اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه برای دزدگیر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه برای دزدگیر

من میخوام یه ترانسو به مدارم وصل کنم و تقذیه مدارم کامل باشه یعنی مدار جانبی یعد از ترانسو میخوام تو pcb داشته باشم.
    پس power مستعمل به دردم نمیخوره.. ممنون
    behi

دیدگاه

تو رو خدا کمکم کنید...
      آخه فقط گیر تغذیه مدارم
      behi

دیدگاه

سلام
        اونجوری که من متوجه شدم شما یه شماتیک تغذیه ورودی برای مدارتون میخواین درسته؟

یه همچین چیزی :NO:

ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

آره ، آفرین :applause:
          فقط میخوام دو تا ولتاژ مستقل و با آمپر خوب بهم بده (بین 2.5 تا 3 آمپر) البته نویزشم..
          behi

دیدگاه

فقط میخوام دو تا ولتاژ مستقل و با آمپر خوب بهم بده (بین 2.5 تا 3 آمپر) البته نویزشم..
            یه سوال این دزدگیری که میفرمائید ساختین مگه چند امپر میخواد؟ نکنه برای خروجی بلنگو میگید 2 امپر لازم دارم؟

و اون 5 ولت که حتما باید برای تغذیه مدارت باشه درسته؟ اگه اینطوره فکر نمیکنم 2 امپر لازم باشه مگه مدارتون چیه؟

میشه بیشتر توضیح بدین تا بشه درست راهنمایتون کرد
            ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

توی مدارم ...
              lcd
              دو تا میکرو
              آژیر
              5 تا LED
              آی سی ضبط صدا
              بلند گوی پخش صدا
              10 تا رله
              و ....
              همه جریان میکشن
              و امکان اینکه کم بیاره هست ( حساب کردم)

میخوام یه تغذیه عالی که دو تا ولتاژ مستقل و آمپر خوب و نویز کم داره ، داشته باشم
              behi

دیدگاه

behi

دیدگاه

آقا بهروز باتوضیحاتی که دادی بنظر من شما اگر رله های مدارت 12 ولت باشه راحت میتونی از مداری که برات گذاشتم باخیال راحت استفاده کنی. موفق باشی :agree:

وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
                  نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

پس با این تفاصیر به نظر من شما نمیتونی از ترانس استفاده کنی از یه منبع تغذیه سوئیچینگ استفاده کن خیال خودتو راحت کن
                    ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

واقعا ممنونم jimbo54 ...
                      :applause:
                      فقط یه سوال ، اگه ترانسی که استفاده میکنم بیشتر از 12 ولت بهم بده و بخوام با رگولاتور 7812 اونو 12 کنم. مدار چطوری میشه؟؟
                      behi

دیدگاه

آقا بهروز شما اگه همونطور که گفتم رله های مدارت و آژیرت 12 ولتی باشن مشکل نداره و میتونی باخیال راحت از همون منبع تغذیه استفاده کنی چون مداری که برات گذاشتم تمام جریان ترانسو بهت میده ولی اگه بخوای از رگولاتور 12 ولت استفاده کنی جریانت محدود میشه و به حدود کمتر از یک آمپر میرسه . اگه واقعا و حتما میخواهی ولتاژ 12 رگوله با جریان مورد نظر داشته باشی میتونی از 3 عدد رگولاتور 7812CV بصورت موازی استفاده کنی و در این صورت حدود 2 آمپر جریان میگیری.البته راههای دیگری هم دارد که این راحتترین راهش هست. برای اینکار میتونی درنقشه ای که برات گذاشتم مانند قسمت 5 ولتش عمل کنی و رگولاتورهاتو پس از موازی کردن پایه هاشون به قسمت 12 ولت وصل کنی و از خروجی اونا استفاده کنی .
                        البته خازن 25 ولت 2200 میکرو در خروجی رگولاتور یادت نره. :bye

وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
                        نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

[quote author=jimbo54 link=topic=39904.msg197912#msg197912 date=1276091887]
                          اگه واقعا و حتما میخواهی ولتاژ 12 رگوله با جریان مورد نظر داشته باشی میتونی از 3 عدد رگولاتور 7812CV بصورت موازی استفاده کنی و در این صورت حدود 2 آمپر جریان میگیری. برای اینکار میتونی درنقشه ای که برات گذاشتم مانند قسمت 5 ولتش عمل کنی و رگولاتورهاتو پس از موازی کردن پایه هاشون به قسمت 12 ولت وصل کنی و از خروجی اونا استفاده کنی .
                          البته خازن 25 ولت 2200 میکرو در خروجی رگولاتور یادت نره.

پاسخ:

منظورت همین مداره؟
                          میخوام مطمئن باشم که درسته
                          http://www.ecapic.ir/image/ECA-100610111158.gif

behi

دیدگاه

یه سوال دیگه....
                            اگه خروجی ترانس حدود 15 ولت باشه به نظر شما اون رگولاتور 7805 آسیب نمی بینه؟
                            چیکار باید بکنم؟؟؟ oo:
                            behi

دیدگاه

خدمتتون عرض کنم که شما میتونید همونو مستقیم به رگولاتور 5 ولت بدین و هیچ اشکالی هم پیش نمیاد.(همین الان تست کردم)ولی اگه بخوای کارت اصولی باشه بهتره اول بدی به 7808 و بعدش بدی به 7805 .اینطوری مطمئن تره.
                              نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

اگه واقعا و حتما میخواهی ولتاژ 12 رگوله با جریان مورد نظر داشته باشی میتونی از 3 عدد رگولاتور 7812CV بصورت موازی استفاده کنی و در این صورت حدود 2 آمپر جریان میگیری.البته راههای دیگری هم دارد که این راحتترین راهش هست. برای اینکار میتونی درنقشه ای که برات گذاشتم مانند قسمت 5 ولتش عمل کنی و رگولاتورهاتو پس از موازی کردن پایه هاشون به قسمت 12 ولت وصل کنی و از خروجی اونا استفاده کنی .
                                البته خازن 25 ولت 2200 میکرو در خروجی رگولاتور یادت نره

[/quote]

نگفتی.. منظورت همین مدار بود؟؟؟؟

http://www.ecapic.ir/image/ECA-100610111158.gif

behi

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X