اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

عیب یابی منبع تغذیه سوئچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

به احتمال زیاد هر دوتا مشکل رو حل میکنه.
    آقا مهندس این عکسش
    از بیس رفته به مقاومت ۱.۵ اهم و از مقاومت ۱.۵ اهم رفته به اون مقاومت آبی رنگ که معلوم نیست مقدارش چقدره و از مقاومت آبی رنگ رفته به کلکتور
    منظور شما حذف مقاومت آبی رنگ هست درسته؟

یه چی دیگه بپرسم
    چرا ترانس اگزیلاری دوتا پایه مثبت داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط S.a.IRAN نمایش پست ها

آقا مهندس این عکسش
      از بیس رفته به مقاومت ۱.۵ اهم و از مقاومت ۱.۵ اهم رفته به اون مقاومت آبی رنگ که معلوم نیست مقدارش چقدره و از مقاومت آبی رنگ رفته به کلکتور
      منظور شما حذف مقاومت آبی رنگ هست درسته؟

یه چی دیگه بپرسم
      چرا ترانس اگزیلاری دوتا پایه مثبت داره

بله مقاومت آبی که مقدارش ۵۱۰ کیلو اهم هست باید حذف بشه.
      منظورتون رو از «ترانس اگزیلاری » متوجه نمیشم چون که در این برد ها چیزی به اسم ترانس اگزیلاری نداریم.

دیدگاه

بله مقاومت آبی که مقدارش ۵۱۰ کیلو اهم هست باید حذف بشه.
        منظورتون رو از «ترانس اگزیلاری » متوجه نمیشم چون که در این برد ها چیزی به اسم ترانس اگزیلاری نداریم.
        دم شما گرم
        منظور خروجی اگزیلاری که تغذیه آیسی و فن رو تامین میکنه(همون ترانس اصلی)
        یه پایه گرند داره و دوتا مثبت

دیدگاه

دم شما گرم
          منظور خروجی اگزیلاری که تغذیه آیسی و فن رو تامین میکنه(همون ترانس اصلی)
          یه پایه گرند داره و دوتا مثبت
          چون نوع منبع تغذیه هاف بریج هست ، برای اینکه از ظرفیت ترانس در هر دو نیم سیکل استفاده بشه دوتا پایه ( به قول شما مثبت ) گذاشته شده.
          در صورتی که یکی از ثانویه ها ( به قول شما مثبت ) اگزیلاری حذف بشه همچنان ولتاژ تغذیه به آیسی میرسه و منبع تغذیه کار میکنه ، اما ترانس در یک سمت متمایل به اشباع میشه و البته که یکی از سویچ ها ( ۱۳۰۰۹ ها ) هم متحمل فشار بیشتری نسبت به دیگری میشه.

دیدگاه

مشکل از جایگزینی ترانزیستورهای J13009 با ترانزیستورهای کوچکتر است که نمی توانند بار منبع تغذیه 24 ولت 15 آمپر را تحمل کنند و منجر به گرمای بیش از حد و خرابی می شود. از ترانزیستورهای دارای رتبه مناسب
            J13009 یا معادل آن با مشخصات ولتاژ، جریان و سوئیچینگ منطبق استفاده کنید. مدار را با افزایش بارها به تدریج آزمایش کنید و مدارهای حفاظتی را برای اطمینان از قابلیت اطمینان بررسی کنید.
            با تشکر و احترام
            پاوانتانوار
            https://www.multispanindia.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pawantanwar نمایش پست ها
              مشکل از جایگزینی ترانزیستورهای J13009 با ترانزیستورهای کوچکتر است که نمی توانند بار منبع تغذیه 24 ولت 15 آمپر را تحمل کنند و منجر به گرمای بیش از حد و خرابی می شود. از ترانزیستورهای دارای رتبه مناسب
              J13009 یا معادل آن با مشخصات ولتاژ، جریان و سوئیچینگ منطبق استفاده کنید. مدار را با افزایش بارها به تدریج آزمایش کنید و مدارهای حفاظتی را برای اطمینان از قابلیت اطمینان بررسی کنید.
              با تشکر و احترام
              پاوانتانوار
              https://www.multispanindia.com
              تشکر آقا
              مشکل به احتمال زیاد از اتصال کوتاه جایی از مدار بود
              چون با حدود نزدیک ۲ آمپر هم ، ترانزیستور ها میسوخت که البته هم اتصالی رفع شد و همانطور هم که در تصویر مشخصه و با توصیه آقا مهندس با ترانزیستور برد اوراقی تعویض شد

دیدگاه

چون نوع منبع تغذیه هاف بریج هست ، برای اینکه از ظرفیت ترانس در هر دو نیم سیکل استفاده بشه دوتا پایه ( به قول شما مثبت ) گذاشته شده.
                در صورتی که یکی از ثانویه ها ( به قول شما مثبت ) اگزیلاری حذف بشه همچنان ولتاژ تغذیه به آیسی میرسه و منبع تغذیه کار میکنه ، اما ترانس در یک سمت متمایل به اشباع میشه و البته که یکی از سویچ ها ( ۱۳۰۰۹ ها ) هم متحمل فشار بیشتری نسبت به دیگری میشه.
                واقعا ممنون
                با حذف اون مقاومت همه چی حل شد
                اصلا برای چی بود این مقاومت؟

بازم سوال

من ولوم های ولتاژ و جریان رو طبق تصویر زیر ببندم اوکیه

دیدگاه

واقعا ممنون
                  با حذف اون مقاومت همه چی حل شد
                  اصلا برای چی بود این مقاومت؟

بازم سوال

من ولوم های ولتاژ و جریان رو طبق تصویر زیر ببندم اوکیه

اون مقاومت ها در لحظه اول ( به برق زدن پاور به برق )ترانزیستور ها رو روشن میکنن که مدار در حالت خود نوسان ساز کار کنه تا به آیسی سویچینگ ولتاژ تغذیه ( هر چند کم ) برسه تا راه بیوفته.
                  بعد از اینکه آیسی سویچینگ شروع به نوسان سازی کرد اون مقاومت ها نقش ضروری ندارن چون کنترل ترانزیستور ها توسط آیسی سویچینگ انجام میشه.

در مورد نحوه بستن ولوم ها هم اگر الان پاور به خوبی متغییر هست، مشکلی نداره.

دیدگاه

اون مقاومت ها در لحظه اول ( به برق زدن پاور به برق )ترانزیستور ها رو روشن میکنن که مدار در حالت خود نوسان ساز کار کنه تا به آیسی سویچینگ ولتاژ تغذیه ( هر چند کم ) برسه تا راه بیوفته.
                    بعد از اینکه آیسی سویچینگ شروع به نوسان سازی کرد اون مقاومت ها نقش ضروری ندارن چون کنترل ترانزیستور ها توسط آیسی سویچینگ انجام میشه.

در مورد نحوه بستن ولوم ها هم اگر الان پاور به خوبی متغییر هست، مشکلی نداره.
                    ای ولله مهندس
                    پاور به شدت هر چه تمامتر خوب متغیر شده
                    فقط اینم بگم
                    من هر آنچه قطعه به پایه ۱۵ و ۱۶ بود رو درآوردم
                    ۱۶ با یه مقاومت ۱.۵ کیلو رفته بود به خروجی شنت که با یک مقاومت ۱۰ کیلو جابجاش کردم
                    پایه ۱۵ هم با یه مقاومت به ۱۴ رفته بود و با یه مقاومت و خازن سری رفته بود به پایه ۳ و فک کنم با یه مقاومت هم به گرند

خازن و مقاومت بین ۳ و ۱۵ ضروریه احتمالا؟

دیدگاه

ای ولله مهندس
                      پاور به شدت هر چه تمامتر خوب متغیر شده
                      فقط اینم بگم
                      من هر آنچه قطعه به پایه ۱۵ و ۱۶ بود رو درآوردم
                      ۱۶ با یه مقاومت ۱.۵ کیلو رفته بود به خروجی شنت که با یک مقاومت ۱۰ کیلو جابجاش کردم
                      پایه ۱۵ هم با یه مقاومت به ۱۴ رفته بود و با یه مقاومت و خازن سری رفته بود به پایه ۳ و فک کنم با یه مقاومت هم به گرند

خازن و مقاومت بین ۳ و ۱۵ ضروریه احتمالا؟
                      خازن و مقاومت بین پایه ۱۵ و ۳ برای پایداری حلقه فیدبک جریان استفاده شده.
                      اگر نباشه ( ممکنه ) در موقع عملکردن محدود کننده جریان ، صدای سوت یا وزوز بشنوید یا اینکه خروجی دچار نوسانات خفیف بشه.

دیدگاه

خازن و مقاومت بین پایه ۱۵ و ۳ برای پایداری حلقه فیدبک جریان استفاده شده.
                        اگر نباشه ( ممکنه ) در موقع عملکردن محدود کننده جریان ، صدای سوت یا وزوز بشنوید یا اینکه خروجی دچار نوسانات خفیف بشه.
                        آقا کار نداد ولوم جریان
                        چه کنم الان

دیدگاه

آقا کار نداد ولوم جریان
                          چه کنم الان
                          اگر پایه ۱۵ آیسی از طریق مقاومت به شنت وصل شده باشه تعجبی نیست.
                          ترجیحا مقدار شنت ها رو افزایش بدید ( اگر چند تا موازی هست اضافات رو حذف کنید )
                          و مقاومت بین پایه ۱۵ آیسی و شنت رو با ولوم ۱ کیلو اهم جایگزین کنید( برای دریافت نتیجه بهتر شاید لازم باشه ولوم رو با یک مقاومت در حد ۱۰۰ اهم سری کنید ).

دیدگاه

اگر پایه ۱۵ آیسی از طریق مقاومت به شنت وصل شده باشه تعجبی نیست.
                            ترجیحا مقدار شنت ها رو افزایش بدید ( اگر چند تا موازی هست اضافات رو حذف کنید )
                            و مقاومت بین پایه ۱۵ آیسی و شنت رو با ولوم ۱ کیلو اهم جایگزین کنید( برای دریافت نتیجه بهتر شاید لازم باشه ولوم رو با یک مقاومت در حد ۱۰۰ اهم سری کنید ).
                            مهندس جان همونطور که گفتم من مسیر ۱۵ رو کلا خالی کردم
                            ینی الان ۱۵ فقط به سر وسط ولوم جریان وصله و لاغیر
                            حتی به ۳ هم با مقاومت یا خازن وصل نیست
                            حالا بفرما چه کنم

دیدگاه

مهندس جان همونطور که گفتم من مسیر ۱۵ رو کلا خالی کردم
                              ینی الان ۱۵ فقط به سر وسط ولوم جریان وصله و لاغیر
                              حتی به ۳ هم با مقاومت یا خازن وصل نیست
                              حالا بفرما چه کنم
                              منظور من در پست ۴۲ حالت کارخانه ای بود.

دیدگاه

منظور من در پست ۴۲ حالت کارخانه ای بود.
                                آها
                                خب الان باید چیکار کنم کار بده؟
                                با همون ولوم ۱ کیلو و مقاومت ۱۰۰ اهمی وصلش کنم به منفی قبل شنت؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X