اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی و ساخت اینورتر جوشکاری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طراحی و ساخت اینورتر جوشکاری

؟؟؟
    هنوز وقت برای پیشرفت باقیست!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
      با تشکر از Ghasede del
      اصلاح فرمول:
      پس اولیه شد 52 دور. راستی من ولتاژ ورودی (Vin) رو تصحیح کردم و از ولتاژ نامی یعنی 220 استفاده کردم.امیدوارم درست باشه. :question: :question:
      حالا ثانویه:اول ولتاژ عملی ثانویه با احتساب افت ولتاژ دیود وحداکثر دیوتی سایکل پس
      اینم از فرمول تعداد دور: پس
      پس ثانویه هم شد 12 دور اگه اینا درسته بریم مرحله بعد. راستی یه هسته EE6565 هم خریدم(7000 تومن)

ممکنه ی آدرس و تلفن از فروشنده بفرمایید (یا فروشنده ها)
      من شهرستان هستم!

انواع فریتها:

http://www.sinomagnetic.com/EI_CORES.htm
      هنوز وقت برای پیشرفت باقیست!

دیدگاه

اقای bozonghare اینم ادرس سلف الکترونیک تو پاساژ عباسیان http://www.self-electronic.co.cc/

دیدگاه

ولتاژ 310 رو لحاظ میکنم نتیجه رو مینویسم
          پس (Vpri(min رو که 220 فرض کردم چی اونو چند در نظر بگیرم؟ باید محاسبه بشه؟ تو فلایبک ازاین فرمول استفاده میشد اینجا هم میشه؟
          در کل تا اینجا اگه مشکل دیگه ای هست لطفا بگید.

دیدگاه

محاسبات فلایبک برای فلایبکه.تو فوروارد ازش استفاده نکن.
            اگر ولتاژ ورودی رو متغیر مثلآ بین 80 ولت AC و260 ولت AC مثل همون که از فلایبک استفاده میشه.بخوای در نظر بگیری
            اولآ کار خیلی پیچیده میشه مشخصات هسته و دیگر مقادیر کلآ تغییر میکنه.
            معمولآ از PFC استفاده میشه.و در توان های پایین از یک کلید دو حالته 110 ,220 و دو برابر کردن ولتاژ استفاده میشه. مثل پاور کامپیوتر.
            :smile:

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

پس من همه ولتاژهارو(اولیه) 310 در نظر میگیرم مشکلی نیست؟

دیدگاه

البته چون ولتاژ پیک در خازن ذخیره شده و در بار نامی افت میکنه پس ولتاژ نامی اولیه رو 280 ولت در نظر بگیر.

دیدگاه

هر چند بعید به نظر میاد اون فرمول ربطی به فلایبک یا فوروارد داشته باشه ولی باشه ...اگه بخواهیم دستگاه تو رنج وسیعی کار کنه فکر کنم باید ترانس بزرگی استفاده کنیم و....فعلا نمیسرفه :rolleyes:
                  پس محاسبات این شد:

خوب حالا باید بریم سراغ قطر سیم. اگه ممکنه یه کم در این باره توضیح بدید من از این جدول تو کتاب زیاد سر در نیاوردم.مثلا جریان ورودی ما 8 امپره یعنی باید از 5 تا سیم 1 میلیمتر :eek:استفاده کنیم؟اونم تو اولیه؟ oo:

دیدگاه

میتونی از روش محاسبه جریان وچگالی جریان ادامه بدی.
                    وچون یک ثانویه بیشتر نداری می تونی از یک روش عملی استفاده کنی.
                    کل سطح سیم پیچی منهای دولایه عایق ومنهای سطح اشغال شده توسط قرقره میشه سطح موجود.
                    حالا این سطح تقسیم بر دو.
                    نیمی برای اولیه و نیمی برای ثانویه.تعداد دور رو که داری.
                    فرض میکنیم سیم اولیه رو ده لا درنظر گرفتی پس سطح اشغال شونده توسط سیم پیچ اولیه از 660 سطح سیم تشکیل شده.
                    حالا اگه نیمی از سطح موجود رو تقسم بر 660 کنی وسطح بدست اومده رو مربع در نظر بگیری اندازه یک ضلع مربع میشه قطر سیمت.
                    برای ثانویه هم همین طور.

دیدگاه

ممنون یه سوتی هم داشتم :redface:
                      روش چگالی جریان رو هم توضیح بدید لطفا
                      چطور میشه فضای اشغال شده توسط قرقره و عایق رو حساب کرد؟

دیدگاه

قطر سیم باید طوری محاسبه بشه که توان تلف شده که بصورت حرارت در آن ظاهر
                        می شه صدمه ایی به اون نرسونه و علاوه بر اون افت ولتاژ بیش از حد نباشه.
                        برای انتخاب قطر سیم لازمه که ابتدا به بررسی تراکم جریان بپردازیم.
                        اگر از دو سیم با سطح مقطع متفاوت جریان مساوی عبور کند تعداد الکترونهائی
                        که از سطح مقطع هر کدام در یک ثانیه عبور میکند برابره لذا در سیمی که دارای
                        سطح مقطع کمتریه حرکت الکترونها سریعتر از سیم دیگر بوده و بیشتر گرم میشود.
                        شدت جریانی که از هر میلیمتر مربع سطح مقطع سیم عبور میکنه تراکم جریان نامیده
                        شده و با J نشان داده میشه.

J=I/A بر حسب آمپر بر میلیمتر مربع

هر چقدر J بیشتر باشه گرمای ایجاد شده در سیم بیشتره.
                        تا بعد.

دیدگاه

بنابراین تراکم جریان در هادی های ترانس نباید از حد معینی بیشتر شود و بسته به شرایط خنک شدن ترانس و سطح در دسترس سیم پیچی از 1 تا 6 آمپر بر میلیمتر مربع انتخاب شده و تراکم جریان مجاز نامیده میشه.
                          درترانسفورماتورهای معمولی هسته آهنی از جدول زیر استفاده میشه.

دیدگاه

A سطح مقطع سیم بر حسب میلیمتر مربع
                            d قطر سیم بر حسب میلیمتر بدون لاک
                            I بر حسب آمپر

دیدگاه

فکر کنم روش عملی بهتر باشه...با همون روش اولیه تقربا شد 10 لایه سیم 0.3 میلیمتر مشکلی که نداره؟
                              یه سوال دیگه ثانویه حتما باید با فویل پیچیده بشه؟ درباره فویل و اینکه از کجا میشه خرید توضیح بدید لطفا.

دیدگاه

سلام
                                منم خیلی به این مبحث علاقه مند شدم. همین چند وقت پیش می خواستم یکی بگیرم و اوراقش کنم تا ببینم چیه.
                                در مورد ولتاژ خروجی اینها باید بگم که در حالت بی باری بین 40 تا 60 ولت و در زیر بار بین 15 تا 18 ولت هستش. توی لینک زیر مشخصات فنی یه اینورتر 200 آمپر نوشته شده ببینید.

در ضمن منم اگه بخوام شروع کنم به ساخت این اینورتر باید از کجا شروع کنم؟ تا حالا به کجا رسیدید؟

http://welding-machine.en.made-in-china.com/product/ibynxVfPuElY/China-DC-Inverter-TIG-Welding-Machine-TIG-200AI-.html

http://www.alibaba.com/product-gs/221585041/TIG200S_II_DC_Inverter_TIG_welding.html

http://www.sulit.com.ph/index.php/view+classifieds/id/1715437/Powercraft+portable+DC+arc+welding+machine+160+amp eres+%28NEW+DESIGN%29+hobbier+series

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X