خب یکی دیگه می پیچم. چیزی که زیاده هسته و سیم . :biggrin:
"در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی
در جهان روشنایی هایی وجوددارد که در عمیق ترین ظلمات نهانند.
منظورم از چسب پیچی هسته اینه که تو شکل گذاشتم . سمت چپی بدون چسب پیچی ولی راستی دورش چسب پیچی شده. نظر شما چیه؟
"در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی
خب این عکسه سمته چپیه مثلا یه هسته از نوع EE هستش که مثلا چسب کاری نشده ولی خب اون سمت راستیه دور تا دورش چسب کاری شده تا از سیم پیچ ها به هسته آرک زده نشه.!! این عکس رو خودم با 3dmax کشیدم. خیلی سریع شد. شرمنده
برای تست مقاومت عایق در ولتاژ بالا(3000 تا 10000 )ولت ، سر سیم حاوی این ولتاژ رو با چسب های مختلف (دوقلو ، مایع ، قطره ای ، نواری و....) پوشاندم . تا عایقی برای پیچیدن ترانس با کمترین فاصله تخلیه ولتاژ رو دم دستی پیدا کنم .
در حالت بدون عایق از 2 سانت میپاشید با قطره ای همون 2 سانت
با مایع 2 سانت با چسب نواری کاغذی (2لایه) 1 سانت
با چسب دوقلو (ضخامت 2میل )از 1.5سانت پاشید با چسب نواری شیشه ای (1لایه) 0.5 سانت
جالبه اتفاقی سیم لاکی رو تست کردم تا قبل از 2 - 3 میلی متر مقاومت میکرد
سوالم اینه که چسب لاکی سیم پیچی ها اسمشو دقیق نمیدونم(فکر کنم شار لاک) میتونه دقیقا مثل لاک خود سیم ها مقاومت عایقی داشته باشه یا نه ؟ اگه نه چه چسبی تو این رنج ولتاژ بکار میاد ؟ تر جیحا مایع
من رفتم از یه کسی که ترانس میپیچید ، در مورد ترانس های های ولتاژ پرسیدم
یه نمونه ترانس 1000 ولت رو بهم نشون داد ، توش یه لایه پلاستیک سفید رنگ بود
بعد یه نمونه بازش رو بهم نشون داد ، گفت این اسمش تفلون هست و برای عایق کاری استفاده میشه
جنسش پلاستیکی بود ، سفید رنگ و یکم پلاستیکش لطیف بود
ok! یعنی تفلون طلق مانند بود! خم نمیشد؟! آقای های ولتاژ! شما از رزین استفاده کردین؟!! یه جور رزین های مایع هستن که وقتی خشک میشن حتی میتونید باهاشون چرخ دنده بسازید! یعنی قالب گیری کنید! فکر میکنم ترکیبی هستن! چند تا از دوستانم برای چرخ دنده هلیکوپتر از این رزینها اسفاده میکردن!
دیدگاه