اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار کنترل جریان dc 5 آمپر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط shahrestanaki نمایش پست ها

نه دیگه اونقدر صفر ????، منظورم اینه که مثل بچه های الکترونیک نمی توانم تحلیل مدار کنم. وگرنه نصفشون بلدم ????
    بنده جسارت نکردم خدمت شما مهندس
    ولی همچنان پیشنهاد من ماژول اماده هست،ساخت مدار نیازمند داشتن ابزارهای دیگه هست تا بتونین با ازمون و خطا مدار دلخواهتون رو جمع کنین،اگه مشکلی ندارین مدار کنترل جریان و ولتاژ فراونه ولی اگه احساس میکنید سروکله زدن با قطعات خستتون میکنه و ابزار و تجهیزات کامل ندارین ماژول اماده خیلی باصرفه هست هم از لحاظ هزینه هم زمان.

دیدگاه

یک مدار بود توی یوتیوپ با 2n3055 و bc547 من ساختم ولی کار نکرد، نتونستم عکس مدارش رو آپلود کنم، ولی توی فیلم ظاهراً موردی نداشت.
      این مدارو ندیدم ولی تشریحش مثه پست اولم که نهمین پست این تاپیک هست همونه، جریان بیس ترانزیستور قدرت 3055 رو با یه ترانزیستور دیگه کنترل میکنی مثلا 547 ،جریان ترانزیستور 547 رو با مقاومت متغیر کنترل میکنی با این روش بصورت طبقاتی جریان رو محدود میکنی.
      شما نوشتید مدارو ساختید ولی کار نکرد،مدار خیلی ساده ای هست و احتمال کار نکردنش خیلی کمه،چطوری مدارو امتحان کردی و به این نتیجه رسیدی که کار نکرد؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeiddiod نمایش پست ها
        بنده جسارت نکردم خدمت شما مهندس
        ولی همچنان پیشنهاد من ماژول اماده هست،ساخت مدار نیازمند داشتن ابزارهای دیگه هست تا بتونین با ازمون و خطا مدار دلخواهتون رو جمع کنین،اگه مشکلی ندارین مدار کنترل جریان و ولتاژ فراونه ولی اگه احساس میکنید سروکله زدن با قطعات خستتون میکنه و ابزار و تجهیزات کامل ندارین ماژول اماده خیلی باصرفه هست هم از لحاظ هزینه هم زمان.
        اختیار دارید، چندتا مدار دیگه هم دیدم ممکنه قطعاتش رو داشته باشم، باز هم تلاش می کنم ببینیم چی میشه، یه خورده کمبود فضا دارم ترجیح می دم ساخته بشه با قطعات اندک

دیدگاه

این مدارو ندیدم ولی تشریحش مثه پست اولم که نهمین پست این تاپیک هست همونه، جریان بیس ترانزیستور قدرت 3055 رو با یه ترانزیستور دیگه کنترل میکنی مثلا 547 ،جریان ترانزیستور 547 رو با مقاومت متغیر کنترل میکنی با این روش بصورت طبقاتی جریان رو محدود میکنی.
          شما نوشتید مدارو ساختید ولی کار نکرد،مدار خیلی ساده ای هست و احتمال کار نکردنش خیلی کمه،چطوری مدارو امتحان کردی و به این نتیجه رسیدی که کار نکرد؟؟
          کلا ولتاژ نمی داد، یک بار دیگه اسمبلش می کنم و تست می کنم، اگر نشد عکس می گذارم بررسی کنید

دیدگاه

کلا ولتاژ نمی داد، یک بار دیگه اسمبلش می کنم و تست می کنم، اگر نشد عکس می گذارم بررسی کنید
            اگه ولتاژ نمیداد احتمالا یا ترانزیستور خراب بود یا پایه هاش رو جابجا بستین وگرنه دلیل دیگه ای نداره چون مدار ساده ای هست،شما شروع کن امیدوارم مدارت جواب بده اگه احیانا جواب نگرفتی عکس یا شماتیک مدارتو بفرست من در خدمتم البته با رخصت از اساتید بزرگ انجمن

دیدگاه

اگه ولتاژ نمیداد احتمالا یا ترانزیستور خراب بود یا پایه هاش رو جابجا بستین وگرنه دلیل دیگه ای نداره چون مدار ساده ای هست،شما شروع کن امیدوارم مدارت جواب بده اگه احیانا جواب نگرفتی عکس یا شماتیک مدارتو بفرست من در خدمتم البته با رخصت از اساتید بزرگ انجمن
              درست گفتید، پایه ها اشتباه بود، یا ماژول LCR-T9 داشتم تست کردم، مدار درست شد، ایرادی که نشون داد این بود که خروجی به مصرف کننده پر آمپر دادم دمای ترانزیستور حسابی رفت بالا، ولی برای یک لامپ معمولی خوب بود.
              درگیر یک مورد دیگه هم شدم چراغ سیار بود باتریش رو برداشتم و آمپر بالا میکشید و پاور بانک چند ثانیه بعد قطع می کرد، مقاومت آجری گذاشتم و مشکل حل شد، این هم به نظر یا باید از ماژول کاهنده استفاده کنم یا اگر خواستم با آمپر کم تستی کنم مقاومت وات بالا بگذارم جریان رو محدود کنم.

دیدگاه

درست گفتید، پایه ها اشتباه بود، یا ماژول LCR-T9 داشتم تست کردم، مدار درست شد، ایرادی که نشون داد این بود که خروجی به مصرف کننده پر آمپر دادم دمای ترانزیستور حسابی رفت بالا، ولی برای یک لامپ معمولی خوب بود.
                درگیر یک مورد دیگه هم شدم چراغ سیار بود باتریش رو برداشتم و آمپر بالا میکشید و پاور بانک چند ثانیه بعد قطع می کرد، مقاومت آجری گذاشتم و مشکل حل شد، این هم به نظر یا باید از ماژول کاهنده استفاده کنم یا اگر خواستم با آمپر کم تستی کنم مقاومت وات بالا بگذارم جریان رو محدود کنم.
                خیلی خوشحالم که کارت راه افتاد و مسئله حل شد
                مقاومت وات بالا برای جریان دهی پایین ایرادی نداره ولی اگه جریان کشی مدار بالا بره ولتاژ روی مقاومت آجری افت میکنه و بازدهی مدار کم یا دچار اختلال میشه،تا جایی که امکان داره مقاومت آجری با اهم پایین بذارید خیلی خوبه که با چندبار جابجایی مقاومت به نتیجه میرسید.
                برای امتحان کردن سلامت و عملکرد درست مدار پیشنهاد میکنم از موتور الکتریکی که تا حدی تحت فشار هست استفاده کنید،تو این حالت چون ولتاژ ثابته با تغییر جریان سرعت و قدرت چرخش موتور تغییر میکنه.
                موفق باشی دوست عزیز.
                جدیدترین ویرایش توسط saeiddiod; ۱۱:۱۸ ۱۴۰۳/۰۴/۲۶.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X