اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

موازی کردن خروجی 2 منبع تغذیه سوئیچینگ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : موازی کردن خروجی 2 منبع تغذیه سوئیچینگ؟

نوشته اصلی توسط علی110
    سلام
    ولتاژی به اندازه اختلاف پتانسیل دو منبع روی خازن می افته و باعث میشه هر دو منبع در ولتاژ نامی خودشون کار کنن و هیچکدوم از مدار خارج نشن .
    خازن میانگیر نمیگیره که! :eek: با بیشترین ولتاژ شارژ میشه که اگر اونم نزاری خود منابع خازن دارن تو خروجیشون

دیدگاه

سلام
      این خازن سری شده

دیدگاه

با سلام به همه ی دوستان
        برای موازی کردن هر منبعی اعم از جریان و یا ولتاژ و یا لینیر و یا سوئیچینگ شما باید یه فیدبک master/slave اضافه کنید تا منابع عزیزتون خودشون بار نشند .
        این قضایا در توان های بالاتر خیلی خیلی اذیت میکنه.
        Best Wishes
        Goldsmith
        Feel free to contact me , if you have any problem

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Goldsmith
          با سلام به همه ی دوستان
          برای موازی کردن هر منبعی اعم از جریان و یا ولتاژ و یا لینیر و یا سوئیچینگ شما باید یه فیدبک master/slave اضافه کنید تا منابع عزیزتون خودشون بار نشند .
          این قضایا در توان های بالاتر خیلی خیلی اذیت میکنه.
          Best Wishes
          Goldsmith
          میشه شماتیک یا توضیح بیشتر بدین؟

دیدگاه

سلام .
            اصولا من هیچ وقت یه دفعه جواب آخر رو نمیدم . چرا ؟ برای این که طرف مقابلم یه کمی فکر کنه تا کمتر به مشکل بخوره .

یعنی این که از ولتاژ هر دو منبع فیدبک بگیری و یکی بشه slave اون یکی دیگه . اگه ولتاژ یکی به اندازه ی چند میکرو ولت تغییر کرد اون یکی هم تغییر کنه .
            Best Luck
            Goldsmith

دیدگاه

سلام .
              اصولا من هیچ وقت یه دفعه جواب آخر رو نمیدم . چرا ؟ برای این که طرف مقابلم یه کمی فکر کنه تا کمتر به مشکل بخوره .

یعنی این که از ولتاژ هر دو منبع فیدبک بگیری و یکی بشه slave اون یکی دیگه . اگه ولتاژ یکی به اندازه ی چند میکرو ولت تغییر کرد اون یکی هم تغییر کنه .
              Best Luck
              Goldsmith
              منم همین رو شنیدم بالا هم توضیح دادم ولی دقیقا" چطوری باید انجام بشه رو هیشکس نگفت

دیدگاه

سلام مجدد .
                در اول کار : دوست عزیز ، شما چیزی در باره ی طراحی فیدبک اکتیو میدونی ؟

دیدگاه

سلام مجدد .
                  در اول کار : دوست عزیز ، شما چیزی در باره ی طراحی فیدبک اکتیو میدونی ؟
                  نه

دیدگاه

در اول خطاب به مدیر این سایت : چرا یه پلودر به سایتت اضافه نمیکنی ؟ یا لینک اکتیوش رو نمیزاری ؟ چرا این فروم های ایرانی این قدر مزخرف اند ؟
                    و در مرحله ی بعد :
                    شما مدار رو خودت ساختی یا آماده است ؟ اگه خودت ساختی که این فیدبک به راحتی بهش اضافه میشه . و اگر نه باید دو تا ماسفت دوست داشتنی با چند تا قطعه ی دیگه بهش اضافه کنی .
                    راستی منابعت چند ولت / چند آمپر اند و فرکانس کاریشون چقدره ؟
                    Best Things
                    Goldsmith

دیدگاه

در اول خطاب به مدیر این سایت : چرا یه پلودر به سایتت اضافه نمیکنی ؟ یا لینک اکتیوش رو نمیزاری ؟ چرا این فروم های ایرانی این قدر مزخرف اند ؟
                      برای کاربرهای فعال این گزینه وجود داره!
                      و در مرحله ی بعد :
                      شما مدار رو خودت ساختی یا آماده است ؟ اگه خودت ساختی که این فیدبک به راحتی بهش اضافه میشه . و اگر نه باید دو تا ماسفت دوست داشتنی با چند تا قطعه ی دیگه بهش اضافه کنی .
                      من هیچ پروژه ای فعلا ندارم که برات بگم چطوریه! ولی خیلی از دوستان و خودم خیلی برخوردیم که 2 تا منبع ولتاژ رو بخایم موازی کنیم! حالا اینجا شما اگر میتونی هی اطلاعات پایه برای سویچینگ بگی ممنون میشم

دیدگاه

اول : حیف ..... ! آخه یعنی چی که فقط کاربران فعال از این پلودر میتونند استفاده کنند ؟
                        دوم : باید برات نقشه رو بکشم و عکس بگیرم و پلود کنم و لینکش رو بزارم . یه کم وقت گیره و الآن سرم شلوغه . انشاالله شاید فردا .
                        و یه مطلب دیگه این سایت هزار تا ایراد داره . پس این آقای مدیر سایت داره چی کار میکنه ؟ من نمیدونم ! فکر کنم خدا هم نمیدونه !!
                        بابا این همه سایت های خارجی هستند برید یه خورده الگوی انسانی بردارید ببنید این سایت چقدر ایراد داره ؟ هر بار که میام جواب سوال ها رو بدم سرم درد میگیره .
                        Best Lucks
                        Goldsmith

دیدگاه

چند بار این متن رو نوشتم و منصرف شدم
                          ولی لحن صحبت کردن شما در تاپیک های مختلف نشون میده باید یکی بالاخره این حرف رو به شما بزنه
                          مدیر سایت که نوکر خانوادگیتون نیست اینجوری باهاش برخورد میکنید
                          ایشون زحمت کشیدند یه امکانی رو فراهم کردند و این فروم رو ساختند
                          حالا به جای تشکر شما طلب کارید؟

دیدگاه

پاسخ : موازی کردن خروجی 2 منبع تغذیه سوئیچینگ

حق با شما است دوست من . درسته لحن من یه کم بده .
                            ولی به یه چیز هم توجه کن : من اومدم تو این فروم که چی بشه ؟
                            شما فکر میکنی سوالی دارم که عضو این جا شدم ؟
                            صد درصد نه . اگر هم باشه این جا که کسی نمیتونه جوابش رو بده .
                            ببین عزیز من آدم یا یه کاری رو نمیکنه یا اگه میکنه درست انجامش میده . با با ما مثلا مسلمونیم . پیامبرمون یه قبر درست میکرد گفتند چرا این قدر بهش ور میری چرا این همه دقت ؟ گفتند یه مسلمون همیشه کارش رو درست انجام میده . بر محمد و آل محمد صلوات .
                            بعدشم ما هممون وضیفه داریم . در مقابل چی ؟
                            در مقابل کشور عزیزمون .
                            اگر این حس رو نداشتم که الان این جا نبودم .
                            میخواستم یه چیزی بگم وقتی signature شما رو خوندم منصرف شدم .
                            عزیز من ما ایرانی های عزیز مشکلمون اینه که به فکر بهبود چیزی نیستیم .
                            بابا رهبر ما میگند که ما با یاد گیری چیز های درست مشکلی نداریم ( علم حتی اگه دست کافر هم بود باید یادش بگیریم .)
                            خب اینا رو گفتم که چی ؟
                            که این که آقای مدیر سایت دوست داشتنی : خدا امواتت رو بیامرزه : بالاغیرتا برو فروم های کشور های دیگه رو ببین . بیا یه کم ایرادای این جا رو درست کن . من چرا باید اینا رو بگم ؟ چون آدم بی ادبی ام ؟ نه . به خاطر اینه که دلم میسوزه که حالا که این قدم بزرگ و برداشتی چرا کاملش نمیکنی ؟ چرا درستش نمیکنی ؟
                            یا حق

دیدگاه

و در مرحله ی بعد :
                              Best Things
                              Goldsmith
                              آقای گلد اسمیت می شه حالا قبل از اینکه پلود کنید یکم بیشتر توضیح بدید ؟ قول می دم بفهمم . :mrgreen:

آروین چرا خروجی دوتا منبع رو باهم سری نمی کنی و به یک مبدل باک نمی دی ؟ یا اینکه خروجی های سری شده رو به یک Half-bridge بدون فیدبک نمی دی ؟ چون توی Half-bridge در صورتی که ایداکتنس نشتی ترانس خیلی پایین باشه ، نسبت تغییرات ولتاژ خروجی ترانس به تغییرات ورودی ، یه عدد ثابتی می شه . این یعنی اینکه اصلا نیازی نیست مجددا از خروجی فیدبک گرفته بشه به عبارتی به راحتی می شه با یک IR2153 بدون فیدبک ، یک half-bridge رو در خروجی درایو کرد خود half-bridge هم یک ترانس 1 به 1 رو درایو می کنه و چون خروجی half-bridge نصف ولتاژ تغذیه است ولتاژ خروجی می شه ولتاژ یکی از تغذیه ها منتها با توان دو برابر .

یه مثال عددی : مثلا دوتا منبع 12 ولت 100 وات داریم ، خروجی ها رو که باهم سری کنیم می شه 24 ولت 100 وات حالا اگه بدیم به half-bridge یی که داره یک ترانس 1 به 1 رو درایو می کنه خروجی می شه 12 ولت 200 وات . و چون ایداکتنس نشتی ترانس خیلی ناچیز فرض شده نسبت تغییرات خروجی هاف به ورودی هاف یه عدد ثابتیه بنابراین نیازی به فیدبک در خروجی نیست .

P.S : ساخت یه منبع با توان مورد نظر به صرف تر از این کاره .

دیدگاه

پاسخ : موازی کردن خروجی 2 منبع تغذیه سوئیچینگ

اینم یه دیاگرام برا فهم موضوع که البته فیدبک میتونه از حالت لینیر در بیاد که اگه خواستید اونم میفرستمش :
                                http://s1.picofile.com/file/7353828923/psu.pdf.html
                                Kind Wishes
                                Goldsmith

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X