اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی و ساخت اینورتر جوشکاری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طراحی و ساخت اینورتر جوشکاری

با این کوره ی شما به خوبی میشه عملیات حرارتی سطحی( سخت کاری سطح) انجام داد. راستی چقدر آب خوره برات این مدار؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
      کوریم دیگه! فکر کردم پایه ای چیزیه :biggrin:

این حرفا چیه اقا اروین ما طراحیمون عجیبه...
      نوشته اصلی توسط وحید نصیری
      با درود . . .
      بابا ایول!
      احسنت!
      درود . . .
      :applause:
      آدرس بدید ما هم بریم نقشه رو بدزدیم و بیایم! :mrgreen:

با سپاس
      بابا یه دزدی کوچیک کردیم کار نکردیم که :icon_razz: اینم ادرسش فقط لومون ندید
      http://www.rmcybernetics.com/project...ion-heater.htm
      نوشته اصلی توسط hadi_sl66
      با این کوره ی شما به خوبی میشه عملیات حرارتی سطحی( سخت کاری سطح) انجام داد. راستی چقدر آب خوره برات این مدار؟؟
      بله درسته ولی توان این کمه ایشالاه سرمون خلوت شه میخوایم بریم سراغ ولتاژ اصلی..ولی هیچی ازش نمیدونم..
      من برای این تقریبا 20 تومن ماس فت خریدم 1 متر لوله مسی که فک کنم 1 تومن شد خازنا فک گنم دونه 1700 باشه هیت سینک باید یه 8 تومنی باشه
      و از همه گرونتر یه ترانس 40 ولت 5 امپر که باید 40 تومنی باشه+دو هفته زمان خودتون جمع بزنید.

دیدگاه

• LINUX2017
        LINUX2017 دیدگاه ثبت کرد
        Editing a comment
        مهندس امکانش هس در مورد این کوره القایی یا چیز بهتر و قوی تر بنده رو راهنمایی کنید مبتدی هستم زیاد از این سایته چیزی نفهمیدم یه نقشه ساده باشه حله

ادامه نمی دهید ؟دوستان یک نقشه با نمایشگر دیجیتال آمپر 200 را می خواستم.

دیدگاه

ما حقیقت منتظر شما بودیم بیای این تاپیک رو از اون عقب عقبا بکشی بیاری جلو تا شروع کنیم . دمت گرم

اما جوابتون : میتونید از ای سی ICL7107 استفاده کنید که مخصوص ساختن ولتمتر و امپر متر هست و از ct جریان بالا برای سنس جریان استفاده کنید .این کار نیاز به نقشه اماده دقیقا برای این منظور شما نیست و شاید موجود هم نباشه . و یا این که با میکرو کار کنید تا بر روی ال سی دی نمایش بدید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
          ما حقیقت منتظر شما بودیم بیای این تاپیک رو از اون عقب عقبا بکشی بیاری جلو تا شروع کنیم . دمت گرم
          پس مهندس شروع کن دیگه ریش و قیچی هم دست خودت :applause:

دیدگاه

با سلام
            مدلهایی که در بازار موجوده و نمایشگر داره آمپر رو در زمان جوشکاری نشون نمیده
            نمایشگر هم صرفآ بجای ولوم مدرج بکار میره و بیشتر جنبه نمایشی داره.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

خوب دیگه بهتر شما هم اگر بخوای همین کارو کنی دیگه هیچ کاری نداره
              فکر کنم حتی فقط با یه مشت دیود هم ممکن باشه . دیود و دیود ال ای دی
              ولی دیگه ترانزیستور هم بیاری رو کار تمومه :biggrin:

دیدگاه

کسی نقشه IGBT 200A را داره. جهت بررسی و شاید ساخت. چون نمونه ساخته شده داخلی آن غیر منطقی
                گران شده.

دیدگاه

درودی بی پایان به همه دوستان و اساتید محترم

میشه یک نقشه کامل و شسته رفته یعنی قابل ساخت و استفاده بزارید

البته شاید خواسته بزرگی باشه ولی ممنون میشم
                  خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نه....

دیدگاه

سپاس HI VOLTAGE جان خوب خیالمو راحت کردی :biggrin:
                      راستش خیلی دنبالش هستم به خصوص با قیمت های اخیر .
                      اگر میشد چی میشد...

دیدگاه

:biggrin:صبر کن امشب خسته ام حسش نیست . البته تضمین نمیکنم چون باوجود کلی نقشه خودم دارم از صفر طراحی میکنم تا اینجاش که زمین تا اسمون فرق میکنن
                        ولی معتبرن

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : طراحی و ساخت اینورتر جوشکاری

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
                          :biggrin:صبر کن امشب خسته ام حسش نیست . البته تضمین نمیکنم چون باوجود کلی نقشه خودم دارم از صفر طراحی میکنم تا اینجاش که زمین تا اسمون فرق میکنن
                          ولی معتبرن
                          دمت گرم خیلی آقایی :nice: هر موقع حال و حوصله داشتی بفرست

دیدگاه

برایاندازه گیری آمپر dc در مقادیر نسبتا بالا مثل 200 آمپر در صنعت عمدتا از مقاومت شنت استفاده میشه
                            یه مقاومت بسیار توان بالا هستش و خیلی خیلی دقیق
                            یکی از نمونه های خیلی پرکاربردش که توی بازار به نام شنت 200 آمپر شناخته میشه با ازای عبور ماکزیمم جریان ازش(200 آمپر)75 میلی ولت دوسرش افت ولتاژ ایجاد میشه
                            یک گالولنومتر هم که اسکیلش برای 200آمپر dc مشخص شده و عملا یک ولت متر 75 میلی ولتی هستش با این شنت موازی میشه و در واقع یک آمپرمتر 200 آمپری رو تشکیل میدن
                            نمونه های دیجیتال این آمپر متر هم موجوده که با مقاومت شنت کار میکنه
                            نمونه های دیجیتال اندازه گیری آمپر dc هم موجوه که با ترانس ct کار میکنه(میدونید دوستان که اندازه گیری جریان dc توسط ترانس ct کمی متفاوت با اندازه گیری یک جریان ac توسط ترانس ct هستش و در واقع سخت تره)
                            برای بالاتر بودن خودتو ببر بالا،دیگرانو پایین نیار
                            چون ممکنه دستت به همه نرسه تا بیاریشون پایین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m_j_rad
                              برایاندازه گیری آمپر dc در مقادیر نسبتا بالا مثل 200 آمپر در صنعت عمدتا از مقاومت شنت استفاده میشه
                              یه مقاومت بسیار توان بالا هستش و خیلی خیلی دقیق
                              یکی از نمونه های خیلی پرکاربردش که توی بازار به نام شنت 200 آمپر شناخته میشه با ازای عبور ماکزیمم جریان ازش(200 آمپر)75 میلی ولت دوسرش افت ولتاژ ایجاد میشه
                              یک گالولنومتر هم که اسکیلش برای 200آمپر dc مشخص شده و عملا یک ولت متر 75 میلی ولتی هستش با این شنت موازی میشه و در واقع یک آمپرمتر 200 آمپری رو تشکیل میدن
                              نمونه های دیجیتال این آمپر متر هم موجوده که با مقاومت شنت کار میکنه
                              نمونه های دیجیتال اندازه گیری آمپر dc هم موجوه که با ترانس ct کار میکنه(میدونید دوستان که اندازه گیری جریان dc توسط ترانس ct کمی متفاوت با اندازه گیری یک جریان ac توسط ترانس ct هستش و در واقع سخت تره)
                              برای جریان AC از ترانس CT استفاده میشه و شنت برای DC استفاده میشه
                              برای AC یا DC میشه از سنسور هال استفاده کرد .
                              الان هم کلمپ جریان بالا وجود داره که از خاصیت هال استفاده میکنه .

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X