اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

سلام
    من یه منبع تغذیه میخوام که ورودی 40-250 ولت متناوب هست
    خروجی هم +5و-5 ولت
    البته باطری 12 ولت هم دارم ولی میخوام از باطری استفاده نکنم
    لطفا کمک کنید

دیدگاه

سلام
      آقا من هرچی تو این توضیحات دویدم فایده نداره چون واقعا از مدارات آنالوگ سر در نمیارم
      فقط اینو به من بگید اگر بخوام چندتا منبع تغذیه 12ولت با جریان های مختلف مثل 1 و 2 و 3 و 4 و 5 و... آمپر درست کنم با نرم افزار PI چکار کنم؟؟؟
      همون شماتیک خروجی نرم افزار خودش درسته؟؟؟
      چرا بعضیا مینویسن جواب نمیگیرن مگه شماتیکش طراحی شده نیست؟ :surprised: دوباره باید تغییرش بدم؟ :sad:
      انقدر احمق نیستم که فکر کنم کارم تموم شده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SILVER MAN
        سلام
        آقا من هرچی تو این توضیحات دویدم فایده نداره چون واقعا از مدارات آنالوگ سر در نمیارم
        فقط اینو به من بگید اگر بخوام چندتا منبع تغذیه 12ولت با جریان های مختلف مثل 1 و 2 و 3 و 4 و 5 و... آمپر درست کنم با نرم افزار PI چکار کنم؟؟؟
        همون شماتیک خروجی نرم افزار خودش درسته؟؟؟
        چرا بعضیا مینویسن جواب نمیگیرن مگه شماتیکش طراحی شده نیست؟ :surprised: دوباره باید تغییرش بدم؟ :sad:
        سلام.بله شما میتونی از همین نرم افزار استفاده کنی.برای 12 ولت تا سه آمپر میتونی از Tiny switch III استفاده کنی.(توی منو اوله نرم افزار باید فیلد ها رو روی این سری آی سی بذاری) و برای توانهای بیشتر هم میتونی مثلا از سری TOP استفاده کنی و شماتیک هاش نسبتا درسته.ولی پیچیدنه ترانسش کمی کاره سختیه و باید تا حدی حرفه ای باشی...موفق باشی.
        ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
          سلام.بله شما میتونی از همین نرم افزار استفاده کنی.برای 12 ولت تا سه آمپر میتونی از Tiny switch III استفاده کنی.(توی منو اوله نرم افزار باید فیلد ها رو روی این سری آی سی بذاری) و برای توانهای بیشتر هم میتونی مثلا از سری TOP استفاده کنی و شماتیک هاش نسبتا درسته.ولی پیچیدنه ترانسش کمی کاره سختیه و باید تا حدی حرفه ای باشی...موفق باشی.
          سلام
          ممنون
          سیم پیچ رو که میدم بیرون خودم اینکاره نیستم
          پس با این شماتیکی که نرم افزار میده جواب میگیرم؟

دیدگاه

سلام
            ممنون
            سیم پیچ رو که میدم بیرون خودم اینکاره نیستم
            پس با این شماتیکی که نرم افزار میده جواب میگیرم؟
            سلام.بله شماتیکی که نرم افزار میده جواب میده ولی شما ترانس رو ندین بیرون چون ممکنه کلی پول از شما بگیره و شما اونو روی برد بذارین و جواب نده البته نمیگم بد میپیچن ولی شما بگین که خودش هم برد رو برات بزنه و خودش برات جواب بگیره.یک از دوستان توی سایت مبلغ بالایی داده بود براش ترانس پیچیده بودن و روی بردش جواب نداده بود شاید به خاطره این بود که سرهای ترانس با جایی که اون رویه برد زده بود هماهنگی نداشته یا ...

دیدگاه

نمیدونم چرا بیشتر بچه ها از ترانس یچیدن فرار میکنن
              بخدا پیچیدنش نسبتی با پولو هوا کردن نداره
              2 بار میپیچین امتحان میکنین دستون میاد نحوه پیچیدنو
              چقدر کشش داشته باشه سیم یا چطور کنار هم دقیق بپیچین
              حتی دفعه اولم با یکم دقت تو کمتر از 1 ساعت میتونین به نتیجه قابل قبول برسین. :mrgreen:
              ---
              مطمعن باشید اگه ترانسشو بدین یکی دیگه بپیچه تو باقی قسمتام به نتیجه ای نمیرسین
              چون دقت کامل رو توی ساختش انجام ندادین. :twisted:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shork
                حتی دفعه اولم با یکم دقت تو کمتر از 1 ساعت میتونین به نتیجه قابل قبول برسین. :mrgreen:
                ---
                شما یه توضیحی بده برادر
                برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

آقا من تمام تلاشمو کردم نشد
                  1کی لطف کنه روند طراحی یه شماتیک 12ولت و 5آمپر رو تو نرم افزار pi نشون بده
                  قطعاتش تو بازار پیدا میشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shork
                    ---
                    سلام.خب پیچیدنه ترانس واقعا مشکله و بسیار قلق و مهارتهای خاص خودشو داره من که سالهاست دارم میپیچم هنوز برام این قسمتش سخته و اینطور نیست که با یک بار یا دوبار یا ده بار پیچیدن استاد بشی.مخصوصا ترانس های TNY.
                    ولی این قسمت رو که گفتین اگه بدین کسی بپیچه به نظره منم احتمالا جواب نمیگیره چون نحوه قرار گرفتن ترانس روی مدار و نکات دیگه هم مهمه و از کجا معلوم اون درست پیچیده باشه؟؟؟به نظرم اگه کسی میخواد بگه که فقط ترانس رو یکی دیگه بپیچه بگه اون یک نفر کله مدار رو براش آماده کنه و قبل از پول دادن تست کنه مدار رو.

اضافه شده در تاریخ :
                    آقا من تمام تلاشمو کردم نشد
                    1کی لطف کنه روند طراحی یه شماتیک 12ولت و 5آمپر رو تو نرم افزار pi نشون بده
                    قطعاتش تو بازار پیدا میشه؟
                    سلام.اول که به نظره من شما از وات های پایینتر شروع کنید دوم اینکه 60 وات رو میشه با سریه TOP زد که آی سیش تو ایران هم هست و سوم اینکه به نظرم اگه نمیخواهین این کاره بشین و ادامش بدین دنبالش نرین این نظره منه.بازم اگه مشکلتون فقط فایل و شماتیکه اگه خواستین براتون با نرم افزار PI اینجا میذارم.

دیدگاه

سلام بر همه برو بچه ها با تبریک صعود ایران به جام جهانی
                      من یه مبدل سوئیچینگ رو باز کردم و می خواستم مثلش رو بسازم اما با چندتا چیز عجیب توش برخوردم:
                      1- توی ترانس فریتش بعد از سیم پیچ اول یک ورقه مسی که قسمتش عایق نشده بود و بقیش عایق داشت یک دور پیچیده شده بود.
                      2- توی ترانس یه گپ یا همون فاصله هوایی بود که حدود 0.3 میلیمتر داره
                      3- توی ترانس یه سیمی با روکش پلاستیکی ضخیم حدود 0.2 میلیمتر پیچیده شده
                      4- دوتا سلف هست که مقدار هاش مشخص نیست.
                      عکس هاش رو هم گرفتم فقط نمیدونستم چطور پلود کنم
                      اگه بگید چطور پلود کنم خیلی خوشحال میشم
                      توی خود سایت میشه پ کرد یا باید جای دیگه بذارم؟
                      خود این 4 موضوع هم برام خیلی مهمه چون حدود 500 هزار وسیله خریدم و اگه این مشکل ها حل نشه همش میره روی هوا!! :surprised: :surprised: :surprised: :surprised:
                      لطفا کمک کنید :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
                      حالا میخواستم بدونم اون ورقه مسی چیه؟ آیا خیلی موثره؟
                      فاصله هوایی رو با چی ایجاد کنم و تا چه حد تلورانس براش قابل قبوله؟
                      اون سیم روکش دار آیا توی بازار هست؟ اگه نیست آیا میشه یک سیم معمولی رو وارنیش کرد و قطر روکش موثره؟
                      سلف ها رو با ال متر اندازه گرفتم یکیش 1 میلی بود اما یکی دیگه رو 3 میکرو نشون میداد که نسبت به اندازش خیلی کمه، روش دیگه ای هست که مطمئن بشم؟
                      اسیر ظلمتم ای ماه ، کجا مانده ای ؟

من به اعتبار تو فانوس نیاورده ام ...

دیدگاه

سلام

میخواستم بدونم با این نرم افزار و آی سی های مربوطه میشه شارژر هم طراحی کرد ؟

با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nanocycle
                          سلام

میخواستم بدونم با این نرم افزار و آی سی های مربوطه میشه شارژر هم طراحی کرد ؟

با تشکر
                          سلام فک کنم بشه ولی در شارزر ها باید قطع کن داشته باشه ها
                          برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                          راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

میشه یک شماتیک شارژر با قطعات powerint پلود کنید؟

دیدگاه

شما der-136 رو توی سایت powerint.com یا گوگل سرچ کن یه نمونه راه انداز ال ای دی 75 وات هست که خروجیش رو 24 ولت و 3.125 آمپر محدود شده که با توجه به توان و ولتاژ موردن نظرت میتونی تغییرش بدی.
                              ---
                              http://www.powerint.com/der-136
                              ---
                              https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=we b&cd=8&cad=rja&ved=0CGQQFjAH&url=h ttp%3A%2F%2Fbbs.dianyuan.com%2Fbbs%2Fu%2F66%2F4221 213668247.pdf&ei=quPBUfvbNYrE4gT_woH4CA&us g=AFQjCNHSoG3Quvo5JzNWljX9e6YTLlMQAQ&sig2=ZpH3--IfOjb_wHKWySg8aA
                              ---

دیدگاه

نوشته اصلی توسط msadeghy.1371
                                سلام بر همه برو بچه ها با تبریک صعود ایران به جام جهانی
                                من یه مبدل سوئیچینگ رو باز کردم و می خواستم مثلش رو بسازم اما با چندتا چیز عجیب توش برخوردم:
                                1- توی ترانس فریتش بعد از سیم پیچ اول یک ورقه مسی که قسمتش عایق نشده بود و بقیش عایق داشت یک دور پیچیده شده بود.
                                2- توی ترانس یه گپ یا همون فاصله هوایی بود که حدود 0.3 میلیمتر داره
                                3- توی ترانس یه سیمی با روکش پلاستیکی ضخیم حدود 0.2 میلیمتر پیچیده شده
                                4- دوتا سلف هست که مقدار هاش مشخص نیست.
                                عکس هاش رو هم گرفتم فقط نمیدونستم چطور پلود کنم
                                اگه بگید چطور پلود کنم خیلی خوشحال میشم
                                توی خود سایت میشه پ کرد یا باید جای دیگه بذارم؟
                                خود این 4 موضوع هم برام خیلی مهمه چون حدود 500 هزار وسیله خریدم و اگه این مشکل ها حل نشه همش میره روی هوا!! :surprised: :surprised: :surprised: :surprised:
                                لطفا کمک کنید :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
                                حالا میخواستم بدونم اون ورقه مسی چیه؟ آیا خیلی موثره؟
                                فاصله هوایی رو با چی ایجاد کنم و تا چه حد تلورانس براش قابل قبوله؟
                                اون سیم روکش دار آیا توی بازار هست؟ اگه نیست آیا میشه یک سیم معمولی رو وارنیش کرد و قطر روکش موثره؟
                                سلف ها رو با ال متر اندازه گرفتم یکیش 1 میلی بود اما یکی دیگه رو 3 میکرو نشون میداد که نسبت به اندازش خیلی کمه، روش دیگه ای هست که مطمئن بشم؟
                                سلام.میشه ترانسشو کاری کرد اگه بهمش نزده باشی یا شاید بشه از روی نت چیزهایی پیدا کرد ولی شما چرا این کار رو کردی و الکی این همه هزینه کردی؟؟؟ اصلا آیا بقیه قطعات اینجا گیر میاد؟ چرا از همین آی سی های آماده استفاده نمیکنی؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X