اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه برای دزدگیر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

منبع تغذیه برای دزدگیر

سلام بچه ها..
    من یه ترانس سه سر 220 به 12 خریدم ( 3A )
    میخوام یه تغذیه عالی با آمپر خوب واسه یه مدار دزدگیر که خودم ساختم درست کنم که 2 تا 12 ولت بهم بده
    میشه کمکم کنید؟
    behi

پاسخ : منبع تغذیه برای دزدگیر

behi

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behruz_e
      من یه ترانس سه سر 220 به 12 خریدم ( 3A )
      میخوام یه تغذیه عالی با آمپر خوب واسه یه مدار دزدگیر که خودم
      ساختم درست کنم که 2 تا 12 ولت بهم بده میشه کمکم کنید؟
      آخه این چه سئوالیه . هر جوری که بخواهی از یک رگولاتور متغیر برای ترانست استفاده
      کنی بیشتر 8 یا 9 ولت بهت نمیده . چون چند ولت روی مدار رگولاتورت افت میکنه .

باید از ترانسی بالای 15 ولت استفاده میکردی تا 12 تا بهت بده :-B

دیدگاه

راستشو بخوای من تو این زمینه زیاد وارد نیستم..
        اگه میشه بگید واسه اینکه 2 تا 12 ولت با آمپر خوب داشته باشم چیکار کنم؟
        اگه لطف کنید و مدارشم واسم بزارید عالیه.
        behi

دیدگاه

اگه ترانس خریدی پس 12 ولت AC باید باشه.در این صورت بعد از DC شدن تا 17 ولت هم میره و با 7812 به راحتی رگوله میشه.
          ولی اگه آداپتور خریدی و خروجی دی سی داره کاریش نمیشه کرد.
          حالا بگو کدومه تا ببینیم چکارش میشه کرد.
          خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

این دوتا 12 ولت نسبت به هم ایزوله باشند یا نه
            [move]

URMO LAKE IS [s]THIRSTY[/s] DEAD
            [/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
              اگه ترانس خریدی پس 12 ولت AC باید باشه.در این صورت بعد از DC شدن تا 17 ولت هم میره و
              با 7812 به راحتی رگوله میشه.ولی اگه آداپتور خریدی و خروجی دی سی داره کاریش نمیشه کرد.
              استاد بزرگوار دوستمون رو به اشتباه ننداز . 12 ولت بعد یکسو سازی ضربدر رادیکال 2 میشه
              و حدود 17 ولت میشه ولی این پیک ولتاژه که در خازن ذخیره میشه . بمحض اینکه جریانی از
              مدار کشیده بشه ولتاژ به شدت افت میکنه و بحدود همون 12 میرسه .
              چون سطح زیر منحنی در پیک ولتاژ جریانی نداره و باید مقدار RMS اون رو حساب کنی .

ضمنا سئوال دوستمون دو وجهیه :
              شما قراره 2 تا 12 ولت مستقل داشته باشی یا تغذیه متغیر بین 2 تا 12 ولت :-?
              نمیشه فهمید منظورتون چی بوده [-X

دیدگاه

ممنونم از جواباتون..
                من 2 تا 12 ولت مستقل میخوام که آمپر خوبی داشته باشه یعنی بین 2 تا2.5 آمپر.
                نیازی نیست ایزوله باشه
                بازم ممنون که کمک میکنید
                behi

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : منبع تغذیه برای دزدگیر

نوشته اصلی توسط behruz_e
                  من 2 تا 12 ولت مستقل میخوام که آمپر خوبی داشته باشه یعنی بین 2 تا2.5 آمپر.
                  دوست عزیز قبلا هم عرض شد اگه رگوله شده بخواهید ولتاژ 12 ولت رو بشما نمیده
                  ولی اگه بدون رگولاسیون بخواهید باید از ترانس 4 سر استفاده کنید و یا سر وسط
                  همین ترانس رو باز کنید و دوتا سیمی که از داخل به هم وصل شده رو جدا کنید تا
                  ترانس شما 4 سر بشه . بعد هر کدوم رو با یک پل دیود و یا 4 تا دیود جریان بالا
                  یکسو سازی کنید و خازن صافی رو هم در خروجی قرار دهید .

با ترانس 3 سر نمیشه دوتا 12 ولت مستقل درست کرد [-X

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir-electronic
                    استاد بزرگوار دوستمون رو به اشتباه ننداز . 12 ولت بعد یکسو سازی ضربدر رادیکال 2 میشه
                    و حدود 17 ولت میشه ولی این پیک ولتاژه که در خازن ذخیره میشه . بمحض اینکه جریانی از
                    مدار کشیده بشه ولتاژ به شدت افت میکنه و بحدود همون 12 میرسه .
                    چون سطح زیر منحنی در پیک ولتاژ جریانی نداره و باید مقدار RMS اون رو حساب کنی .

ضمنا سئوال دوستمون دو وجهیه :
                    شما قراره 2 تا 12 ولت مستقل داشته باشی یا تغذیه متغیر بین 2 تا 12 ولت :-?
                    نمیشه فهمید منظورتون چی بوده [-X
                    دوست عزیز حق با شماست . افت میکنه ولی نه انقدر که 17 ولت بشه 12. اگه آداپتورهای آماده بازاری رو باز کرده باشید برای 12 ولت dc از یه ترانس 10 ولت ac استفاده کرده اند. نمونه بارز دیگه اش دستگاههای اکو همراه است . یه زمانی از ترانس 12 ولت ac در اونهااستفاده میکردند. به محض اینکه ولتاژ ورودی از220 بالاتر میرفت آی سی 1557 دستگاه میسوخت یا استند بای میشد.چون نمیتونست ولتاژ dc شده رو تحمل کنه . واسه همین الان از 11 یا 10 ولت استفاده میکنند.من خودم الان یه ترانس 12 ولت 6 آمپر دارم که بعد از dc شدن حدود 17 ولت میده. ولی خودمم بکشم 12 نمیشه خیلی ازش بار بگیری 14 ولت میشه مگر اینکه بیشتر از 6 آمپر بکشی.
                    من تمام دستگاهام رو به همین شیوه رگوله میکنم. ترانس 12 ac و بعد 17 dc و با 7812 و حتی به جرات 7815 اون رو رگوله میکنم.
                    تا نزدیک به 1 آمپر هم هیچ مشکلی پیش نمیاد. من به شما قول میدم با ترانس 12 ac براحتی با 7812 میتونید ولتاژ رگوله داشته باشید.
                    حالا شما این 12 رو متقارن لازم داری؟؟ یعنی 12+و 12- ولت؟؟
                    یا 2 تا 12 ولت جدا از هم؟؟
                    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

2 تا 12 ولت جدا از هم می خوام
                      behi

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                        من خودم الان یه ترانس 12 ولت 6 آمپر دارم که بعد از dc شدن حدود 17 ولت میده. ولی خودمم
                        بکشم 12 نمیشه خیلی ازش بار بگیری 14 ولت میشه مگر اینکه بیشتر از 6 آمپر بکشی.
                        دوستمون میخواد از 12 ولت 3 آمپر - حدود 2.5 آمپر بکشه مطمئنا همون حدود 12 ولت میشه .
                        وقتی تست کرد معلوم میشه /

دیدگاه

راستشو بخواین من یه مدار دزدگیر دارم که 2تغذیه 5 ولت و 12 ولت می خواد .
                          می خوام تغذیه ای داشته باشم که دو تا ولتاژ مستقل ( زمین هم یکی باشه مشکلی نداره ) به من بده .
                          دو تا ولتاژ 12 ولت یا یک 5ولت و یک12 ولت با آمپر خوب کارمو راه می اندازه.
                          ترانس یک سر ،دو سر ، سه سر ، چهار سر و .... هم خواسته باشه تهیه می کنم . :angry:

behi

دیدگاه

behi

دیدگاه

یک کلام ختم کلام """"
                              اشتباه نکنم اگه یدونه پاور مستعمل بخری کارت راه میفته
                              5ولت 20 امپر و 12 ولت 8 آمپر رو میتونی با 3-4 تومن تهیه کنی
                              [move]

URMO LAKE IS [s]THIRSTY[/s] DEAD
                              [/move]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X