اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

موازی کردن خروجی 2 منبع تغذیه سوئیچینگ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : موازی کردن خروجی 2 منبع تغذیه سوئیچینگ؟

آروین چرا خروجی دوتا منبع رو باهم سری نمی کنی و به یک مبدل باک نمی دی ؟ یا اینکه خروجی های سری شده رو به یک Half-bridge بدون فیدبک نمی دی ؟ چون توی Half-bridge در صورتی که ایداکتنس نشتی ترانس خیلی پایین باشه ، نسبت تغییرات ولتاژ خروجی ترانس به تغییرات ورودی ، یه عدد ثابتی می شه . این یعنی اینکه اصلا نیازی نیست مجددا از خروجی فیدبک گرفته بشه به عبارتی به راحتی می شه با یک IR2153 بدون فیدبک ، یک half-bridge رو در خروجی درایو کرد خود half-bridge هم یک ترانس 1 به 1 رو درایو می کنه و چون خروجی half-bridge نصف ولتاژ تغذیه است ولتاژ خروجی می شه ولتاژ یکی از تغذیه ها منتها با توان دو برابر .
    :eek: میدونی این کار چقدر دردسر و خرج داره؟! چرا راه ساده رو ول کنم برم سراغ راه سخت؟

این کارا بیشتر برای اینه که 2 تا پاور سوخته بخری و تعمیر کنی و وصلشون کنی به هم :icon_razz:

دیدگاه

سلام آقایی که آواتارت اون کلاغ سیاهه است ! :applause: :wow:
      راهش اونه که اتچ کردم . خوندیش ؟
      Feel free to contact me , if you have any problem

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Goldsmith
        دیدم بله درواقع یکی از اونیکی پیروی میکنه :icon_razz:

دیدگاه

فک کنم پنگوئنه ها :biggrin:
          با این حساب اگه دو تا منبع پاور کامپیوتر باشن یکیشون رو باید به یه باک بوست مجهز کنیم درسته؟
          این ایسی رو هم من پیدا کردم UC3907
          ضمنا روشی هم کهemergency.calls.only گفتن هم جالب بود فقط اونطوری فک کنم دو منبع باید جریانشون مساوی باشه.درسته؟

دیدگاه

پاسخ : موازی کردن خروجی 2 منبع تغذیه سوئیچینگ

سلام
            آره راست میگی ها ! پنگوئنه ( چون کلاغ که شکمش سفید نیست !)
            ببین اگه ولتاز اون یکی یه ذره از اون یکی دیگه کمتر باشه ، اونی که ولتاژش کمتره بوده خودش بار میشه و میشه سبب تلفات بی خودی .
            Got it ?
            Best Luck
            Goldsmith
            Feel free to contact me , if you have any problem

دیدگاه

پنگوئن عصبانیه :biggrin: . بله فهمیدم ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                من منظورم اینه:

با دیود نمیتونید 2 تا منبع ولتاژ رو موازی کنید همیشه یکی خیلی بیشتر بار رو تغذیه میکنه! ولی میتونید با دستکاری توی فیدبک هر 2 منبع تغذیه یه کاری کنید که ولتاژ های هر دو منبع دقیقا" یکی بشه و بتونن بار رو تغذیه کنن که الان یادم نیست باید دقیقا" سر این فیدبک چه بلایی می آوردیم! :redface:
                اون فید بکی که دوستمون میگه معمولا" یه دیود زنر هست که یه مقاومت با یه سر بتانسیومتر و سر وسط اون مواری میزاریم بین +خطی که فید یک می گیره و دیود زنر که اوپتوکوپلر را تحریک میکنه دلیل استفاده از مقاومت موازی شده با پتاسیومتر گاهی هنگام تنظیم پتانسیومتر ممکنه مدار یه لحظه مدار باز بشه که میتونه ولتاژ تا چنصد ولت بالا بره یا مدار سمت اولیه تراتس سوئیچینگ بسوزه مقدار پتانسیومتر و مقاومت براساس دقت کالیبراسیون مورد نیازو ولتاژ مورد نیاز متفاوته با این روش میشه با پاور کامپیوتر منیع رومیزی قابل نتظیم 3تا 18 ولت پایداری درست کرد (توسط یه ولم) موفق باشید
                کم باش اصلا هم نگران کم بودنت نباش!!!
                اونی که اگر کم باشی گمت میکنه, همونیه که اگر زیاد باشی حیفت میکنه!!
                فقط خوب باش. خوب بودن به اندازه کافی متفاوتت میکنه.

دیدگاه

در اول خطاب به مدیر این سایت : چرا یه پلودر به سایتت اضافه نمیکنی ؟ یا لینک اکتیوش رو نمیزاری ؟ چرا این فروم های ایرانی این قدر مزخرف اند ؟
                  و در مرحله ی بعد :
                  شما مدار رو خودت ساختی یا آماده است ؟ اگه خودت ساختی که این فیدبک به راحتی بهش اضافه میشه . و اگر نه باید دو تا ماسفت دوست داشتنی با چند تا قطعه ی دیگه بهش اضافه کنی .
                  راستی منابعت چند ولت / چند آمپر اند و فرکانس کاریشون چقدره ؟
                  Best Things
                  Goldsmith
                  خوبی استاد هنوزهم اینجا میای یا نه... اگه میای الان 2 تا پاور سوخته دستم رسیده میخام موازیشون کنم مواد لازم چیه؟ حدود 150 وات هستن

دیدگاه

من بارها این کارو کردم و میشه اینکارو کرد. فقط تو بی باری صد یا دویست میلی امپر جریان جاری میشه که اونم مهم نیست. البته این حد اکثره و حتما خیلی کمتر از این حرفاس جریان ناخواسته.
                    تو شبیه سازی نمیتونی این کارو بکنید چون تو حالت شبیه سازی منابع باطری هستن. و اگه ولتاژی بالاتر از ولتاژ نامیشونو بهشون بدید جریان میکشن. ولی منابع سوییچینگ جریان نمیکشن.

دیدگاه

والا من 1 ساله دارم از آداپتور اینجوری کار میکشم چیزیش ن نشده هنوز
                      دوتا پاور 12 ولت 5 آم)پر و یکی 3 آمپر دارم یکی 5 هارو با 3 آمپر موازی کردم بعدش کل جفتشو با اون یکی 5 امپره سری کردم تا 24 ولت با جریان بیش از 5 آمپر داشته باشم خب اگر کارم ایراد داره که قطعا داره چرا 1 ساله نسوختن دوما نمیشه رو همشون ایسیlm2776s با ولتاژ دقیق 12 بده بعد سری موازی رو انجام بدم البته میدونم باید از آیسی دیگه استفاده کنم چون این ایسیه حداکثر 3 آمپر میده

دیدگاه

سلام دوست عزیز شما میتونید اینکار رو انجام بدهید ولی با ایت شرط که در خروجی مثبت هر کدام ار منبع تغذیه یک عدد دیود شاتکی سه پایه قرار یدهید و خروجی منفی هر دو منبع را با هم موازی کنید و ولتاژ مثبت خروجی از هر دو دیود شاتکی که از پایه وسط است با هم موازی کرده و با خیال راحت استفاده نمائید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X