اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده از مدارات محافظ شارژ موجود در بازار بجای مدار محافظ باتری لپتاپ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط Electr0nics نمایش پست ها
    دوستان سه نوع ماژول شارژ ۴ سل پایین رو از قدیم داشتم سمت چپی رو وصل کردم لپتاپ، شارژ کردن رو شروع نکرد. وصل کردم به منبع تغذیه ۱۶/۸ ولت و چند دقیقه ای شروع کرد به شارژ شدن ولی یهو متوقف شد سلولها رو بررسی کردم اون ۶ سلول قدیمی هیچکدوم بالای ۳/۶ ولت نبود فقط اون دو سلول تعویضی روی ۴/۲ بود
    بار بعدی ماژول سمت راست رو بکمک منبع تغذیه راه انداختم اینم دو سه دقیقه ای شروع به شارژ کرد و متوقف شد
    شک من رفته روی اون ۶ سلول کهنه و بنظرم تنها راه باقیمونده تعویض اوناست وگرنه دلیلی نداره که با ماژول شارژ متصل به منبع تغذیه هم شارژ متوقف بشه
    اگه ایده و نظری دارین بگین تا امتحان کنم
    سپاسگزار

با سلام مجدد و خسته نباشید ،
    پین های +P و -P برای خروجی و شارژ باتری استفاده میشن ، و بله مشترک هستن.
    یکبار بین -P و RT یک مقاومت ۱۰ کیلو اهم قرار بدید تا سنسور دما شبیه سازی بشه ، ببینید آیا لپتاپ باتری رو میشناسه یا نه.
    اگر همچنان باتری شناسایی نشد یعنی ارتباط داده مطابق پست ۷ با پروتکل SMBus لازمه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام مجدد و خسته نباشید ،
      پین های +P و -P برای خروجی و شارژ باتری استفاده میشن ، و بله مشترک هستن.
      یکبار بین -P و RT یک مقاومت ۱۰ کیلو اهم قرار بدید تا سنسور دما شبیه سازی بشه ، ببینید آیا لپتاپ باتری رو میشناسه یا نه.
      اگر همچنان باتری شناسایی نشد یعنی ارتباط داده مطابق پست ۷ با پروتکل SMBus لازمه.
      درود و سپاس
      دو روز پیش که سلولها رو با شارژر پر کردم کلا این ماژول ها رو هم جدا کرده بودم و مدار محافظ اصلی خودشو بهش وصل کردم
      امروز دوباره باهاش ور رفتم پایه های آیسی مدار محافظ خودش رو چند بار اتصال کوتاه کردم تا بالاخره باتری راه افتاد و توی system tray ویندوز هم دیگه علامت ضربدر قرمز نداره بلکه %100 شارژ نوشته. با پاورمتر هم که چک کردم در حال خاموش بودن لپتاپ با توان حدود 6W داشت شارژ می شد و از حالت مرده درآمده اما اینکه چقدر بتونه دستگاه رو روشن نگهداره و چند وقت دیگه دوباره از کار بیوفته چیزی نیست که ارزش ریسک داشته باشه چون لپتاپ 18.4 اینچی بزرگیه و همیشه جاش ثابته و به برقه و میدونم اگه دوباره بذارم باتریش خالی بشه از کار میوفته. همینکه موقع رفتن برق یهو خاموش نشه و فرصت خاموش کردنش باشه کافیه
      هر چی فروشگاه آنلاین بود رو هم نگاه کردم باتریش موجود نیست و باید با همین مدارا کرد...

دیدگاه

درود بر شما.
        قطعا مطمعن باش که سلول های باتری خراب هستند.

شما چطوری تشخیص میدی که باتری سالمه ؟ با تست ولتاژ ؟
        اصلا از روی ولتاژ باتری نمیتونی تشخیص بدی که سالمه یا خرابه.
        باتری رو فقط باید زیر بار تست کنی.

یک روش تجربی که خودم استفاده میکنم.
        یک عدد باتری رو کامل شارژ کن.(سلول جفت باید از هم جدا کنی)
        یک لامپ ۱۲ ولت چراغ جلو پراید ۵۵ وات.وصل کن به باتری.
        حداقل حداقل باید ۱۰ دقیقه این لامپ رو روشن نگه داره.
        اگر بعد ۱ دقیقه یا دو دقیقه لامپ خاموش شد باتری خرابه.

طول عمر سلول های فابریکی که داخل پک باتری لپتاپ میزارن نهایتا بین ۲ تا ۳ سال هست.حالا شاید یک باتری ده سال هم کار کنه.اون دیگه شانسیه. چه استفاده کنی چه نکنی بعد ۴ سال اون باتری فاسد میشه.

ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

از یک یو پی اس کوچک یا دست ساز استفاده کنید. و برق اصلی ورودی ترانس را کنترل کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X