اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل تغذیه سویچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل تغذیه سویچینگ

سلام.چند برد تغذیه سویچینگ دارم که ولتاژ15 ولت به محض جریان کشی بسیار افت میکند علت چیست؟

نوشته اصلی توسط زمانی نمایش پست ها
    سلام.چند برد تغذیه سویچینگ دارم که ولتاژ15 ولت به محض جریان کشی بسیار افت میکند علت چیست؟
    احتمالا منظور شما، برد تغذیه آیفون تصویری هست ، که در این صورت ، مشکل تنها میتواند از خازن های الکترولیت باشد!

دیدگاه

سلام.بله بردها برای ایفون تصویری هست .دوتاخازن 470میکرو25ولت ویکی هم 400ولت همه را عوض کردم اما مشکل حل نشد.

دیدگاه

سلام یک محافظ یخچال قدیمی ساخت چکسلواکی است که دو خازن دارد c1 ترکیده و ولت c2. 470. 16 است لطفا راهنمایی کنید بجای c1 از چه خازنی استفاده کنم کامل برد از دو خازن و یک رله و چند مقاومت یک دیود زینر و 3 ترانزیستور فلزی ساخته شده ممنون

دیدگاه

سلام.بله بردها برای ایفون تصویری هست .دوتاخازن 470میکرو25ولت ویکی هم 400ولت همه را عوض کردم اما مشکل حل نشد.
          در کنار آیسی سویچینگ ، یک خازن 35 , 50 یا 63 ولت با ظرفیت در حدود 22 میکروفاراد وجود دارد که در ۹۰ درصد موارد با تعویض این خازن مشکل حل میشود.
          پیشنهاد میکنم از خازن با ولتاژ بالاتر استفاده کنید.

دیدگاه

سلام.خازن مورد نظر 47میکروبود که تعویض کردم ولتاژخازن را هم 63انتخاب نمودم اما مشکل حل نشد.به ایفون ک وصل میکنم مدام صدای تق تق میاید وایفون روشن نمیشود اما جدا میکنم ولتاژ14.75ولت میشود.

دیدگاه

سلام.خازن مورد نظر 47میکروبود که تعویض کردم ولتاژخازن را هم 63انتخاب نمودم اما مشکل حل نشد.به ایفون ک وصل میکنم مدام صدای تق تق میاید وایفون روشن نمیشود اما جدا میکنم ولتاژ14.75ولت میشود.
              خیلی مواقع هم آیسی سویچینگ فرسوده میشود ( مخصوصا اگر سویچ داخلی آن ماسفت باشد ) و نمی‌تواند جریان زیادی را تامین کرده و باعث این مشکل میشود.
              راه حل نهایی تعویض آیسی است.

دیدگاه

درود
                صدای تق تق کردن آیفون نشان دهنده قطع و وصل جریان زبر بار منبع تغذیه است یعنی اینکه احتمالا مدار محافظ جریان بالا وارد عمل شده جریان را قطع و وصل میکند باید مدار مربوط به آنر بررسی کنید برای امتحان ابتدا یک لامپ 12 ولتی مربوط به اتوموبیل (مثلا چراغ خطر یا ترمز) را به منبع وصل کنید ببینید آیا روشن و خاموش میشود یا خیر ؟​

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X