اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر منبع تغذیه برد بخور سرد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تعمیر منبع تغذیه برد بخور سرد

درود...
    برای بنده یک عدد برد بخور سرد با مشکل خاموشی و سوختن فیوز آمده بود که دلیل آن ورود آب به زیر و روی برد منبع تغذیه آن بود!!!
    برد را بررسی کردم فیوز و پل دیود و ماسفت آن به شماره 4N60 و چند عدد مقاومت و یک عدد دیود زنر خراب شده بود ...
    چاپر هم تست کردم و سالم بود...
    و همه ی آنها را تعویض کردم بجز ماسفت!! ماسفت اینگونه نداشتم و بجایش 12N60 جایگزین کردم اما بازم به هیچ وجه خروجی نداشتیم...
    دو عدد ترانزیستور به شماره A1015 و C1815 بود که بجای a1015 از ترانزیستور 2n5401 استفاده و جای c1815 از c3198 استفاده کردم اما بازم خروجی ندارم....
    عیب مدار از چیست ؟؟
    فقط مانده اپتوکوپلر آن را تعویض کنم ....
    درحال حاضر اپتو کوپلر در دسترس ندارم .... به جای آن از چه مداری میتوانم استفاده کنم؟؟
    HS1386
    جدیدترین ویرایش توسط parsa bahrami; ۲۲:۲۳ ۱۴۰۲/۰۹/۰۳.
    اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

یک عکس از خود برد هم بذارید بهتر میشه بررسی کرد
    I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
      یک عکس از خود برد هم بذارید بهتر میشه بررسی کرد
      درود...
      کمی کیفیت برد پایین است به همین دلیل کیفیت لحیم کاری پایین است اما این نکته قابل ذکر است که اتصالات برد با وجود طراحی ضعیف برد برقرار است ...
      تصویر برد قبل از تعویض قطعات :
      https://s6.uupload.ir/files/۲۰۲۳۱۱۱۳_۱۳۱۷۰۳_z9xv.jpg
      تصویر برد بعداز تعویض قطعات :
      https://s6.uupload.ir/files/۲۰۲۳۱۱۲۴_۲۱۵۸۵۱(1)_0opy.jpg
      تصویر پشت برد :
      https://s6.uupload.ir/files/۲۰۲۳۱۱۲۴_۲۱۵۹۴۹(1)_sj6.jpg
      دیود های شماره 1 و 2 روی برد را به دلیل خرابی خازن های صافی خروجی دستگاه یکی از پایه هایشان را خارج کردم زیرا خازن با این طرفیت 25 و 50 ولت 470 میکروفاراد را تمام کرده ام و منتظرم بار برسد....
      ولتاژ خروجی دستگاه را از خروجی دیود های فست شماره 1 و 2 اندازه میگیرم و ولتاژ صفر است...
      اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

سلام مقاومت R9 رو تعویض کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tps_star نمایش پست ها
          سلام مقاومت R9 رو تعویض کنید
          درود....
          مقاومت فوق سالم است فقط در اثر آبخوردگی رنگ آن ریخته است...

دیدگاه

درود
            هم اپتوکوپلر را تعویض کنید و هم ترانس سویچینگ را تست کنید.

دیدگاه

بعید می دونم برد بخور سرد باشه
              این تغذیه سویچینگ مربوط به اون بخور سرد باید باشه
              خازن ها + ماسفت چک بشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
                درود
                هم اپتوکوپلر را تعویض کنید و هم ترانس سویچینگ را تست کنید.
                درود...
                چاپر را تست کردم سالم بود....
                اما اپتو کوپلر را نمیدانم... یعنی ممکن هست بخاطر اپتو کوپلر هیچکدام از ولتاژ ها نیاید؟
                اگر اپتو کوپلر فوق گیر نیامد بجای اپتوکوپلر چه چیزی را میتوانم قرار دهم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشاد اکرمی نمایش پست ها
                  بعید می دونم برد بخور سرد باشه
                  این تغذیه سویچینگ مربوط به اون بخور سرد باید باشه
                  خازن ها + ماسفت چک بشه
                  درود...
                  این برد تغذیه دستگاه بخور سرد هست یکعدد ولتاژ ۲۸ و ۱۲ ولت ارائه می‌دهد...
                  ماسفت و خازن هارا تعویض کردم اما واقعا دیگر نمیدانم چه باید کرد...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط parsa bahrami نمایش پست ها

درود....
                    به نظر من یه پایه مقاومت رو آزاد کن اسمش رو بگیر ببین درسته
                    بل توجه به چیزایی که شما گفتید یه مقاومت قسمت اولیه خراب شده
                    شما R9 رو حتما چک کن البته با پایه آزاد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tps_star نمایش پست ها

به نظر من یه پایه مقاومت رو آزاد کن اسمش رو بگیر ببین درسته
                      بل توجه به چیزایی که شما گفتید یه مقاومت قسمت اولیه خراب شده
                      شما R9 رو حتما چک کن البته با پایه آزاد
                      درود...
                      مقاومت رو کلا خارج کردم و تست کردم و سالم بود
                      ..
                      اصلا گیج شده ام!

دیدگاه

درود...
                        چاپر را تست کردم سالم بود....
                        اما اپتو کوپلر را نمیدانم... یعنی ممکن هست بخاطر اپتو کوپلر هیچکدام از ولتاژ ها نیاید؟
                        اگر اپتو کوپلر فوق گیر نیامد بجای اپتوکوپلر چه چیزی را میتوانم قرار دهم؟
                        درود
                        اصلا تمام راه اندازی منبع سویچینگ با همان اپتوکوپلر است اگر خراب باشد منبع راه نمی افتد.
                        یعنی چی اپتوکوپلر گیر نیاد ، اپتوها در رنج وسیع با امکانات زیاد در بازار فراوان و ارزان هستندمثل همین اپتو 817 مدار شما رایج ترین آنهاست لینک زیر را ببینید :
                        https://eshop.eca.ir/search?controll...9%84%D8%B1+817

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها

درود
                          اصلا تمام راه اندازی منبع سویچینگ با همان اپتوکوپلر است اگر خراب باشد منبع راه نمی افتد.
                          یعنی چی اپتوکوپلر گیر نیاد ، اپتوها در رنج وسیع با امکانات زیاد در بازار فراوان و ارزان هستندمثل همین اپتو 817 مدار شما رایج ترین آنهاست لینک زیر را ببینید :
                          https://eshop.eca.ir/search?controll...9%84%D8%B1+817
                          درود...
                          بنده نگفتم گیر نمی آید فقط بنده ندارم سفارش دادم و بار تا چند روز آینده به دستم می‌رسد....
                          فقط یک مورد بنده بجای ترانزیستور c1815 از ترانزیستور 2n5401 با رعایت پایه هایش و بجای ترانزیستور a1015 هم از a42 استفاده کردم مشکلی پیش نمی آید؟

دیدگاه

درود....
                            با سلام
                            مقاومت در اثر آب خوردگی رنگش نمیپره. R5 و R6 و R9 رو چک کنین.
                            کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

درود...
                              بنده نگفتم گیر نمی آید فقط بنده ندارم سفارش دادم و بار تا چند روز آینده به دستم می‌رسد....
                              فقط یک مورد بنده بجای ترانزیستور c1815 از ترانزیستور 2n5401 با رعایت پایه هایش و بجای ترانزیستور a1015 هم از a42 استفاده کردم مشکلی پیش نمی آید؟
                              درود
                              C1815 یک تراتزیستور NPN است ولی 2N5401 یک تراتزیستور PNP است که نمیتوان آنها را بجای هم بکار برد ،
                              همینطور A1015 یک تراتزیستور PNP است ولی A42 یک ترانزیستور NPN است لذا آنها را هم نمیتوان بجای هم بکار برد
                              ولی بجای C1815 میتوانید از A42
                              و بجای A1015 از 2N5401 استفاده کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X