اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

جواب بدین دیگه
    بخشنده بودن بیشتر از آنکه توانایی مالی بخواهد ، قلبی بزرگ میخواهد..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
      سلام منم گفتم که دو تا خروجی مجزا داشته باشین 12 و 5 ولت.ولی یکی رو از ترانس و دیگری رو با تبدیل توسط آی سی سوئیچینگ ایجاد کنید.پروتل تسلط ندارم.من یک نقشه شبیه اینکه شما میخوای 12 و 5 ولت در یکی از تاپیکها گذاشتم.منتها کسی که اون نقشه رو ازم خواسته بود گفته بود که کل نقشه از هزار و پانصد تومان بیشتر نشه برای همین منم با آی سی وایپر 12 آ براش گذاشتم که 13 وات کلا میتونه خروجی بده.
      سلام داد دمت گرم اما این که میگی چطوری میشه یه نقشه ای مداری شماتیکی داری از این روش خروجی استفاده کرده باشه؟
      کم باش اصلا هم نگران کم بودنت نباش!!!
      اونی که اگر کم باشی گمت میکنه, همونیه که اگر زیاد باشی حیفت میکنه!!
      فقط خوب باش. خوب بودن به اندازه کافی متفاوتت میکنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan_messi
        ممنون مسعود جان
        من میخوام ادامه بدم سوئیچینگ رو :biggrin:
        از هرکی پرسیدم نداشت ال سی متر
        باید یکی بخرم
        اراک من فقط مارک ویکتور پیدا کردم 50000 تومان
        مدل :
        Victor LC meter 6243

نظرتون چیه راجع به این ؟ :question:
        سلام بله این مارک رو میشنام بدک نیست البته مشکلی که داره اینه که اینها توی فرکانس متغییر اندوکتانس رو نمیدن. مثلا نمیتونی تنظیمش کنی که روی 134کیلو هرتز اندوکتانس رو بده. ولی خب کار راه اندازه. من خودم هم شبیه این رو دارم مال همین برنده و مال من Victor 88c است. ولی اینم همون موردی که گفتم رو داره.این دستگاهی که من خریدم مثل اونی هست که شما نوشتی بعلاوه اینکه میاد برات آمپر و ولت و اهم و دما و ... هم میگیره و من از قابلتهای دیگش هم استفاده میکنم.(کلا یک مولتی متر هم هست).
        عجیبه ولی من زمانی که تهران بودم 6243 قیمتش 27 هزارتومان و 88c حدود 30 یا 32 هزارتومان بود که نسبت به سه تا پنج هزارتومان من ترجیه دادم 88c رو بگیرم.قیمت 50 تومان برای 6243 خیلی برام عجیبه. کلا به قیمتش به نظرم میارزید. اگه بخوای L متر بهتر بخری باید هزینه بیشتر کنی ولی من سالیانه دارم با همین کار میکنم. استفاده ازش چند نکته مهم هم داره که اگه خواستی بگو بهت بگم.موفق باشی.

اضافه شده در تاریخ :
        نوشته اصلی توسط Mr.Killer
        جواب بدین دیگه
        سلام دوست عزیز. راستش من پیام خصوصی که شما بهم دادین خوندم و پیام های شما رو هم دنبال میکنم ولی من درباره فول بریج هیچی نمیدونم. قبلا یک استاد خیلی با سوادی اینجا بود به نام استاد احمد که ایشون خیلی تو سوئیچینگ وارد بود چه فلای بک و چه هاف بریج و فول بریج و... که خیلی هم کمک میکرد.متاسفانه مشکلی براشون پیش اومده که چند وقتیه نمیاین به سایت ولی اگه نوشته های ایشون رو بخونی کلی چیز درباره همین توپولوژی که گفتی یاد میگیری.موفق باشی.یاد گرفتی بیا اینجا هم بگو.

اضافه شده در تاریخ :
        نوشته اصلی توسط abin66
        سلام داد دمت گرم اما این که میگی چطوری میشه یه نقشه ای مداری شماتیکی داری از این روش خروجی استفاده کرده باشه؟
        سلام شما ابتدای یک مدار با خروجی ای که بیشتر مورد نیازته میسازی و با سوئیچینگ تبدیلش میکنه به ولتاژ دیگه ات.
        اگه بری تو صفحات بعدی همین جا (منبع تغذیه) دوتا مدار گذاشتم که یکی خروجیش 12 ولت و با تبدیل میشه 5 و یکی دیگه برعکس اینه.
        ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

مسعود جان اگه نکات استفاده از ال سی متر ور بگی ممنون میشم :biggrin:

دیدگاه

مسعود جان اگه نکات استفاده از ال سی متر ور بگی ممنون میشم :biggrin:
            سلام عرفان جان من اولی رو که خریدم حدودا برام یک ماه کار کرد بعد سوخت دومی رو که خریدم سه یا چهار ماه کار کرد بعد سوخت سومی الان بیشتر از یکساله داره کار میکنه.فقط یک نکته مهم باید رعایت کنی که من سهل انگاری کردم و رعایت نکردم. موقعی که پراب ها روی اندازه گیری آمپر یا خازن یا اندوکتانسه به پرابها ولتاژ بالا ندی. مثلا اگه خازنی که ولتاژ بالا روشه و تخلیه نشده رو باهش اندازه بگیری سوخته و تعمیرش هم به این راحتی نیست.

دیدگاه

سلام من که لینکی چیزی پیدا نکردم اما ایراد نداره جریانم 1 ـمپره دارم 2 در نظر میگیرم بخاطر همین موضوع جریان کشیدن از هرکدوم تاثیری رو جریان دیگری نزاره.
              کم باش اصلا هم نگران کم بودنت نباش!!!
              اونی که اگر کم باشی گمت میکنه, همونیه که اگر زیاد باشی حیفت میکنه!!
              فقط خوب باش. خوب بودن به اندازه کافی متفاوتت میکنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abin66
                سلام من که لینکی چیزی پیدا نکردم اما ایراد نداره جریانم 1 ـمپره دارم 2 در نظر میگیرم بخاطر همین موضوع جریان کشیدن از هرکدوم تاثیری رو جریان دیگری نزاره.
                سلام
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=59101.0

دیدگاه

سلام دوستان

بستن ترانس هم تموم شد
                  تا اونجایی که تونستم با دقت بالا بستم ترانسو
                  طبق روشی هم که دوستانه دیگه توی تاپیک محاسبات منبع تغذیه و کوره ی القایی گفتن اندوکتانس اولیه رو بدست آوردم. که حدودا شد 1580 تا 1600 میکرو هانری (کمی کمتر :biggrin
                  اندوکتانس اولیه ی ترانس که نرم افزار داده بود 1515 میکرو بود .
                  بعد باز هرچی تغییر دادم توی فاصله ی هوایی و چیزای دیگه اندوکتانس به 1515 نرسید
                  حالا گذاشتمش توی مدار برای تست . باز هم آی سی سوخت :cry:
                  بعد چرا پل دیودی هم میسوزه ؟
                  من پل دیودی 6 آمپر گذاشتم ولی الان تا میزنم به برق خروجی پل دیودی ولتاژی ندارم :cry:

دیدگاه

سلام دوستان

بستن ترانس هم تموم شد
                    تا اونجایی که تونستم با دقت بالا بستم ترانسو
                    طبق روشی هم که دوستانه دیگه توی تاپیک محاسبات منبع تغذیه و کوره ی القایی گفتن اندوکتانس اولیه رو بدست آوردم. که حدودا شد 1580 تا 1600 میکرو هانری (کمی کمتر :biggrin
                    اندوکتانس اولیه ی ترانس که نرم افزار داده بود 1515 میکرو بود .
                    بعد باز هرچی تغییر دادم توی فاصله ی هوایی و چیزای دیگه اندوکتانس به 1515 نرسید
                    حالا گذاشتمش توی مدار برای تست . باز هم آی سی سوخت :cry:
                    بعد چرا پل دیودی هم میسوزه ؟
                    من پل دیودی 6 آمپر گذاشتم ولی الان تا میزنم به برق خروجی پل دیودی ولتاژی ندارم :cry:
                    سلام اول اینکه دقت کن دیگه آی سی نسوزه حیفه. مثلا از ولتاژ ورودی کم استفاده کن و یا ...
                    خب به دقت کارهایی که میگم رو انجام بده.
                    اول اینکه سرهای ابتدای و انتهای ترانس و جهت پیچیدن سیمها رو درست انجام دادی؟ فکر کنم مشکلت همین باشه.
                    دوم اینکه فاصله هوایی چی گذاشتی ؟
                    سوم اینکه پل دیود نیم آمپر هم زیاده براش پس الکی خرج نکن
                    چهارم اینکه عکس بذار از تمام مرحل کارت که ببینم مثلا از نحوه پیچیدن و فاصله هوایی و برد و غیره واضح باشه.
                    موفق باشی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                      سلام اول اینکه دقت کن دیگه آی سی نسوزه حیفه. مثلا از ولتاژ ورودی کم استفاده کن و یا ...
                      خب به دقت کارهایی که میگم رو انجام بده.
                      اول اینکه سرهای ابتدای و انتهای ترانس و جهت پیچیدن سیمها رو درست انجام دادی؟ فکر کنم مشکلت همین باشه.
                      دوم اینکه فاصله هوایی چی گذاشتی ؟
                      سوم اینکه پل دیود نیم آمپر هم زیاده براش پس الکی خرج نکن
                      چهارم اینکه عکس بذار از تمام مرحل کارت که ببینم مثلا از نحوه پیچیدن و فاصله هوایی و برد و غیره واضح باشه.
                      موفق باشی.
                      سلام مسعود جان

این دومیه آی سی نسوخت دیگه . فقط پل دیودی سوخت

یعنی شمارهی پینها فرق میکنه ؟ من طبق گفته ی نرم افزار از پین 2 شروع کردم و ادامه دادم
                      بعد مثلا میگه از سمت چپ به راست و لایه ی دوم راست به چپ .
                      پین ها باید دست چپ خودم باشه با راست ؟؟؟
                      فاصله هوایی هم از 2لایه چسب کاغذی روی 1 طرف هسته و 1 لایه پسب پلاستیکی روی طرف دیگه هسته
                      فعلا که پی سی بی ترکید . کلا بازش کردم ببندم رو جدیده .
                      ولی عکس از اولیه ترانس دارم

الان میزارم :biggrin:

اضافه شده در تاریخ :

البته هنوز زیاد منظمش نکرده بودم

دیدگاه

سلام مسعود جان

این دومیه آی سی نسوخت دیگه . فقط پل دیودی سوخت

یعنی شمارهی پینها فرق میکنه ؟ من طبق گفته ی نرم افزار از پین 2 شروع کردم و ادامه دادم
                        بعد مثلا میگه از سمت چپ به راست و لایه ی دوم راست به چپ .
                        پین ها باید دست چپ خودم باشه با راست ؟؟؟
                        فاصله هوایی هم از 2لایه چسب کاغذی روی 1 طرف هسته و 1 لایه پسب پلاستیکی روی طرف دیگه هسته
                        فعلا که پی سی بی ترکید . کلا بازش کردم ببندم رو جدیده .
                        ولی عکس از اولیه ترانس دارم

الان میزارم :biggrin:
                        سلام از یک پایه ترانس که دوست داری شروع کن و اون پایه رو پایه نقطه دار در نظر بگیر بعد در هر راستا که دوست داری مثلا جهت عقربه های ساعت یا خلاف عقربه های ساعت اولیه رو بپیچ بعد برای ثانویه و بایاس هم یک پایه رو به انتخاب خودت نقطه دار در نظر بگیر و نکته مهم اینجاست که بایاس و ثانویه رو هم در همون جهت بپیچ یعنی هم اولیه و هم ثانویه و بایاس در یک جهت پیچیده بشن و پایه هایی که نقطه دارن که پایه های شروع پیچیدن هستن در جای خودشون تو مدار قرار بگیرن.در ضمن این فاصله هوایی که شما گذاشتی برای این هسته به نظر من کمی زیاده.عکس رو طوری بذار که من پایه شروع و پایان و جهت پیچش رو ببینم.موفق باشی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                          سلام از یک پایه ترانس که دوست داری شروع کن و اون پایه رو پایه نقطه دار در نظر بگیر بعد در هر راستا که دوست داری مثلا جهت عقربه های ساعت یا خلاف عقربه های ساعت اولیه رو بپیچ بعد برای ثانویه و بایاس هم یک پایه رو به انتخاب خودت نقطه دار در نظر بگیر و نکته مهم اینجاست که بایاس و ثانویه رو هم در همون جهت بپیچ یعنی م اولیه و هم ثانویه و بایاس در یک جهت پیچیده بشن و پایه هایی که نقطه دارن که پایه های شروع پیچیدن هستن در جای خودشون تو مدار قرار بگیرن.در ضمن این فاصله هوایی که شما گذاشتی برای این هسته به نظر من کمی زیاده.عکس رو طوری بذار که من پایه شروع و پایان و جهت پیچش رو ببینم.موفق باشی.
                          ممنون مسعود جان
                          یه توضیحی در مورد بایاس میدی ؟ منظور از پایه بایاس و جهت پیچیدن بایاس چیه ؟
                          من فاصله ی هوایی رو اول یه لایه چسب کاغذی و یه لایه چسب پلاستیکی گذاشتم بعد فرکانسی که روی اسکوپ دیدم در حدود 60 کیلوهرتز بود. وقتی یه لایه اضافه کردم بهش فرکانس به 127 کیلو هرتز رسید .
                          چون وقتی این توی معادله ی مقدار اندوکتانس اولیه ی نرم افزارو به همراه مقدار خازن نوشتم فرکانس اومد 129 کیلو هرتز . من 127 کیلو هرتز درآوردم . که خیلی نزدیک به این فرکانس 129 کیلو هرتز هست . پس از اندازه گیری ، اندوکتانس در اومد حدود 1600 میکروهانری

دیدگاه

ممنون مسعود جان
                            یه توضیحی در مورد بایاس میدی ؟ منظور از پایه بایاس و جهت پیچیدن بایاس چیه ؟
                            من فاصله ی هوایی رو اول یه لایه چسب کاغذی و یه لایه چسب پلاستیکی گذاشتم بعد فرکانسی که روی اسکوپ دیدم در حدود 60 کیلوهرتز بود. وقتی یه لایه اضافه کردم بهش فرکانس به 127 کیلو هرتز رسید .
                            چون وقتی این توی معادله ی مقدار اندوکتانس اولیه ی نرم افزارو به همراه مقدار خازن نوشتم فرکانس اومد 129 کیلو هرتز . من 127 کیلو هرتز درآوردم . که خیلی نزدیک به این فرکانس 129 کیلو هرتز هست . پس از اندازه گیری ، اندوکتانس در اومد حدود 1600 میکروهانری
                            سلام خب اگه تو سایت و نت بگردی توضیحاتی در مورد بایاس پیدا میکنی فکر کنم تغذیه آی سی رو تامین میکنه و...
                            منظورم از پایه شروع بایاس همون پایه ای است که شروع میکنی به پیچیدن بایاس و پایه انتهایی بایاس همونیه که بایاس در اون پایه پیچیدنش تموم میشه.
                            البته برای tny میشه بایاس هم نذاشت مثل مداری که شما برام فرستادی ولی برای توان های بالاتر من پیچیدن بایاس رو ضروری میدونم.
                            در ترانس شما شما باید اولیه و ثانویه رو در یک جهت بپیچیدی ولی سر ابتدا و انتهای هر کدوم رو در جای خودش تو مدار قرار بدی.
                            من با اسکوپ کار نکردم که در این باره توضیح بدم ولی خودم عموما برای هسته ee16 گپ کمتری میذارم ولی شاید من دارم اشتباه میکنم.
                            ولی جهت رو رعایت کن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                              سلام خب اگه تو سایت و نت بگردی توضیحاتی در مورد بایاس پیدا میکنی فکر کنم تغذیه آی سی رو تامین میکنه و...
                              منظورم از پایه شروع بایاس همون پایه ای است که شروع میکنی به پیچیدن بایاس و پایه انتهایی بایاس همونیه که بایاس در اون پایه پیچیدنش تموم میشه.
                              البته برای tny میشه بایاس هم نذاشت مثل مداری که شما برام فرستادی ولی برای توان های بالاتر هر آی سی من گذاشتم بایاس رو ضروری میدونم.
                              در ترانس شما شما باید اولیه و ثانویه رو در یک جهت بپیچیدی ولی سر ابتدا و انتهای هر کدوم رو در جای خودش تو مدار قرار بدی.
                              من با اسکوپ کار نکردم که در این باره توضیح بدم ولی خودم عموما برای هسته ee16 گپ کمتری میذارم ولی شاید من دارم اشتباه میکنم.
                              ولی جهت رو رعایت کن.
                              مسعود جان توی مداری که من دارم . نرم افزار چیزی در مورد سیم پیچ بایاس ننوشته / یعنی سیم پیچ بایاس نمیخواد ؟
                              همون اولیه و ثانویه رو فقط بپیچم ؟

دیدگاه

مسعود جان توی مداری که من دارم . نرم افزار چیزی در مورد سیم پیچ بایاس ننوشته / یعنی سیم پیچ بایاس نمیخواد ؟
                                همون اولیه و ثانویه رو فقط بپیچم ؟
                                سلام خب شما تیک بایاس رو نزدی برای همین نرم افزار بدون بایاس بهت مدار داده. خب توان مورد نظر شما زیاد نیست و میشه بدون بایاس هم کار کنی گرچه بهتره بایاس هم بذاری ولی فعلا شما بدون بایاس اول نتیجه بگیر بعد که نتیجه گرفتی و کمی با ترانس پیچی آشنا شدی بایاس هم بپیچ.موفق باشی.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X