اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه سویچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه سویچینگ

نوشته اصلی توسط Foad-EMR
    با عرض سلام و تشکر خدمت استاد خوبم آقا مسعود
    راهنماییه خیلی خوبی بود
    در مورد موازی بودن یعنی داخل این عکس در ثانویه باید 2تا سیم 0.45 را با هم موازی بپیچیم؟
    و 1سوال دیگه:
    میشه تو این عکس 1توضیحی در مورد شماره پایه های ترانس بدید؟!
    ممنون
    http://up.vatandownload.com/images/kn46kkt9m4ghsotpwnaq.jpg
    سلام. من کوچکتم.
    در این عکسی که گذاشتی بله در ثانویه باید 2 تا سیم 0.45 رو موازی کنی و حدودا 21 دور بپیچی.
    شماره پایه های ترانس رو کاری نداشته باش فقط یادت باشه که پایه نقطه دار پایه ای هست که ابتدای پیچشه یعنی اول شما به اون پایه ابتدای سیم رو وصل میکنی و شروع به پیچیدن میکنی و همه سیمها رو هم در یک جهت بپیچ.موفق باشی.
    ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

سلام
      اگه میشه لینک توضیح قسمت ثانویه رو اینجا قرار بدین ... من نتونستم پیداش کنم :cry:

دیدگاه

نیس که :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

با عرض سلام این عکسهای ثانویه چی شد؟

به تعداد دورهای اولیه عکس اولیه رو دیدیم

اما دریغ از 1 عکس ثانویه

دیدگاه

آقا من یه فروشگاه اینترنتی رو پیدا کردم که چوک زرد و قرمز آبی میآ‌فروشه، راهی هست که بشه از اینآ‌ها بجای سیمآ‌پیچیدن دستی استفاده کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Blossom
              آقا من یه فروشگاه اینترنتی رو پیدا کردم که چوک زرد و قرمز آبی میآ‌فروشه، راهی هست که بشه از اینآ‌ها بجای سیمآ‌پیچیدن دستی استفاده کرد؟
              نه.
              ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

با سلام اگه امکان داره pcb مدار رو دوباره بزاری نمیتونم دانلود کنم یا برام ایمیل کنید خواهشمندم با تشکر

mehran hessami

mehran_hessami@yahoo.com

دیدگاه

سلام دایی
                  جون ما ثانویه رو هم بزا گیرم میخوام یه مدار فلای بک درست کنم(شارزر)
                  منتظرن بچه ها :nice: :nice:
                  برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                  راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

مهندس من اگر بحوام یه منبغ اقزاینده بسازم باید چیکار بکنم.این نرم افزار که فقط کاهنده طراحی میکنه
                    منظورتون از فاصله هوایی چیه اگر؟کجاش باید ایجاد بشه ؟اگر فاصله نداشته باشه چی میشه آیسی میسوزه؟

دیدگاه

من یه مدار 40ولت 2.2 آمپر طراحی کردم مینویسه Drain voltage close to BVDSS at maximum OV threshold میخواستم ببینم آیا مشکلی پیش میاره؟ :surprised:

دیدگاه

سلام. من یه مداری تو برنامه pi expert به اصطلاح طراحی کردم اما یه جایی موندم که این VR که نوشته یعنی چی؟ علامتش که دیود زنره اما مقادیرش یه چیز دیگس. از دوستان خواهش میکنم که کمک کنید تا بتونم این مدار رو تکمیل کنم.

اپتوکوپلر PS2501 چهار تا پایه داره اما تو مدار 2 تا پایه استفاده شده. من دیتاشیتش رو نگاه کردم یه چیزایی متوجه شدم یعنی موقع بستن مدار اون دوتا پایه آزاد دیگه آزاد میمونن، درسته؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط david0007
                          سلام. من یه مداری تو برنامه pi expert به اصطلاح طراحی کردم اما یه جایی موندم که این VR که نوشته یعنی چی؟ علامتش که دیود زنره اما مقادیرش یه چیز دیگس. از دوستان خواهش میکنم که کمک کنید تا بتونم این مدار رو تکمیل کنم.

اپتوکوپلر PS2501 چهار تا پایه داره اما تو مدار 2 تا پایه استفاده شده. من دیتاشیتش رو نگاه کردم یه چیزایی متوجه شدم یعنی موقع بستن مدار اون دوتا پایه آزاد دیگه آزاد میمونن، درسته؟
                          سلام
                          همون زنر هستش ولی با ولتاژ و توان بالاتر - از TVSهای سری P6KE یا 1.5KE هم میتوانید استفاده کنید
                          از 4 تا پایه اپتوکوپلر هم استفاده شده آند کاتد (U2A) کلکتور امیتر (U2B)

دیدگاه

سلام
                            یه سوال دارم کسی می تونه کمکم کنه
                            منابع تغذیه سوئیجینگی که مثلا دو خروجی 5 و 12 دارن و از 5 فیدبک گرفته می شه وقتی بار روی 5 ولت قرار بگیره برای این که افت ولتاژ جبران بشه دیوتی سایکل افزایش پیدا میکنه و در این صورت ولتاژ 12 ولت دیگه 12 باقی نمی مونه و بسته به بار 5 ولت افزایش پیدا میکنه حتی تا 20 ولت و بیشتر
                            چطوری این مشکل رو حل کنم که خروجی 12 ولت 12 باقی بمونه
                            چون ما فقط می تونیم از یکیشون فیدبک بگیریم
                            آیا با همین نرم افزار PIexpert هم میشه یا آیسی چیزی داره و یا ...

دیدگاه

با عرض سلام خدمت دوستان من میخاستم یه منبع ۵ ولت ۱۰ آمپر و ۲۴ ولت ۵ آمپر بسازم با نرم افزار pi میتونم این کارو بکنم قطعاتی که میگه تو بازار هست؟ممنون میشم کسی بتونه راهنماییم کنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X