اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر منبع تغذیه برد بخور سرد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط parsa bahrami نمایش پست ها

درود...
    کمی کیفیت برد پایین است به همین دلیل کیفیت لحیم کاری پایین است اما این نکته قابل ذکر است که اتصالات برد با وجود طراحی ضعیف برد برقرار است ...
    تصویر برد قبل از تعویض قطعات :
    https://s6.uupload.ir/files/۲۰۲۳۱۱۱۳_۱۳۱۷۰۳_z9xv.jpg
    تصویر برد بعداز تعویض قطعات :
    https://s6.uupload.ir/files/۲۰۲۳۱۱۲۴_۲۱۵۸۵۱(1)_0opy.jpg
    تصویر پشت برد :
    https://s6.uupload.ir/files/۲۰۲۳۱۱۲۴_۲۱۵۹۴۹(1)_sj6.jpg
    دیود های شماره 1 و 2 روی برد را به دلیل خرابی خازن های صافی خروجی دستگاه یکی از پایه هایشان را خارج کردم زیرا خازن با این طرفیت 25 و 50 ولت 470 میکروفاراد را تمام کرده ام و منتظرم بار برسد....
    ولتاژ خروجی دستگاه را از خروجی دیود های فست شماره 1 و 2 اندازه میگیرم و ولتاژ صفر است...
    درود،
    بنظر می‌رسد نصف قطعات برد سوخته ، اما به هر حال تعمیر آن صرف میکند!
    اول از همه، 300 ولت روی خازن صافی C10 دارید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

درود،
      بنظر می‌رسد نصف قطعات برد سوخته ، اما به هر حال تعمیر آن صرف میکند!
      اول از همه، 300 ولت روی خازن صافی C10 دارید؟
      درود به شما ...
      بله 310 الی 315 ولت دارم!!!
      پل دیود تعویض شده و ماسفت آن با 13n60 جایگزین شده و مقاومت های سوخته تعویض شده و دیود زنر بغل D5 هم با دیود زنر 15 ولت تعویض شده و جای ترانزیستور C1815 از A42 ( البته با رعایت پایه ها ) و جای ترانزیستور A1015 هم از 2N5401 استفاده کردم ... فقط خازن C6 و C8 و پلی استر سبز رنگ را تعویض نکردم وگرنه بقیه قطعات را تعویض کردم اما خروجی ندارم .... ( چاپر را تست کردم و سالم است...)
      مشکل از چیست ؟؟ فقط اپتوکوپلر 817 را تعویض نکردم...
      اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

درود به شما ...
        بله 310 الی 315 ولت دارم!!!
        پل دیود تعویض شده و ماسفت آن با 13n60 جایگزین شده و مقاومت های سوخته تعویض شده و دیود زنر بغل D5 هم با دیود زنر 15 ولت تعویض شده و جای ترانزیستور C1815 از A42 ( البته با رعایت پایه ها ) و جای ترانزیستور A1015 هم از 2N5401 استفاده کردم ... فقط خازن C6 و C8 و پلی استر سبز رنگ را تعویض نکردم وگرنه بقیه قطعات را تعویض کردم اما خروجی ندارم .... ( چاپر را تست کردم و سالم است...)
        مشکل از چیست ؟؟ فقط اپتوکوپلر 817 را تعویض نکردم...
        پایه امیتر-کلکتور اپتوکوپلر رو بررسی کنید که اتصال کوتاه نباشد.
        ​​​​

دیدگاه

پایه امیتر-کلکتور اپتوکوپلر رو بررسی کنید که اتصال کوتاه نباشد.
          ​​​​
          اتصال کوتاه نبود بررسی کردم....
          فقط اون مقاومتی که رنگش ریخته کد آن به ترتیب زیر است ...
          آبی- نقره ای - نقره ای - طلایی .... اهم آن چقدر است ؟؟ مانند یک منبع تغذیه مقاومتی عمل میکند که ولتاژ ترانزیستور های پالس را تامین میکند....
          اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

سلام منم همین مشکلو دارم اپتوکوپلر رو عوض کردم درست شد ولی خروجی ۵ و ۱۰ ولت دارم خازن هارو هم جک کردم البته به جای ترانزیستور a1015 ترانزیستور bc۳۲۷و ماسفت ۴n60هم ۱۰n60 گذاشتم نمیدونم چرا خروجی کمه

دیدگاه

اتصال کوتاه نبود بررسی کردم....
              فقط اون مقاومتی که رنگش ریخته کد آن به ترتیب زیر است ...
              آبی- نقره ای - نقره ای - طلایی .... اهم آن چقدر است ؟؟ مانند یک منبع تغذیه مقاومتی عمل میکند که ولتاژ ترانزیستور های پالس را تامین میکند....
              باید 0.68 اهم باشد.
              پریدگی پوسته مقاومت به معنی قطع شدن مقاومت به علت اعمال ناگهانی ولتاژ بالا هست.
              ( معمولا به علت سوختن ماسفت )

دیدگاه

باید 0.68 اهم باشد.
                پریدگی پوسته مقاومت به معنی قطع شدن مقاومت به علت اعمال ناگهانی ولتاژ بالا هست.
                ( معمولا به علت سوختن ماسفت )
                درود ...
                تشکر فراوان از شما ...
                یکعدد دیود زنر سوخته با خروجی همین مقاومت موازی است ..... دیود زنر را میتوانم با ولتاژ 15 یا 18 بگذارم؟؟؟

دیدگاه

درود ...
                  تشکر فراوان از شما ...
                  یکعدد دیود زنر سوخته با خروجی همین مقاومت موازی است ..... دیود زنر را میتوانم با ولتاژ 15 یا 18 بگذارم؟؟؟
                  نمیشه قطعی گفت ، تا جایی که به یاد دارم ، اکثرا از دیود زنر 4.7 ولت استفاده میشود.

دیدگاه

نمیشه قطعی گفت ، تا جایی که به یاد دارم ، اکثرا از دیود زنر 4.7 ولت استفاده میشود.
                    درود...
                    این دیود زنر فقط برای روشن کردن ترانزیستور های پالس است ؟؟ یا کاربرد دیگری دارد؟؟

دیدگاه

درود...
                      این دیود زنر فقط برای روشن کردن ترانزیستور های پالس است ؟؟ یا کاربرد دیگری دارد؟؟
                      کاربرد این دیود زنر در مدار، محدود کردن ولتاژ خروجی در مواقع بحرانی هست، برای مثال زمانی که اپتوکوپلر عمل نکند.

دیدگاه

کاربرد این دیود زنر در مدار، محدود کردن ولتاژ خروجی در مواقع بحرانی هست، برای مثال زمانی که اپتوکوپلر عمل نکند.
                        درود..
                        میتوان آن را برداشت.؟؟ یا چیزدیگری جایگزین کرد؟؟

دیدگاه

درود..
                          میتوان آن را برداشت.؟؟ یا چیزدیگری جایگزین کرد؟؟
                          هرگز نباید آن را حذف کرد که باعث سوختن دوباره قطعات میشود.
                          پیشنهاد میکنم از زنر با ولتاژ پایین ( 4.7 ولت ) شروع کنید و ولتاژ های بالاتر را امتحان کنید که ببینید ولتاژ خروجی درست هست یا خیر.

دیدگاه

هرگز نباید آن را حذف کرد که باعث سوختن دوباره قطعات میشود.
                            پیشنهاد میکنم از زنر با ولتاژ پایین ( 4.7 ولت ) شروع کنید و ولتاژ های بالاتر را امتحان کنید که ببینید ولتاژ خروجی درست هست یا خیر.
                            درود...
                            هرچه تلاش میکنم بی فایده است....
                            حتی اپتوکوپلر را هم تعویض کردم قطعات سوخته راهم عوض کردم اما راه نمی افتد..... انگار با بنده لج کرده است!!
                            ممکن است که به دلیل مشابه بودن ماسفت باشد ؟؟ ماسفت خودش 4n60 بود... اما بنده با 13n60 و 12n50 تست کردم خروجی نداد...
                            چه ماسفت هایی را میتوانم بجای 4n60 قراربدهم؟؟

دیدگاه

درود...
                              حتی اپتوکوپلر را هم تعویض کردم قطعات سوخته راهم عوض کردم اما راه نمی افتد..... انگار با بنده لج کرده است!!
                              ممکن است که به دلیل مشابه بودن ماسفت باشد ؟؟ ماسفت خودش 4n60 بود... اما بنده با 13n60 و 12n50 تست کردم خروجی نداد...
                              بعید میبینم که ماسفت 13N60 جایگزین شده باعث عدم کارکرد برد بشه ، اما به هر حال میتونید موقتا از 2N60 و 5N60 استفاده کنید.
                              ​​​​​​

دیدگاه

درود...
                                دوست بزرگوار اخه این چه کاریه چرا همین طور الکی و فرت و فرت قطعه تعویض میکنی؟ شما با این شرایط چند برابر هزینه تعمیر و یا قیمت خود برد داری هزینه میکنی اخرش. هم هیچی به هیچی میشه

عزیزجان تا زمانی که قطعه ای نسوخته باشه و اطمینان کافی از خرابی ان نداشته باشی هرگز نباید قطعات سالم برد را دستکاری کنید
                                اخه روی چه حسابی الان میخوای ممجدد ماسفت را تعویض کنی؟
                                ایا تست کردی و ماسفت فعلی سوخته یا شانسی میخوای تعویض کنی؟؟؟؟!!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X