اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
طراحی و ساخت اینورتر جوشکاری
Collapse
X
-
پاسخ : طراحی و ساخت اینورتر جوشکاری
استاد یعنی هسته تو این فرکانس به همین راحتی به اشباع میره :eek: با این حساب اولیه میشه حدودا 19 دور و ثانویه هم حدودا میشه دو تا 4 دور و ممکنه دوباره به کمبود فضای هسته منجر بشه.البته باز کردن ترانس هم مصیبته چون کلی رزین رو سیم پیچ ریخته بودم... :cry:
استاد تو مدار قبلی برای حلقه کنترل جریان از یه ترانسct که رو نقشه با R.coil نمایش داده شده استفاده کردم ولی این بار میخوام از یه cs که با سنسور اثر هال کار میکنه و متناسب با جریان ولتاژ خروجیش تغییر میکنه استفاده کنم نظرتون چیه؟ استاد برای ایزوله کردن حلقه کنترل ولتاژ باید از یه TL431 و یه اپتو مثل PC817 استفاده کنم درسته؟ میتونید درباره محاسبات المانهاش یه مقدار توضیح بدید
استاد یه مسئله دیگه: خازن معادل گیت سورس(میلر) رو تو این فرکانس (100khz) چطور میشه محاسبه کرد؟ وقتی حساب کردیم چطور میتونیم راکتانس این خازن رو حساب کنیم؟؟ البته فرمول راکتانس برای موج سینوسی رو میدونم ولی برای PWM ؟؟؟؟
واقعا ممنون
دیدگاه
-
اقای تنباکوسازان من دوست داشتم استاد جواب بده که من هم استفاده کنم ولی... پس من جواب میدم استاد لطف میکنن تصحیح میکنن
تو مدار من جریان با ولوم RV2 قابل تغییره که در واقع یه ولتاژ مثبت رو به پایه comp (خروجی مقایسه گر) میده تا عرض پالس رو تغییر بده تا باعث کاهش یا افزایش جریان بشه.
استاد درست گفتم؟
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط B2استاد یعنی هسته تو این فرکانس به همین راحتی به اشباع میره :eek: با این حساب اولیه میشه حدودا 19 دور و ثانویه هم حدودا میشه دو تا 4 دور و ممکنه دوباره به کمبود فضای هسته منجر بشه.البته باز کردن ترانس هم مصیبته چون کلی رزین رو سیم پیچ ریخته بودم... :cry:
استاد تو مدار قبلی برای حلقه کنترل جریان از یه ترانسct که رو نقشه با R.coil نمایش داده شده استفاده کردم ولی این بار میخوام از یه cs که با سنسور اثر هال کار میکنه و متناسب با جریان ولتاژ خروجیش تغییر میکنه استفاده کنم نظرتون چیه؟ استاد برای ایزوله کردن حلقه کنترل ولتاژ باید از یه TL431 و یه اپتو مثل PC817 استفاده کنم درسته؟ میتونید درباره محاسبات المانهاش یه مقدار توضیح بدید
استاد یه مسئله دیگه: خازن معادل گیت سورس(میلر) رو تو این فرکانس (100khz) چطور میشه محاسبه کرد؟ وقتی حساب کردیم چطور میتونیم راکتانس این خازن رو حساب کنیم؟؟ البته فرمول راکتانس برای موج سینوسی رو میدونم ولی برای PWM ؟؟؟؟
واقعا ممنون
سلام
هسته به اشباع نمیره.بلکه تلفات هسته بالا میره.به همین دلیل اگه به محاسبات شرکت سازنده هسته نگاه کنی میبینی که توان هسته رابطه مستقیم با فرکانس نداره.
در تست هسته رو با کش یا نخ ببند وقتی مطمئن شدیاز رزین استفاده کن.
سنسور جریان اثر هال بسیار دقیقه و بیشتر تو منابع تغذیه استفاده میشه. دستگاه جوش اینقدر دقت نیاز نداره.با توجه به اینکه قیمتش هم کم نیست.البته این باز
برمیگرده به نظر طراح.
مقاومت سری شده با دیود اپتو کوپلر با توجه به vcc و جریان دیود اپتو کوپلر که 20 میلی آمپر مناسبه بدست میاد.
R=vcc-vd/I
vd ولتاژ شکست دیود اپتوکوپلر
R1=(Vout/Vref-1)*R2
Vref=2.5V
راکتانس خازن رو مخوای چکار؟
اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط B2استاد بازم ممنون
راکتانس رو میخوام برای محاسبه توان مورد نیاز برای راه اندازی گیت و تلفاتش...یعنی لازم نیست!؟
توی دیتاشیت ماسفتی که انتخاب میکنی این مقادیر رو نیاز داری.
Qg بر حسب نانو کولن (آمپر نانو ثانیه)
ton کهton=turn-on time+Rise time بر حسب نانو ثانیه به دست میاد.
برای ماسفت Vg=15v
I=Qg/ton
R=Vg/I
و توان مقاومت
F فرکانس بر حسب Hz
s=F*Ton
w=R*I^2*s/10^9
w برحسب ژول که با تقسیم بر ثانیه به وات تبدیل میشه.
اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط علی110سلام اگه میشه سراغ یه تکنیک جدید واسه ساخت اینورنر جوشکاری بریم ،فکر می کنم این جوری واسه علاقمندان جالبتره :rolleyes:
البته این کارهای زیادی که استادامون انجام دادن واقعاً عالی ودر خور ستایشه .منظور بنده دنبال راه حل واسه حذف ترانسه .میشه این کارو کرد.؟oo:
از شوخی گذشته اگه بخوایم واقعا این کار رو بکنیم باید قطعه ای داشته باشیم که بتونه توان رو تبدیل کنه یعنی ولتاژ رو به جریان وبالعکس شما همچین قطعه ای میشناسید؟نه من میشناسم "ترانس" یا مثلا ترانزیستوری که 150 امپر رو برای ما سوئیچ کنه دارید؟(البته قیمتش هم متناسب باشه)
از استاد عزیز قاصد دل هم خواهش میکنم نظرشون رو بفرماند
در ضمن استاد نقشه رو یه مقداری تغییر دادم تا اخر هفته میذارم نظر بدید.لطفا
ممنون
دیدگاه
-
در ضمن استاد نقشه رو یه مقداری تغییر دادم تا اخر هفته میذارم نظر بدید.لطفا
ممنون
[/quote]
با عرض تشکر از B2 عزیز و استاد قاصد دل محترم
B2 جان منتظر تغیرات اعمال شده توی نقشه هستیم
در ضمن روی کم و زیاد کردن اون زمان تایمره کار نکردی ؟
ممنونم
:nice:برای بالاتر بودن خودتو ببر بالا،دیگرانو پایین نیار
چون ممکنه دستت به همه نرسه تا بیاریشون پایین
دیدگاه
-
این قسمت مشخص شده رو میگم
خودتون فرمودین بدون تایمر قوص تشکیل نمیشه
درضمن بهترین سوئیچی که استفاده کردین چی بود منظورم ماسفت و igbt هستش(اگه مشخصات خاصی رو مدنظر دارین بگین که خیلی بهتره)
یه نکته بسیار مهم اینه که در فیلم مدارشما به نظر قوص تشکیل شده خیلی کم جون و ضعیف هستش آیا این درسته یا اینکه دوربین نتونسته خوب قوص رو نشون بده؟
از راهنماییتون ممنونم
برای بالاتر بودن خودتو ببر بالا،دیگرانو پایین نیار
چون ممکنه دستت به همه نرسه تا بیاریشون پایین
دیدگاه
دیدگاه