اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

عیب یابی منبع تغذیه سوئچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

آیا قطعات بین پایه ۳ و ۱۵ آیسی ۴۹۴ رو سرجاشون گذاشتید ؟
    یک خازن با ظرفیت حدودی ۱۰۰ پیکوفاراد رو بردارید و بین پایه های ۷ و ۱۵ آیسی ۴۹۴ قرار بدید.
    ببینید آیا مشکل فعلی شما حل میشه یا نه ، اگر حل نشد با ظرفیت های مختلف ( حداکثر تا ۱۰ نانوفاراد ) امتحان کنید.
    اگر باز هم حل نشد یا اوضاع بدتر شد ، خازن رو به بین پایه ۱۴ و ۱۵ منتقل کنید و دوباره روال بالا رو تکرار کنید.
    سلام مهندس جان
    میگم احتمالش هست این مشکل مال تغذیه جداگانه آیسی باشه؟
    ینی وقتی برق قطع میشه بنظرم تا بیاد خازن سوئیچینگ تغذیه آیسی تخلیه بشه،این مشکل رو بوجود میاره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط S.a.IRAN نمایش پست ها

سلام مهندس جان
      بله بین ۳و۱۵ هر چه بود سرجاش گذاشتم

۱۵و۷ و همینطور ۱۵و۱۴ رو هم با خازن هایی که گفتید تست کردم
      جواب نداد
      الان متوجه شدم اگه ولوم جریان کم باشه و برق رو قطع کنم علاوه بر مشکلی که گفتم یه چیز دیگم هست
      وقتی برق در همون حالت وصل بشه ، خروجی صفره
      باید وقتی برق قطعه ولوم جریان بره به طرف ماکزیمم و بعد برق وصل بشه
      خازن بین پایه ۱۴ و ۱۵ اصولا باید از این مشکلات جلوگیری کنه.
      این بار ظرفیتش رو تا ۱۰۰ نانوفاراد بالا ببرید و امتحان کنید.

دیدگاه

خازن بین پایه ۱۴ و ۱۵ اصولا باید از این مشکلات جلوگیری کنه.
        این بار ظرفیتش رو تا ۱۰۰ نانوفاراد بالا ببرید و امتحان کنید.
        مهندس جان امتحان کردم
        ذره ای فرق نمیکنه
        فقط متوجه شدم LED تغذیه آیسی هم همزمان با لامپ متصل به خروجی چشمک میزنه بعد قطع شدن ورودی ۲۲۰ ولت

دیدگاه

مهندس جان امتحان کردم
          ذره ای فرق نمیکنه
          فقط متوجه شدم LED تغذیه آیسی هم همزمان با لامپ متصل به خروجی چشمک میزنه بعد قطع شدن ورودی ۲۲۰ ولت
          یک نکته ظریف:
          شما تغذیه مبدل ۲۲۰ به ۱۸ ولت رو از کجا گرفتید؟
          اگر از برق شهری گرفتید ، این بار به خروجی پل دیود وصل کنید.
          ​​​​

دیدگاه

یک نکته ظریف:
            شما تغذیه مبدل ۲۲۰ به ۱۸ ولت رو از کجا گرفتید؟
            اگر از برق شهری گرفتید ، این بار به خروجی پل دیود وصل کنید.
            ​​​​
            از همون ورودی تغذیه سوئیچینگ اصلی
            ینی وقتی ۲۲۰ وصل میشه همزمان به تغذیه آیسی و تغذیه اصلی میرسه
            چشم تست میکنم
            خروجی پل دیود؟!!!!
            یا منظورتون ورودیه؟

دیدگاه

از همون ورودی تغذیه سوئیچینگ اصلی
              ینی وقتی ۲۲۰ وصل میشه همزمان به تغذیه آیسی و تغذیه اصلی میرسه
              چشم تست میکنم
              خروجی پل دیود؟!!!!
              یا منظورتون ورودیه؟
              دقیقا به خروجی پل دیود.

دیدگاه

دقیقا به خروجی پل دیود.
                سلام
                آقا مهندس ینی مثلا نول ورودی تغذیه آیسی به منفی پل دیود و دوباره مثلا فاز ورودی تغذیه آیسی به مثبت پل دیود؟؟؟!!

دیدگاه

سلام
                  آقا مهندس ینی مثلا نول ورودی تغذیه آیسی به منفی پل دیود و دوباره مثلا فاز ورودی تغذیه آیسی به مثبت پل دیود؟؟؟!!
                  ورودی برق مبدل ۲۲۰ به ۱۸ ولت باید به خروجی + و - پل دیود وصل بشه .
                  یه وقت اشتباهی تغذیه آیسی سویچینگ رو مستقیما به پل دیود وصل نکنید!!

دیدگاه

ورودی برق مبدل ۲۲۰ به ۱۸ ولت باید به خروجی + و - پل دیود وصل بشه .
                    یه وقت اشتباهی تغذیه آیسی سویچینگ رو مستقیما به پل دیود وصل نکنید!!
                    نه مهندس جان
                    فقط تعجب کردم
                    ینی ورودی مبدل ۲۲۰ به ۱۸ رو بجای اتصال به برق ac بزنم به dc(خروجی پل دیود)؟
                    پل دیود مدار اصلی؟

دیدگاه

نه مهندس جان
                      فقط تعجب کردم
                      ینی ورودی مبدل ۲۲۰ به ۱۸ رو بجای اتصال به برق ac بزنم به dc(خروجی پل دیود)؟
                      پل دیود مدار اصلی؟
                      بله ، نکته قابل تعجبی در این نمیبینم!

دیدگاه

بله ، نکته قابل تعجبی در این نمیبینم!
                        مهندس جان زنده باشی
                        تعجبم مال ورودی ac بود که باید میدادمش به dc
                        بگذریم
                        آقا مهندس درست شد اون چشمک زدن بار خروجی البته ال ای دی مبدل ۲۲۰ به ۱۸ همچنان بعد قطع برق دوتا چشمک میزنه که خب مهم نیست فقط محض اطلاع گفتم
                        ولی اون مشکل دوم هنو هست
                        ینی وقتی جریان زیر ۹۰۰ میلی آمپر باشه و ۲۲۰ قطع بشه،بعد وصل شدنش ، ولتاژ خروجی صفره
                        حتما باید وقتی ۲۲۰ ولت قطعه و البته خازن مبدل ۲۲۰ به ۱۸ تخلیه کامل بشه،ولوم جریان بره به ماکزیمم و بعد ۲۲۰ ولت وصل بشه
                        من حتی وقتی ولوم جریان روی ۹۰۰ میلی بود ، خازن های اصلی برد و همینطور خازن ترانزیستور پروتکشن رو تخلیه کردم و بعد ۲۲۰ رو وصل کردم ولی بازم فایده نداشت

دیدگاه

مهندس جان زنده باشی
                          تعجبم مال ورودی ac بود که باید میدادمش به dc
                          بگذریم
                          آقا مهندس درست شد اون چشمک زدن بار خروجی البته ال ای دی مبدل ۲۲۰ به ۱۸ همچنان بعد قطع برق دوتا چشمک میزنه که خب مهم نیست فقط محض اطلاع گفتم
                          ولی اون مشکل دوم هنو هست
                          ینی وقتی جریان زیر ۹۰۰ میلی آمپر باشه و ۲۲۰ قطع بشه،بعد وصل شدنش ، ولتاژ خروجی صفره
                          حتما باید وقتی ۲۲۰ ولت قطعه و البته خازن مبدل ۲۲۰ به ۱۸ تخلیه کامل بشه،ولوم جریان بره به ماکزیمم و بعد ۲۲۰ ولت وصل بشه
                          من حتی وقتی ولوم جریان روی ۹۰۰ میلی بود ، خازن های اصلی برد و همینطور خازن ترانزیستور پروتکشن رو تخلیه کردم و بعد ۲۲۰ رو وصل کردم ولی بازم فایده نداشت
                          شکر خدا،
                          مشکل دوم شما اتفاقا بخاطر تخلیه شدن خازن های خروجی هست.
                          موقع وصل کردن منبع تغذیه به برق ، خازن های خروجی برای شارژ شدن جریان بالایی میکشن که وقتی محدود کننده جریان در مقدار کمی تنظیم شده باشه ، منجر به عملکرد مدار محدود کننده جریان و بعد هم حفاظت اتصال کوتاه میشه.
                          اون خازنی که گفتم بین پایه ۱۴ و ۱۵ قرار بدید ، باعث میشه که در لحظه اول محدود کننده جریان عمل نکنه.
                          البته دلیل اینکه کار نکرده رو الان یادم افتاد که ظرفیتی که در مراحل قبل گفتم ( ۱۰۰ نانو فاراد ) بسیار کم بوده.
                          شما اینبار باید با خازن های الکترولیت امتحان کنید ، از کمترین ظرفیتی که دارید شروع کنید و برید بالا ، تا جایی که مشکلتون حل بشه.
                          قطب مثبت باید به پایه ۱۴ وصل بشه.

دیدگاه

شکر خدا،
                            مشکل دوم شما اتفاقا بخاطر تخلیه شدن خازن های خروجی هست.
                            موقع وصل کردن منبع تغذیه به برق ، خازن های خروجی برای شارژ شدن جریان بالایی میکشن که وقتی محدود کننده جریان در مقدار کمی تنظیم شده باشه ، منجر به عملکرد مدار محدود کننده جریان و بعد هم حفاظت اتصال کوتاه میشه.
                            اون خازنی که گفتم بین پایه ۱۴ و ۱۵ قرار بدید ، باعث میشه که در لحظه اول محدود کننده جریان عمل نکنه.
                            البته دلیل اینکه کار نکرده رو الان یادم افتاد که ظرفیتی که در مراحل قبل گفتم ( ۱۰۰ نانو فاراد ) بسیار کم بوده.
                            شما اینبار باید با خازن های الکترولیت امتحان کنید ، از کمترین ظرفیتی که دارید شروع کنید و برید بالا ، تا جایی که مشکلتون حل بشه.
                            قطب مثبت باید به پایه ۱۴ وصل بشه.
                            مهندس جان الهی که سلامت باشی
                            یه ۱۰ میکرو فارادی داشتم انداختم درست شد
                            دمت گرم
                            خیلی کمک کردی
                            من دو سه تا منبع تغذیه از یه ضایعاتی دیدم برداشتم
                            همشونم یا فقط فیوزشون ایراد داشت یا نهایتا لحیم هاش ول کرده بود
                            یکیشون خیلی قدره
                            آیسیش cm6901 هست
                            خروجیش ۱۲ ولته اندازه گرفتم،هر چی لامپ بهش وصل کردم کم نیاورد،دیگه بار نداشتن بش وصل کنم
                            اگه فرصت دارید یه تاپیک بزنم برای متغیر کردنش
                            البته تا جای که شد از دیتا شیت و خود مدار ، تقریبا فهمیدن ولتاژ از کجا متغیر میشه اما خوب یکسری مسائل هست دیگه
                            مث تغذیه آیسی و شدت جریان و ...
                            جدیدترین ویرایش توسط S.a.IRAN; ۱۱:۲۳ ۱۴۰۳/۱۰/۰۹.

دیدگاه

سلام و خسته نباشید من یه منبع تغذیه سویچینگ دارم 12 ولت فک کنم 10 امپره از این قدیمیا بعد خیلی خوب کار میکرد باتری ماشین شارژ میکرد اینا بعد یبار اشتباهی مثبت منفی منبع به باتری بر عکس زدم و سوخت مثلا دیگه از اون به بعد ولتاژ خروجی 1 ولت اینا میده وقتی میزنمش به برق صدایی جیزز کمی میده که وقتی فاز متر میزارم رو خروجی دی سی صداش میره همه خازن هاش بجز اون دوتا بزرگ عوضشون کردم و نو هستن البته هویه هم روشون گرفتم کار نکرد مشکلش از چیه روشن نمیشه چه قطعه هاییش سوخته که باید بگیریم عوض کنم ممنون می​شم پاسخ منو بدید تشکر عکس هم میخاستم بزارم ارور داد راستی تست کردم فیوزش هم سالمه​ لامپش سبز بود روشن میشد قدیم یکم الان روشن نمیشه احتمالا سوخته اگر لامپ درست کنمش روشن میشه منبع؟
                              جدیدترین ویرایش توسط opsops2025; ۱۷:۱۰ ۱۴۰۳/۱۰/۰۹.

دیدگاه

مهندس جان الهی که سلامت باشی
                                یه ۱۰ میکرو فارادی داشتم انداختم درست شد
                                دمت گرم
                                خیلی کمک کردی
                                من دو سه تا منبع تغذیه از یه ضایعاتی دیدم برداشتم
                                همشونم یا فقط فیوزشون ایراد داشت یا نهایتا لحیم هاش ول کرده بود
                                یکیشون خیلی قدره
                                آیسیش cm6901 هست
                                خروجیش ۱۲ ولته اندازه گرفتم،هر چی لامپ بهش وصل کردم کم نیاورد،دیگه بار نداشتن بش وصل کنم
                                اگه فرصت دارید یه تاپیک بزنم برای متغیر کردنش
                                البته تا جای که شد از دیتا شیت و خود مدار ، تقریبا فهمیدن ولتاژ از کجا متغیر میشه اما خوب یکسری مسائل هست دیگه
                                مث تغذیه آیسی و شدت جریان و ...
                                بله تاپیک جدید باشه بهتره.
                                و بهتره یه لینکی هم به اینجا ارجاع داده بشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X