اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

مشکل های گذشته همگی به کمک دوستان حل شدند. اما الان فقط یک مشکل دارم و اون اینکه مدار دچار hiccup است! مطمئن هستم که این مشکل از ترانس نیست. چون ترانس روی مدار اول و اصلی کاملا درست کار میده و باتری هم شارژ میکنه. دوستان در جای دیگری اشاره کردند که مشکل هیکاپ یا از بر عکس پیچیدن ترانسه! و یا مشکل در فید بک. اما من هرچی مداری که خودم زدم رو با مدار اصلی مقایسه میکنم تفاوتی در فیدبکش نمی بینم! لطفا با توجه به مدار اگه کسی راه حلی به نظرش میرسه از گفتنش دریغ نکنه! باز هم از راهنماییهاتون ممنون. :biggrin:
    اسیر ظلمتم ای ماه ، کجا مانده ای ؟

من به اعتبار تو فانوس نیاورده ام ...

دیدگاه

بازم سلام
      شما هرجابری منم اونجام!
      این نکته مهم رو درنظر داشته باشین که مشخصات هسته های مشابه هم میتونه تا 20٪ اختلاف داشته باشه. بنابراین اگر ولتاژ تغذیه (Aux) ایسی viper تو لبه روشن شدن باشه تو یه مدار درست و تو مدار بعدی هیکاپ میده. برای اطمینان یک مقاومت مصرف تو خروجی قرار بدین.
      من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

سلام دوستان کسی میدونه ای سی top247 yn بدون متصل بودن به فیدبک (اپتوکوپلر) به نوسان در میاد؟یعنی اگر قسمت ورودی رو (تا قبل از ترانس/اپتوکوپلر/وخازن y کلاس )بسازیم و ورودی رو به جای اینکه به ترانس بدیم به ولت متر بدیم ولتاژی داریم یا نه؟

دیدگاه

سلام به دوستان

من یدونه منبع 12 ولت 2 آمپر لازم دارم که با نرم افزار البته ورژن 8.6 این فایلی رو که میبینید از آب در آومده
          دوستانی که دستی در این نرم افزار دارند لطفا راهنمایی کنند اگر نکته ای وجود دارد و یا نه ساخت مدار را شروع کنم
          آیا لازم است قسمتهایی را تغییر دهم یا همین طراحی خوب است
          http://www.up2www.com/uploads/1372868318871.rar
          با تشکر از راهنمایی ها

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armanic
            سلام به دوستان

من یدونه منبع 12 ولت 2 آمپر لازم دارم که با نرم افزار البته ورژن 8.6 این فایلی رو که میبینید از آب در آومده
            دوستانی که دستی در این نرم افزار دارند لطفا راهنمایی کنند اگر نکته ای وجود دارد و یا نه ساخت مدار را شروع کنم
            آیا لازم است قسمتهایی را تغییر دهم یا همین طراحی خوب است
            http://www.up2www.com/uploads/1372868318871.rar
            با تشکر از راهنمایی ها
            سلام.من که برام باز نکرد ولی اگه زیرش نوشته optimize done احتمالا خوبه و جواب میده.
            ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

دوستان با تجربه
              واقعا تاپیک سنگینی شده
              نتونستم 70 صفحه رو بخونم
              چند سوالی برام پیش اومد اگر پاسخ بدید ممنون میشم

در اولین اقدام میخوام یک 5 ولت یک امپر بسازم
              1.سلف های 1m در ورودی بعد از پل دیود لازمه و اگه لازمه باید از چه نوعی باشه؟بشکه ای ؟ مقاومتی یا حلقوی
              2.خازن Y رو از کجا و با چه نامی خریداری کنیم و چه قیمتی دارد؟
              3.ترانسی که انتخاب کردم EE13 هست،سیم ورودی رو PI سایز .14 و 121 دور قرار داده،سایز سیم در صورتی که چند صدمی جابجا بشه در واقع چه اتفاقی می افته؟
              در خروجی زده 6 درو 2x0.35 این قسمت بعنی چی؟سیم 35 رو دو لایه کنم و 6 دور بپیچونم یا دوبار سیم 35 رو 6 دور بچرخونم و در نهایت موازی کنم؟
              در صورتی که جهت سیم پیچ رو جابجا بزنیم چه استفاقی میفته؟
              4.mechanical diagram که تو نرم افزار تولید میکنه دقیقا یعنی چی؟
              5.سلف توی خروجی رو از چه نوعی باید انتخاب کرد،؟
              با تشکر
              هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
              بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
              میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط n340
                دوستان با تجربه
                واقعا تاپیک سنگینی شده
                نتونستم 70 صفحه رو بخونم
                چند سوالی برام پیش اومد اگر پاسخ بدید ممنون میشم

در اولین اقدام میخوام یک 5 ولت یک امپر بسازم
                1.سلف های 1m در ورودی بعد از پل دیود لازمه و اگه لازمه باید از چه نوعی باشه؟بشکه ای ؟ مقاومتی یا حلقوی
                2.خازن Y رو از کجا و با چه نامی خریداری کنیم و چه قیمتی دارد؟
                3.ترانسی که انتخاب کردم EE13 هست،سیم ورودی رو PI سایز .14 و 121 دور قرار داده،سایز سیم در صورتی که چند صدمی جابجا بشه در واقع چه اتفاقی می افته؟
                در خروجی زده 6 درو 2x0.35 این قسمت بعنی چی؟سیم 35 رو دو لایه کنم و 6 دور بپیچونم یا دوبار سیم 35 رو 6 دور بچرخونم و در نهایت موازی کنم؟
                در صورتی که جهت سیم پیچ رو جابجا بزنیم چه استفاقی میفته؟
                4.mechanical diagram که تو نرم افزار تولید میکنه دقیقا یعنی چی؟
                5.سلف توی خروجی رو از چه نوعی باید انتخاب کرد،؟
                با تشکر
                سلام. خوب کاری کردی که میخوای از وات پایین شروع کنی.
                1- اون سلف ها رو تویه تست میتونی نذاری و بدونه اونها هم مدار کار میکنه ولی وقتی خواستی بردت رو استفاده کنی یا به مشتری بدی بذاری خیلی بهتره برای جلوگیری از نویز مفیده.
                2- خازن ایگرگ به نامه وای کپ معروفه که دونوع داره y1 , y2 که اونم برای تست میتونی نذاری بعد که مدارت درست جواب داد بذاری بهتره
                3- سعی کن نازک تر نباشه چون ممکنه بشتر گرم بشه و اگه خیلی ضخیم تر بشه هم جا نمیشه تو قرقره.
                دو رشته سیم 0.35 با هم موازی کن و 6 دور بپیچ
                اگه جهته سیم پیچها رو عوض کنی ماسفت و ... میسوزه
                5- سلفه تو خروجی باید با آمپرتون هم خوانی داشته باشه یعنی در این جا حداقل یک آمپر رو بتونه جواب بده.
                موفق باشی.

دیدگاه

یک منبع تغذیه با top223 ساختم.خوب و کامل جواب میده.ولتاژ خروجی دقیق دقیقه.فقط ایرادی که داره اینه که وقتی تغذیه رو از 115 به 220 میبرم خروجی شروع میکنه به چشمک زدن.مدار رو تو نرم افزار واسه ولتاژ ورودی بین 85 تا 235 طراحی کردم.به نظر شما اشکال کار از کجاست؟ پیشاپیش ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedhamidi
                    یک منبع تغذیه با top223 ساختم.خوب و کامل جواب میده.ولتاژ خروجی دقیق دقیقه.فقط ایرادی که داره اینه که وقتی تغذیه رو از 115 به 220 میبرم خروجی شروع میکنه به چشمک زدن.مدار رو تو نرم افزار واسه ولتاژ ورودی بین 85 تا 235 طراحی کردم.به نظر شما اشکال کار از کجاست؟ پیشاپیش ممنون
                    سلام.چشمک میزنه یعنی چی؟ مگه به خروجی چی وصل کردی؟ خروجی رو به ولتمتر وصل کن ببین بازم کم و زیاد میشه؟

دیدگاه

ممنون که وقت میذاری.
                      تو خروجیم یک led گذاشتم ولتاژ رو هم اندازه میگیرم.ولتاژ از 5 ولت میاد بالا وقتی به 15 ولت که ولتاژ نهایی مداره میرسه ریست میشه و این سیکل دو بار در ثانیه تکرار میشه. ولی وقتی رو 115 ولتم این مشکلو ندارم و 15 دقیق و 1 آمپر هم جریان کشیدم ذره ای تغییر نمیکنه و کاملا درسته!

اضافه شده در تاریخ :
                      تعداد دور اولیه رو نرم افزار 35 و خروجی رو 8 داده.بنظرت تعداد دور اولیه خیلی کم نیس؟
                      والتاژ خروجیم +-15 و جریان 1 آمپر در نظر گرفتم
                      ممکنه ترانس اشباع بشه تو ولتاژ بالا تر؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedhamidi
                        ممنون که وقت میذاری.
                        تو خروجیم یک led گذاشتم ولتاژ رو هم اندازه میگیرم.ولتاژ از 5 ولت میاد بالا وقتی به 15 ولت که ولتاژ نهایی مداره میرسه ریست میشه و این سیکل دو بار در ثانیه تکرار میشه. ولی وقتی رو 115 ولتم این مشکلو ندارم و 15 دقیق و 1 آمپر هم جریان کشیدم ذره ای تغییر نمیکنه و کاملا درسته!
                        نمیدونم مهندس جان.من تا حالا ورودیم برق 110 یا 115 نبوده و تا حالا با این مدل top هم کار نکردم ولی احتمالا باید مشکلتو تویه قسمت فیدبک یا مقاومتهای پایه هایه آی سی دنبال کنی.

دیدگاه

سلام
                          من با tny278 یه مبدل 220 به 5 ولت درست کردم اما جواب نمیده.ولتاژ خروجی در بی باری اصلاً به 5 نمی رسه و دائم بین مقدار 1.8 تا 3.9 بازی می کنه.زنر فیدبک 3.9 ولت هست.هسته EE16 استفاده کردم و دور اولیه 106 و ثانویه 4 دوره.دیود خروجی هم 1N5822 گذاشتم.سلف خروجی هم 70uH هستش.اپتوکوپلر PC817 هست که همیشه خاموشه.ولتاژ پایه EN/UV هم 2.44 ولته.مقاومت 2K موازی با اولیه اپتوکوپلر گذاشتم.ولتاژ درین آیسی رو که می گیرم 295 نشون میده که حدود هر یک ثانیه یه دفعه میشه هزارو خورده ای!!مقاومت undervoltage هم 3 مگااهم گذاشتم

دیدگاه

سلام
                            کسی نبود همت کنه نحوه سیم پیچی رو بزاره
                            آقای ام اس 2000 همشهری ،دستگاه سیم پیچی ترانسو خریدی ؟چند در اومد ،آدرس بده منم برم بخرم
                            ممنون
                            برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                            راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط edris.noei
                              سلام
                              من با tny278 یه مبدل 220 به 5 ولت درست کردم اما جواب نمیده.ولتاژ خروجی در بی باری اصلاً به 5 نمی رسه و دائم بین مقدار 1.8 تا 3.9 بازی می کنه.زنر فیدبک 3.9 ولت هست.هسته EE16 استفاده کردم و دور اولیه 106 و ثانویه 4 دوره.دیود خروجی هم 1N5822 گذاشتم.سلف خروجی هم 70uH هستش.اپتوکوپلر PC817 هست که همیشه خاموشه.ولتاژ پایه EN/UV هم 2.44 ولته.مقاومت 2K موازی با اولیه اپتوکوپلر گذاشتم.ولتاژ درین آیسی رو که می گیرم 295 نشون میده که حدود هر یک ثانیه یه دفعه میشه هزارو خورده ای!!مقاومت undervoltage هم 3 مگااهم گذاشتم
                              سلام.جهته سیم پیچها درسته؟ سرهای نقطه دار در جاشونن؟مقاومت 2 کیلو چرا گذاشتی؟مقاومت سه مگا اهم هم نیازی آنچنان نیست.
                              نوشته اصلی توسط ehsanajal
                              سلام
                              کسی نبود همت کنه نحوه سیم پیچی رو بزاره
                              آقای ام اس 2000 همشهری ،دستگاه سیم پیچی ترانسو خریدی ؟چند در اومد ،آدرس بده منم برم بخرم
                              ممنون
                              سلام.چند سال پیش حدوده صد تومان.از تهران و از آراد خریدم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                                سلام.جهته سیم پیچها درسته؟ سرهای نقطه دار در جاشونن؟مقاومت 2 کیلو چرا گذاشتی؟مقاومت سه مگا اهم هم نیازی آنچنان نیست.
                                سیم پیچو فکر کنم درست بسته باشم.اگه از بالا به هسته نگاه کنیم سیم پیچ ها رو طبق عکس پایین بستم.درسته؟

دفعه اول ثانویه رو بر عکس این حالت بسته بودم حدود هر دو ثانیه هسته یه صدای تق نسبتاً بلند میداد که راحت شنیده میشد.الآن این صدارو نداره.الآن مقاومت 4.7 اهمی رو میزارم به عنوان بار ولتاژ بین صفر و 0.4 ولت جابجا میشه.

مقاومت 2K رو همین طوری گذاشتم.تو دیتاشیت یه نمونه 12V & 1A داشت از روی اون کپی کردم.حذفش کنم؟

اون مقاومت 3 مگا اهم هم که نباید مشکلی ایجاد کنه که.

یه سوال دیگه.هسته EE16 توی دیتاشیتش زده حدود 32 وات میده تو مبدل فوروارد.چرا توی فلای بک نرم افزار PIEXPERT میزنه 8.2 وات؟نمیشه 15 وات ازش گرفت؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X