( مثلا زیر ۵ آمپر ) دقیقا همینطور که میگید عمل میکنه ( بدون انجام تغییر گفته شده در بالا )
        پس سلف +12 اون پاور برای -12 این یکی پاور قرار میدم
        چه دیودی برای تقویت -12 پیشنهاد میدید؟ که آمپراژ با +12 یکی بشه
        فکر کنم دیود آند مشترک باید باشه چون دیود های +12 کاتد مشترکند و به در اینکار نمی خورن

دیدگاه

پس سلف +12 اون پاور برای -12 این یکی پاور قرار میدم
          چه دیودی برای تقویت -12 پیشنهاد میدید؟ که آمپراژ با +12 یکی بشه
          فکر کنم دیود آند مشترک باید باشه چون دیود های +12 کاتد مشترکند و به در اینکار نمی خورن
          دوبل دیود آند مشترک کمیاب هست و به همین خاطر مورد خاصی رو نمیشناسم.
          راه جایگزین اینه که از دو دیود شاتکی مجزا به شکل آند مشترک استفاده بشه.
          دیود مورد نظر باید بتونه حداقل ۸۰ ولت و ۲۰ آمپر رو تحمل کنه.

دیدگاه

سلام
            متاسفانه اون دو تا پاوری که خدمتتون عرض کرده بودم عین هم هستن در یدونه از پاورها برای هر کدام از ولتاژ های -5 و -12سلف تک سیم پیچ گذاشته و در اون یکی پاور جای سلفها رو برد با یک تیکه سیم جامپر کرده البته اون پاور شما هم اصلا سلف تک سیم پیچ نداره
            خارج کردن اون سلفها و جامپر کردن اون سلف های تک سیم پیچ مشکلی نداره؟ و اون سلف ها چه کاری انجام میدن؟ و فقط وجود سلف تروئییدی زرد رنگ در هر خط ولتاژی برای اون مسیر کفایت نمی کنه؟
            من الان برای تقویت مسیر -12 ولت به مشکل خوردم چون اون سلف ضعیفه و متاسفانه سلف سنج و علم این کار هم ندارم که بتونم سلف قوی تر در راه -12 بذارم و اگه امکان جامپر کردن باشه کار من راحتره
            جدیدترین ویرایش توسط mahddi2; ۱۸:۵۷ ۱۴۰۳/۱۱/۲۱.

دیدگاه

سلام
              متاسفانه اون دو تا پاوری که خدمتتون عرض کرده بودم عین هم هستن در یدونه از پاورها برای هر کدام از ولتاژ های -5 و -12سلف تک سیم پیچ گذاشته و در اون یکی پاور جای سلفها رو برد با یک تیکه سیم جامپر کرده البته اون پاور شما هم اصلا سلف تک سیم پیچ نداره
              خارج کردن اون سلفها و جامپر کردن اون سلف های تک سیم پیچ مشکلی نداره؟ و اون سلف ها چه کاری انجام میدن؟ و فقط وجود سلف تروئییدی زرد رنگ در هر خط ولتاژی برای اون مسیر کفایت نمی کنه؟
              من الان برای تقویت مسیر -12 ولت به مشکل خوردم چون اون سلف ضعیفه و متاسفانه سلف سنج و علم این کار هم ندارم که بتونم سلف قوی تر در راه -12 بذارم و اگه امکان جامپر کردن باشه کار من راحتره
              اون سلف تک سیم پیچ بخشی از فیلتر LC خروجی هست که ریپل خروجی رو کاهش میده ، اگر جامپر بشه هم مشکلی نیست ولی ریپل و نویز خروجی مقداری بیشتر میشه.
              حتی اگر بخوایید جایگزین کنید ، لازم نیست که مقدارش رو خیلی دقیق بذارید ، مثلا 10 یا 47 میکروهانری هم میتونید بذارید.

دیدگاه

اون سلف تک سیم پیچ بخشی از فیلتر LC خروجی هست که ریپل خروجی رو کاهش میده ، اگر جامپر بشه هم مشکلی نیست ولی ریپل و نویز خروجی مقداری بیشتر میشه.
                حتی اگر بخوایید جایگزین کنید ، لازم نیست که مقدارش رو خیلی دقیق بذارید ، مثلا 10 یا 47 میکروهانری هم میتونید بذارید.
                با سلام و عرض خسته نباشید
                من دو تا آیسی op07cp خریدم امکانش هست اون نقشه پست 25 تاپیک آموزش برای این آیسی ها هم قرار بدهید؟

دیدگاه

با سلام و عرض خسته نباشید
                  من دو تا آیسی op07cp خریدم امکانش هست اون نقشه پست 25 تاپیک آموزش برای این آیسی ها هم قرار بدهید؟
                  با سلام و درود،
                  در پست 30 قرار داده شد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X