اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار کنترل جریان dc 5 آمپر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مدار کنترل جریان dc 5 آمپر

سلام بنده یک تاپیک دیده بودم که در این مورد بحث شده بود و خیلی قدیمی بود، بااین حال چون رسته خودم الکترونیک نیست و چند تا مداری توی اینترنت دیدم و درست کردم و نتیجه نداد، ممنون میشوم راهنمایی فرمایید.
    آداپتور سوئیچینگ 21 ولت و 5 آمپر دارم، می خوام جریان خروجی رو کنترل کنم که بیشتر از مقدار دلخواه جریان نکشته، طبیعتا یک پتانسومتر هم قراره داشته باشیم.

نوشته اصلی توسط shahrestanaki نمایش پست ها
    سلام بنده یک تاپیک دیده بودم که در این مورد بحث شده بود و خیلی قدیمی بود، بااین حال چون رسته خودم الکترونیک نیست و چند تا مداری توی اینترنت دیدم و درست کردم و نتیجه نداد، ممنون میشوم راهنمایی فرمایید.
    آداپتور سوئیچینگ 21 ولت و 5 آمپر دارم، می خوام جریان خروجی رو کنترل کنم که بیشتر از مقدار دلخواه جریان نکشته، طبیعتا یک پتانسومتر هم قراره داشته باشیم.
    سلام و درود،
    به سه شیوه میتونید این کار رو انجام بدید:
    - با دستکاری مدارات داخلی پاور
    - مدار واسط ( ارتباط با داخل پاور )
    - مدار مجزا

دیدگاه

اگر مورد سوم باشه بهتره چون میشه هرجایی استفاده کرد

دیدگاه

اگر مورد سوم باشه بهتره چون میشه هرجایی استفاده کرد
        عیبی که مورد سوم داره این هست که در محدوده ولتاژ مشخصی کار میکنه، در غیر اینصورت تغذیه مجزا برای مدار لازمه.
        ضمنا نیازمند هیت سینک قدرتمند هم هست( اگر جریان محدود شده واقعی لازم دارید )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

عیبی که مورد سوم داره این هست که در محدوده ولتاژ مشخصی کار میکنه، در غیر اینصورت تغذیه مجزا برای مدار لازمه.
          ضمنا نیازمند هیت سینک قدرتمند هم هست( اگر جریان محدود شده واقعی لازم دارید )
          ولتاژ فعلی پاورم ، آداپتور سوئیچینگ برند دل 19 ولت هست، ولی یک پاور دیگه هم دارم فکر کنم حدود 36 ولت هست. اولویت استفاده همین 19 ولت هست، ازش ولتاژ ثابت گرفتم 12,9,6,5,3,1.1 برخی با کاهنده برخی با رگولاتور ثابت. نظرم این هست این کنترل کننده آمپر رو بعد از خروجی آداپتور سوئیچینگ بگذارم روی تمامی ولت ها اعمال بشه.

دیدگاه

آمپر خروجی روی خودش نوشته بود 4.5 آمپر

دیدگاه

حالا واقعا 4.5 آمپر میده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AbolfazlEbrahimi نمایش پست ها
                حالا واقعا 4.5 آمپر میده؟
                تست نکردم چون چیزی نداشتم اونقدر آمپر بکشه

دیدگاه

اگه یه مقاومت متغیر با اهم بالا حدودا یک مگا اهم برای درایو ترانزیستور به بیس اون وصل کنید میتونید جریان CE رو کنترل کنید،این ساده ترین روش هست.
                  برای روشهای پیشرفته تر و محدوده ولتاژ و جریان بالاتر از چند ترانزیستور و طبقه قدرت خروجی به همراه مدار فیدبک استفاده کنید که در این صورت میتونید هم بصورت انالوگ و هم دیجیتال جریان خروجی رو کنترل کنید.حتی میتونید مدار محافظ یا قطع ولتاژ در صورت جریان کشی بیشتر از حد مجاز تعریف شده بسازید.
                  تو انجمن یا گوگل مطمئنا هست،یه سرچ کن مدارش هست
                  جدیدترین ویرایش توسط saeiddiod; ۲۱:۵۸ ۱۴۰۳/۰۴/۲۳.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeiddiod نمایش پست ها
                    اگه یه مقاومت متغیر با اهم بالا حدودا یک مگا اهم برای درایو ترانزیستور به بیس اون وصل کنید میتونید جریان CE رو کنترل کنید،این ساده ترین روش هست.
                    برای روشهای پیشرفته تر و محدوده ولتاژ و جریان بالاتر از چند ترانزیستور و طبقه قدرت خروجی به همراه مدار فیدبک استفاده کنید که در این صورت میتونید هم بصورت انالوگ و هم دیجیتال جریان خروجی رو کنترل کنید.حتی میتونید مدار محافظ یا قطع ولتاژ در صورت جریان کشی بیشتر از حد مجاز تعریف شده بسازید.
                    تو انجمن یا گوگل مطمئنا هست،یه سرچ کن مدارش هست
                    اگر امکان داره مدارش رو معرفی کنید، شغلم الکترونیک نیست نمی توانم مدار رو تحلیل کنم. فقط می توانم برم قطعات رو بخرم و درست کنم

دیدگاه

ماژول کاهنده https://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA...%A7%D9%86.html میتونه ورودی تا 40 ولت و حداکثر جریان 8 آمپر رو کنترل کنه.
                      و قیمت خوبی هم داره.

دیدگاه

اگر امکان داره مدارش رو معرفی کنید، شغلم الکترونیک نیست نمی توانم مدار رو تحلیل کنم. فقط می توانم برم قطعات رو بخرم و درست کنم
                        اگه شغلت الکترونیک نیست ساختش برات خیلی سخت میشه و وقت گیر،لینک که دوست گرامی دادن گزینه خیلی خوبیه چون زیر ۲۰۰ هست و مناسب کار شماست،فقط میخرید و کمتر از نیم ساعت راه اندازی میکنید بدون مشکل.
                        اگه میخواید بسازید باید تا حدی اطلاعات داشته باشید در غیر اینصورت نتیجه قابل قبولی از کارتون نمیگیرید.
                        موفق باشید

دیدگاه

ممنون در واقع نمی خواستم از ماژول کاهنده استفاده کنم و می خواستم بخش کاهنده آمپر رو خودم بسازم، اگر نتیجه نگیرم که چاره ای جز استفاده از ماژول کاهنده نیست

دیدگاه

یک مدار بود توی یوتیوپ با 2n3055 و bc547 من ساختم ولی کار نکرد، نتونستم عکس مدارش رو آپلود کنم، ولی توی فیلم ظاهراً موردی نداشت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeiddiod نمایش پست ها
                              اگه شغلت الکترونیک نیست ساختش برات خیلی سخت میشه و وقت گیر،لینک که دوست گرامی دادن گزینه خیلی خوبیه چون زیر ۲۰۰ هست و مناسب کار شماست،فقط میخرید و کمتر از نیم ساعت راه اندازی میکنید بدون مشکل.
                              اگه میخواید بسازید باید تا حدی اطلاعات داشته باشید در غیر اینصورت نتیجه قابل قبولی از کارتون نمیگیرید.
                              موفق باشید
                              نه دیگه اونقدر صفر ????، منظورم اینه که مثل بچه های الکترونیک نمی توانم تحلیل مدار کنم. وگرنه نصفشون بلدم ????

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X