اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

ممنون از پاسختون
    من همه قطعات دیگش رو گیر آوردم.
    علت اینم که رفتم توی فکر ساختش اینه که یک شارژر خاص و کمیابه.
    حدود پنجاه تاش رو نیاز داشتم که حدود نیمی از قطعاتش رو جور کردم.
    ترانسش رو هم یدونه از روی قبلی پیچیدم که فعلا کار نداده تا بعدا تست کنم ببینم مشکل چیه!
    اون ورقه مسی رو توی بازار مسگرها پیدا کردم. الان مشکل اون فاصله هوایی و سیم روکشداره! راستی اون سیم روکشدار سایزش پنجاهه
    اگه جایگزینی برای این سیم سراغ دارید لطفا بگید.
    ترانسی که الان پیچیدم یه مشکلی داره و اون اینه که خروجی مدار با اون حدود نیم ثانیه به نیم ثانیه حدود 1.5 ولت پایین و بالا میره. هنوز وقت نکردم عیب یابیش کنم.
    راستی نظر دوستان نسبت به این که این منابع سوییچینگ رو تعداد بالا بزنیم و بریزیم توی بازار چیه؟
    اسیر ظلمتم ای ماه ، کجا مانده ای ؟

من به اعتبار تو فانوس نیاورده ام ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط msadeghy.1371
      ممنون از پاسختون
      من همه قطعات دیگش رو گیر آوردم.
      علت اینم که رفتم توی فکر ساختش اینه که یک شارژر خاص و کمیابه.
      حدود پنجاه تاش رو نیاز داشتم که حدود نیمی از قطعاتش رو جور کردم.
      ترانسش رو هم یدونه از روی قبلی پیچیدم که فعلا کار نداده تا بعدا تست کنم ببینم مشکل چیه!
      اون ورقه مسی رو توی بازار مسگرها پیدا کردم. الان مشکل اون فاصله هوایی و سیم روکشداره! راستی اون سیم روکشدار سایزش پنجاهه
      اگه جایگزینی برای این سیم سراغ دارید لطفا بگید.
      ترانسی که الان پیچیدم یه مشکلی داره و اون اینه که خروجی مدار با اون حدود نیم ثانیه به نیم ثانیه حدود 1.5 ولت پایین و بالا میره. هنوز وقت نکردم عیب یابیش کنم.
      راستی نظر دوستان نسبت به این که این منابع سوییچینگ رو تعداد بالا بزنیم و بریزیم توی بازار چیه؟
      آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم
      عزیز یه تاپیک بزن واسه طراحی و مخصوصا پیچیدن ترانس ، که سخت نیازمندم
      ممنون
      برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
      راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

آقا من برای زدن تاپیک پایم اما خودم تجربه چندانی ندارم.
        در ضمن خیلی می طلبه که یه همچین تاپیکی زده بشه. اگه جمعی از بچه های با سابقه توی این زمینه بزنند یه همچین تاپیکی رو ما هم تجارب ناچیزمون رو انتقال میدیم.
        راستی کسی از اساتید میدونه که آیا میشه بجای اون سیم سایز 50 روکش دار که توی اولیه ترانس مذکور بود میشه از سیم 50 لاکی هم استفاده کرد؟ اصلا چرا یه سیم با عایق جداگونه گذاشته؟ مگه عایق لاک ها کافی نیست؟ یه سری سیم هم گیر اوردم که عایق پلاستیکی داره البته جنس عایقش فرق میکنه و دوام حرارتی عایق سیم اصلی رو نداره! آیا میتونم از همینا استفاده کنم؟

دیدگاه

آقا من برای زدن تاپیک پایم اما خودم تجربه چندانی ندارم.
          در ضمن خیلی می طلبه که یه همچین تاپیکی زده بشه. اگه جمعی از بچه های با سابقه توی این زمینه بزنند یه همچین تاپیکی رو ما هم تجارب ناچیزمون رو انتقال میدیم.
          راستی کسی از اساتید میدونه که آیا میشه بجای اون سیم سایز 50 روکش دار که توی اولیه ترانس مذکور بود میشه از سیم 50 لاکی هم استفاده کرد؟ اصلا چرا یه سیم با عایق جداگونه گذاشته؟ مگه عایق لاک ها کافی نیست؟ یه سری سیم هم گیر اوردم که عایق پلاستیکی داره البته جنس عایقش فرق میکنه و دوام حرارتی عایق سیم اصلی رو نداره! آیا میتونم از همینا استفاده کنم؟
          عکس ترانس رو نذاشتی که من متوجه نمیشم منظورت چیه منظورت سیمه 0.5 است؟ چند واته این منبع؟خروجی روی جریان قفل شده یا روی ولتاژ؟
          ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

خروجی جریانه. سیم 50 میکرون یا 0.5 میلیمتر هست و توانش حدود 8 واته اما اینا چه ربطی به نیاز داشتن به عایق پلاستیکی داره؟

دیدگاه

خروجی جریانه. سیم 50 میکرون یا 0.5 میلیمتر هست و توانش حدود 8 واته اما اینا چه ربطی به نیاز داشتن به عایق پلاستیکی داره؟
              8 وات؟؟؟ دیگه 8 وات که دیگه این همه سختی نداره... از همین لاکی های معمولی استفاده کن کاش زودتر میگفتی ...

دیدگاه

ممنون از جوابتون، یه مسئله دیگه اینکه این ترانس فاصله هوایی 0.3 میلیمتری داره. که با تراش بر روی فریت ایجاد شده.
                حالا من اگه به جای این سه تکه چسب با ضخامت 0.1 میلیمتر در 3 بازوی فریت استفاده کنم با توجه به اینکه ضریب هدایت مغناطیسی چسب و هوا یکی نیست!
                آیا این کار درصد خطای زیادی ایجاد می کند؟ و آیا پخش کردن یک گپ در 3 گپ اشکالی ایجاد میکنه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                  سلام.اول که به نظره من شما از وات های پایینتر شروع کنید دوم اینکه 60 وات رو میشه با سریه TOP زد که آی سیش تو ایران هم هست و سوم اینکه به نظرم اگه نمیخواهین این کاره بشین و ادامش بدین دنبالش نرین این نظره منه.بازم اگه مشکلتون فقط فایل و شماتیکه اگه خواستین براتون با نرم افزار PI اینجا میذارم.
                  ممنون
                  اگر بتونید مسیر طراحی رو گام به گام 1بار بریم دیگه برا همش میشه استفاده کرد
                  انقدر احمق نیستم که فکر کنم کارم تموم شده

دیدگاه

ممنون از جوابتون، یه مسئله دیگه اینکه این ترانس فاصله هوایی 0.3 میلیمتری داره. که با تراش بر روی فریت ایجاد شده.
                    حالا من اگه به جای این سه تکه چسب با ضخامت 0.1 میلیمتر در 3 بازوی فریت استفاده کنم با توجه به اینکه ضریب هدایت مغناطیسی چسب و هوا یکی نیست!
                    آیا این کار درصد خطای زیادی ایجاد می کند؟ و آیا پخش کردن یک گپ در 3 گپ اشکالی ایجاد میکنه؟
                    مشکلی نیست شما همون سه تکه چسب استفاده کن یا یک تکه چسبه 0.3 ولی شما اول باید اندوکتانسه اولیه رو میگرفتی وقتی که هنوز ترانس رو باز نکرده بودی و بعد با کم و زیاد کردنه فاصله هوایی به اون عدد میرسیدی.راستی از چه آی سی استفاده شده؟ از چه هسته فریتی استفاده شده؟

دیدگاه

از viper22a استفاده شده. هسته هم 16-19 EE است.
                      راستش ال متر نداشتم. یه اهمتر خیلی خوب خریده بودم چند ماه پیش دیگه دلم نمیاد دوباره برم یکی دیگه با ال متر بخرم. ال متر جدا و ارزون قیمت یا با کیفیت خوب و حتی گرون سراغ دارید؟
                      فقط من از اون سیم عایق دار مطمئن نیستم. آخه میخوام بدم توی بازار و باید از لحاظ ایمنی خیلی قوی باشه! اگه کسی رو برق بگیره مسولیتش بامنه دیگه!! آیا سیم لاکی های توی بازار هم عایقشون ضعیف و قوی داره؟ آیا سیم لاکی ای هست که بتونه به اندازه عایق پلاستیکی محافظت ایجاد کنه؟ سیم عایق دار هم فقط همون سایز اصلش میخوره بهش اگه یکم بزرگتر باشه عایقش از اطراف ترانس میزنه بیرون و هسته دیگه روش نصب نمیشه! این سیمه خیلی عصاب خوردی درست کرده واسم.

دیدگاه

راستش ال متر نداشتم. یه اهمتر خیلی خوب خریده بودم چند ماه پیش دیگه دلم نمیاد دوباره برم یکی دیگه با ال متر بخرم. ال متر جدا و ارزون قیمت یا با کیفیت خوب و حتی گرون سراغ دارید؟
                        فقط من از اون سیم عایق دار مطمئن نیستم. آخه میخوام بدم توی بازار و باید از لحاظ ایمنی خیلی قوی باشه! اگه کسی رو برق بگیره مسولیتش بامنه دیگه!! آیا سیم لاکی های توی بازار هم عایقشون ضعیف و قوی داره؟ آیا سیم لاکی ای هست که بتونه به اندازه عایق پلاستیکی محافظت ایجاد کنه؟ سیم عایق دار هم فقط همون سایز اصلش میخوره بهش اگه یکم بزرگتر باشه عایقش از اطراف ترانس میزنه بیرون و هسته دیگه روش نصب نمیشه! این سیمه خیلی عصاب خوردی درست کرده واسم.
                        واسه ال متر حوصله ساخت داری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanajal
                          واسه ال متر حوصله ساخت داری
                          آره. اگر راهنمایی کنی میسازمش. نظری نسبت به اون سیم عایق مذکور ما نداری؟

دیدگاه

سلام. مهندس جان... چرا زودتر نمیگی آی سیش VIPER22 است؟؟ من با این آی سی خیلی کار کردم.بدک نیست... ال سی متر تنها هم هست.
                            این که یک آی سیه رونده مشکل کجاست؟وایپر 22 تا حدده 18 یا 20 وات بهتون میده و اگه میخواهید که حداکثره توان رو بگیرین بهتره از ترانس EF20 استفاده کنید ولی اگه مد نظرتون همون حدوده ده وات (کمی بیشتر و کمتره) همون EE19/16 خیلی خوبه.اندوکانس اولیه رو حدوده 2.2 بگیرین و در ترانس پیچی از سیمهای معمولیه لاکی استفاده کنید ولی اگه میخواهید از سه یا چهار آمپر بیشتر در خروچی بگیرین بهتره از فویل مسی استفاده کنید....

دیدگاه

سلام
                              ممنون از جوابهاتون
                              آقا مشکل جدید! :wow:
                              من مداری که طراحی کردم رو بستم. دقیقا مثل نمونه اول. اما زمانیکه به برق وصل می کنم حدود 2 ثانیه طول میکشه و بعد viper و اپتوکوپلر به زغال تبدیل میشه. مدار رو میذارم رفقا اگه نظری دارند بفرمایند لطفا! باز هم از جواب هاتون ممنونم. خیلی راهگشا بوده!
                              البته پی سی بی رو خیلی خوب طراحی نکردم و این فقط یه نمونه اولیس برای تست. ترک ها خیلی نازکه.

اضافه شده در تاریخ :
                              از اونجایی که کسی جواب منو نمیده!!!! به آزمایشات خطر ناکم ادامه دادم و به نتایجی رسیدم. که به شرح زیر است:
                              اول اینکه دی 3 و دی 5 در مدار شکل قبل باید جابجا می شدند که بعد از انهدام کامل 4 فروند آی سی وایپر (هر کدوم 4 هزار تومن) و 4 عدد اپتوکوپلر انجامید(فکر نکنید خیلی مهربون داغ کردن و بعد دود ازشون بلند شدا، هر کدوم از اینایی که گفتم در اثر انفجار حداقل به دو قسمت تقسیم شدند!) اما با رفع این مشکل، مشکل جدیدی را کشف کردم و آن اینکه مدار دچار hiccup شده و ولتاژش پرش می کنه! تا کار دست خودم ندادم یکی بگه مشکل از کجاست! فعلا تا فردا صبح دیگه وایپر ندارم که منفجر کنم برای همین فرصت کافی دارید برای پاسخ!

دیدگاه

آره. اگر راهنمایی کنی میسازمش. نظری نسبت به اون سیم عایق مذکور ما نداری؟
                                سلام نه متاسفانه
                                تو همین سایت سرچ کن میاد
                                از سایت فلزیاب گرفتنش

دیدگاه

لطفا صبر کنید...